barcelonistas Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος σημαντική πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας ή μόνο σε μένα γίνεται? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Όλα μια χαρά βράχος η μπαταρία εδώ και μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος σημαντική πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας ή μόνο σε μένα γίνεται? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eιδα σημαντικη διαφορα οταν εβαλα δευτερη καρτα sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Όταν δουλεύουν κ οι 2 sim μαζί η μπαταρία αδειάζει γρήγορα. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 (edited) Στην κάμερα η σταθεροποίηση βίντεο γιατί είναι γκριζαρισμένη ρε παιδιά και σε σας έτσι είναι; EDIT: Το βρήκα εντάξει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 11, 2019 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παιδιά άμα βάζετε το καλώδιο στο κινητό, έχει ένα μικρό τζόγο πάνω κάτω άμα το κουνήσεις; σαν να κουνιέται άμα το πιέσω προς τα κάτω το βύσμα Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παιδιά άμα βάζετε το καλώδιο στο κινητό, έχει ένα μικρό τζόγο πάνω κάτω άμα το κουνήσεις; σαν να κουνιέται άμα το πιέσω προς τα κάτω το βύσμα Ένα πολύ μικρό τζόγο τον έχει. Προσωπικά σε όλα μου τα κινητα το έχω δει Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1ri1 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί ο σαρωτής QR της κάμερας... το έχει προσέξει κάποιος άλλος? Μόλις τον ενεργοποιώ μου βγάζει την κάμερα για να βγάλω απλη φωτο... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος σημαντική πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας ή μόνο σε μένα γίνεται? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή πόσο μεγάλη διαφορά είδες? Εγώ με τη δικιά μου χρήση με δύο κάρτες sim το φορτίζω κάθε δεύτερη μέρα το βραδάκι με 4:30 η 5 ώρες sot!! Γενικά είμαι ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παιδια εγω σημερα το ανοιξα και ξεκινησε να κανει ενημερώσεις ασφαλειας απο το Σεπ 18!!! Παρατηρησα επισης οτι η καμερα δεν εχει το νεο night mode.Να πω οτι ειναι Ελληνικο το τηλεφωνο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παιδια εγω σημερα το ανοιξα και ξεκινησε να κανει ενημερώσεις ασφαλειας απο το Σεπ 18!!! Παρατηρησα επισης οτι η καμερα δεν εχει το νεο night mode.Να πω οτι ειναι Ελληνικο το τηλεφωνο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα σου κάνει όλα τα update και θα πάρεις τα πάντα. Τα update πάνε διαδοχικά το ένα μετά το άλλο Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 3 διαφορετικα system? Κάτι δε πάει καλά! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 3 διαφορετικα system? Κάτι δε πάει καλά! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια χαρά είναι. Έτσι φαίνονται. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Στο πατρικό μου με WiFi έβγαζα κοντά 7 ωρες σοτ. Κ τώρα βλέπω δε θα πάω πάνω από 5.30. Περίεργο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Στο πατρικό μου με WiFi έβγαζα κοντά 7 ωρες σοτ. Κ τώρα βλέπω δε θα πάω πάνω από 5.30. Περίεργο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάτι έχει ακουστεί για τα router του ΟΤΕ αν έχεις αυτόν για πάροχο. Lenovo Yoga Book & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Έχετε υπόψιν κάποιο καλό file manager με υποστήριξη smb ώστε να πλοηγούμαι στα αρχεία του NAS server μου; Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Solid explorer φίλε. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Το έχω την αγορασμενη έκδοση, έχει μενού στα Ελληνικά, πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Ευχαριστώ παιδιά! Αυτό που έψαχνα ακριβώς Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Σύστημα Android περισσότερο από οθόνη? Συνεχίζω να πιστεύω ότι κάτι δε πάει καλά! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Σύστημα Android περισσότερο από οθόνη? Συνεχίζω να πιστεύω ότι κάτι δε πάει καλά! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι διαφορετικό από το προηγούμενο post σου. Ναι, το φυσιολογικό είναι η οθόνη να είναι πρώτη σε κατανάλωση. Αν και οι σχεδόν 2 ώρες και 60% υπόλοιπο δεν είναι απογοητευτικό, ανάλογα πάντα τη χρήση. Για πάτησε επάνω στο "σύστημα" και εκεί που λέει να επιτρέπεται δραστηριότητα στο παρασκήνιο επιλεξε περιορισμένο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Σύστημα Android περισσότερο από οθόνη? Συνεχίζω να πιστεύω ότι κάτι δε πάει καλά! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμένα πολλές φορές έτσι είναι, αλλά έχω τα πάντα ανοιχτά και όλες τις έξυπνες λειτουργίες. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 υπαρχει τροπος να αυξήσουμε το φωτακι; να ανάβει πιο γρηγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 υπαρχει τροπος να αυξήσουμε το φωτακι; να ανάβει πιο γρηγορα; Κατέβασε το LED blinker κάνει αυτό ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Αυτή η εφαρμογή έχει ένα σωρό ρυθμίσεις στα αγγλικά !, την έχω σε s10+ και δεν δουλεύει σωστά, για την ακρίβεια δεν ξέρω να την ρυθμισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts