Jump to content

Vivo NEX S


alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ φωτογραφίες μόνο του και δίπλα δίπλα με 5Τ καθώς και παρελκόμενα συσκευασίας.

 

d578993bf34a883c7df3026feb885aa9.png

 

84c5d74ff399e11ebb08305b352ebf82.png

 

c3435c125a6633d5ab5096d3ba070b00.png

 

bed557c43b6701dbc3f2455a6085f87a.png

 

d206e4d650d580bcbffe3c422ad7b9ab.png

 

15c10fa7e33e9a6618a724bfb515d621.png

 

e7a393fe17f0f000106b9ce4b32bd588.png

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έχοντας ένα 3ήμερο στην κατοχή μου τα συμπεράσματα που αποκόμισα συνοψίζονται στα εξής.

 

Πάμε στα θετικά πρώτα.

 

1.Αψογη οθόνη που σε καθηλώνει από όλες τις πλευρές (φωτεινότητα,χρώματα με άψογο ελαφρώς ψυχρουλι λευκό που μου αρέσει)επίσης ένα θετικό ότι έχουν βάλει εργοστασιακή ζελατίνα μπρος πίσω.

2. Άψογη ποιότητα κατασκευής και συναρμογής δεν βρήκα το παραμικρό ψεγάδι.

3. Μπαταρία φαίνεται βράχος από την πρώτη φόρτιση(2 ημέρες βγάζω άνετα για την χρήση που κάνω)

4. Άψογος ο μηχανισμος της κάμερας.

5. Η ήχος από το ηχείο μονοφωνικος αλλά δυνατός και ποιοτικός(εννοείται θα προτιμούσα stereo διάταξη η έστω στυλ g7)

6. Στα του software στα θετικά ότι έχει πολλές επιλογές σε customization να το φέρεις στα μέτρα σου,εξαιρετικά gesture navigation,on screen και off screen gestures με αρκετές διαθέσιμες επιλογές να το φέρεις στα μέτρα σου έχει και δικό του theme store σε στυλ Sammy και Xiaomi.

 

Ενσωματώνει και AOD με πλούτο σε customization σε εμφάνιση,σχήμα ρολογιού και να βαλεις ότι χρωμα θες και background image support πίσω από το ρολόι να επιλέξεις ποσοστό μπαταρίας και notifications που όμως περιορίζονται μόνο σε stock εφαρμογές όχι τριτες(ελπιζω σε μελλοντική αναβάθμιση να προσθέσουν αυτήν την επιλογή)

 

Μέσω theme store μπορείς να κατεβάσεις επιπλέον ρολόγια για AOD.

 

Επίσης ενσωματώνει dynamic lock screen πράγμα που μου αρέσει πολύ και θυμάμαι σε ZTE και Huawei έβρισκα.

 

7. Το 3D fingerprint reader δουλεύει σχετικά αξιόπιστα και γρήγορα αλλά υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης(δεν είναι ακαριαία η απόκριση όπως με παραδοσιακό φυσικό scanner αλλά 1-1.5 δευτερόλεπτο στις περισσότερες φορές)

 

Αλλά ακόμα το μαθαίνω να βρω λίγο το κουμπί του μιας και ενστικτωδώς ασκώ παραπάνω πίεση η το τοποθετώ κάπως άγαρμπα.

 

Βέβαια ουδέποτε ήμουν fan όλων αυτών των πρακτικών ασφαλείας,έχω συνηθίσει με gesture να ξυπνάω οθόνη η απλά με το που σηκώσω συσκευή η με βάση πέρασμα χεριού σε proximity sensor(επιλέγεις ότι από τα 3 σε βολεύει περισσότερο)

 

8. Από άποψη bloatware έχει μπόλικο(περίπου 15-20 εφαρμογές)αλλά το θετικό σε αφήνει να αφαιρέσεις ολοκληρωτικά με uninstall χωρίς πρόβλημα σχεδόν το 90-95% των κινεζικών εφαρμογών.

 

Με χρήση adb εντολων μέσω pc μπορείς να αφαιρέσεις και το υπόλοιπο ποσοστό η και κάποιες stock εφαρμογές όπως email,music,video,Weather πράγμα που έκανα μιας και προτιμώ τρίτες λύσεις.

