Jump to content

Wind TWIN CARD (1 αριθμός σε 2 κάρτες)

rov
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η γλυκια μας wind οσο παει και πιο ακριβη γινεται και η βοντα τη χρεωνει με 2,50 ευρω το μηνα,επισης η υπηρεσια δεν παρεχεται ακομα στα καρτοκινητα,εχει μεινει πισω η εταιρια που οδηγουσε καποτε τις εξελιξεις.

Στη βοντα προπληρωνεις τα παγια των πρωτων 12 μηνων συν το κοστος των δυο sim και μετα καθε μηνα στα αφαιρουν απο το λογαριασμο σου,αυτο για τα καρτοκινητα,αν ειναι να κανει κατι αντιστοιχο και η wind καλυτερα να μη το κανει.

Αυτη η υπηρεσια βολευει οταν εχεις δυο συσκευες μια καλη συσκευη με ολες τις τεχνολογικες εξελιξεις και μια συσκευη low entry την οποια την παιρνεις μαζι σου στη δουλεια και οπουδηποτε,απλα ειπα ενα παραδειγμα (επισης και αν εχεις laptop και χρησιμοποιεις mobile internet με το ειδικο stick usb)

Η cosmo την εχει δωρεαν και δουλευει μια χαρα η υπηρεσια, μαλιστα οι καρτες ειναι 3G με 250 ονοματα και 40 μηνυματα αποθηκευτικου χωρου

• Απαντήσεις 74
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προαίσθημα ή πληροφόρηση;

προαισθημα. γιατι σιγουρα θα πρεπει να κανει καποιες αλλαγες φανταζομαι.

και ελπιζω να ειναι μεσα και αυτο.

Never Give Up:!:

Join friend!

Η cosmo την εχει δωρεαν και δουλευει μια χαρα η υπηρεσια, μαλιστα οι καρτες ειναι 3G με 250 ονοματα και 40 μηνυματα αποθηκευτικου χωρου

Ενώ η Wind και με 3€/μήνα αλλά και μόνο SIM (Δέν έχει ακόμα Twin USIM).

[sIGPIC][/sIGPIC]

μεσα στο 2009 πιστευω οτι θα τις καταργησει.

Όταν λες ότι θα τις καταργήσει εννοείς ότι θα καταργήσει τη χρέωση, έτσι δεν είναι;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

λεει τις και αρα εννοει τις καρτες! :)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

μεσα στο 2009 πιστευω οτι θα τις καταργησει.

Όταν λες ότι θα τις καταργήσει εννοείς ότι θα καταργήσει τη χρέωση, έτσι δεν είναι;

Για να χρησιμοποιεί πληθυντικό (θα τις καταργήσει) μάλλον εννοεί τις κάρτες.:)

λεει τις και αρα εννοει τις καρτες! :)

Εγώ κατάλαβα ότι το "τις" αναφέρεται στις χρεώσεις.

Γιατί εξάλλου να καταργηθεί η υπηρεσία; Ποιος ο λόγος;

Παύλος Παυλίδης 

Εγώ κατάλαβα ότι το "τις" αναφέρεται στις χρεώσεις.

Γιατί εξάλλου να καταργηθεί η υπηρεσία; Ποιος ο λόγος;

Εισαι στο θρεντ της wind και αναρωτιεσαι γιατι να καταργησει μια υπηρεσια; :confused::X

Εισαι στο θρεντ της wind και αναρωτιεσαι γιατι να καταργησει μια υπηρεσια; :confused::X

Γιατί φίλε μου;

Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τη Wind, όντας 11 χρόνια πελάτης της.

Αν δεν σε καλύπτει, υπάρχουν οι άλλες δύο.

Προς τι η απορία;

Μήπως οι άλλες δεν έχουν καταργήσει υπηρεσίες; Όπως ξεκίνησαν έτσι ακριβώς συνεχίζουν;

Παύλος Παυλίδης 

Μήπως οι άλλες δεν έχουν καταργήσει υπηρεσίες; Όπως ξεκίνησαν έτσι ακριβώς συνεχίζουν;

Για θυμησε μου ποιες υπηρεσιες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κατηργησαν βονταφον και ΕΙΔΙΚΑ η cosmote ;

εννοουσα τις χρεωσεις να καταργησει!

δευτερον nrg?αρχησαμε τα για παντα?? αφου για παντα θα υπαρχει το για παντα!

και αν προσεξεις τωρα το εχει κανει και η βονταφον σλογκαν! ετσι ειναι αυτα...με οποιον δασκαλο καθησεις...τετοια γραμματα θα μαθεις!

αντε καλη συνεχεια. θα σας πω οταν θα χω νεοτερα!

Never Give Up:!:

Join friend!

Για θυμησε μου ποιες υπηρεσιες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κατηργησαν βονταφον και ΕΙΔΙΚΑ η cosmote ;

Η απάντηση του billakosss με κάλυψε απόλυτα.

