Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το είδα και γω.. πως μπορώ όμως να ορίσω εγώ από τις ρυθμίσεις μια εφαρμογή να ανάβει η ειδοποίηση με το χρώμα που θέλω??

Δεν μπορείς, εκτός αν έχεις η ίδια η εφαρμογή ρύθμιση για το led. Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή led manager που αναφέρθηκε

Με βαρια χρηση(social media video μουσικη δεδομενα ) βγαζει μερα το τηλεφωνο η θελει φορτιση?

εμενα προσωπικα μου βγαζει μιση μερα , το μεσημερι πρέπει να το φορτίσω ...

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Ψάχνω για αγορά ένα oneplus 6 όποιος πουλάει μου λέει...

χτες το εδωσα πως δεν ειπες τιποτα..μονο μια εχω την θηκη ομως...!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Στα specs για το τηλέφωνό μας, στο WLAN, αναφέρει "Dual Band". Αυτό σημαίνει ότι παίζει και στα 5GHz?

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χτες το εδωσα πως δεν ειπες τιποτα..μονο μια εχω την θηκη ομως...!!

Χαχαχα... Όποιος το δίνει μου λέει... Όχι θήκη προς το παρών όμως.....

Oneplus 6

Στα specs για το τηλέφωνό μας, στο WLAN, αναφέρει "Dual Band". Αυτό σημαίνει ότι παίζει και στα 5GHz?

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά και έχει dual band για 2,4 και 5 GHz. Απλά νομίζω δε σου δίνουν την δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων του WiFi όπως παλιά να διαλέξεις σε ποιο θα συνδεθείς. Από το system panel όμως μπορείς να διαλέξεις σε ποιο band ενός δικτύου θες να συνδεθείς.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

καλησπερα σε ενα προηγουμενο update ειχε κατεβει και το google pay και το ειχα σβησει γιατι δεν δουλευε ακομα στην ελλαδα

Τωρα θελω να το ξανα βαλω και στο playstore δεν το εχει γιατι δεν ειναι διαθεσιμο ακομα στην ελλαδα

υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κατεβασω ?

μπηκα στις απενεργοποιημενες εφαρμογες αλλα δεν ειναι ουτε εκει

καλησπερα σε ενα προηγουμενο update ειχε κατεβει και το google pay και το ειχα σβησει γιατι δεν δουλευε ακομα στην ελλαδα

Τωρα θελω να το ξανα βαλω και στο playstore δεν το εχει γιατι δεν ειναι διαθεσιμο ακομα στην ελλαδα

Apkmirror ο καλυτερος σου φιλος!!

https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=google+pay

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπέρα παιδιά. Είχα ρωτήσει κάτι σχετικά με το αν η oneplus υπάρχει περίπτωση να μου έχει πουλήσει refurbished κινητό (από το official site το αγόρασα) επειδή έχει κάτι σαν κόλλα εσωτερικά από το τζαμί στην πάνω και κάτω δεξιά μεριά αλλά δεν μου απάντησε κανείς . Θέλω να ξαναρωτήσω. Μπορει κάποιος που έχει αγοράσει από την δεύτερη φουρνιά (αφού δηλαδή ξαναμπήκε σε στοκ το κινητό λόγω τελειώματα των αποθεμάτων) την ημερομηνία κατασκευής του κινητού του που αναγράφεται έξω από το κουτί ? Εμένα γράφει 24/5/2018 (έχω silk white και το πήρα στις 22 Ιουνίου ) .

Καλησπέρα παιδιά. Είχα ρωτήσει κάτι σχετικά με το αν η oneplus υπάρχει περίπτωση να μου έχει πουλήσει refurbished κινητό (από το official site το αγόρασα) επειδή έχει κάτι σαν κόλλα εσωτερικά από το τζαμί στην πάνω και κάτω δεξιά μεριά αλλά δεν μου απάντησε κανείς . Θέλω να ξαναρωτήσω. Μπορει κάποιος που έχει αγοράσει από την δεύτερη φουρνιά (αφού δηλαδή ξαναμπήκε σε στοκ το κινητό λόγω τελειώματα των αποθεμάτων) την ημερομηνία κατασκευής του κινητού του που αναγράφεται έξω από το κουτί ? Εμένα γράφει 24/5/2018 (έχω silk white και το πήρα στις 22 Ιουνίου ) .

Είχες δικαιώμα επιστροφής στις πρώτες 15 μέρες από την αγορά να το εστελνες πίσω.ετσι απλα.. χωρίς πολλά πολλά..απλά γιατι δεν σου άρεσε.. γιατί δεν το έστειλες πισω!?? θα σου επέστρεφαν τα χρήματα και θα έβαζες παραγγελία καινούργιο....γιατί καθυστερισεις??

Εγώ με χρήση όλη μέρα wifi on facebook viber youtube μου βγάζει μια μέρα το βράδυ 12 η ώρα είμαι με 25% μπαταρία

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν λειτουργεί με ελληνικές τράπεζες.
Oneplus 6 8/128

Είχες δικαιώμα επιστροφής στις πρώτες 15 μέρες από την αγορά να το εστελνες πίσω.ετσι απλα.. χωρίς πολλά πολλά..απλά γιατι δεν σου άρεσε.. γιατί δεν το έστειλες πισω!?? θα σου επέστρεφαν τα χρήματα και θα έβαζες παραγγελία καινούργιο....γιατί καθυστερισεις??

Γιατί απλά δεν το πρόσεξα. Με το που ήρθε το κινητό το έβαλα στη θήκη και στο 20ημερο έβγαλα να καθαρίσω την θήκη και το είδα τότε. Η απάντηση τους ήταν να το καθαρίσω παρόλο που τους έλεγα ότι είναι εσωτερικό. Λίγο που το έψαξα το έχουν και άλλοι και το έχουν γράψει στο επισημο thread. Και για να τα λέμε όλα είναι κινητάρα και είναι φουλ ευχαριστημενος και το προτείνω σε πολλούς που θέλουν να αγοράσουν καινούριο κινητό απλά πρέπει όταν δίνεις 570 να είναι όλα στην πένα.

Γιατί απλά δεν το πρόσεξα. Με το που ήρθε το κινητό το έβαλα στη θήκη και στο 20ημερο έβγαλα να καθαρίσω την θήκη και το είδα τότε. Η απάντηση τους ήταν να το καθαρίσω παρόλο που τους έλεγα ότι είναι εσωτερικό. Λίγο που το έψαξα το έχουν και άλλοι και το έχουν γράψει στο επισημο thread. Και για να τα λέμε όλα είναι κινητάρα και είναι φουλ ευχαριστημενος και το προτείνω σε πολλούς που θέλουν να αγοράσουν καινούριο κινητό απλά πρέπει όταν δίνεις 570 να είναι όλα στην πένα.

Ανέβασε αν μπορείς μερικές φωτός να το δουμε...έπρεπε φίλε μου από την πρώτη στιγμή να το κάνεις έναν έλεγχο.με το που το έβγαλες από το κουτί. Εγώ επειδή είχα και λευκό από τις 5 Ιουνίου. Δεν είχε κανένα θέμα εξωτερικά. Ήταν άψογο...!!

Αυτό εδώ το είδατε ε;

96c2384c2e966566a05dd76b15ff826c.jpg

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

λογικά μετά το τελευταίο update θα είναι πιο ψηλά στην κατάταξη..

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εχει καταφερει κανεις να εχει ξεχωριστο volume για τις ειδοποιησεις οπως του messenger η των emails και να μην ειναι το volume το ιδιο με των κλησεων ?

Για παραδειγμα θελω να εχω δυνατα τον ηχο για τις κλησεις ενω για τις ειδοποιησεις των εφαρμογων στο ελαχιστο.

--NickB

Εχει καταφερει κανεις να εχει ξεχωριστο volume για τις ειδοποιησεις οπως του messenger η των emails και να μην ειναι το volume το ιδιο με των κλησεων ?

Για παραδειγμα θελω να εχω δυνατα τον ηχο για τις κλησεις ενω για τις ειδοποιησεις των εφαρμογων στο ελαχιστο.

Δυστυχώς δεν μας δίνει αυτή τη δυνατότητα η OnePlus και δεν ξέρω γιατί...είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα τουλάχιστον.

και για εμενα ειναι σημαντικο και μιας και προερχομαι απο galaxy note 4 που ειχα κατι τετοιες ευκολιες, με εχει ψιλοξενερωσει.

Υπαρχουν διαφορα προγραματακια στο store για notification volume, μηπως εχει δοκιμασει κανεις κανενα να κανει δουλεια για τα notifications ?

--NickB

• The title was changed to OnePlus 6