 

9.Απο άποψη smoothness και σταθερότητα,απόδοση λογισμικού είναι σχεδόν εφάμιλλο με Oxygen χωρίς υπερβολή παρ όλο βαρύ το Funtouch OS skin με μπόλικα feature και customization.

 

10. Σήμα WiFi όπως και κινητής άψογο και δυνατό χωρίς θέματα.

 

Ήχο κλήσεις επειδή μιλάω από Bluetooth και εδώ όλα αψογα(δεν δοκίμασα χωρίς ακουστικά έως τώρα)

 

11. Στα θετικά η διατήρηση 3.5 θύρας ακουστικών που μάλιστα υποστηρίζει DAC HiFi ήχο ειδικά για όσους έχουν πολύ καλά ακουστικά θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του στο μέγιστο.

 

Επίσης λεπτομέρεια μεν αλλά βρήκα θετικό ότι η θύρα ακουστικών είναι πάνω και όχι κάτω(ουδέποτε συμπάθησα να το βάζουν κάτω)

 

 

 

Πάμε τώρα στα αρνητικά.

 

 

 

1.Το λογισμικό πέρα από τα πολλά θετικά βρήκα και κάποια αρνητικά(όχι βέβαια στο σημείο να αποτελούν deal breaker σε καμία περίπτωση)

 

Πρώτον και το πιο ενοχλητικό ότι για να εγκαταστάσεις τρίτο launcher θες απαραίτητα Vivo account το οποίο προϋποθέτει κινεζικό αριθμό τηλεφώνου να έχεις.

 

Για λόγους υποτίθεται ασφαλείας όπως ισχυρίζεται η Vivo και σου πετάει αντίστοιχα pop up μηνύματα κατά την αλλαγη(αστειότητες βέβαια)

 

Το έλυσα βέβαια με επικοινωνία με Vivo όπου μου δώσανε ένα δικό τους account και όλα καλά.

 

Ο stock launcher δεν έχει συρτάρι εξίσου αρνητικό.

 

Το δεύτερο πιο ενοχλητικό στα του software οι πολλές επιρροές σε iconography από iOS όπως επίσης notifications center είναι ξεχωριστό από control center το πρώτο εμφανίζεται με swipe από πάνω το δεύτερο με swipe από κάτω.

 

Δηλαδή έχουν εφαρμόσει στυλ iOS 10 πράγμα τραγικό(θα μπορούσαν αντιγράφουν που αντιγράφουν το iOS ε ας το κάνουν όπως με iOS 11/12 με swipe από πάνω δεξιά να κατεβαίνει control center και όχι από bottom αριστερά)

 

Ελπιζω με Android P να αναθεωρήσουν.

 

Τουλάχιστον το control center έχει τις κλασικές πολλές δυνατότητες customization που παρεχει σαν Android που φοράει.

 

Το μενού είναι λίγο ψιλοχαοτικο και ειδικά σε θέματα να δουλεύουν τα notifications άψογα πρέπει να πας σε 2-3 ξεχωριστές ρυθμίσεις να βαλεις εξαιρέσεις από βελτιστοποίηση μπαταρία όπως και να βαλεις ένα ένα τις εφαρμογές να δουλεύουν στο background και στο καπάκι να βαλεις ένα ένα τις εφαρμογές να τικαρεις notifications στο on.

 

Από stock η Vivo για ένα περίεργο λόγο τα έχει όλα στο off με αποτέλεσμα να σκοτώνει τις εφαρμογές στο background,

 

Μόνο αν το κανεις όλα αυτά που ανέφερα τότε θα έρχονται στην ώρα τους τα notifications και δεν θα τα σκοτώνει στο background τα app να δουλεύουν απρόσκοπτα.

 

Ένα άλλο αρνητικό ότι ενεργοποιώντας developer mode πχ για οτιδήποτε θες από εκεί να ρυθμίσεις πχ για usb debugging η μείωση scaling animation σου βγάζει συνεχώς σπάστικο μήνυμα πάνω status bar με κόκκινο χρωμα ότι η συσκευή διατρέχει κίνδυνο και ότι η επιλογή να μένει ανοιχτή developer mode είναι μόνο για developer και σε προτρέπει να το κλείσεις!!!!!!!! :lol::lol::lol:

 

Φυσικά βρήκα τρόπο και με τρίτο app έβγαλα αυτό το σπαστικό pop up να μην με ενοχλεί ούτε να το βλέπω καθόλου.

 

Αφού εξάντλησα τα αρνητικά τα του software ας αναφέρω τα υπόλοιπα που θα ήθελα και δεν βρήκα σε επίπεδο hardware.

 

2. Θα προτιμούσα stereo ηχεία έστω υλοποίηση G7 έτσι ώστε και να μην διαταράξει υψηλό screen to body ratio αλλά παράλληλα να έχω stereo mode.

 

3. Έβαλαν που έβαλαν γυαλί πίσω ε ας έβαζαν υποστήριξη σε ασύρματη φορτιση(να αναφέρω βέβαια το εξαιρετικής υλοποίηση τρικ στο γυαλί πίσω που ανάλογα με την γωνία που κοιτάζεις και το εξωτερικό φως μεταβάλλεται σε διάφορες ελαφριές αποχρώσεις του ουρανίου τόξου)

 

Κάτι όντως μοναδικό που το κάνει να ξεχωρίζει.

 

4. Δεν έχει κάκιστα NFC(προσωπικα δεν κάνω χρήση άρα δεν με ενοχλεί εδώ) αλλά δεν παύει να είναι μια έλλειψη.

 

5. Έχουν και αυτοί όπως η Sammy ξεχωριστό ψηφιακό βοηθό με κουμπί στυλ Bixby το οποίο είναι παντελώς άχρηστο μιας και μόνο κινεζική γλώσσα υποστηρίζει.

 

Το θετικό ότι σε global version έκδοση του Funtouch OS έρχεται με google assistant out of the box και όχι τον κινεζικό ψηφιακό βοηθό.

 

Αδιαβροχοποιηση δεν το κατατάσσω στα αρνητικά διότι με μηχανικά μέρη δύσκολο να επιτυχείς παράλληλα και αδιαβροχοποιηση.

 

Αυτά αποκόμισα έως τώρα μόλις 3 ημέρες συμβίωσης που η σούμα κλείνει σαφώς προς την θετική πλευρά μιας και πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή συσκευή που σε καθηλώνει και ξεχωρίζει όπως μύγα μέσα στο γάλα με οτιδήποτε άλλο :p

 

Sorry για το σεντόνι αλλά πιστεύω να κάλυψα έτσι την συντριπτική πλειοψηφία με πλήθος πληροφοριών.

 

 

 

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έχοντας ένα 3ήμερο στην κατοχή μου τα συμπεράσματα που αποκόμισα συνοψίζονται στα εξής.

 

Τρομερά αναλυτικός, εύγε!

 

Μια ερώτηση μονο: πώς ηρθες σε επικοινωνια με Vevo? Ήταν γρήγοροι στην απάντησή τους? (ρωτάω να δούμε τι λένε από άποψη customer service).

 

Αν θες ανέβασε και μια φώτο από το battery usage :O

There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif
Link to comment
Share on other sites

Τρομερά αναλυτικός, εύγε!

 

Μια ερώτηση μονο: πώς ηρθες σε επικοινωνια με Vevo? Ήταν γρήγοροι στην απάντησή τους? (ρωτάω να δούμε τι λένε από άποψη customer service).

 

Αν θες ανέβασε και μια φώτο από το battery usage :O

Με facebook massenger και μου απάντησαν σε λίγες ώρες.

Απόλυτα εξυπηρετικοί.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

θές οπωσδήποτε ακουστικό bluetooth στις κλήσεις καθώς το ακουστικό είναι κάτω από την οθόνη και είναι δύσκολο να ακούσεις τον συνομιλητή σου ιδιαίτερα σε θορυβογενές περιβάλλον. Μου θύμισε το πρώτο mix.

 

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την συσκευή, αλλά αυτό ακριβώς είναι που με φοβίζει. Είναι πολύ χάλια δηλαδή ? Μόνο με ακουστικά ? Είχα παλιά ένα HTC και ακούγοτανε πολύ χαμηλά και δεν μπορούσα να μιλησω άνετα

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την συσκευή, αλλά αυτό ακριβώς είναι που με φοβίζει. Είναι πολύ χάλια δηλαδή ? Μόνο με ακουστικά ? Είχα παλιά ένα HTC και ακούγοτανε πολύ χαμηλά και δεν μπορούσα να μιλησω άνετα

 

Δοκίμασα σήμερα από το κινητό χωρίς Bluetooth και άκουγα δυνατά και καθαρά τον συνομιλητή μου,το ίδιο μου έλεγα και αυτός από την πλευρά του.

 

Και μιλάω οχι σε εσωτερικό χώρο αλλά εξωτερικό στο δρόμο όπου περνούσαν λίγα αυτοκίνητα και τζίτζικες να σπάνε τύμπανα.

 

Κανένα απολύτως θέμα με βεβαιότητα,δεν εντόπισα διαφορά σε σχέση με OnePlus 5T που έχω παράλληλα.

 

Άλλωστε και σε πολλά review που ειδα κανένας παράπονο δεν έκανε σε αυτό το τομέα.

 

Η υλοποίηση είναι σε άριστα επίπεδα.

 

Τώρα αν είσαι σε νυχτερινό κέντρο με μουσική δυνατά η παιδότοπο παιδιά να φωνάζουν η διπλα σε μεγάλη λεωφόρου όπου τα αυτοκίνητα,φορτηγά,μηχανάκια αναπτύσουν μεγάλη ταχύτητα ε με κανένα κινητό δεν θα ακούς το ίδιο καλά.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ευχάριστα νέα.

 

Προέρχομαι από huawei mate 8 6αρα οθόνη, και το κινητό αυτό είναι το μοναδικό που με έχει συναρπάσει. Σχεδόν στις ίδιες διαστάσεις με το mate και με μεγαλύτερη οθόνη !!

Link to comment
Share on other sites

Έριξα παραγγελία και μια extra θήκη που βρήκα σε καλή τιμή σε AliExpress όπως και extra glass protector.

https://www.aliexpress.com/item/HATOLY-Cover-Vivo-Nex-S-Case-Shock-proof-Rubber-Phone-Case-for-BBK-Vivo-Nex-S/32890740742.html

http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-vivo-nex-2733691.html

 

Επισης σε επικοινωνία με Vivo ενημερώθηκα ότι σύντομα θα προβούν σε αλλαγή στη διαδικασία registration με Vivo account και ότι δεν θα απαιτειται κινεζικό αριθμό τηλεφώνου.

 

Έσκασε και μύτη νέο software update εντός ΣΚ.

 

cf322e73d5249c83d18f1e5b5d2aeddb.jpg

 

 

Επίσης από Σάββατο κυκλοφορεί κα σε Ινδία με global version η συσκευή και play store/Google services out of the box και με Google Assistant ψηφιακό βοηθό έναντι του αντίστοιχου κινεζικού στην κινεζική version του τηλεφώνου.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Καλοδουλευτο φίλε. Εντυπωσιάζει οντως το κινητό. με το play store είσαι κομπλέ; Γίνεται με την ίδια ευκολία η εγκατάσταση εφαρμογών μέσω αυτού όπως αν το είχες out of the box;
Link to comment
Share on other sites

Καλοδουλευτο φίλε. Εντυπωσιάζει οντως το κινητό. με το play store είσαι κομπλέ; Γίνεται με την ίδια ευκολία η εγκατάσταση εφαρμογών μέσω αυτού όπως αν το είχες out of the box;

 

Ολα κομπλέ κανονικά και άψογα σαν να δουλεύεις μια global rom.

Και notification ολα άψογα και στην ωρα τους αρκεί να ακολουθήσεις πιστά οσα έγραψα που μια φορα τα κάνεις στην αρχη στο σεταρισμα και τελος.

 

Ουτε μια κινέζικη εφαρμογή εχω πλεον και στο μονο που εμφανίζεται κινέζικα ειναι στο theme store.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Παρέλαβα και εχθές τις 3 soft TPU θήκες σε κόκκινο σκούρο μπλε και μαύρο χρωμα όπου η πλάτη σε όλες είναι διαφανές.

 

fa6c58667e397e2e5c08ac6fd49b4999.jpg

 

1b78f3686f0f1e5a5029ab342e5455b1.png

 

750f58a277e89009b76cd2ffc05d53af.png

 

Εντωμεταξύ βγήκε και video επίδειξη της αντοχής της pop up camera με ένα ίδιατερα πρωτότυπο τρόπο :p

 

vivo NEX durability test shown in awesome video

 

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Από φωτογραφία σε σχέση με το 5t πως τα πάει;

Κοίτα γενικά δεν έχω απαιτήσεις απο τομέα φωτογραφία επομένως δεν μπορώ να διακρίνω πόσο καλύτερη η χειρότερη είναι.

Δεν ειναι ο τομέας της φωτογραφίας βασικό κριτήριο επιλογής μιας συσκευής για εμένα για να μπαίνω σε λογική συγκρίσεων το ενα απο το άλλο και με βαση αυτο να επιλεξω.

 

Και πλεον εδω που φτάσαμε ολες οι συσκευες παρέχουν πολυ αξιολογα αποτελέσματα ειδικα με καλο φωτισμό και σε συνθήκες ημερας.

 

Μπορείς να ανατρεξεις στα διάφορα reviews της συσκευής που γενικα αναφέρουν καλά λόγια απ οσα διάβασα.:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

alextrela ευχαριστουμε για το ενδελεχες review του ΝΕΧ,

εμενα παντως με επεισες χιχιχιχι

Θα το τσιμπισω αν μπορεσω απο εδω https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009177666969.html

που λεει οτι θα εχει παγκοσμια εκδοση οποτε ελπιζω να μην εχει πανω απο της η 8,1 φορεμενη κινεζικη εκδοση

Link to comment
Share on other sites

alextrela ευχαριστουμε για το ενδελεχες review του ΝΕΧ,

εμενα παντως με επεισες χιχιχιχι

Θα το τσιμπισω αν μπορεσω απο εδω https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009177666969.html

που λεει οτι θα εχει παγκοσμια εκδοση οποτε ελπιζω να μην εχει πανω απο της η 8,1 φορεμενη κινεζικη εκδοση

Υπόψη global version φοράει μονο η Ινδική Version(και κάποιων extra 3-4 χωρών εκτός Κίνας που θα κυκλοφορήσει σε λιγες ημέρες) οχι η κινεζική ουτε καν με φλασαρισμα προς το παρόν.

Αν κρινω απο τις γλώσσες που υποστηρίζει πρέπει οντως να έρχεται με global version απο gearbest.

 

Η global εχει Play store/Google services out of the box,δεν εχει καν Vivo account ιστορίες και φυσικά free απο κινεζικο bloatware και το σημαντικότερο προσόν οτι έρχεται με Google assistant ως ψηφιακό βοηθό.

Εδω ενα mini review με την Global version(όπου διακρίνω κάποιες διαφορές με το αντίστοιχο κινεζικό στο setting menu και φοραει του Ιουλιου ενημέρωση ασφαλείας Google εναντι Ιουνίου σε κινεζική version)

https://www.youtube.com/watch?v=atjmYvUl_xc

 

Προσωπικά μιλωντας και με την κινεζικη Version τα εχω λύσει ολα και δουλεύει υποδειγματικά και μονο Google Assistant δεν μπορω να εχω που η αληθεια ειναι δεν με πολυνοιαζει.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Στα 600 που το έχει το Gearbest είναι καλή φασούλα, αλλά χωρίς NFC.. που πας ρε Vivo?

Ναι δεν έχει είναι ενα από τα αρνητικά που αναφέραμε απο αρχη.

Κοιτάζεις αλλού εφόσον σου ειναι χρήσιμο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Μας τάραξε στα software updates η Vivo μου φαίνεται. :p

 

Χθες εσκασε μύτη και φρεσκοτατο και ζήτημα 10 ημέρες από το προηγούμενο.

 

c979304bfa2d6ce3d998e738d533765b.jpg

 

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Στην Κινα εχει απειρες εφαρμογες που σιγουρα ΔΕΝ θες να τρεχουν στο παρασκηνιο, οποτε ολοι οι κινεζοι κατασκευαστες πανε βαζουν τρελο background killing εφαρμογων εκτος γνωστων που εχουν εκει και ειναι "safe" πχ WeChat κτλ. Για αυτο Αλεξ

 

Ωραιο review παντως!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Στην Κινα εχει απειρες εφαρμογες που σιγουρα ΔΕΝ θες να τρεχουν στο παρασκηνιο, οποτε ολοι οι κινεζοι κατασκευαστες πανε βαζουν τρελο background killing εφαρμογων εκτος γνωστων που εχουν εκει και ειναι "safe" πχ WeChat κτλ. Για αυτο Αλεξ

 

Ωραιο review παντως!

 

 

Σωστά αλλά πρέπει να καταλάβουν οι Κινέζοι ότι αγοράζουμε και smartphone και όχι dumb-phone και να βρουν μια πιο αποδοτική ισορροπα ανάμεσα στο killing background activity και στην απρόσκοπτη λειτουργία αντίστοιχα.

 

Βέβαια θα μου πεις αγόρασες κινεζικά version που προορίζεται για αγορά της Κίνας και όχι για Ευρώπη η Ελλάδα.

 

Σωστό θα είναι και αυτό :p

 

Τουλάχιστον μετά από ψαχτήρι βρήκα κατάλληλες ρυθμίσεις να κάνω και όλα να δουλεύουν ρολόι και αυτό έχει σημασία στο τέλος.

 

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή.:lol:

 

 

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Έσκασε και φρέσκο software update.

 

7a5e43bcf114587db054568c9b939746.jpg

 

Να αναφερω και την εμπειρία μου ότι δουλεύοντας το 3D scanner μετά και τα τελευταία updates ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η Vivo βελτιωνοντας περαιτέρω την αξιοπιστία και αμεσότητα στην απόκριση της λειτουργίας του.

 

Πραγματικά όταν αγόρασα την συσκευή ειχα τις αμφιβολίες μου ποσο καλά και σε υψηλό βαθμό θα δουλεύει αλλά με εξέπληξε ευχάριστα.

 

Πολυ καλή δουλειά θα έλεγα έχουν κάνει για μια πρωτοεμφανιζόμενη τεχνολογια.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Καλοριζικο Αλεξ,σχετικα με το DAC τι γνωμη εχεις? Με ενδιαφερει αν εχεις γνωση ποιο φοραει...καποιο τοπικ ισως σε ξενο φορουμ που να λενε γιαυτο?

Η συσκευη φαινεται πολυ ενδιαφερουσα -και πανεμορφη- και λεω κατα το Φθινόπωρο να χτυπήσω ενα κοκκινακι. :cool:

samsung-galaxy-s23-s23-ultra-enterprise-edition.jpg.webp

Link to comment
Share on other sites

Καλοριζικο Αλεξ,σχετικα με το DAC τι γνωμη εχεις? Με ενδιαφερει αν εχεις γνωση ποιο φοραει...καποιο τοπικ ισως σε ξενο φορουμ που να λενε γιαυτο?

Η συσκευη φαινεται πολυ ενδιαφερουσα -και πανεμορφη- και λεω κατα το Φθινόπωρο να χτυπήσω ενα κοκκινακι. :cool:

Ευχαριστώ Λάμπρο.:)

Κοίτα μουσική ακουω αποκλειστικά με bluetooth οπου εκει εχω επενδύσει σεβαστά ποσά για απόκτηση πολυ καλών ασύρματων άρα δεν μπορω να εκφέρω άποψη ο ενσωματωμένος DAC τι ψάρια πιάνει.

 

Δεν εχω και ενσύρματα ακουστικά κατι πολύ ποιοτικό αλλα οτι μαμά παρέχουν στη συσκευασία και ενα απλό Xiaomi των 15-20 ευρώ για καβατζα.

 

Κοκκινακι οντως θα ειναι αχτύπητο:lol:

Αλλα το μαυρουλι έχει το καλό με ουράνιο τόξο εφε που ειναι πολυ ιδιαίτερο και όμορφο :cool:

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Πρωινή φρεσκαδουρα software update από Vivo.

 

2cfdf9a84443ef339e35e9448238189d.jpg

 

Μας κακομαθαίνει επικίνδυνα :p

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Vivo NEX S

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...