Jump to content

Honor Forum Official Rep


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Το sub-forum της Honor στο Myphone γίνεται το πρώτο στην Ελλάδα με τον δικό του, επίσημο εκπρόσωπο της εταιρείας, με σκοπό τη διευκόλυνση των ίδιων των χρηστών μας!

 

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια "ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας" μεταξύ χρηστών και εταιρειών και στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, Myphone και Honor συνεργάζονται και σας προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα!

 

Εκτός από τα topics που αφορούν τις συσκευές καθ'αυτές μέσα στο sub-forum, θα μπορείτε πλέον να λαμβάνετε επίσημη ενημέρωση για τα νέα και παλιά μοντέλα της Honor, τις τιμές τους και τη διαθεσιμότητά τους στην Ελλάδα, τα software updates τους τα specs τους κ.λπ. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε τις απορίες και ερωτήσεις σας σε σχετικό topic, ώστε αυτές να μεταφερθούν στους αρμόδιους της Honor και να λάβετε επίσημη απάντηση μέσω του Rep, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (μερικών 24ωρων).

 

Ο εκπρόσωπος της Honor στο Myphone διαθέτει δικό του account (HonorGR_Official) και μέσω αυτού θα απαντά στις ερωτήσεις σας και θα συντηρεί το sub-forum, πάντα με βάση τους κανόνες και όρους χρήσης του Myphone.gr.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...