TearDrop Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Λοιπόν, το θέμα της ογκοχρέωσης δεν είναι θέμα του ΟΤΕ αλλά των ISP. Ο ΟΤΕ θα δίνει λοιπόν την γραμμή με 10 ή 15ε το μήνα αλλά απο'κει και πέρα οι ISP δεν ξέρω κατα πόσο είναι διατεθειμένοι να δώσουν flat-rate συνδρομή 512/128 με 5 ευρώ το μήνα. Εκεί πιστεύω θα είναι το πρόβλημα καθώς ολοι οι ISP προκειμένου να προστατέψουν το bandwidth τους θα δίνουν ογκοχρέωση στα 5GB (που συμφωνα με την λογική τους είναι υπεραρκετά για κάποιον φοιτητή). Δεν ξέρω αν θα γίνεται να έχει κάποιος φοιτητική γραμμή απο τον ΟΤΕ και μετά να πάρει μια κανονική συνδρομή απο κάποιον ISP χωρίς ογκοχρέωση... Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Λοιπόν, το θέμα της ογκοχρέωσης δεν είναι θέμα του ΟΤΕ αλλά των ISP. Ο ΟΤΕ θα δίνει λοιπόν την γραμμή με 10 ή 15ε το μήνα αλλά απο'κει και πέρα οι ISP δεν ξέρω κατα πόσο είναι διατεθειμένοι να δώσουν flat-rate συνδρομή 512/128 με 5 ευρώ το μήνα. Εκεί πιστεύω θα είναι το πρόβλημα καθώς ολοι οι ISP προκειμένου να προστατέψουν το bandwidth τους θα δίνουν ογκοχρέωση στα 5GB (που συμφωνα με την λογική τους είναι υπεραρκετά για κάποιον φοιτητή). Δεν ξέρω αν θα γίνεται να έχει κάποιος φοιτητική γραμμή απο τον ΟΤΕ και μετά να πάρει μια κανονική συνδρομή απο κάποιον ISP χωρίς ογκοχρέωση... Αν μας αναγκάσουν να πληρώνουμε 10 γραμμή + 5 isp με ογκοχρέωση είναι μεγάλη πατάτα.Μετά βέβαια θα μπορούμε πάλι να αγοράσουμε έξτρα μια συνδρομή χωρίς ογκοχρέωση, αλλά είναι μεγάλη πατάτα να το βάλουν ώς πακέτο..Τουλάχιστον ας μας αφήσουν να επιλέξουμε.Όποιος βολεύεται με τα 5 ευρώ 512 σύνδεση και ογκοχρέωση 5gb ας τα δώσει.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εγώ μίλησα με ένα τύπο από Forthnet που φάνηκε ότι ήξερε και μου είπε τα εξής: 1) Ο ΟΤΕ θα δίνει τη γραμμή στα 5 Ευρω. 2) Μέχρι το τέλος του μήνα θα πάρουν την απόφαση όλοι οι providers εαν θα μετατρέψουν την ογκοχρέωση σε flat rate με τα ίδια λεφτά περίποου. 3) Δεν θα μπορείς να βάλεις άλλο πακέτο. Δηλαδή να πάρεις την 512 από τον ΟΤΕ με 5 Ευρω και να πάς στη Forthnet και να ζητήσεις 384 ή 512 flat rate. Θα πρέπει να πάρεις το πακέτο της ογκοχρέωσης για φοιτητές. Κουφο εε? Αυτά έμαθα. Ειδομεν συντόμως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maousos18 Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 καλα ποιος θα μου απαγορευσει να παω να παρω μια νετκαρτα ή νετκευ για συμπλήρωμα. Μακαρι να μην εχει ογκοχρέωση παντος θα μας διευκολύνει αρκετα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Τηλεφώνησα πρωϊ πρωϊ στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ και μου είπανε ότι έχει ήδη βγεί εγκύκλιος σχετικά με το φοιτητικό πακέτο αλλά δεν παρέχεται ακόμη.Από Σεπτέμβριο. Ρώτησα Τέλη ή αρχές Σεπτεμβρίου αλλά δεν πήρα απάντηση. Μου είπε ωστόσο οτί η τιμή του θα είναι 15 ευρώ χωρίς ογκοχρέωση! Αρκει ο φοιτητής να έχει στο όνομα του γραμμή και να σπουδάζει στην πόλη που ζεί.Τα ίδια δηλαδή.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Σιγουρο αυτο?15 Ευρω όλα μαζι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Είναι πολύ δυσκολο να καταλάβει κανείς ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η οριστική απόφαση και ο κάθε υπάλληλός έχει την δική του εκδοχή?? Τίποτα δεν είναι σίγουρο!!! Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 δλδ ακομα αναμένουμε...:( κριμα.. κατι αλλο τωρα, εγω σε 1μηνα θα ειμαι φοιτητης, δεν θελω να εχω ουτε χρονοχρεωση ουτε ογκοχρεωση.. απλα πειτεμου τι θα δινω στην adsl τον μηνα για 256-384-512??? Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Πλησιάζει ο Σεπτέμβρης άντε να δούμε αν θα βγει καμία διαφήμιση του οτε για την συγκεκριμένη προσφορα.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Μακάρι να γίνει τίποτα, να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα! Αν και αν τελικά ισχύει ογκοχρέωση δεν με βλέπω να βάζω DSL ποτέ στην ζωή μου!:( Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Άλλαξε ο τίτλος του θέματος και απο Adsl με 15 ευρώ έγινε με 20 ή είναι ιδέα μου? :confused: http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 20 ευρώ ήταν πάντα στον τίτλο του thread. Δεν έχει γίνει καμια αλλαγή από 10/8 σύμφωνα με το log. Δεν θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο στα κρυφά, δεν εξυπηρετεί το myphone καμιας εταιρείας συμφέροντα;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 20 ευρώ ήταν πάντα στον τίτλο του thread. Δεν έχει γίνει καμια αλλαγή από 10/8 σύμφωνα με το log. Δεν θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο στα κρυφά, δεν εξυπηρετεί το myphone καμιας εταιρείας συμφέροντα;) :lol: Δεν υπονοούσα τίποτα τέτοιο αλλά επειδή διάβαζα τα προηγούμενα μηνύματα και έλεγαν 15Ε είχα μείνει με την ιδέα ότι έτσι ήταν και ο τίτλος αλλά κοίτακσα τον τίτλο είδα 20 και λέω λες να μάθανε τιποτα? :lol: http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 http://www.kerdos.gr/eC_Home.asp?nodetype=15&id=81263 I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Και τι θα γίνει με τους φοιτητές, οι οποίοι είδη έχουν σύνδεση, τηλ./dsl στο όνομά τους? Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 simera perasa apo ton ote stin ermou thessalonikis kai rotisa an exoun kanena neo sxetika me to foititiko internet kai mou eipan oti perimenoun enimerosi apo aurio.To foititiko internet siga siga ginetai pragmatikotita!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 http://www.kerdos.gr/eC_Home.asp?nodetype=15&id=81263 Τι εννοεί λέγοντας ότι θα αποφασίσουν ποιοι φοιτητές θα έχουν το δικαίωμα για φθηνή συνδεση; Δεν πιστεύω να αρχίσουν τις γνωστές π@π@ριές με τα εισοδήματα κλπ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Τι εννοεί λέγοντας ότι θα αποφασίσουν ποιοι φοιτητές θα έχουν το δικαίωμα για φθηνή συνδεση; Δεν πιστεύω να αρχίσουν τις γνωστές π@π@ριές με τα εισοδήματα κλπ... Εχμ...εγω αυτο κρατησα: Επιπλέον, κατόπιν πιέσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, το φθηνό ευρυζωνικό Internet των φοιτητών δεν περιλαμβάνει ογκοχρεώσεις και χρονοχρεώσεις, όπως ζητούσε αρχικά ο ΟΤΕ. :w00t: :D Οταν λεει θα ορισουν, φυσιολογικα εννοει να ειναι η γραμμη στο ονομα του φοιτητη, να ειναι στον ιδιο νομό με το πανεπιστημιο κλπ για να αποφυγουν τους βαφτιζομενους φοιτητες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Εχμ...εγω αυτο κρατησα: Επιπλέον, κατόπιν πιέσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, το φθηνό ευρυζωνικό Internet των φοιτητών δεν περιλαμβάνει ογκοχρεώσεις και χρονοχρεώσεις, όπως ζητούσε αρχικά ο ΟΤΕ. :w00t: :D Οταν λεει θα ορισουν, φυσιολογικα εννοει να ειναι η γραμμη στο ονομα του φοιτητη, να ειναι στον ιδιο νομό με το πανεπιστημιο κλπ για να αποφυγουν τους βαφτιζομενους φοιτητες. Α έτσι ΟΚ... Αυτό που λες κι εγώ το κράτησα... :w00t: Άντε και σε κανα μήνα με 512 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 φυσιολογικα εννοει να ειναι η γραμμη στο ονομα του φοιτητη,κλπ για να αποφυγουν τους βαφτιζομενους φοιτητες. Επειδή αυτο επαναλαμβάνεται συνέχεια και σε διάφορα threads γνωρίζεται πολλούς μη φοιτητές να διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα?Τόσο απλό είναι να διαπιστωθεί αν είναι κανείς φοιτητής ή όχι.Τώρα το τι φυσιολογικά εννούν ποτέ μην είσαι σίγουρος.Ποτέ δεν ξέρεις. . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Επειδή αυτο επαναλαμβάνεται συνέχεια και σε διάφορα threads γνωρίζεται πολλούς μη φοιτητές να διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα?Τόσο απλό είναι να διαπιστωθεί αν είναι κανείς φοιτητής ή όχι.Τώρα το τι φυσιολογικά εννούν ποτέ μην είσαι σίγουρος.Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί εγώ να είμαι "αιώνιος" φοιτητής στην Αθήνα και να μένω Θεσσαλονίκη πχ. Να μην πατάω το πόδι μου στη σχολή και να βάλω μια DSL 512 φοιτητική στη Θεσσαλονίκη με τη φοιτητική μου ταυτότητα. Γι αυτό χρειάζονται αυτά προφανώς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Μπορεί εγώ να είμαι "αιώνιος" φοιτητής στην Αθήνα και να μένω Θεσσαλονίκη πχ. Να μην πατάω το πόδι μου στη σχολή και να βάλω μια DSL 512 φοιτητική στη Θεσσαλονίκη με τη φοιτητική μου ταυτότητα. Γι αυτό χρειάζονται αυτά προφανώς Από το πολυτεχνείο της Ξάνθης μου έδιναν φοιτητική ταυτότητα μέχρι 2 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας σπουδών. Αν ισχύει αυτό (που λογικά ισχύει) σε όλες τις σχολές, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με φοιτητικές ταυτότητες και αιώνιους φοιτητές. Από την άλλη ο περιορισμός να είναι η γραμμή στον ίδιο νομό με τη σχολή και στο όνομα του φοιτητή αφήνει έξω κάποιους φοιτητές που ζουν κοντά στην έδρα της σχολής αλλά σε άλλο νομό, όπως Κομοτηνή και Καβάλα για την περίπτωση της Ξάνθης. Θα ήταν πιο λογικό να βάλουν ένα όριο 50 χλμ σε ευθεία όπως ισχύει για την αστική χρέωση, και η γραμμή να είναι στο όνομα συγγενή πρώτου βαθμού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Από το πολυτεχνείο της Ξάνθης μου έδιναν φοιτητική ταυτότητα μέχρι 2 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας σπουδών. Αν ισχύει αυτό (που λογικά ισχύει) σε όλες τις σχολές, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με φοιτητικές ταυτότητες και αιώνιους φοιτητές. Από την άλλη ο περιορισμός να είναι η γραμμή στον ίδιο νομό με τη σχολή και στο όνομα του φοιτητή αφήνει έξω κάποιους φοιτητές που ζουν κοντά στην έδρα της σχολής αλλά σε άλλο νομό, όπως Κομοτηνή και Καβάλα για την περίπτωση της Ξάνθης. Θα ήταν πιο λογικό να βάλουν ένα όριο 50 χλμ σε ευθεία όπως ισχύει για την αστική χρέωση, και η γραμμή να είναι στο όνομα συγγενή πρώτου βαθμού. Εννοείς να μένεις με τους γονείς σου πχ στην Καβάλα και να σπουδάζεις Ξάνθη; Έτσι "λογικό" είναι να μην το δικαιούσαι αφού υποτίθεται ότι πληρώνουν οι γονείς σου για σένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Εννοείς να μένεις με τους γονείς σου πχ στην Καβάλα και να σπουδάζεις Ξάνθη; Έτσι "λογικό" είναι να μην το δικαιούσαι αφού υποτίθεται ότι πληρώνουν οι γονείς σου για σένα. Αυτό ακριβώς εννοώ. Αλλά μήπως υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι αν μείνω στην Ξάνθη θα πληρώνω εγώ τα όποια έξοδά μου (του ADSL και όχι μόνο) και όχι οι γονείς μου; Επιπλέον το να μείνω στην Καβάλα με τους γονείς μου δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα μικρότερο κόστος. Ενδεχομένως μάλιστα να κοστίζει και περισσότερο το να πηγαινοέρχομαι, αλλά να το κάνω π.χ. γιατί στην Καβάλα έχω δουλειά και μπορώ να καλύπτω μέρος των εξόδων μου. Αφού το μέτρο έχει σαν στόχο την μείωση του κόστους του γρήγορου internet για τους φοιτητές (και κατ' επέκταση για τις οικογένειές τους), αλλά και την μεγαλύτερη διείσδυση των ευρυζωνικών συνδέσεων στην ελληνική κοινωνία, δεν θα έπρεπε να εξαιρεί αυτήν την περίπτωση, εκτός κι αν γίνεται για να "ακουστεί" ως κυβερνητική παροχή έχοντας όμως το μικρότερο δυνατό κόστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Είχα στείλει e-mail στο oteshop πριν από κανένα μήνα και τους ρώταγα για το φοιτηκό adsl. Tην επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο!!! Μου είπαν διάφορα και ότι το Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει σχετική διαφήμιση. Τους ρώτησα συγκεκριμένα για το τι θα γίνεται αν η γραμμή δεν είναι στο ονομά του φοιτητή και μου απάντησαν ότι θα υπογράφει ο κάτοχος της γραμμής και ο φοιτητής μια υπεύθυνη δήλωση.... Όσο για το να αποδείξει κάποιος αν είναι φητητής τί ποιο εύκολο από να ζητήσει από τη γραματεία του μια βεβαίωση σπουδών καθώς φοιτητική ταυτότητα δεν δίνεται στα ΤΕΙ... http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts