Jump to content

fuelGR - Φούλαρε Έξυπνα


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://i67.tinypic.com/2mzxuh5.png

fuelGR - Τιμές καυσίμων και βενζινάδικα στην Ελλάδα

 

Η κορυφαία εφαρμογή του είδους της στην Ελλάδα, έφτασε και στο iOS!

 

 

Με την εφαρμογή fuelGR για iOS μπορείτε να δείτε σε χάρτη τα πρατήρια και τις τιμές καυσίμων στην Ελλάδα. Η εφαρμογή λαμβάνει δεδομένα με βάση τη γεωγραφική θέση της συσκευής (χρησιμοποιεί το GPS της συσκευής) ή με υπόδειξη της περιοχής πάνω στο χάρτη. Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε τύπο καυσίμου, εταιρίες και παλαιότητα τιμών. Παρέχονται πληροφορίες για βενζίνη (όλων των τύπων), πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, υγραέριο καθώς και φυσικό αέριο.

 

http://i64.tinypic.com/zjwm52.jpghttp://i64.tinypic.com/ra3odi.jpghttp://i68.tinypic.com/rh8vx1.jpghttp://i67.tinypic.com/35cr8fa.jpghttp://i64.tinypic.com/2nhzxbc.jpg

 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις ενώ πλήρη ανάλυση για το πώς λειτουργεί θα βρείτε εδώ: https://fuelgr.gr/faq/

 

Το fuelGR είναι η μόνη εφαρμογή με εμπλουτισμένο σετ δεδομένων και χειροκίνητα επιβεβαιωμένες θέσεις για πάνω από το 91% των πρατηρίων. Ως αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε μέχρι και φωτογραφίες των πρατηρίων (διαμέσου Google StreetView) ή να ζητήσετε οδηγίες μετάβασης προς αυτά. Για όσα πρατήρια δεν είναι γνωστή η θέση τους, παρέχεται μέσα στην εφαρμογή η δυνατότητα να υποδείξετε εσείς τη σωστή θέση, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της υπηρεσίας για όλους τους χρήστες.

 

Τα δεδομένα πρατηρίων και τιμών προέρχονται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και προωθούνται στις εφαρμογές fuelGR αφού ελεγχθούν και εμπλουτιστούν. Οι ενημερώσεις είναι συνεχείς! Αν δεν βρίσκετε στην εφαρμογή κάποιο γνωστό σας πρατήριο, το πιθανότερο είναι να φταίει το πρατήριο και όχι το fuelGR (δείτε στις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις μέσα στην εφαρμογή τους πιθανούς λόγους). Το fuelGR δεν παίρνει δεδομένα τιμών από πρατήρια ή χρήστες!

 

Λειτουργίες της εφαρμογής:

 

  • Προβολή πρατηρίων σε χάρτη, είτε βάσει τοποθεσίας χρήστη είτε με μετακίνηση (pan) του χάρτη στην επιθυμητή περιοχή.
  • Προβολή πρατηρίων σε λίστα, με διάφορες επιλογές ταξινόμησης.
  • 3 δείκτες αξιολόγησης για κάθε πρατήριο (Ποιότητα/Ποσότητα, Εξυπηρέτηση, Εγκατάσταση). Οι αξιολογήσεις προέρχονται από το fuelGR Android. Σε μελλοντική αναβάθμιση θα μπορείτε να αξιολογείτε πρατήρια και μέσω της iOS.
  • Η μεγαλύτερη γκάμα καυσίμων, με επιλογές όπως Αμόλυβδη 95, 100, Diesel Κίνησης, Diesel Θέρμανσης, Υγραέριο (LPG), Φυσικό Αέριο (CNG) καθώς και όλους τους "ενισχυμένους" (premium) τύπους κάθε καυσίμου όπως V-Power, Avio κλπ.
  • Πολλές επιλογές παραμετροποίησης και επιλογή εταιριών, τύπου χάρτη, κίνησης στους δρόμους, καθώς και στοιχεία αυτοκινήτου (κατανάλωση-σύνηθες γέμισμα) για υπολογισμό του οικονομικότερου πρατηρίου σε σχέση με την χιλιομετρική απόσταση.
  • Εικόνες StreetView (όπου είναι διαθέσιμες, παρέχονται από Google).
  • Τιμοκατάλογος για κάθε πρατήριο.
  • Έξτρα πληροφορίες όπως τηλέφωνο, 24ωρη λειτουργία για όσα πρατήρια διαθέτουν αυτή την πληροφορία.
  • Επιλογές για πλοήγηση προς οποιοδήποτε πρατήριο, επαλήθευση της τιμής του στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων καθώς και αναφορά λάθους θέσης πρατηρίου.
  • Δυνατότητα off-line λειτουργίας (πχ. δεν έχετε mobile ίντερνετ και θέλετε να δείτε τα πρατήρια που σας ενδιαφέρουν στο δρόμο. Ανοίγετε το fuelGR στο σπίτι σας, μετακινείστε στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και μετά μπορείτε να φορτώσετε τα πρατήρια στο χάρτη χωρίς σύνδεση).
  • Πολλά άλλα που θα έρθουν με μελλοντικές αναβαθμίσεις....

 

Σχετικά με την πλατφόρμα fuelGR:

 

Το fuelGR ξεκίνησε από το ΤΕΙ Θεσσαλίας το 2013 και γρήγορα έγινε η κορυφαία εφαρμογή ενημέρωσης για βενζινάδικα και τιμές καυσίμων στην Ελλάδα! Βραβευμένη από το ΤΕΕ και μόνιμα στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία της στο Google Play Store, έχει πολλές δεκάδες χιλιάδες πιστούς χρήστες που αναγνωρίζοντας την ποιότητα και τη χρησιμότητά της, σε συνδυασμό και με την συνεχή υποστήριξη από την ομάδα ανάπτυξης, έγραψαν γι’αυτή διθυραμβικές αξιολογήσεις στο Play Store και έδωσαν τη μέγιστη βαθμολογία.

 

Με εμμονή στην ακρίβεια, το fuelGR παρέχει μηχανισμούς για 100% έγκυρη πληροφόρηση και χαρτογραφεί συστηματικά το σύνολο των εγγεγραμμένων στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων πρατηρίων της χώρας.

 

http://i64.tinypic.com/30xk4nq.png

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, https://fuelgr.gr

Θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Στην ios έκδοση θα ήταν καλό να φύγουν οι διαφημίσεις με κάποια payed έκδοση.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Στην ios έκδοση θα ήταν καλό να φύγουν οι διαφημίσεις με κάποια payed έκδοση.

Ακούει κάποιος από τους devopers της εφαρμογής ή την εγκατέλειψαν;

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ακούει κάποιος από τους devopers της εφαρμογής ή την εγκατέλειψαν;

 

 

Η εφαρμογή ανανεώνεται συχνά και δουλευει απροβλημάτιστα οσο για τις διαφημίσεις εμφανίζονται τοσο διακριτικα στο κάτω μέρος της εφαρμογής χωρίς να επηρεάζουν το scroll του χάρτη η την αναζήτηση περιοχης βενζιναδικου η πληροφοριών που για μενα περνανε απαρατήρητες.

5ba2d85f2d52c5cb4a543829e9cda372.jpg

 

 

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Απευθύνομαι στον developer και τον ρωτάω εάν υπάρχει περίπτωση να φύγουν οι διαφημίσεις με κάποια έκδοση με πληρωμή.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Δεν απαντάει κανείς, ούτε στο AppStore που έκανα μια ερώτηση για τις διαφημίσεις. κρίμα τι άλλο να πω;

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...