Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bleeding ειχαν καποιες στην αρχη. Πλεον οχι.

Touch latency υπαρχει ακομα αλλα ειναι θεμα software και αναμενεται να λυθει.

Touch input latency σοβαρό έχει το δικό μου.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν αρκετά με το 8.11.15 vendor και μετά, αλλά όχι εντελώς.

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό όντως, και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται μάλλον δεν είχαν ποτέ flagship κινητό και νομίζουν ότι όλα έτσι πρέπει να πηγαίνουν.

Θεωρώ πως δεν είναι καθαρά θέμα software (firmware του πάνελ για την ακρίβεια) αλλά και κατασκευαστικό deficiency, οπότε θα βελτιωθεί μέχρι ενός σημείου (πχ όπως είναι με την τελευταία dev) και θα μείνει εκεί.

Στο επίσημο forum έχουν σβήσει κάθε αναφορά σε αυτό σαν bug, οπότε μην περιμένουμε και θαύματα.

Touch input latency σοβαρό έχει το δικό μου.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν αρκετά με το 8.11.15 vendor και μετά, αλλά όχι εντελώς.

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό όντως, και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται μάλλον δεν είχαν ποτέ flagship κινητό και νομίζουν ότι όλα έτσι πρέπει να πηγαίνουν.

Θεωρώ πως δεν είναι καθαρά θέμα software (firmware του πάνελ για την ακρίβεια) αλλά και κατασκευαστικό deficiency, οπότε θα βελτιωθεί μέχρι ενός σημείου (πχ όπως είναι με την τελευταία dev) και θα μείνει εκεί.

Στο επίσημο forum έχουν σβήσει κάθε αναφορά σε αυτό σαν bug, οπότε μην περιμένουμε και θαύματα.

υπάρχει ακόμα αναφορά στο touch

http://en.miui.com/thread-4718025-1-1.html

υπάρχει ακόμα αναφορά στο touch

http://en.miui.com/thread-4718025-1-1.html

Στο συγκεκριμένο thread είχε αφαιρεθεί η αναφορά στο touch lag μέχρι προχθές που έγινε updated.

Ευχάριστα νέα, είχα σταματήσει να το παρακολουθώ.

Με την απενεργοποιηση των gestures βελτιωθηκε η κατασταση αλλα εχει ακομα θεμα.

Δουλεψα λιγο το παλιο μου redmi note 3 και ηταν αισθητη η διαφορα στην αποκριση.

Το φοβαμαι και εγω μην ειναι θεμα hardware και ηδη σκεφτομαι να το δωσω.Κριμα...

Θα κανω υπομονη μεχρι να βγει η νεα stable.

Στο συγκεκριμένο thread είχε αφαιρεθεί η αναφορά στο touch lag μέχρι προχθές που έγινε updated.

Ευχάριστα νέα, είχα σταματήσει να το παρακολουθώ.

κάθε βδομάδα βγαίνει καινούργια αναφορά για τα προβλήματα. τις πρώτες ώρες έχει ελλείψεις και στο τέλος το συμπληρώνουν. Είμαι close beta και δοκιμάζουν αρκετά πράγματα. 2-3 αναβαθμίσεις την εβδομάδα. Ας ελπίσουμε σε κάτι καλό...

κάθε βδομάδα βγαίνει καινούργια αναφορά για τα προβλήματα. τις πρώτες ώρες έχει ελλείψεις και στο τέλος το συμπληρώνουν. Είμαι close beta και δοκιμάζουν αρκετά πράγματα. 2-3 αναβαθμίσεις την εβδομάδα. Ας ελπίσουμε σε κάτι καλό...

Η 8.11.29 έκανε το touch λιγο χειρότερο από την 8.11.22 :p

Η 8.11.29 έκανε το touch λιγο χειρότερο από την 8.11.22 :p

χειρότερο όταν το έχεις σε επίπεδη επιφάνεια

Κι εγώ με stable μια χαρά. Για τον φίλο που μίλησε για άλλες ναυαρχίδες, έχοντας και το galaxy note 9 δεν βλέπω διαφορά.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Ο μόνος λόγος που περιμένω την pie είναι για την gcam. Γιατί με την oreo δεν δουλεύει σωστά και λείπει το καταπληκτικό night sight.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Ο μόνος λόγος που περιμένω την pie είναι για την gcam. Γιατί με την oreo δεν δουλεύει σωστά και λείπει το καταπληκτικό night sight.
Και εγώ για τον ίδιο λόγο ακριβώς :lol:

Καλησπέρα, μια μέση κατανάλωση sot για το κινητό ποια είναι; Είμαι ανάμεσα σε poco f1 και mix 2s. Για μένα το ιδανικό κινητό θα ήταν το mix 2s με τη μπαταρία του poco f1. Αλλά αν ειναι σημαντικά καλύτερη...(σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα ραδιοφώνου, SD, audio)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα, μια μέση κατανάλωση sot για το κινητό ποια είναι; Είμαι ανάμεσα σε poco f1 και mix 2s. Για μένα το ιδανικό κινητό θα ήταν το mix 2s με τη μπαταρία του poco f1. Αλλά αν ειναι σημαντικά καλύτερη...(σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα ραδιοφώνου, SD, audio)

Έχω φτάσει 11ωρο ακριβώς!!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σοβαρά τώρα;

Μια πλήρης φόρτιση.

Σοβαρά τώρα;

Δεν κάνω πλάκα!!! Αλήθεια λέω... Αλλά δεν με αφήνει το ιματζαπλοντ να σου δείξω φωτό.

Σοβαρά τώρα;

7-8 ωρες με πολυ βαρια χρηση και κανα 2ωρο καθημερινης ομιλιας :p

OnePlus 12R

Όπως τα λένε οι από πάνω για αυτονομία. Δε νιώθει το κινητό. Με την pie που έχει μηχανισμούς για καλύτερη αυτονομία μπορεί να ξεπεράσει εύκολα το 10ωρο sot, εκτιμώ.

Η αυτονομία κυμαίνεται από 9 ώρες στο νερό έως 11 δεν κάνω πλάκα!! Με όλων των ειδών χρήσης μέσα... Εδώ ρε μάγκες το έλιωσα στο la2 και έφτασε 9 ώρες το άτιμο!!! Περήφανος!!

Πρωτη φορτιση 7 ωρες οθονη και 2,5 μερες αναμονή. Και εχω το adguard να τρεχει που τρωει μπαταρια.

Οκ, ευχαριστώ, αποφάσισα.

Μια πλήρης φόρτιση.

• The title was changed to Poco F1