cmavr8 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Καλά, αφήστε το, μη ζορίζεστε, το πήρα από το play24/7... Αναμονή - σε αναμένα καρβουνα Που είπαμε ότι πάμε για εγγύηση? Πουλιάδης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Καλά, αφήστε το, μη ζορίζεστε, το πήρα από το play24/7... Αναμονή - σε αναμένα καρβουνα Που είπαμε ότι πάμε για εγγύηση? Πουλιάδης? Ναι, για το jam στον Πουλιαδη... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Σόρρι, ξέχασα να ψάξω... συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2004 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (13%) ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΤΕLEFONCITY ΛΕΕΙ Τελική τιμή: €559,00 File hperi an prosekseis kala, leei se kapoio shmeio toy site 5% ekptwsh an kata8eseis ta xrhmata se kapoia apo tis anagrafomenes trapezes. Egw otan to phra prin 2 ebdomades eixe pasxalinh prosfora 10%! pou shmainei 497 telikh!(559-55.9), auto htan den xreiasthke oute kan na to skeftw...... Παράθεση ptouz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2004 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 γιατί υπάρχει εταιρία κινητής στην ελλάδα που να υποστηρίζει τα 300άρια? File sequent eimai sigouros oti yparxei tetoia dunatothta, den xreiazetai na einai 300aria, kai 150 na einai den me xalaei aplws 8elw na ma8w pws ginetai na energopoih8ei auth h dunatothta an kserei kaneis thanks Παράθεση ptouz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Τα ελληνικα δικτυα δεν υποστηριζουν πανω απο 100kb ανα MMS... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το S 100 δεν εχω ιδεα απο ppc μεχρι τωρα ειχα μονο symbian και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα. 1. Εχει ραδιο? 2. Τραβαει απεριοριστο βιντεο? και ποσο μεγαλο ειναι το σκοπευτρο της καμερας? 3. Ειναι σταθερο το λογισμικο ή κανει συνεχεια κολληματα και restart? 4.H μπαταρια αντεχει πανω απο μια μερα με πολυ χρηση? 5.Εχει καλο μεγαφωνο ακουγεται καλα η μουσικη? 6.Η οθονη του ειναι καλη? Καλυτερη απο το 6630? Αυτα προς το παρον, ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hperi Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 File hperi an prosekseis kala, leei se kapoio shmeio toy site 5% ekptwsh an kata8eseis ta xrhmata se kapoia apo tis anagrafomenes trapezes. Egw otan to phra prin 2 ebdomades eixe pasxalinh prosfora 10%! pou shmainei 497 telikh!(559-55.9), auto htan den xreiasthke oute kan na to skeftw...... ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ! :rolleyes: ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ... 559-55,9=503,1 ΟΧΙ 497 :confused: ΤΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ S100... TA MΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2004 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ! :rolleyes: ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ... 559-55,9=503,1 ΟΧΙ 497 :confused: ΤΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ S100... Tespa emena mou eipe 497 o typos TA MΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ??? nai gia agores panw apo 300 E nomizw einai dwrean Παράθεση ptouz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2004 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το S 100 δεν εχω ιδεα απο ppc μεχρι τωρα ειχα μονο symbian και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα. 1. Εχει ραδιο? 2. Τραβαει απεριοριστο βιντεο? και ποσο μεγαλο ειναι το σκοπευτρο της καμερας? 3. Ειναι σταθερο το λογισμικο ή κανει συνεχεια κολληματα και restart? 4.H μπαταρια αντεχει πανω απο μια μερα με πολυ χρηση? 5.Εχει καλο μεγαφωνο ακουγεται καλα η μουσικη? 6.Η οθονη του ειναι καλη? Καλυτερη απο το 6630? Αυτα προς το παρον, ευχαριστω εκ των προτερων. Agaphte freyarip einai fanero oti esy den xreiazesai ppc, xreiazesai to 7710 Παράθεση ptouz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 1. Εχει ραδιο? 2. Τραβαει απεριοριστο βιντεο? και ποσο μεγαλο ειναι το σκοπευτρο της καμερας? 3. Ειναι σταθερο το λογισμικο ή κανει συνεχεια κολληματα και restart? 4.H μπαταρια αντεχει πανω απο μια μερα με πολυ χρηση? 5.Εχει καλο μεγαφωνο ακουγεται καλα η μουσικη? 6.Η οθονη του ειναι καλη? Καλυτερη απο το 6630? 1. Όχι :) 2. Εξαρτάται από την μνήμη που βάζεις :p, δεν θα ευχαριστηθείς τις φωτογραφίες και το video (είναι το αδύνατό του σημείο) 3. Κατά την γνώμη μου, αρκετά σταθερό, αλλά φυσικά όχι τέλειο. Άλλωστε, windows και να μην κρασάρουν πού και πού... δεν θα είχε fun.... :p :p 4. Μα καλά τί θα του κάνεις; :wacko: Έχουμε και λέμε, 120 ώρες αναμονής και 10 ώρες PPC αν θυμάμαι καλά. Πάντως και πάλι εξαρτάται από την χρήση. :rolleyes: 5. Άν δεν θέλεις στερεοφωνικό.. ε ναι καλούτσικο είναι το μεγάφωνό του. Λογαριάζεις να ακούς με αυτό στην παραλία μουσική από το ηχείο πχ; ΅Ε δεν θα ακούς εκεί... :cool: 6. Καλή μου φαίνεται, αν και δεν είμαι maniac για να έχω κάνει beta test όλα τα κινητά/PPC... :) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Agaphte freyarip einai fanero oti esy den xreiazesai ppc, xreiazesai to 7710 Aκριβώς... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Ευχαριστω παιδια, παντως το πιασατε το υπονουμενο, αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες ειμαι αλλα οπως το βλεπω θα μεινω στη symbian. Ελπιζω να μην θεωρηθει off topic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 file moy to symbian einai mia skepi papa@@@ria pistepse me agorasa to s100 kai brika thn ygeia moy !!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Μπερδευτηκα...Αυτό το "G" δίπλα από το σήμε δικτύου τι ακριβώς σημαινει;Από τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPRS σημαίνει ότι απλά υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο GPRS; Και αν σημαίνει μόνο αυτό υπάρχει τρόπος να βγει από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Μπερδευτηκα...Αυτό το "G" δίπλα από το σήμε δικτύου τι ακριβώς σημαινει;Από τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPRS σημαίνει ότι απλά υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο GPRS; Και αν σημαίνει μόνο αυτό υπάρχει τρόπος να βγει από εκεί; Nαι GPRS είναι και νομίζω πως όχι δεν μπορείς να το βγάλεις, όσο και αν έχω ψάξει δεν το έχω βρεί, γιατί και εγώ θα ήθελα να το βγάλω αφού χρησιμοποιώ το GPRS monitor. Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το GPRS και αναρωτιέμαι αν πρέπει να με προβληματίζει η παρουσία αυτού του σήματος G .Με λίγα λόγια το ότι το βλέπω σημαίνει ότι χρεώνομαι ή ότι απλώς υπαρχει η διαθεσιμότητα GPRS δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το GPRS και αναρωτιέμαι αν πρέπει να με προβληματίζει η παρουσία αυτού του σήματος G .Με λίγα λόγια το ότι το βλέπω σημαίνει ότι χρεώνομαι ή ότι απλώς υπαρχει η διαθεσιμότητα GPRS δικτύου; Δεν χρτεώνεσαι, απλά σου δείχνει ότι υπάρχει διαθέσημότητα. Δεν το έχεις ενεργοποιήσει, δεν χρεώνεσαι. Ακόμα και ενεργοποιημένο και ανοιχτό να το είχες, δεν θα χρεωνώσουν εκτώς και αν κατέβαζες κάτι! Μόνο μπαταρία θα κατανάλλωνες! Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Έχω ενα (γκουχ) μικρό προβληματάκι με το S100 μου το μικρό όταν το ανοίγω το πρωί πάει σφαίρα όταν περάσουν κανα δυό/τρείς ωρίτσες σέρνεται... σέρνεται λες και κάτι τρώει πόρους Επίσης πρόσφατα έβαλα το pocketbreeze της SBSH με αποτέλεσμα το responsiveness να πέσει κατακόρυφα μιλάμε οτι μόνο με reset ξεκόλησε αλλα και πάλι όταν το ξανα έτρεξα κ πάλι τα ζώα μου αργά... εκανα format (hard reset) και πέρασα ΜΟΝΟ to pocketbreeze τα ίδια μήπως έχει ασυμβατότητα? έχω το DeLL AXiM X30 και πάει σφαίρα κ δεν είχα κανένα προβλημα με κανένα πρόγραμμα έτσι υποψιάζομαι ασυμβατότητα του S100 σας έχει τύχει κατι παρόμοιο απο τα παραπάνω, καμία συμβουλή? Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Έχω ενα (γκουχ) μικρό προβληματάκι με το S100 μου το μικρό όταν το ανοίγω το πρωί πάει σφαίρα όταν περάσουν κανα δυό/τρείς ωρίτσες σέρνεται... σέρνεται λες και κάτι τρώει πόρους Επίσης πρόσφατα έβαλα το pocketbreeze της SBSH με αποτέλεσμα το responsiveness να πέσει κατακόρυφα μιλάμε οτι μόνο με reset ξεκόλησε αλλα και πάλι όταν το ξανα έτρεξα κ πάλι τα ζώα μου αργά... εκανα format (hard reset) και πέρασα ΜΟΝΟ to pocketbreeze τα ίδια μήπως έχει ασυμβατότητα? έχω το DeLL AXiM X30 και πάει σφαίρα κ δεν είχα κανένα προβλημα με κανένα πρόγραμμα έτσι υποψιάζομαι ασυμβατότητα του S100 σας έχει τύχει κατι παρόμοιο απο τα παραπάνω, καμία συμβουλή? -prepi na to egkatastisis stin storage card...kammia asimvatotita...to exo 6 mines .. -mipos exis kai to spb diary???to diko mou kolise xthes me aftin tin efarmogi, giati prepi na tin egkatastisis stin main memory...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 yannisg Αφού έκανα Format (HardReset) και το ξαναπέρασα.... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ αλλα και πάλι τα ίδια... Εννοείται (και παράλειψη μου) πώς ό,τι βάζω πάει κατ'ευθείαν (ντουγρού) στην 512ΜΒ SD Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 yannisg Αφού έκανα Format (HardReset) και το ξαναπέρασα.... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ αλλα και πάλι τα ίδια... Εννοείται (και παράλειψη μου) πώς ό,τι βάζω πάει κατ'ευθείαν (ντουγρού) στην 512ΜΒ SD mipos exis palia version? i nea ine i 4.3.01.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Οχι Την πιο νέα έχω... :( Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 sugardad αυτό που έχεις εγκαταστήσει είναι today plugin? Μήπως τότε θέλει να εγκατασταθεί στην κύρια μνήμη αντί της κάρτας; Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 οχι είναι PiM www.sbsh.net >>> PocketBreeze το PocketBreeze έχει δικό του plugin to οποίο και εγκαθίστανται παράλληλα με την εγκατάσταση της εν λόγω εφαρμογής S100 Rom Version R 1.11.00 / G 1337.42 / D 1.11.00 / GR 1.1.4.1 Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts