Jump to content

HTC U12+ 2018 Edition


alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν έρχεσαι σε νήμα της HTC και κάνεις αναφορά για "Poco-μισά χρήματα-Android 9"...τότε είναι πάνω από βέβαιο ότι δεν έχεις καμία επαφή με HTC. :cool:

 

Μόνο με HTC? Αν κάποιος πιστεύει ότι ένας soc κάνει την ναυαρχίδα τότε δεν έχεις καν επαφή με ναυαρχίδες. Το poco το χω πάρει δύο φορές. Για κινητό των 250 δεν είναι κακό. Αλλά ε όχι να το συγκρίνουμε και με u12+

 

Γενικά είναι λίγο τραγικό να κράζεις για λογισμικό και updates και μετά να λες για xiaomi. Η xiaomi έχει πολύ vfm συσκευές με καλά specs αλλά μακράν το πιο αδύναμο σημείο της είναι το λογισμικό της (multitasking, αυτονομία, updates που τα κάνουν χειρότερα με το καιρό κλπ)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 280
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γενικά διαφωνώ με την συνολη άποψη σου αλλά εδώ ειδικά έχεις λάθος. Για πιασε κανένα g7 και συγκρινε το με κανένα v30 και γυρνά πες μου ποιο έχει καλύτερη οθόνη. Ή σύγκρινε το γενικά με κινητά που έχουν oled/amoled και πες μου κατά πόσο την βρίσκεις κατωτερη. Αυτό που σε νοιάζει λοιπόν είναι να έχει ποιοτικη οθόνη. Αλλά ποιοτική οθόνη δεν ταυτίζεται με oled/amoled. Στη τελική οι amoled χάνουν σε λευκο.

 

Άσε που αυτό με την αυτονομία είναι το λιγότερο μυθος. Όντως κερδίζεις σε προβολή μαύρου αλλά όταν προβάλεις λευκό ρουφάει περισσότερο. Άρα το αν τελικά θα κερδίσεις σε αυτονομία είναι μεγάλο ερώτημα. Στη τελική τα htc φημίζονται για την αυτονομία τους.

 

Ίσως δεν έχεις πιάσει u11/u12. Διαφορετικά δεν μπορώ να καταλάβω την γνωμη σου. Εσύ είσαι ικανός να βγάλεις καμια xiaomi ανώτερη που έχει ένα κόψε ραψε λογισμικό για όλα της τα κινητά...

 

Υπαρχουν Amoled και Amoled και εσυ απο ολες αυτες μου βρηκες να μου αναφερεις μια απο τις κατωτερες και προβληματικες του V30.

Γιατι δεν μου αναφερεις τις Amoled απο ποσα αλλα κινητα οπως του pixel 3xl,των samsung,της Sony,Apple κλπ?

 

Επισης τα Htc μονο στα προηγουμενα U11 και κυριως U11+ ηταν φημισμενα για την αυτονομια τους.Οποιος ειχε παρακολουθησει το θεμα των Htc 8 μεχρι 10 πχ θα γνωριζε οτι τα περισσοτερα παραπονα για τα εν λογω κινητα αφορουσαν την αυτονομια,οτι σιγουρα θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.

 

Περαν τουτου οπως ανεφερα και πιο πισω η τελευταια συσκευη που επιασα στα χερια μου ηταν το 10ρι(και πριν απο αυτο το M8).

 

Και για τα περι U11 τα διαβαζα τοτε και στο θεμα του κινητου τι γραφαν οι ιδιοι οι κατοχοι. Καλος/δυνατος ηχος,καλη αυτονομια και καμερα αλλα ξενερα για την απουσια θυρας ακουστικων(ειδικα για τους μουσικοφιλους),για την οθονη που δεν ηταν και η πιο φωτεινη(κυριως για εξω στον ηλιο)και φυσικα για το γνωστο τεραστιο προβλημα των αναβαθμισεων οπως και για την ποιοτητα κατασκευης που εφυγε απο το αλουμινιο και πηγε στο πιο ευθραστο γυαλι χωρις να υποστηριζει ασυρματη φορτιση(κατι που δυστηχως ουτε στο προσφατο U12+ υποστηριζει).

 

Για ποιο λογο νομιζετε οτι η HTC εφτασε στην κατασταση που εφτασε παρολο που το U12+ κακο κινητο σιγουρα δεν το λες?

 

Τελος δεν εκανα συγκριση του pocophone με το U12+ υπο την εννοια οτι το τελευταιο ειναι καλυτερο overall,αλλα γιατι αν και φθηνοτερο εχει καποια πραγματα που αρκετοι τα εκτιμουν παραπανω,ειδικα για την τιμη που ζηταει.

Ουτε την καμερα του U12+ εχει,ουτε τα ηχεια και την ποιοτητα κατασκευης.

Αλλα απο την αλλη εχει και μεγαλυτερη μπαταρια,και θυρα ακουστικων και εδω 2ετη εγγυηση απο Infoquest ,και σε υποστηριξη/updates ειναι καλυτερο(πραγμα ψιλο σπανιο για Κινεζικο),και το κυριοτερο ζηταει λιγοτερα χρηματα.

 

Φυσικα αν καποιος θελει πιο ποιοτικη συγκριση,υπαρχει το S9+ το οποιο σιγουρα κανει την αγορα του U12+ ακομα πιο δυσκολη.

 

Αυτα ειναι μερικοι απο τους λογους που ειναι και η συμμετοχη στο παρον θεμα τοσο μειωμενη σε σχεση με το θεμα του U11 που ειχε φτασει τις κοντα 120σελιδες,γιατι δηλαδη οι προηγουμενοι κατοχοι Htc συσκευων(μεταξυ αυτων και εγω) κοιταξαν αλλου.

 

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

 

Γενικά είναι λίγο τραγικό να κράζεις για λογισμικό και updates και μετά να λες για xiaomi. Η xiaomi έχει πολύ vfm συσκευές με καλά specs αλλά μακράν το πιο αδύναμο σημείο της είναι το λογισμικό της (multitasking, αυτονομία, updates που τα κάνουν χειρότερα με το καιρό κλπ)

 

Ουτε εμενα μαρεσει προσωπικα το Miui αλλα το φθηνο pocophone(και αλλες προσφατες ναυαρχιδες) ειναι οπως ειπα απο τον Δεκεμβριο με Android 9 και εχει παρει παρα πολλα Updates ενω στην ακριβοτερη Htc,τα updates παρα πολυ λιγα και στην αναμονη για Android 9.

 

Οποιος θελει φυσικα και μπορει να αγορασει οποιο κινητο θελει.Απλα μιας και ημουν πολυ ικανοποιημενος απο τα παλιοτερα Htc,σιγουρα δεν ειμαι χαρουμενος να βλεπω του πως εφτασε αυτη η εταιρεια τα τελευταια χρονια.

Edited by Fulgore1
Link to comment
Share on other sites

Είναι σαφές ότι η HTC δεν δίνει αναβαθμίσεις. Είναι όμως σαφές (στους κατόχους) ότι δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι που τους λείπει, τουλάχιστον τόσο πολύ. Δεν μπορούμε φυσικά να πείσουμε να κοιτάξει προς HTC μεριά, κάποιον που θεωρεί τις εβδομαδιαίες - μηνιαίες αναβαθμίσεις δεδομένες για τη σωστή λειτουργία των κινητών τους. Εχετε αναλογιστεί όμως γιατί κάνουν τόσες? Αν είναι θέμα Marketing καλώς, αλλά αν προσπαθούν με αγωνία να καλύψουν προβλήματα σημαίνει ότι είναι κακογραμμένο software και βάζουν συνεχώς μπαλώματα. Αν είναι λίγο έξυπνοι στην HTC, ας αναβαθμίζουν και αντί για ασπιρίνη στο λογισμικό να βάζουν ζαχαρόπαστα....

Η θύρα των ακουστικών μου λείπει, θεωρώ πραγματικά περίεργο γιατί δεν συνυπάρχει με την Type C, μιας και το 99% των ακουστικών στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι 3,5mm, αλλά ξεπερνιέται με τα (πολύ) καλής ποιότητας ακουστικά που δίνουν ή μπορούν να βρεθούν (Προσωπικά έχω Huawei Type C).

Το κακογραμμένο software της Xiaomi (αναφέρομαι σε αυτή διότι δίνει αρκετά και είναι φθηνότερη), δεν μπορεί να με κάνει να έχω για 1ο κινητό ένα px pocofone, ή το τοπ Mi Mix 3 (έχω για 2ο ένα Μi MAx 3) όταν δεν μπορεί να κρατήσει εγαρμογές που δεν θέλω να κλείνουν ποτέ, στο backround παρά τα 4 ή 6gb RAM. Στη μηχανή για παράδειγμα έχω ακουστικά. Θέλω να δουλεύει η εφαρμογή που ανακοινώνει τον καλούντα. Ε, παρότι τα έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις, από κλείδωμα από μπαταρία κλπ κλπ κλπ, θα δουλέψει αλλά θα κλείσει πάνω από 2,3 φορές στη διάρκεια της ημέρας. Στο HTC δουλεύει εσαεί. Τόσες αναβαθμίσεις σε dev roms έχει πάρει το Xiaomi αλλά αυτό δεν το βλέπω να το λύνουν.

Anyway, πρέπει η HTC να κάνει κάποιες ενέργειες για να προχωρήσει. Αλλά κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο και όχι τόσο σε τεχνικό. Οθόνη όντως βέβαια να βάλει πολύ φωτεινότερη και στα άλλα απλά να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Πιο φθηνά να πουλάει day one δεν το βλέπω. Δεν το δικαιολογεί (πάντα συγκριτικά) η ποιότητα κατασκευής τους και προφανώς ο "εγωισμός" της σαν εταιρεία.

Fulgore λες που έχει καταντήσει/φτάσει σαν εταιρεία. Εχεις πιάσει να δουλέψεις για λίγο καιρό το 11 ή το 12? Δούλεψέ τα και πέραν της φωτεινότητας, πες μου που υστερεί στη λειτουργία, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να λέμε πως κατάντησε. Πρόσεξε μιλαω καθαρά για τη λειτουργία του κινητού και όχι σαν νούμερα πωλήσεων.

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."
Link to comment
Share on other sites

Οι αναβαθμίσεις στα Xiaomi είναι ανέκδοτο. Δίνονται για να δίνονται. Λύνουν ψευτοπροβλήματα και δημιουργούν άλλα. Είναι 1000% marketing και τίποτα παραπάνω.

Συν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διορθώσουν κάτι. Ότι πήρες...το παντρεύτηκες... χειρότερο μπορεί να το κάνουν, καλύτερο αποκλείεται.

Αυτό, αύριο μπορεί να αλλάξει. Σήμερα όμως, οι αναβαθμίσεις της Xiaomi είναι ένα κακόγουστο αστείο.

 

Η HTC μπορεί να μην δίνει αναβαθμίσεις...αλλά όποιος πιστεύει ότι η Xiaomi δίνει... πλανάται πλάνην οικτρά.

 

ΔΕΝ υπάρχει κανένα σημείο επαφής μεταξύ Xiaomi και HTC. Κακώς την βάλατε στο "vs". Η μία είναι εταιρία "του κιλού" και η άλλη είναι "της λεπτομέρειας".

 

from my HTC U12+

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

Fulgore λες που έχει καταντήσει/φτάσει σαν εταιρεία. Εχεις πιάσει να δουλέψεις για λίγο καιρό το 11 ή το 12? Δούλεψέ τα και πέραν της φωτεινότητας, πες μου που υστερεί στη λειτουργία, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να λέμε πως κατάντησε. Πρόσεξε μιλαω καθαρά για τη λειτουργία του κινητού και όχι σαν νούμερα πωλήσεων.

 

Απο πλευρας λειτουργιας και απο τα παλιοτερα Htc ημουν ικανοποιημενος,δεν ειναι αυτο το θεμα.Σε αλλα ειναι που με χαλαει.

Οπως λεει και ενας στο σκρουτζ στις κριτικες

 

'''''Τρία αστέρια επειδή ένα τόσο καλό μηχάνημα χαραμιζεται λόγω του ονόματος της εταιρίας που το παράγει. Δεν αξίζει να είσαι τόσο καλό κινητό και να ονομάζεται HTC. Δηλαδή να μην έχεις κέντρα service και υποστήριξης ΠΟΥΘΕΝΆ, να μη κάνεις καθόλου μάρκετινγκ και να είσαι τόσο ανώνυμη πλέον που να μην υπάρχουν καν αξεσουάρ έστω μια θήκη σε κάποιο μαγαζί και αυτές online να είναι μετρημενες στα δάχτυλα. Κλείνοντας, αγοράζοντας το να ξέρετε ότι έχετε στα χέρια σας ο,τι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει σε Android (εάν δε το δοκιμάσετε δε μπορείτε να καταλάβετε) ΑΛΛΆ ότι αυτό που παίρνετε, έχει ΜΗΔΕΝ υποστήριξη, ΜΗΔΕΝ σέρβις, ΜΗΔΕΝ comunity και ΜΗΔΕΝ μεταπωλητικη αξία!!!'''''

Link to comment
Share on other sites

Για το σερβις να το καταλάβω. Αλλα να κρίνουμε πόσο καλό είναι ενα κινητό από το μάρκετινγκ και την μεταπώληση; Γιατί από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα, δηλαδή το κατά πόσο αξίζουν οι συσκευές της.

 

Ε εμένα λοιπόν δεν με νοιάζει πόσα μπράβο θα μου πούνε για το αν πήρα καλή μάρκα. Δεν αγοράζω κινητό βάσει το μάρκετινγκ ή πόσοι θα μου πούνε μπράβο στο Myphone για την αγορά μου. Ξέρω ότι τα κινητά της έχουν εξαιρετικό λογισμικό, καλή αυτονομία, τούμπανο ήχο και κάμερα/βίντεο που δεν βρίσκω ούτε στα τελευταία ακριβότερα κινητά.

 

Αν φτάσουμε να κρίνουμε και εμείς με βάσει το μάρκετινγκ, ε ας πάρουμε όλοι από ενα samsung/iphone να τελειώνει η ιστορία. Αν μάλιστα το αγοράσεις για να το μοστράρεις στο τραπέζι ίσως όντως για αυτούς να είναι καλύτερο. Για όλους τους υπόλοιπους όμως δεν έχει και τόση σημασία αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Fulgore έμμεσα μάλλον απάντησες στον εαυτό σου. Δεν υπάρχει μεν service εδώ, αλλά με μία καθυστέρηση στο πήγαινε έλα είσαι καλυμμένος. Αλλά το θέμα είναι τι έχεις στα χέρια σου και τι θέλεις να έχεις. Αν θες να ανήκεις σε ένα διαφορετικό club παίρνεις iPhone. Αν θες Android που να περιμένεις την αναβάθμιση να διορθώσεις κάτι, δεν παίρνεις HTC. Αν θες all around ποιότητα κοίτα το 12αρι. Θα σου λείψουν 1,2 πραγματάκια σε σχέση με το πιθανά καλύτερο πχ S10+ αλλά δεν θα σου λείψουν 400 και πλέον ευρώ για τη διαφορά αγοράς των.

Άλλωστε το γράφει και αυτός που μνημόνευσες.. " Κλείνοντας, αγοράζοντας το να ξέρετε ότι έχετε στα χέρια σας ο,τι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει σε Android"

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."
Link to comment
Share on other sites

''Κλείνοντας, αγοράζοντας το να ξέρετε ότι έχετε στα χέρια σας ο,τι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει σε Android"

 

Παίδες, κρατώ μόνο αυτό και μου φτάνει :yahoo::whistle:

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή...από Δευτέρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του Q2; Θα αρχίσουμε να μετράμε προβατάκια για την pie;

Σαν πρωταπριλιάτικο αστείο μοιάζει! Χεχε....

 

from my HTC U12+

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

Λογικά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο με το hardware της htc... Είχα διαβάσει ότι σκεφτοντουσαν να το κάνουν όπως η νοκια και να τους φτιάχνουν τις συσκευές άλλη εταιρεία και αυτοί να βάζουν το software...
Link to comment
Share on other sites

Μάρκετινγκ, oled φωτεινότερη οθόνη, 4000 mah μπαταρία και (ζηλέψαμε) λίγο μεγαλύτερο ζουμ, είναι αυτά που θα πρέπει η HTC να αλλάξει στο 13 πέρα από τις φυσικές εξελίξεις.
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που φοβάμαι...είναι ότι εάν μπουν Κινέζοι στην μέση...θα χάσουμε την κάμερα. Δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνω Nokia στην κάμερα.

 

from my HTC U12+

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που φοβάμαι...είναι ότι εάν μπουν Κινέζοι στην μέση...θα χάσουμε την κάμερα. Δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνω Nokia στην κάμερα. from my HTC U12+

 

Στο 13αρι πάντως αν βγει, δεν θα προλάβουν οι όποιοι Κινέζοι να βάλουν το χέρι τους.... Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση για εξέλιξη εκεί στα εργαστήρια της HTC....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που φοβάμαι...είναι ότι εάν μπουν Κινέζοι στην μέση...θα χάσουμε την κάμερα. Δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνω Nokia στην κάμερα.

 

from my HTC U12+

Διακρίνω μια εμπάθεια προς τα κινέζικα προιόντα..

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι εμπάθεια. Είναι προσυπογραφή αυτού που λέει ο σοφός Ελληνικός λαός εδώ και χρόνια : Ότι πληρώνεις...παίρνεις.

 

Υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι με 400€ ο Κινέζος μπορεί να κάνει ότι ο "παλιός" με 1000€. Ε...ΔΕΝ μπορεί. Έτσι απλά.

 

Το εάν και κατά πόσο αξίζει να πας από τα 400 στα 1000 εξαρτάται από το πόσο σημασία δίνει ο καθένας στην λεπτομέρεια.

 

from my HTC U12+

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. Είχα το mix 2s κ πήρα εχτές το u12. Είναι αρχή ακόμα αλλά δεν ξέρω αν τελικά μου αρέσει. Στην κάμερα σε νυχτερινές λήψεις το προηγούμενο ήταν άριστο πραγματικά. Σε αυτό η δεν ξέρω πως να δω τη διαφορά ως καλύτερη κάμερα η δεν είναι καλύτερη....... Θα δείξει η επόμενη εβδομάδα. Επίσης η μπαταρία φεύγει νερό...
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. Είχα το mix 2s κ πήρα εχτές το u12. Είναι αρχή ακόμα αλλά δεν ξέρω αν τελικά μου αρέσει. Στην κάμερα σε νυχτερινές λήψεις το προηγούμενο ήταν άριστο πραγματικά. Σε αυτό η δεν ξέρω πως να δω τη διαφορά ως καλύτερη κάμερα η δεν είναι καλύτερη....... Θα δείξει η επόμενη εβδομάδα. Επίσης η μπαταρία φεύγει νερό...

Τα κουμπιά volume πως σου φαίνονται στην αφή;

Είναι ο μόνος λόγος που δεν αγοράζω τη συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. Είχα το mix 2s κ πήρα εχτές το u12. Είναι αρχή ακόμα αλλά δεν ξέρω αν τελικά μου αρέσει. Στην κάμερα σε νυχτερινές λήψεις το προηγούμενο ήταν άριστο πραγματικά. Σε αυτό η δεν ξέρω πως να δω τη διαφορά ως καλύτερη κάμερα η δεν είναι καλύτερη....... Θα δείξει η επόμενη εβδομάδα. Επίσης η μπαταρία φεύγει νερό...

Δεν είναι ότι δεν ξέρεις να την δεις την διαφορά. Ούτε είναι ότι εμείς βλέπουμε καλύτερα. Είναι ότι εσύ βλέπεις διαφορετικά από εμάς που προτιμάμε την κάμερα του U12 (και της HTC γενικά).

To Mix2s (όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών) κάνει μεγάλη επεξεργασία. Το αποτέλεσμα είναι η φωτογραφία να είναι εκ πρώτης όψεως "εντυπωσιακή", αλλά με μια καλύτερη ματιά βλέπεις ότι είναι έντονα ζωγραφισμένη. Το U12 δεν το κάνει αυτό. Βγάζει φωτογραφία με περισσότερο θόρυβο, αλλά είναι φωτογραφία και όχι ζωγραφιά. Αλλιώς το βλέπει ο ένας, αλλιώς ο άλλος. Άλλη σχολή η μία, άλλη η άλλη. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το δικό μου είναι καλύτερο.

Πάντως, εάν αποκαλείς άριστο φωτογραφικά το Mix2s, αποκλείεται να "χωνέψεις" την κάμερα του U12. Στο υπογράφω. Κινείται σε εντελώς άλλα νερά.

 

Όσο για την μπαταρία...μπορεί να μην είναι η καλύτερη όλων, αλλά σίγουρα δεν φεύγει νεράκι. Με ίδιο στήσιμο, έχω το ίδιο SOT που είναι με 1+6. Θα το έλεγα άνετο.

 

Τα κουμπιά volume πως σου φαίνονται στην αφή;

Είναι ο μόνος λόγος που δεν αγοράζω τη συσκευή.

Πολύ βαβούρα για το τίποτα. Εάν ο ενδοιασμός σου είναι μόνο στα πλήκτρα, ξεπέρασέ τον. :rolleyes:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

Πολύ βαβούρα για το τίποτα. Εάν ο ενδοιασμός σου είναι μόνο στα πλήκτρα, ξεπέρασέ τον. :rolleyes:

 

 

Καλοπροαίρετα ρωτάω.

Για να το ξεπεράσω πρέπει να το αγοράσω όμως και μετά να δω αν με βολεύει.

Είμαι από αυτούς που ακόμα προτιμάνε τις LCD οθόνες, γνωρίζω ότι το λογισμικό πετάει, έχει κορυφαία κάμερα, ο προβληματισμός μου είναι τα κουμπιά.

Link to comment
Share on other sites

Καλοπροαίρετα ρωτάω.

Βρε....και εγώ καλοπροαίρετα απαντάω. Χεχε...

Σίγουρα είναι καλύτερα από αυτά που περιγράφει η καταστροφολογία του youtube (πήρε και μια αναβάθμιση από τότε η οποία βοήθησε πολύ σε αυτόν τον τομέα). Τα ίδια λένε για την μπαταρία αλλά εγώ έχω 6ωρα SOT (με μια SIM) σε δύο μέρες.

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει και σε κάνα κατάστημα να πάς να το δείς ρε γμτ. Πρέπει να το αγοράσεις για να δείς εάν είσαι ΟΚ ή όχι.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

Βασικα το mix 2s εχει πολυ καλή κάμερα. Αν κρίνω από το htc u11, εκεί που θα καταλάβεις διαφορά υπερ του u12 θα είναι στα πρόσωπα, στη σταθεροποίηση καθώς και το βίντεο (ήχος, θόρυβος, λεπτομέρια) Edited by Antretng
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά. Θέλει προσπάθεια να το συνηθίσει κανείς. Τώρα αναφορικά με τη κάμερα θα κοιτάξω να διαβάσω αν βρω κάπου για να τραβάω όταν χρειαστεί καμία καλή φώτο.

Άρα λοιπόν λέτε να το κρατήσω και θα το συνηθίσω εν καιρό η να το δώσω?

Edited by cretaman
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...