leo06 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ναι το είδα και γω.. πως μπορώ όμως να ορίσω εγώ από τις ρυθμίσεις μια εφαρμογή να ανάβει η ειδοποίηση με το χρώμα που θέλω?? Δεν μπορείς, εκτός αν έχεις η ίδια η εφαρμογή ρύθμιση για το led. Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή led manager που αναφέρθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 ειδατε καμια βλετιωση στην καμερα με το update;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Με βαρια χρηση(social media video μουσικη δεδομενα ) βγαζει μερα το τηλεφωνο η θελει φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Με βαρια χρηση(social media video μουσικη δεδομενα ) βγαζει μερα το τηλεφωνο η θελει φορτιση? εμενα προσωπικα μου βγαζει μιση μερα , το μεσημερι πρέπει να το φορτίσω ... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ψάχνω για αγορά ένα oneplus 6 όποιος πουλάει μου λέει... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ψάχνω για αγορά ένα oneplus 6 όποιος πουλάει μου λέει... χτες το εδωσα πως δεν ειπες τιποτα..μονο μια εχω την θηκη ομως...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Στα specs για το τηλέφωνό μας, στο WLAN, αναφέρει "Dual Band". Αυτό σημαίνει ότι παίζει και στα 5GHz? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 χτες το εδωσα πως δεν ειπες τιποτα..μονο μια εχω την θηκη ομως...!! Χαχαχα... Όποιος το δίνει μου λέει... Όχι θήκη προς το παρών όμως..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Στα specs για το τηλέφωνό μας, στο WLAN, αναφέρει "Dual Band". Αυτό σημαίνει ότι παίζει και στα 5GHz? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦυσικά και έχει dual band για 2,4 και 5 GHz. Απλά νομίζω δε σου δίνουν την δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων του WiFi όπως παλιά να διαλέξεις σε ποιο θα συνδεθείς. Από το system panel όμως μπορείς να διαλέξεις σε ποιο band ενός δικτύου θες να συνδεθείς. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 καλησπερα σε ενα προηγουμενο update ειχε κατεβει και το google pay και το ειχα σβησει γιατι δεν δουλευε ακομα στην ελλαδα Τωρα θελω να το ξανα βαλω και στο playstore δεν το εχει γιατι δεν ειναι διαθεσιμο ακομα στην ελλαδα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κατεβασω ? μπηκα στις απενεργοποιημενες εφαρμογες αλλα δεν ειναι ουτε εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 καλησπερα σε ενα προηγουμενο update ειχε κατεβει και το google pay και το ειχα σβησει γιατι δεν δουλευε ακομα στην ελλαδα Τωρα θελω να το ξανα βαλω και στο playstore δεν το εχει γιατι δεν ειναι διαθεσιμο ακομα στην ελλαδα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κατεβασω ? μπηκα στις απενεργοποιημενες εφαρμογες αλλα δεν ειναι ουτε εκει Apkmirror ο καλυτερος σου φιλος!! https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=google+pay Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Είχα ρωτήσει κάτι σχετικά με το αν η oneplus υπάρχει περίπτωση να μου έχει πουλήσει refurbished κινητό (από το official site το αγόρασα) επειδή έχει κάτι σαν κόλλα εσωτερικά από το τζαμί στην πάνω και κάτω δεξιά μεριά αλλά δεν μου απάντησε κανείς . Θέλω να ξαναρωτήσω. Μπορει κάποιος που έχει αγοράσει από την δεύτερη φουρνιά (αφού δηλαδή ξαναμπήκε σε στοκ το κινητό λόγω τελειώματα των αποθεμάτων) την ημερομηνία κατασκευής του κινητού του που αναγράφεται έξω από το κουτί ? Εμένα γράφει 24/5/2018 (έχω silk white και το πήρα στις 22 Ιουνίου ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Είχα ρωτήσει κάτι σχετικά με το αν η oneplus υπάρχει περίπτωση να μου έχει πουλήσει refurbished κινητό (από το official site το αγόρασα) επειδή έχει κάτι σαν κόλλα εσωτερικά από το τζαμί στην πάνω και κάτω δεξιά μεριά αλλά δεν μου απάντησε κανείς . Θέλω να ξαναρωτήσω. Μπορει κάποιος που έχει αγοράσει από την δεύτερη φουρνιά (αφού δηλαδή ξαναμπήκε σε στοκ το κινητό λόγω τελειώματα των αποθεμάτων) την ημερομηνία κατασκευής του κινητού του που αναγράφεται έξω από το κουτί ? Εμένα γράφει 24/5/2018 (έχω silk white και το πήρα στις 22 Ιουνίου ) . Είχες δικαιώμα επιστροφής στις πρώτες 15 μέρες από την αγορά να το εστελνες πίσω.ετσι απλα.. χωρίς πολλά πολλά..απλά γιατι δεν σου άρεσε.. γιατί δεν το έστειλες πισω!?? θα σου επέστρεφαν τα χρήματα και θα έβαζες παραγγελία καινούργιο....γιατί καθυστερισεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Εγώ με χρήση όλη μέρα wifi on facebook viber youtube μου βγάζει μια μέρα το βράδυ 12 η ώρα είμαι με 25% μπαταρία Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 καλησπερα σε ενα προηγουμενο update ειχε κατεβει και το google pay και το ειχα σβησει γιατι δεν δουλευε ακομα στην ελλαδα Τωρα θελω να το ξανα βαλω και στο playstore δεν το εχει γιατι δεν ειναι διαθεσιμο ακομα στην ελλαδα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κατεβασω ? μπηκα στις απενεργοποιημενες εφαρμογες αλλα δεν ειναι ουτε εκειΔεν λειτουργεί με ελληνικές τράπεζες. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Είχες δικαιώμα επιστροφής στις πρώτες 15 μέρες από την αγορά να το εστελνες πίσω.ετσι απλα.. χωρίς πολλά πολλά..απλά γιατι δεν σου άρεσε.. γιατί δεν το έστειλες πισω!?? θα σου επέστρεφαν τα χρήματα και θα έβαζες παραγγελία καινούργιο....γιατί καθυστερισεις?? Γιατί απλά δεν το πρόσεξα. Με το που ήρθε το κινητό το έβαλα στη θήκη και στο 20ημερο έβγαλα να καθαρίσω την θήκη και το είδα τότε. Η απάντηση τους ήταν να το καθαρίσω παρόλο που τους έλεγα ότι είναι εσωτερικό. Λίγο που το έψαξα το έχουν και άλλοι και το έχουν γράψει στο επισημο thread. Και για να τα λέμε όλα είναι κινητάρα και είναι φουλ ευχαριστημενος και το προτείνω σε πολλούς που θέλουν να αγοράσουν καινούριο κινητό απλά πρέπει όταν δίνεις 570 να είναι όλα στην πένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Δεν λειτουργεί με ελληνικές τράπεζες. Λειτουργεί κανονικά με ξένες κάρτες πχ revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Γιατί απλά δεν το πρόσεξα. Με το που ήρθε το κινητό το έβαλα στη θήκη και στο 20ημερο έβγαλα να καθαρίσω την θήκη και το είδα τότε. Η απάντηση τους ήταν να το καθαρίσω παρόλο που τους έλεγα ότι είναι εσωτερικό. Λίγο που το έψαξα το έχουν και άλλοι και το έχουν γράψει στο επισημο thread. Και για να τα λέμε όλα είναι κινητάρα και είναι φουλ ευχαριστημενος και το προτείνω σε πολλούς που θέλουν να αγοράσουν καινούριο κινητό απλά πρέπει όταν δίνεις 570 να είναι όλα στην πένα. Ανέβασε αν μπορείς μερικές φωτός να το δουμε...έπρεπε φίλε μου από την πρώτη στιγμή να το κάνεις έναν έλεγχο.με το που το έβγαλες από το κουτί. Εγώ επειδή είχα και λευκό από τις 5 Ιουνίου. Δεν είχε κανένα θέμα εξωτερικά. Ήταν άψογο...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Λειτουργεί κανονικά με ξένες κάρτες πχ revolutΔεν λειτουργεί η revolut με Google pay. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Αυτό εδώ το είδατε ε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Αυτό εδώ το είδατε ε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkλογικά μετά το τελευταίο update θα είναι πιο ψηλά στην κατάταξη.. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Αυτό εδώ το είδατε ε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ε οχι το πεταω :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Εχει καταφερει κανεις να εχει ξεχωριστο volume για τις ειδοποιησεις οπως του messenger η των emails και να μην ειναι το volume το ιδιο με των κλησεων ? Για παραδειγμα θελω να εχω δυνατα τον ηχο για τις κλησεις ενω για τις ειδοποιησεις των εφαρμογων στο ελαχιστο. Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Εχει καταφερει κανεις να εχει ξεχωριστο volume για τις ειδοποιησεις οπως του messenger η των emails και να μην ειναι το volume το ιδιο με των κλησεων ? Για παραδειγμα θελω να εχω δυνατα τον ηχο για τις κλησεις ενω για τις ειδοποιησεις των εφαρμογων στο ελαχιστο. Δυστυχώς δεν μας δίνει αυτή τη δυνατότητα η OnePlus και δεν ξέρω γιατί...είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 και για εμενα ειναι σημαντικο και μιας και προερχομαι απο galaxy note 4 που ειχα κατι τετοιες ευκολιες, με εχει ψιλοξενερωσει. Υπαρχουν διαφορα προγραματακια στο store για notification volume, μηπως εχει δοκιμασει κανεις κανενα να κανει δουλεια για τα notifications ? Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts