Vasileios Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Για φοιτητή όμως μια χαρά είναι τα νυχτερινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Για φοιτητή όμως μια χαρά είναι τα νυχτερινά. Ακριβώς. Έχοντας κόρη φοιτήτρια, συμφωνώ και επαυξάνω! Τη βολεύουν αφάνταστα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλά έκανες όπως είχα πει παλαιοτέρα εγώ το έκοψα γιατί με εκνεύρισαν με τις προσφορές που μου έκαναν. Το καρτοκινητό simple fi είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά για κάποιον που δεν το χρειάζεται κάθε μήνα είναι καλύτερη λύση. Ακόμα είναι καλύτερη λύση (όπως στην δική μου περίπτωση που τρώω πολύ πράγμα συχνά πυκνά) για αυτόν που θέλει πάνω από 30gb τον μήνα γιατί επιτρέπει ως 4 αν ενώσεις τον μήνα (οι επόμενες 3 μόνο online). Οπότε αν καίγεσαι και θέλεις πχ 60gb τον μήνα κάνεις δυο ανανεώσεις αφού πρώτα φας όλα τα δεδομένα της κάθε ενεργοποίησης. Κάποιος μου έλεγε για τα βραδινά πακέτα των 5 ευρώ δεν βολεύει όταν έχεις δουλειά ημέρας. Όπως είχε γράψει ένα παιδί είναι η χαρά του securita ή για αυτόν που ξενυχτάει. Ισχυει,αλλα εχω διπλα wifi και ισως να βαλω και ενα νυχτερινο.Με βολευει καπως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ακριβώς. Έχοντας κόρη φοιτήτρια, συμφωνώ και επαυξάνω! Τη βολεύουν αφάνταστα. Για φοιτητή όμως μια χαρά είναι τα νυχτερινά. Για τέτοια χρήση μια χαρά είναι για άνθρωπο που δουλεύει και τα χρειάζεται ημέρα δεν βολεύει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Νεα αναβαθμιση στο MyWind App. Επιτελους ενα γρηγορο και συγχρονο app για Android 8.1 συσκευες. Δινει πλεον και προσφορα 15GB με 10€ για 30 ημερες μεσα απο το App. Δηλαδη 30GB/20€ και 45GB με 30€ αν ενεργοποιησει καποιος και το πακετο 15GB/10€. Σε σχεση με πακετο αλλης εταιριας στα 50€ με 40GB,η Wind δινει στα 30€ τον ιδιο ογκο+5GB και με 50€ 75GB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Νεα αναβαθμιση στο MyWind App. Επιτελους ενα γρηγορο και συγχρονο app για Android 8.1 συσκευες. Δινει πλεον και προσφορα 15GB με 10€ για 30 ημερες μεσα απο το App. Δηλαδη 30GB/20€ και 45GB με 30€ αν ενεργοποιησει καποιος και το πακετο 15GB/10€. Σε σχεση με πακετο αλλης εταιριας στα 50€ με 40GB,η Wind δινει στα 30€ τον ιδιο ογκο+5GB και με 50€ 75GB. Οπότε μιλάς για το συμβόλαιο και όχι για το καρτοκινητό simple fi on the go που είναι το συγκεκριμένο θέμα αφού το my wind app παίζει μόνο σε συμβόλαιο. Όπως και να έχει είναι καλή κινηση. Όσο για την άλλη εταιρία πουλάει τα 40gb πλέον στα 40,90€ εδώ και μερικές εβδομάδες. Τώρα στην καρτοκινητή που αναφερόμαστε το simple fi on the go με κάρτα έχει 25€ στα 30gb (διάρκεια 90 ημερών), 15 € τα 15gb (διάρκεια 60 ημερών), 10€ τα 10GB (διάρκεια 30 ημερών) και 5€ 2gb (διάρκεια 30 ημερών) που είναι η ποιο φθηνή στο καρτοκινητό internet. Στα 50€ δίνει 60GB που δεν το λες και άσχημο για καρτοκινητό χωρίς δεσμεύσεις. Στα 40€ δίνει (25+15) δίνει 45 GB. Edited October 22, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Ρε παιδιά έχω μια κάρτα simple go με κάρτα. Υπάρχει εφαρμογή γι αυτό; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Ρε παιδιά έχω μια κάρτα simple go με κάρτα. Υπάρχει εφαρμογή γι αυτό; My Wind App Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 My Wind App Αφού είναι με κάρτα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Αφού είναι με κάρτα. Αυτό που είναι με κάρτα δεν έχει εφαρμογή. SMS στο 1228 Υπόλοιπο χρήσης GB SMS στο 1280 με τη λέξη "ΑΡΙΘΜΟΣ" και ενημερώσου για τον αριθμό της χρήσης σου SMS στο 1268 αποστολή 16ψήφιου κωδικόυ ανανέωσης Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Αυτό που είναι με κάρτα δεν έχει εφαρμογή. SMS στο 1228 Υπόλοιπο χρήσης GB SMS στο 1280 με τη λέξη "ΑΡΙΘΜΟΣ" και ενημερώσου για τον αριθμό της χρήσης σου SMS στο 1268 αποστολή 16ψήφιου κωδικόυ ανανέωσης Πρωτόγονα πράγματα..... Αν είναι δυνατόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Αυτό που είναι με κάρτα δεν έχει εφαρμογή. SMS στο 1228 Υπόλοιπο χρήσης GB SMS στο 1280 με τη λέξη "ΑΡΙΘΜΟΣ" και ενημερώσου για τον αριθμό της χρήσης σου SMS στο 1268 αποστολή 16ψήφιου κωδικόυ ανανέωσης Ναι αυτά είναι γνωστά. Τα γράφει και μέσα στις οδηγίες χρήσης. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Ναι αυτά είναι γνωστά. Τα γράφει και μέσα στις οδηγίες χρήσης. Για το καρτοκινητό μόνο με αυτά παίζεις αφου δεν το υποστηριζει το my wind. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Νεα αναβαθμιση στο MyWind App. Επιτελους ενα γρηγορο και συγχρονο app για Android 8.1 συσκευες. Δινει πλεον και προσφορα 15GB με 10€ για 30 ημερες μεσα απο το App. Δηλαδη 30GB/20€ και 45GB με 30€ αν ενεργοποιησει καποιος και το πακετο 15GB/10€. Σε σχεση με πακετο αλλης εταιριας στα 50€ με 40GB,η Wind δινει στα 30€ τον ιδιο ογκο+5GB και με 50€ 75GB. Στη δική μου συσκευή (Αndroid 7.1) που έχω εγκαταστήσει το MyWind App δεν βλέπω τις προσφορές αυτές για την σύνδεσή μου Simplifi Edited October 26, 2018 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Στη δική μου συσκευή (Αndroid 7.1) που έχω εγκαταστήσει το MyWind App δεν βλέπω τις προσφορές αυτές για την σύνδεσή μου Simplifi Εχω το 30αρι εγω,ισως γι αυτο. Αν κανεις την τελευταια ενημερωση,για το νεο app στην αρχικη καρτελα πας κατω απο τις πληροφοριες συνδεσης στα εμφανιζει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Μπορεί τι να πω... Εχω έχω το πρόγραμμα με τα 50Gb/έτος + 300Mb/μήνα Εχω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Μπορεί τι να πω... Εχω έχω το πρόγραμμα με τα 50Gb/έτος + 300Mb/μήνα Εχω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής...Νομίζω μόνο στο 30GB συμβόλαιο είναι αυτή προσφορά . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 πηγα ρωτησα σε καταστημα (αργυρουπολη) για αγορα simplefi on the go με καρτα και με κοιταζαν σαν εξωγηινο οταν τους εδειχνα στο κινητο τα αντιστοιχα λινκ απο το σαιτ της wind. ενημερωση ΜΗΔΕΝ. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 πηγα ρωτησα σε καταστημα (αργυρουπολη) για αγορα simplefi on the go με καρτα και με κοιταζαν σαν εξωγηινο οταν τους εδειχνα στο κινητο τα αντιστοιχα λινκ απο το σαιτ της wind. ενημερωση ΜΗΔΕΝ. Εννοείται ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εμένα μου είχαν δώσει από παλαιό Mobile broadband με κάρτα και δεν είχαν ιδέα ότι είναι το ίδιο πράγμα με το simple fi on the go με κάρτα. Αν δεν βγάζεις άκρη παράγγειλε το από το internet. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Εννοείται ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εμένα μου είχαν δώσει από παλαιό Mobile broadband με κάρτα και δεν είχαν ιδέα ότι είναι το ίδιο πράγμα με το simple fi on the go με κάρτα. Αν δεν βγάζεις άκρη παράγγειλε το από το internet. αστα να πανε ρε συ.και το περιμενα οτι θα πεξει ασχετοσυνη.:X οποτε απο εδω παραγγελνω; https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/online-paraggelia-paketou-mobile-broadband/ τα 18ε τα δινω με ποιον τροπο;χρειαζονται αλλα χρηματα;ερχεται με κουριερ αφου σε ενημερωσουν; επισης ανανεωση μεσω πιστωτικη απο εδω; https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/ υποθετω δεν θελει ανανεωση καθε διμηνο για να μην ληξει. δωσε καμια πληροφορια σε παρακαλω τι να προσεξω:) edit η sim που εχω λογω σταθερου και δινει 1γιγα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για αυτο ετσι; αν ξερεις φυσικα! Edited November 6, 2018 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 αστα να πανε ρε συ.και το περιμενα οτι θα πεξει ασχετοσυνη.:X οποτε απο εδω παραγγελνω; https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/online-paraggelia-paketou-mobile-broadband/ τα 18ε τα δινω με ποιον τροπο;χρειαζονται αλλα χρηματα;ερχεται με κουριερ αφου σε ενημερωσουν; επισης ανανεωση μεσω πιστωτικη απο εδω; https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/ υποθετω δεν θελει ανανεωση καθε διμηνο για να μην ληξει. δωσε καμια πληροφορια σε παρακαλω τι να προσεξω:) edit η sim που εχω λογω σταθερου και δινει 1γιγα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για αυτο ετσι; αν ξερεις φυσικα! Δεν έχω την κάρτα Simplefi αλλά την κάρτα Mobile Broadband που μου έδωσε η Wind από τότε που έχω σταθερό και προσφέρει σ' αυτήν κάθε μήνα το 1GB. Επειδή δεν έχει τηλεφωνία, χρειάζεται ανανέωση με 5€ μια φορά το χρόνο και η διαδικασία γίνεται μέσω του link για το Simplefi. Πρόσφατα (1/11/18) ανανέωσα τη δική μου και παλαιότερα είχα πάει σε κατάστημα, για να το επιβεβαιώσω, και μου είπαν ότι θέλει κάθε 3 μήνες (!!!), τότε που ίσχυε το 3μηνο. Φυσικά, η ασχετοσύνη των υπαλλήλων δεν πρόκειται να σταματήσει. Επομένως, αφού έχεις και εσύ την ίδια κάρτα γιατί θέλεις και την Simplefi; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 γιατι φιλε αυτη δινει μολις ενα γιγα το μηνα. (προσωπικα οταν ληξει δεν βαζω 5ευρω απλα παω σε καταστημα και μου βγαζουν νεα σιμ) εγω λεω μελλοντικα να χρησιμοποιησω αυτα εδω τα πακετα https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/ εχεις βαλει καποιο απο αυτα στην σιμ με το 1γιγα λογω σταθερου; αν ναι δεν χρειαζεται να παραγγειλω με 18ε νεα σιμ. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Όχι, δεν χρειάστηκε ποτέ γιατί μου αρκεί το 1GB το μήνα, αφού κάνω την περισσότερη χρήση με WiFi. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 οποτε δεν ξερουμε αν η συγκεκριμενη sim μπορει να χρησιμοποιηθει και για τα πακετα αυτα. ισως ο cmvr που το εχει ψαξει δωσει καποιες απαντησεις. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 αστα να πανε ρε συ.και το περιμενα οτι θα πεξει ασχετοσυνη.:X οποτε απο εδω παραγγελνω; https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/online-paraggelia-paketou-mobile-broadband/ τα 18ε τα δινω με ποιον τροπο;χρειαζονται αλλα χρηματα;ερχεται με κουριερ αφου σε ενημερωσουν; επισης ανανεωση μεσω πιστωτικη απο εδω; https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/ υποθετω δεν θελει ανανεωση καθε διμηνο για να μην ληξει. δωσε καμια πληροφορια σε παρακαλω τι να προσεξω:) edit η sim που εχω λογω σταθερου και δινει 1γιγα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για αυτο ετσι; αν ξερεις φυσικα! Καταρχήν θέλει μια ανανέωση τον χρόνο για να μην λήξει. Δεύτερον αν το παραγγείλεις πληρώνεις μόνο τα 18€ δεν έχει κάποια άλλη χρέωση το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις για φωτοτυπία της ταυτότητας να την δώσεις στο παιδί της courier. Το στέλνουν με ACS οπότε θα το γυρίσουν σύντομα την ταυτότητα σου και το έγγραφο που υπόγραψες οπότε σε λίγες ημέρες θα σου το ενεργοποιήσουν. Μην νομίζεις και εγώ που το έκανα σε κατάστημα πέρασαν 3 ημέρες μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί. Είναι τα ζα μου αργά οι τύποι. Η sim που έχεις από το σταθερό που δίνει το 1gb δώρο από την σύνδεση σταθερής είναι το ίδιο πράγμα (τέτοια μου έδωσαν γιατί δεν είχαν κάποια που να έγραφε simple fi on the go με κάρτα και ήταν αυτή που έδειναν για το δώρο με τις συνδέσεις σταθερού) οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάρτα. Για να μην γίνει παρανόηση μιλάω για αυτή που δίνουν με τα 1GB δεδομένα όχι αυτήν που δίνουν με τα 200 λεπτά ομιλίας που είναι F2G. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts