montoya_42 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Πατάς τις 3 τελίτσες συνδέεσαι στο playstore και το κατεβάζεις έξτρα... Montoya thanks τέλειο απλά Πολλά ευχαριστώ !, το κατέβασα, το αγνοούσα εντελως. Να και το παρακάτω για "στοχευμενες" επιλογές screenshot. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το να μην πατιεται το κουμπι power on-off κατα λαθος κ ενεργοποιειτε η οθονη οταν το κινητο ειναι στην τσεπη υπαρχει? Θανάση, εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις κάποια ασφάλεια. Ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιείς ευαίσθητες εφαρμογές (πχ τραπεζικές) δεν φοβάσαι να σου το κλέψουν, να το ξεχάσεις, να σου πέσει κάπου κλπ και ένας άγνωστος να έχει όλες σου τις επαφές, τα μηνύματα, το FB, φωτογραφίες κλπ στην κατοχή του? Edited July 20, 2019 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Ευχαριστώ και εσένα montoya_42. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Εξαιρετικές εφαρμογές για όποιον ασχολείται με θέματα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Εξαιρετικές εφαρμογές για όποιον ασχολείται με θέματα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι αυτό που πρέπει να το βγάζεις όταν κάνεις update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Είναι αυτό που πρέπει να το βγάζεις όταν κάνεις update?Δε ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά και να ισχύει απλά γυρνάς στο default θέμα και μετά το ξανά βάζεις. Μήπως εννοείς το swift installer που είναι σαν το substratum? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Ναι κάτι είχα διαβάσει ότι αν το αφήσεις και κάνεις update μπαίνει σε bootloop κτλπ. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο εδώ. Αν δεν είναι φαίνεται ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Τοχω κατεβάσει, και Δυστυχώς το αγόρασα, τα εικονίδια είναι της πλάκας, δεν το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Τοχω κατεβάσει, και Δυστυχώς το αγόρασα, τα εικονίδια είναι της πλάκας, δεν το χρησιμοποιώ.Δε ξέρω τι έχεις κατεβάσει αλλά σίγουρα της πλάκας δεν είναι. Έχει πάρα πολλά θέματα από χρήστες. Εγώ χρησιμοποιώ το pixelq Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Παιδια η επιστροφη της eurobank πιστωνεται στην καρτα σου αφου διαθεσεις ολο το ποσο η αφαιρειται ακαριαια με την αγορα? Και τα χρηματα που θα πιστωθουν μετα μπορω να τα κανω αναληψη αν δεν θελω να κανω αλλα ψωνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα! Να μοιράσω λίγο τον πόνο μου.... 3 και φαρμακερή πτώση...!! Δουλεύει κανονικά αλλά το σπάσιμο είναι σπάσιμο.... Πόσο κοστίζει παιδιά να φτιαχτεί αξίζει ; Ή να περιμένω μπας και βγει πάλι σαν πέρισυ κανένα πρόγραμμα trade in δίνω αυτό και παίρνω το Note 10 με discount...; αλήθεια έχω σκάσει παιδιά έτσι......!!!! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Μεγαλο σπασιμο, κυριολεκτικα και μεταφορικα. Οσον αφορα το αν συμφερει η επισκευη, αυτο νομιζω θα εξαρτηθει απο το πώς θα ειναι το νοτε10, αν θα αξιζει δηλαδη η μεταβαση ή αν θα ειναι πισωγυρισμα. Επισης δεν ξερω αν στις ανταλλαγες δεχονται σπασμενες συσκευες. Αν επιτρεπεται, το ειχες σε θηκη οταν σου επεσε ή ηταν γυμνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Μεγαλο σπασιμο, κυριολεκτικα και μεταφορικα. Οσον αφορα το αν συμφερει η επισκευη, αυτο νομιζω θα εξαρτηθει απο το πώς θα ειναι το νοτε10, αν θα αξιζει δηλαδη η μεταβαση ή αν θα ειναι πισωγυρισμα. Επισης δεν ξερω αν στις ανταλλαγες δεχονται σπασμενες συσκευες. Αν επιτρεπεται, το ειχες σε θηκη οταν σου επεσε ή ηταν γυμνο? Από την πρώτη στιγμή που το έβγαλα από το κουτί έχω την original silicone Samsung. Με έπεσε στο πεζοδρόμιο από το ύψος της τσέπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Παιδιά μια βοήθεια τι σημαίνει αυτό το εικονίδιο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 καλησπέρα! έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Από την πρώτη στιγμή που το έβγαλα από το κουτί έχω την original silicone Samsung. Με έπεσε στο πεζοδρόμιο από το ύψος της τσέπης. Γύρω στα 277 ευρώ, στην Smartec και αλλάζουν ταυτόχρονα και την μπαταρία με νέα. Έπαθα το ίδιο κι εγώ χτες:p εννοείται πως η αδιαβροχοποίηση διατηρείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Γύρω στα 277 ευρώ, στην Smartec και αλλάζουν ταυτόχρονα και την μπαταρία με νέα. Έπαθα το ίδιο κι εγώ χτες:p εννοείται πως η αδιαβροχοποίηση διατηρείται Δεν θα το δεχτούν σε κανένα trade in δλδ να το δώσω να πάρω Note 10; να το φτιάξω να τελειώνω; αλλάζουν εκτός από μπαταρία και οθόνη και το πλαίσιο γύρω γύρω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Από ότι ξέρω, σε trade πρέπει η συσκευή να είναι λειτουργικη, δεν θυμάμαι καλά,, έγραφε να μην είναι σπασμένη η οθόνη κλπ λειτουργικοί διακόπτες,, τα πουλάνε μεταχειρισμένα σε φτωχές χώρες,, .. στο public την κοίταζε ο τεχνικός για ένα 20λεπτο, , δεν το άλλαξα τελικά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Από ότι ξέρω, σε trade πρέπει η συσκευή να είναι λειτουργικη, δεν θυμάμαι καλά,, έγραφε να μην είναι σπασμένη η οθόνη κλπ λειτουργικοί διακόπτες,, τα πουλάνε μεταχειρισμένα σε φτωχές χώρες,, .. στο public την κοίταζε ο τεχνικός για ένα 20λεπτο, , δεν το άλλαξα τελικά, Full λειτουργική είναι απλός σπασμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Full λειτουργική είναι απλός σπασμένη Εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο για να δεις τι θα γίνει. Αφού είμαστε τόσο κοντά στην παρουσίαση του Note 10 γιατί να βιαστείς? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 https://www.public.gr/cat/corporate/ypiresies/trade-n-save/ Διάβασε,, νομίζω λέει να μην σπασμένη κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 να το φτιάξω να τελειώνω; αλλάζουν εκτός από μπαταρία και οθόνη και το πλαίσιο γύρω γύρω έτσι; Όταν αλλάζει η οθόνη στο service, αλλάζει το κεντρικό σασί μαζί με όλη την οθόνη, τα κουμπιά, η μπαταρία και η αδιαβροχοποιηση. Τώρα για το note 10 που γίνεται αναφορά, ας μην ξεχνάμε ότι συγκρίνουμε μια επισκευή κόστους 270€ με μια αγορά νέας συσκευής που θα κοστίζει λογικά 1100€-1600€ ανάλογα την έκδοση.. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Από ότι ξέρω, σε trade πρέπει η συσκευή να είναι λειτουργικη, δεν θυμάμαι καλά,, έγραφε να μην είναι σπασμένη η οθόνη κλπ λειτουργικοί διακόπτες,, τα πουλάνε μεταχειρισμένα σε φτωχές χώρες,, .. στο public την κοίταζε ο τεχνικός για ένα 20λεπτο, , δεν το άλλαξα τελικά, Εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο για να δεις τι θα γίνει. Αφού είμαστε τόσο κοντά στην παρουσίαση του Note 10 γιατί να βιαστείς? https://www.public.gr/cat/corporate/ypiresies/trade-n-save/ Διάβασε,, νομίζω λέει να μην σπασμένη κάπου. Όταν αλλάζει η οθόνη στο service, αλλάζει το κεντρικό σασί μαζί με όλη την οθόνη, τα κουμπιά, η μπαταρία και η αδιαβροχοποιηση. Τώρα για το note 10 που γίνεται αναφορά, ας μην ξεχνάμε ότι συγκρίνουμε μια επισκευή κόστους 270€ με μια αγορά νέας συσκευής που θα κοστίζει λογικά 1100€-1600€ ανάλογα την έκδοση.. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Ναι γι αυτό ρώτησα να μάθω αρχικά για το trade in, τώρα εφόσον η δυνατότητα αυτήν δεν υφίσταται διότι είναι σπασμένο το κινητό καταλήγουμε (καταλήγω) στο να το φτιάξω και να το κρατήσω, εγώ σκεφτόμουν να το δώσω και να πάρω το καινούριο με μειωμένη τιμή πόσο θα έβγαινε κανένα 300αρικο κάτω δεν θα έβγαινε ξέρω εγώ το καινούριο αν έδινα το Note 9 έτσι το σκέφτηκα. Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς με το να περιμένω την παρουσίαση και μετά; υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί η τιμή αντικατάστασης της οθόνης για παράδειγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Καλησπερα κι απο μενα! Χθες βραδυ που το εβαλα να φορτισει αντι για φορτιση μεσω καλωδιου, μου εγραψε αργη φορτιση και αργησε να φορτισει. Ειναι φυσιολογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Καλησπερα κι απο μενα! Χθες βραδυ που το εβαλα να φορτισει αντι για φορτιση μεσω καλωδιου, μου εγραψε αργη φορτιση και αργησε να φορτισει. Ειναι φυσιολογικο;Έβγαλες το καλώδιο και το έβαλες πάλι; Και σε μένα έχει τύχει να σκαλωσει κάποιες λίγες φορές. Όταν το βάλω ξανά επανέρχεται. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ναι σημερα που το δοκιμασα ηταν κανονικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts