Nosferatu Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Για όσους ρωτούν για την αναβάθμιση του ελληνικού S100, παίρνει περίπου 20 λεπτά. Αν έχει κολλήσει το δικό σας με την οθόνη να λέει USB 1.0, παρά τις προειδοποιήσεις περί του αντιθέτου, βγάλτε το το mini usb, restart και βάλτε το πάλι. Η διαδικασία έχει 3 στάδια και βγάζει μπάρα προόδου τόσο στο pc όσο και στο S100. Εμφανείς αλλαγές η διόρθωση των mms και η προσθήκη μόνιμης αναφοράς παράδοσης. Η αυτονομία πρέπει να έχει βελτιωθεί λίγο αλλά είναι ακόμα νωρίς να μιλήσω για ποσοστά. Προσοχή: αν έχετε κάνει full backup με το xBackup, η επαναφορά του θα οδηγήσει σε μη ανταπόκριση της touch screen. Δεν ξέρω αν διορθώνεται αλλιώς: εγώ έκανα hard reset και πέρασα τα τηλέφωνα με συγχρονισμό από outlook. Τα sms, προγράμματα τα έχασα και τα έστησα από την αρχή! Αύριο θα δοκιμάσω να του βάλω την socket SD wifi καρτούλα και θα σας πω αν δουλεύει! Καληνύχτα σ'όλους τους συναδέλφους! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 σας το εστειλα με μμς... μιας και ο ... PIE δεν υποστηριζει upload (ενας netfront θα ηταν χρησιμος) και η οντα δεν μου επιτρεπει να στειλω μειλ μονο να παρω. οδηγιες: αλλαγη ονοματος σε .exe και μεταφορα στον φακελο προγραμματων. μετα συντομευση στον /windows/startup. οταν το το τρεχετε μια φορα μονο στη ζωη σας επι τοπου και πατατε πανω του και πατε tools- setup και το κουνατε λιγο αριστερα για να μην σας κρυβει αναπαντητες και μηνυματα. και ειναι οκ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 2 βασικότατες ερωτησούλες,για μένα,.. πως μπορώ να δω ποιες εφαρμογές τρέχουν στο s100 και να μπορώ να τις σταματήσω?κάτι σαν task manager ... 2ον"Go in the manager of automatic loading and check that unmap_volume.exe It loaded by the first. If it not so - correct and again make soft-reset " είναι από το προγραμματάκι που μετατρέπει το πλαϊνό κουμπάκι σε slide up/dοwn..poiow einai autos o manager?pou einai kai de ton blepw?ευχαριστώ Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d74c Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Για όσους ρωτούν για την αναβάθμιση του ελληνικού S100, παίρνει περίπου 20 λεπτά. Αν έχει κολλήσει το δικό σας με την οθόνη να λέει USB 1.0, παρά τις προειδοποιήσεις περί του αντιθέτου, βγάλτε το το mini usb, restart και βάλτε το πάλι. Η διαδικασία έχει 3 στάδια και βγάζει μπάρα προόδου τόσο στο pc όσο και στο S100. Εμφανείς αλλαγές η διόρθωση των mms και η προσθήκη μόνιμης αναφοράς παράδοσης. Η αυτονομία πρέπει να έχει βελτιωθεί λίγο αλλά είναι ακόμα νωρίς να μιλήσω για ποσοστά. Προσοχή: αν έχετε κάνει full backup με το xBackup, η επαναφορά του θα οδηγήσει σε μη ανταπόκριση της touch screen. Δεν ξέρω αν διορθώνεται αλλιώς: εγώ έκανα hard reset και πέρασα τα τηλέφωνα με συγχρονισμό από outlook. Τα sms, προγράμματα τα έχασα και τα έστησα από την αρχή! Αύριο θα δοκιμάσω να του βάλω την socket SD wifi καρτούλα και θα σας πω αν δουλεύει! Καληνύχτα σ'όλους τους συναδέλφους! Τελικά το δικό μου είχε κολήσει, με μια επανεκκίνιση όμως ξαναέκανα την εγκατάσταση και όλα ok. Όσο για το backup, είχα πάρει full backup αλλά δεν κατάφερα να το επαναφέρω όσες φορές κι αν δοκίμασα και τα ξαναέστησα όλα από την αρχή. Τα mms δουλεύουν εντάξει πλέον, αλλά στο internet συνεχίζει να έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 αρχικος τροπος. αν και το λεει το βιβλιαρακι πας στην μνημη στις ρυθμισεις. κατεβασε το handy switcher. εχω δοκιμεςει δεκαδες. αυτοι ειναι τοπ. ειδικα σε συνδιασμο με τον double launcher. αναγκαιο προγραμμα στο ς100 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kapote eixe ginei mia sizitish gia to weatherpanel kai to ti einai to pedio radar image! Opoios loipon exei to Weatherpanel (opoios den to exei xanei) kai thelei na exei online photo ths Perioxhs mas me teleftaies enhmerwseis apo doriforo mporei na balei to parkatw url sto shmeio pou grafei radar image http://image.weather.com/images/sat/europesat_440x297.jpg Ade pali sas eftiaxa .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 αρχικος τροπος. αν και το λεει το βιβλιαρακι πας στην μνημη στις ρυθμισεις. κατεβασε το handy switcher. εχω δοκιμεςει δεκαδες. αυτοι ειναι τοπ. ειδικα σε συνδιασμο με τον double launcher. αναγκαιο προγραμμα στο ς100 VRe mikre esi den tha koinhtheis ? :D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τις video επιδόσεις επειδή είμαι ακόμα με την 32mmc του 6600 :lol: αλλα μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι με έναν καλο mp3 player όπως imusic,vito sound explorer η αναπαραγωγή είναι αριστη. ο media player που είναι ενσωματωμένος παίζει flat. sequent_c thx για τη γρήγορη απάντηση και γρήγορα να πάρουν φωτιά οι καρτούλες μη γωνατίζεις την καημένη την 32αρα! Ελπίζω κάποιος να με ενημερώσει και για τα videos! @katj μην ανησυχείς για το nick θα στο κάνουμε update με τα νέα μοντέλα :p :p Τουλάχιστον εμείς είμαστε 26 χιλιόμετρα μακριά και δε μας χρειάζεται και GPS για την μια πόλη στην άλλη! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 καλησπερα! ηθελα να ρωτησω κατι. το εχει χρησιμοποιησει κανεις ως gps? με τι χαρτες, προγραμμα, bluetooth gps? απο που και ποσο? οι εντυπωσεις του? κανει δουλεια? επισης κατι ακομα. εχει κανεις κανα pack απο ωραια προγραμματακια και παιχνιδακια να μου στειλει? μου το πουλαει ενας φιλος και θα ηθελα στο λιγο χρονο που μου το εχει δανισει να εβλεπα λιγο πολυ τι εφαρμογες υπαρχουν και πως ειναι. man_23gr@yahoo.com για οποιον θελει να μου στειλει τιποτα. η στειλτε καμια διευθυνση που μπορω να κατεβασω πραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Για όσους ρωτούν για την αναβάθμιση του ελληνικού S100, παίρνει περίπου 20 λεπτά. Αν έχει κολλήσει το δικό σας με την οθόνη να λέει USB 1.0, παρά τις προειδοποιήσεις περί του αντιθέτου, βγάλτε το το mini usb, restart και βάλτε το πάλι. Η διαδικασία έχει 3 στάδια και βγάζει μπάρα προόδου τόσο στο pc όσο και στο S100. Εμφανείς αλλαγές η διόρθωση των mms και η προσθήκη μόνιμης αναφοράς παράδοσης. Η αυτονομία πρέπει να έχει βελτιωθεί λίγο αλλά είναι ακόμα νωρίς να μιλήσω για ποσοστά. Προσοχή: αν έχετε κάνει full backup με το xBackup, η επαναφορά του θα οδηγήσει σε μη ανταπόκριση της touch screen. Δεν ξέρω αν διορθώνεται αλλιώς: εγώ έκανα hard reset και πέρασα τα τηλέφωνα με συγχρονισμό από outlook. Τα sms, προγράμματα τα έχασα και τα έστησα από την αρχή! Αύριο θα δοκιμάσω να του βάλω την socket SD wifi καρτούλα και θα σας πω αν δουλεύει! Καληνύχτα σ'όλους τους συναδέλφους! Κι εγώ είχα κάνει full backup με το xBackup και η touch screen κόλλησε με αποτέλεσμα να ακολουθήσω την παραπάνω διαδικασία και να χάσω φωτογραφίες και sms. Γι αυτό προσοχή όσοι ακολουθείτε την διαδικασία της αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 καλησπερα! ηθελα να ρωτησω κατι. το εχει χρησιμοποιησει κανεις ως gps? με τι χαρτες, προγραμμα, bluetooth gps? απο που και ποσο? οι εντυπωσεις του? κανει δουλεια? επισης κατι ακομα. εχει κανεις κανα pack απο ωραια προγραμματακια και παιχνιδακια να μου στειλει? μου το πουλαει ενας φιλος και θα ηθελα στο λιγο χρονο που μου το εχει δανισει να εβλεπα λιγο πολυ τι εφαρμογες υπαρχουν και πως ειναι. man_23gr@yahoo.com για οποιον θελει να μου στειλει τιποτα. η στειλτε καμια διευθυνση που μπορω να κατεβασω πραμα Το χρησιμοποίησα μαζί με το mls navigator και το bluetooth gps rikaline. Συνδέθηκε αμέσως με το gps και τρέχει αρκετά γρήγορα το πρόγραμμα. Η οθόνη του βέβαια είναι λίγο μικρή και δεν μπορείς να την παρακολουθείς εύκολα ενω οδηγείς αλλά οι φωνητικές οδηγίες ακούγονται πολύ δυνατά συνεπώς δεν χρειάζεται να το κοιτάς συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 καλησπερα! ηθελα να ρωτησω κατι. το εχει χρησιμοποιησει κανεις ως gps? με τι χαρτες, προγραμμα, bluetooth gps? απο που και ποσο? οι εντυπωσεις του? κανει δουλεια? επισης κατι ακομα. εχει κανεις κανα pack απο ωραια προγραμματακια και παιχνιδακια να μου στειλει? μου το πουλαει ενας φιλος και θα ηθελα στο λιγο χρονο που μου το εχει δανισει να εβλεπα λιγο πολυ τι εφαρμογες υπαρχουν και πως ειναι. man_23gr@yahoo.com για οποιον θελει να μου στειλει τιποτα. η στειλτε καμια διευθυνση που μπορω να κατεβασω πραμα Me to Fortuna BT paizei mia xara to Destinator3 gia efarmoges an koitaxeis kamia 10aria selides pisw exw anevasei 2-3 links me musthave programmatakia :cool: Gia na mhn psaxneis phgaine edw kai diavase prosektika tis odhgies me ta kokkina grammata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Kapote eixe ginei mia sizitish gia to weatherpanel kai to ti einai to pedio radar image! Opoios loipon exei to Weatherpanel (opoios den to exei xanei) kai thelei na exei online photo ths Perioxhs mas me teleftaies enhmerwseis apo doriforo mporei na balei to parkatw url sto shmeio pou grafei radar image http://image.weather.com/images/sat/europesat_440x297.jpg parte kai ena screenshot http://minotavrs.port5.com/radar.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 parte kai ena screenshot http://minotavrs.port5.com/radar.png Πολύ καλό αλλα αν ανανεώνει την εικόνα συνέχεια μέσω GPRS δεν νομίζω να συμφέρει και πολύ..Μόνο όταν κάνεις update απ'το Pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 αρχικος τροπος. αν και το λεει το βιβλιαρακι πας στην μνημη στις ρυθμισεις. κατεβασε το handy switcher. εχω δοκιμεςει δεκαδες. αυτοι ειναι τοπ. ειδικα σε συνδιασμο με τον double launcher. αναγκαιο προγραμμα στο ς100 ευχαριστώ αλλά θέλω μία εφαρμογή που να μου δείχνει τις processes και των windows και να μπορώ να τις kill όποτε χρειάζεται...π.χ το pocket hack master 3.05.001 τις δείχνει όλες αλλά δε μου δίνει εντολή να σταματήσω όποια χρειάζομαι...Υπάρχει τέτοια εφαρμογή? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 η τελευταια εκδοση της εφαρμογης αυτης το εχει. λογικα και ολ προηγουμενες. στο ε800 που το ειχα δοκιμασει επιανε μια χαρα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Πως σας δούλεψαν ρε παιδιά τα mms? Έβαλα την αναβάθμιση, επέλεξα τις έτοιμες ρυθμίσεις του κινητου (cosmote mms) αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 energopiises ta mms meso tis tilef.eterias pou anikis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 ένα screenshot ...δε μπορώ να βρω που μου δείχνει τις διεργασίες των win...any tips? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 energopiises ta mms meso tis tilef.eterias pou anikis? Είναι και αυτό ένα θέμα. Νόμιζα ότι ήταν ενεργοποιημένο όπως το gprs. Να σημειώσω ότι το μήνυμα λάθους είναι το γνωστό "το μοντεμ λήψης αποσυνδέθηκε. Για έλεγχο των ρυθμίσεων κλπ...". Πρέπει να στείλω κάποιο sms για να ενεργοποιηθεί??? (...Άκυρο, το βρήκα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 ευχαριστώ αλλά θέλω μία εφαρμογή που να μου δείχνει τις processes και των windows και να μπορώ να τις kill όποτε χρειάζεται...π.χ το pocket hack master 3.05.001 τις δείχνει όλες αλλά δε μου δίνει εντολή να σταματήσω όποια χρειάζομαι...Υπάρχει τέτοια εφαρμογή? Xreiazese oposdhpote to HandyMenu ths Dinarsoft (must have software) dokimaseto einai panalafro . Enalaktika mporeis na dokimaseis kai to O2 ths orange . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Πολύ καλό αλλα αν ανανεώνει την εικόνα συνέχεια μέσω GPRS δεν νομίζω να συμφέρει και πολύ..Μόνο όταν κάνεις update απ'το Pc. Katarxas na diefkrinisw oti DEN EXW GPRS h ananewsh ginete mesw tou Ypologisth mou kai ths syndeshs pou exei aftos sto diktuo... :cool: :cool: :cool: H ananewsh ths eikonas ginete 4 fores thn hmera ara kai Gprs na exeis 24k x4 sou erxetai 96k thn hnera .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 kserei kaneis kanena chanel sto irc. me ppc w@rezzz gia to jam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 kserei kaneis kanena chanel sto irc. me ppc w@rezzz gia to jam? efnet irc.eu.efnet.info #pocketwarez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 το handyswitcher δεν σου κανει; Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts