Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά κατά ένα περίεργο λόγο μου εξαφανίστηκε το σηματάκι του bluetooth από την αρχική οθόνη (today screen). Με soft reset δεν λύθηκε. Καμμιά πρόταση;;;

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά κατά ένα περίεργο λόγο μου εξαφανίστηκε το σηματάκι του bluetooth από την αρχική οθόνη (today screen). Με soft reset δεν λύθηκε. Καμμιά πρόταση;;;

Υποθέτω ότι μπήκες στο BT στις ρυθμίσεις και πάλι τίποτε εεε;

Αν ναι... τότε... χμμμ

Μάλλον θα το πας the hard way ;)

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Το θεώρησα προφανές για να μην αναφέρω οτι είναι ενεργοποιημένο

Θα ξαναναφέρω ότι όταν προσαπθούσε ένας φίλος να μου στέιλει αρχεία από το δικό του S100, δεν εμφανιζόταν η επιλογή μέχρι που έκανε search for new devices και εγκατέστησε στο S100 του το δικό μου σαν BT device

:cool:

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Δεν συννενοηθήκαμε....

Το πρόβλημά μου είναι με το αυτόμετο κείμενο, τις έτοιμες φρασούλες που έχει στην επιλογή "το κείμενό μου" Εκεί, και με κεφαλαία να τις έχω γραμμένες τις φράσεις εξ'ολοκλήρου από την αρχή, πάλι απο 160 χαρακτήρες αμέσως μου μετατρέπει το SMS σε 70 χαρακτήρων...!!!

Xrisimopoihse tin eidiki ekdosi tou Resco Keyboard Pro pou eixa ftiaksei se sinergasia me tin Resco bale ta ellinika kai to Au patimeno kai ksanagrapse tis fraseis kai den tha exeis to problima me tous 70 xaraktires

Θα ξαναναφέρω ότι όταν προσαπθούσε ένας φίλος να μου στέιλει αρχεία από το δικό του S100, δεν εμφανιζόταν η επιλογή μέχρι που έκανε search for new devices και εγκατέστησε στο S100 του το δικό μου σαν BT device

Αν εννοείς να δημιουργήσω μια σύζευξη με μια άλλη συσκευή,το έκανα επιτυχώς με ένα motorola V3.Μπορούσα να λάβω αρχεία από την άλλη συσκευή,αλλά συνέβαινε αυτό που περοέγραψα παραπάνω.Θα το ξαναδοκιμάσω να δω.

Οτι δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας είναι αυτονόητο, εξάλου όπως αναφέρω μιλάω για προσωπική μου γνώμη... το BT φιχ που έιψα ανεβάσει στο μέρος ήταν ενα fix της ΙΜΑΤΕ για το προβλημα του ΒΤ που έβγαζε το μύνημα πως δεν υπάρχει συσκευή ΒΤ στο κινητό...( αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ λόγο του οτι έχω βάλει στο κινητό μου τον ΒΤ stack της blue soleil και δεν το έχω αυτο το πρόβλημα....)

tron to BT stack pou exeis douleuei apsoga? Me GPS kai BT handsfree? Ti alla profiles exei pou to briskeis kai ti kaneis gia na to antikatastiseis me tis MS?

Exeis valei kapoio today plug-in(p.x spb pocket plus, battery pack pro...)?

An nai,apegka8istwntas to 8a eisai ok pi8anws.

An 8es dokimase kai ayto to patch prwta (allaxe thn katalhxh apo .rar se .cab , perase to sto jam kai trexe to)...

BL_BT_Icon_service.rar

Ως νέος και άσχετος χρήστης ppc, οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του thread που με βοήθησαν, ακόμη και σε ίσως γελοίες απορίες ερωτήσεις μου.Παιδιά ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους!!! :)

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Παίδες μόλις έφαγα στη μάπα ένα hard reset!! :mad:

Έκανα uninstall 2 προγράμματα (συγκεκριμένα το Pocket Music, και το Pocket Resistors) και εκείνη την ώρα τσακ πήρα το δώρο του πάσχα :p. Εκείνη τη στιγμή αν θυμάμαι καλά είχα το CPU στα 208ΜHz με xcpu και πιστεύω οτι μάλλον αυτό το πρόγραμμα μου την έκανε, απο την αρχή δεν μου άρεσε...:(

Κάτι άλλο, όταν βάζω μια εικόνα για background στην today πάντα σχεδόν κάνει soft reset! Eίναι normal αυτό?:confused:

Παίδες μόλις έφαγα στη μάπα ένα hard reset!! :mad:

Έκανα uninstall 2 προγράμματα (συγκεκριμένα το Pocket Music, και το Pocket Resistors) και εκείνη την ώρα τσακ πήρα το δώρο του πάσχα :p. Εκείνη τη στιγμή αν θυμάμαι καλά είχα το CPU στα 208ΜHz με xcpu και πιστεύω οτι μάλλον αυτό το πρόγραμμα μου την έκανε, απο την αρχή δεν μου άρεσε...:(

Κάτι άλλο, όταν βάζω μια εικόνα για background στην today πάντα σχεδόν κάνει soft reset! Eίναι normal αυτό?:confused:

όταν σας λέω εγώ μην πειράζετε τον επεξεργαστή ...

μια χαρούλα είναι το μηχάνημα.

και δύναμη έχει και καλή αυτονομία

Σεν μου το έχει κάνει ποτέ...

Παλιά έβαζα και εγώ εικόνες ώς background, τώρα φτιάχνω themes και τα αλλάζω πάλι από το today, reset από αυτό ποτέ δεν έχει γίνει...

Ψάξε τα προγράμαμτα που έχεις εγκατεστημένα..... :p

V@gelis ευχαριστώ για την λύση που προτείνεις, ναι έχω κάποια από αυτά τα plugin αλλά αυτή τη στιγμή μάλλον θα υπομείνω με το εξαφανισμένο ΒΤ εικονίδιο διότι δεν έχω μαζί μου τα σύνεργα για (απ)εγκαταστάσεις εφαρμογών. Μόλις γυρίσω στον Η/Υ μου θα το κοιτάξω.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ S100 NA TΡΕΞΟΥΜΕ .SIS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ freeware ebible.sis ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΓΙΑ WINDOWS MOB.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! :rolleyes: :rolleyes:

όταν σας λέω εγώ μην πειράζετε τον επεξεργαστή ...

μια χαρούλα είναι το μηχάνημα.

και δύναμη έχει και καλή αυτονομία

ela more psilo pragmata ego to exo oli mera overclocked sta 520mhz kai to vrazi pou kimame to kimizo kai ayto sta 208mhz :cool: kai den exo kanena provlima! ase pou paei kai pio grigora.Pantos emena den mou kanei softreset otan vazo kapia eikona gia fonto... :)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ S100 ΑΠΟ ΤΟ PC ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ DESKTOP ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ???? :confused:

ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΔΩ??? ttasos@smartmania.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :blink:

Paidia to #pocketwarez thelei ena... kleidaki gia na nas dextei... to exei kanenas mipws?? :p PM me??

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ S100 NA TΡΕΞΟΥΜΕ .SIS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ freeware ebible.sis ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΓΙΑ WINDOWS MOB.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! :rolleyes: :rolleyes:

EDW 8a vreis ka8e eidous e-bible pou kykloforei gia pocket pc.

Kapoia apo ayta einai freeware.

Ta .sis den paizoun se pocket pc.

Έχω το s100, στην αρχική οθόνη πάτώντας το έναρξη βγάζει μια λίστα μα προγράμματα, τα πρώτα εφτά είναι αυτά που έχω ορίσει από το μενού, τα υπόλοιπα(π.χ.εμένα βγάζει σημειώσεις,εργασίες,αριθμομήχανη,πασιέντζα,διαχείρισηαρχείων) είναι προγράμματα που τρέχουν και πώς μπορώ να τα αφαιρέσω 'ωστε να μην εμφανίζονται στο έναρξη;

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2