Παύλος Παυλίδης 

ειδικά για τη Cote να πω μια προσωπική μου εμπειρία... που καταργησε με το έτσι θέλω τα παλιά προγράμματα (ΕΤΑΙΡΙΚΑ) και μας έστειλε υποχρεωτικά στα καινούρια της, που φυσικά είχαν 100% αυξημένες χρεώσεις... Από τότε (2003)λατρεύω τη συγκεκριμένη εταιρία.:O :X

σημείωση: η WIND ΑΚΟΜΑ αφήνει σε όσους συνδρομητές το είχαν το παλιό της πρόγραμμα (TELESTET pro 500), το οποίο είναι μακράν το καλύτερο προγραμμα μεγάλης χρήσης που έχει βγει ως τώρα στην αγορά(57 ευρώ πάγιο)...

ειδικά για τη Cote να πω μια προσωπική μου εμπειρία... που καταργησε με το έτσι θέλω τα παλιά προγράμματα (ΕΤΑΙΡΙΚΑ) και μας έστειλε υποχρεωτικά στα καινούρια της, που φυσικά είχαν 100% αυξημένες χρεώσεις... Από τότε (2003)λατρεύω τη συγκεκριμένη εταιρία.:O :X

σημείωση: η WIND ΑΚΟΜΑ αφήνει σε όσους συνδρομητές το είχαν το παλιό της πρόγραμμα (TELESTET pro 500), το οποίο είναι μακράν το καλύτερο προγραμμα μεγάλης χρήσης που έχει βγει ως τώρα στην αγορά(57 ευρώ πάγιο)...

Αν σε μετεφερε με το ετσι θελω τοτε θα μπορουσες να φυγεις και να κρατησεις και την επιδοτηση. Ειδικα η cosmote ειναι η πιο αξιοπιστη εταιρια σε σχεση με καταργηση υπηρεσιων/προγραμματων.

• 4 months later...
οχι δεν διατιθεται...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 3 months later...
αν καταλαβα καλα η υπηρεσια δεν διαθετει καρτες που να υποστηριζουν 3g?

To 3g υποστηρίζεται κανονικότατα.

Κι εγώ twin card έχω.

Παύλος Παυλίδης 

To 3g υποστηρίζεται κανονικότατα.

Κι εγώ twin card έχω.

Υποστηρίζεται αλλά η κάρτα είναι SIM και όχι USIM (3G).

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
οχι δεν διατιθεται...

Για αυτό το λόγο αφήνω το F2G και πάω στο CU.

Έλεος εν έτη 2009 και να μην την έχει αυτή την υπηρεσία καν στα καρτοκινητά της η Wind.

Δεν ζητάω να την δώσει δωρεάν όπως η Cosmote (Cosmote είναι αυτή αλλωστε) αλλά με χρέωση όπως η Vodafone.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Όντως για την ενεργοποίηση της υπηρεσίες δεν υπάρχει καμία χρέωση πέραν του μηνιαίου παγίου τέλους των 2€ + ΦΠΑ.

Όμως υπάρχει χρέωση απενεργοποίησης της υπηρεσίας!

Ναι, ναι, καλά ακούσατε! Ήθελα να απενεργοποιήσω την υπηρεσία και να επιστρέψω ξανά στη μια κάρτα και μου ζήτησαν 17€ για κάθε κάρτα του TWIN, δηλαδή σύνολο 34€.

Το πρόβλημά μου βρίσκεται στο ότι η αίτηση-συμβόλαιο που υπόγραψα δεν αναφέρει πουθενά για οποιαδήποτε υποχρέωσή μου κατά την απενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Έλεγε σε κάποια παράγραφο ότι το αρχικό κόστος για την έκδοση των καρτών είναι 30€, αλλά το είχαν διαγράψει διακριτά και με ενημέρωσαν ότι η ΤΙΜ, δεν χρεώνει πλέον την έκδοση των καρτών.

Τελικά τα όρια που ακριβώς δεν υπάρχουν; Μήπως στην κοροϊδία;

Οταν ενεργοποιεις την υπηρεσια twin σου δινουν 2 νεες sim ?και οταν την απενεργοποιεις παιρνεις 1 καινουργια ή βάζεις αυτη που ειχες στην αρχη?

Γνωριζει καποιος αν ισχυει η χρεωση των 2 καρτων για την απενεργοποιηση της υπηρεσιας δηλαδη περιπου 34 €?

Δεν πρέπει να χρεωνεσαι 1 sim αφου μετα την απενεργοποιηση της υπηρεσιας χρειαζεσαι 1 sim για να επανελθεις οπως πριν?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• 2 weeks later...

Γνωριζει καποιος φιλος εαν οι twin sim ειναι usim ή απλές?

Η χρέωση για twin sim ειναι 3€ παγιο και 17,5€ προκαταβολικα για τις νεες κάρτες και τέλος?

Αν καταργησω την υπηρεσία ξαναπληρώνω αλλα 17,5€ για επανέκδοση sim ή κραταω την μια απο τις 2 twin sim και δεν πληρωνω τιποτα?(αυτο μου το ειπαν απο καταστημα της wind)

Ευχαριστω....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• 4 years later...