Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά, αφήστε το, μη ζορίζεστε, το πήρα από το play24/7... Αναμονή - σε αναμένα καρβουνα

Που είπαμε ότι πάμε για εγγύηση? Πουλιάδης?

Ναι, για το jam στον Πουλιαδη... :)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (13%)

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΤΕLEFONCITY ΛΕΕΙ Τελική τιμή: €559,00

File hperi an prosekseis kala, leei se kapoio shmeio toy site 5% ekptwsh an kata8eseis ta xrhmata se kapoia apo tis anagrafomenes trapezes. Egw otan to phra prin 2 ebdomades eixe pasxalinh prosfora 10%! pou shmainei 497 telikh!(559-55.9), auto htan den xreiasthke oute kan na to skeftw......

ptouz

γιατί υπάρχει εταιρία κινητής στην ελλάδα που να υποστηρίζει τα 300άρια?

File sequent eimai sigouros oti yparxei tetoia dunatothta, den xreiazetai na einai 300aria, kai 150 na einai den me xalaei aplws 8elw na ma8w pws ginetai na energopoih8ei auth h dunatothta an kserei kaneis

thanks

ptouz

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το S 100 δεν εχω ιδεα απο ppc μεχρι τωρα ειχα μονο symbian και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα.

1. Εχει ραδιο?

2. Τραβαει απεριοριστο βιντεο? και ποσο μεγαλο ειναι το σκοπευτρο της καμερας?

3. Ειναι σταθερο το λογισμικο ή κανει συνεχεια κολληματα και restart?

4.H μπαταρια αντεχει πανω απο μια μερα με πολυ χρηση?

5.Εχει καλο μεγαφωνο ακουγεται καλα η μουσικη?

6.Η οθονη του ειναι καλη? Καλυτερη απο το 6630?

Αυτα προς το παρον, ευχαριστω εκ των προτερων.

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

File hperi an prosekseis kala, leei se kapoio shmeio toy site 5% ekptwsh an kata8eseis ta xrhmata se kapoia apo tis anagrafomenes trapezes. Egw otan to phra prin 2 ebdomades eixe pasxalinh prosfora 10%! pou shmainei 497 telikh!(559-55.9), auto htan den xreiasthke oute kan na to skeftw......

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ! :rolleyes:

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ... 559-55,9=503,1 ΟΧΙ 497 :confused:

ΤΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ S100...

TA MΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ???

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ! :rolleyes:

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ... 559-55,9=503,1 ΟΧΙ 497 :confused:

ΤΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ S100...

Tespa emena mou eipe 497 o typos

TA MΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ???

nai gia agores panw apo 300 E nomizw einai dwrean

ptouz

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το S 100 δεν εχω ιδεα απο ppc μεχρι τωρα ειχα μονο symbian και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα.

1. Εχει ραδιο?

Αυτα προς το παρον, ευχαριστω εκ των προτερων.

Agaphte freyarip einai fanero oti esy den xreiazesai ppc, xreiazesai to 7710

ptouz

1. Εχει ραδιο?

1. Όχι :)

2. Εξαρτάται από την μνήμη που βάζεις :p, δεν θα ευχαριστηθείς τις φωτογραφίες και το video (είναι το αδύνατό του σημείο)

3. Κατά την γνώμη μου, αρκετά σταθερό, αλλά φυσικά όχι τέλειο. Άλλωστε, windows και να μην κρασάρουν πού και πού... δεν θα είχε fun.... :p :p

4. Μα καλά τί θα του κάνεις; :wacko: Έχουμε και λέμε, 120 ώρες αναμονής και 10 ώρες PPC αν θυμάμαι καλά. Πάντως και πάλι εξαρτάται από την χρήση. :rolleyes:

5. Άν δεν θέλεις στερεοφωνικό.. ε ναι καλούτσικο είναι το μεγάφωνό του. Λογαριάζεις να ακούς με αυτό στην παραλία μουσική από το ηχείο πχ; ΅Ε δεν θα ακούς εκεί... :cool:

6. Καλή μου φαίνεται, αν και δεν είμαι maniac για να έχω κάνει beta test όλα τα κινητά/PPC...

:)

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Ευχαριστω παιδια, παντως το πιασατε το υπονουμενο, αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες ειμαι αλλα οπως το βλεπω θα μεινω στη symbian. Ελπιζω να μην θεωρηθει off topic.
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

file moy to symbian einai mia skepi papa@@@ria pistepse me agorasa to s100 kai brika thn ygeia moy !!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Μπερδευτηκα...Αυτό το "G" δίπλα από το σήμε δικτύου τι ακριβώς σημαινει;Από τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPRS σημαίνει ότι απλά υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο GPRS; Και αν σημαίνει μόνο αυτό υπάρχει τρόπος να βγει από εκεί;

Μπερδευτηκα...Αυτό το "G" δίπλα από το σήμε δικτύου τι ακριβώς σημαινει;Από τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPRS σημαίνει ότι απλά υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο GPRS; Και αν σημαίνει μόνο αυτό υπάρχει τρόπος να βγει από εκεί;

Nαι GPRS είναι και νομίζω πως όχι δεν μπορείς να το βγάλεις, όσο και αν έχω ψάξει δεν το έχω βρεί, γιατί και εγώ θα ήθελα να το βγάλω αφού χρησιμοποιώ το GPRS monitor.

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το GPRS και αναρωτιέμαι αν πρέπει να με προβληματίζει η παρουσία αυτού του σήματος G .Με λίγα λόγια το ότι το βλέπω σημαίνει ότι χρεώνομαι ή ότι απλώς υπαρχει η διαθεσιμότητα GPRS δικτύου;

Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το GPRS και αναρωτιέμαι αν πρέπει να με προβληματίζει η παρουσία αυτού του σήματος G .Με λίγα λόγια το ότι το βλέπω σημαίνει ότι χρεώνομαι ή ότι απλώς υπαρχει η διαθεσιμότητα GPRS δικτύου;

Δεν χρτεώνεσαι, απλά σου δείχνει ότι υπάρχει διαθέσημότητα. Δεν το έχεις ενεργοποιήσει, δεν χρεώνεσαι. Ακόμα και ενεργοποιημένο και ανοιχτό να το είχες, δεν θα χρεωνώσουν εκτώς και αν κατέβαζες κάτι! Μόνο μπαταρία θα κατανάλλωνες!

Έχω ενα (γκουχ) μικρό προβληματάκι με το S100 μου

το μικρό όταν το ανοίγω το πρωί πάει σφαίρα όταν περάσουν κανα δυό/τρείς ωρίτσες σέρνεται... σέρνεται λες και κάτι τρώει πόρους

Επίσης πρόσφατα έβαλα το pocketbreeze της SBSH

με αποτέλεσμα το responsiveness να πέσει κατακόρυφα

μιλάμε οτι μόνο με reset ξεκόλησε αλλα και πάλι όταν το ξανα έτρεξα κ πάλι

τα ζώα μου αργά...

εκανα format (hard reset) και πέρασα ΜΟΝΟ to pocketbreeze τα ίδια

μήπως έχει ασυμβατότητα?

έχω το DeLL AXiM X30 και πάει σφαίρα κ δεν είχα κανένα προβλημα

με κανένα πρόγραμμα έτσι υποψιάζομαι ασυμβατότητα του S100

σας έχει τύχει κατι παρόμοιο απο τα παραπάνω, καμία συμβουλή?

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Έχω ενα (γκουχ) μικρό προβληματάκι με το S100 μου

το μικρό όταν το ανοίγω το πρωί πάει σφαίρα όταν περάσουν κανα δυό/τρείς ωρίτσες σέρνεται... σέρνεται λες και κάτι τρώει πόρους

Επίσης πρόσφατα έβαλα το pocketbreeze της SBSH

με αποτέλεσμα το responsiveness να πέσει κατακόρυφα

μιλάμε οτι μόνο με reset ξεκόλησε αλλα και πάλι όταν το ξανα έτρεξα κ πάλι

τα ζώα μου αργά...

εκανα format (hard reset) και πέρασα ΜΟΝΟ to pocketbreeze τα ίδια

μήπως έχει ασυμβατότητα?

έχω το DeLL AXiM X30 και πάει σφαίρα κ δεν είχα κανένα προβλημα

με κανένα πρόγραμμα έτσι υποψιάζομαι ασυμβατότητα του S100

σας έχει τύχει κατι παρόμοιο απο τα παραπάνω, καμία συμβουλή?

-prepi na to egkatastisis stin storage card...kammia asimvatotita...to exo 6 mines ..

-mipos exis kai to spb diary???to diko mou kolise xthes me aftin tin efarmogi, giati prepi na tin egkatastisis stin main memory......

yannisg

Αφού έκανα Format (HardReset) και το ξαναπέρασα.... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ αλλα και πάλι τα ίδια...

Εννοείται (και παράλειψη μου) πώς ό,τι βάζω πάει κατ'ευθείαν (ντουγρού) στην 512ΜΒ SD

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

yannisg

Αφού έκανα Format (HardReset) και το ξαναπέρασα.... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ αλλα και πάλι τα ίδια...

Εννοείται (και παράλειψη μου) πώς ό,τι βάζω πάει κατ'ευθείαν (ντουγρού) στην 512ΜΒ SD

mipos exis palia version?

i nea ine i 4.3.01..

sugardad αυτό που έχεις εγκαταστήσει είναι today plugin? Μήπως τότε θέλει να εγκατασταθεί στην κύρια μνήμη αντί της κάρτας;

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

οχι είναι PiM www.sbsh.net >>> PocketBreeze

το PocketBreeze έχει δικό του plugin to οποίο και εγκαθίστανται

παράλληλα με την εγκατάσταση της εν λόγω εφαρμογής

S100 Rom Version

R 1.11.00 / G 1337.42 / D 1.11.00 / GR 1.1.4.1

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------