spy14 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 IMG_20180711_111828_Bokeh by Thodoris Rmnt - Flickr2BBcode LITE Πάρτε μία και από τον Σκύλο μου που τον έχασα πριν 3 μέρες ξαφνικά και έχω στεναχωρηθεί Εκτός θέματος.σε.ποια περιοχή μήπως τον πετύχουμε;πως τον λένε; Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Βαρέθηκα να βλέπω κόσμο Με σελφοκονταρα στις παραλίες..Με το LG G6 και gcam γυρνάς το κινητο και Με τον ευρηγωνιο φακό Με λίγο κεντραρισμα τού πρωσοπου βγάζεις απίστευτο αποτέλεσμα... Skiathos lalaria selfie by Kostas Kokkalis, on Flickr. Για να δω κιόλας την παρατηρητικότητα σας γύπες μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Πέρα από το υλικό πίσω από τον βράχο, στο δεξί τζαμί του γυαλιού όπως κοιτάμε την φωτογραφία σαν να μου φαίνεται κάποιος να κατουράει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Βαρέθηκα να βλέπω κόσμο Με σελφοκονταρα στις παραλίες..Με το LG G6 και gcam γυρνάς το κινητο και Με τον ευρηγωνιο φακό Με λίγο κεντραρισμα τού πρωσοπου βγάζεις απίστευτο αποτέλεσμα... Skiathos lalaria selfie by Kostas Kokkalis, on Flickr. Για να δω κιόλας την παρατηρητικότητα σας γύπες μου..Τι "κολο" παραλία είναι αυτή; χαχαχα Αγάπη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Βαρέθηκα να βλέπω κόσμο Με σελφοκονταρα στις παραλίες..Με το LG G6 και gcam γυρνάς το κινητο και Με τον ευρηγωνιο φακό Με λίγο κεντραρισμα τού πρωσοπου βγάζεις απίστευτο αποτέλεσμα... Skiathos lalaria selfie by Kostas Kokkalis, on Flickr. Για να δω κιόλας την παρατηρητικότητα σας γύπες μου.. Δεν ξερω για τα σελφοκονταρα αλλα με το DJI Osmo Mobile 2 βγαζω φωτογραφιες και βιντεο χωρις κουνημα και το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους ψαχνονται. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δεν ξερω για τα σελφοκονταρα αλλα με το DJI Osmo Mobile 2 βγαζω φωτογραφιες και βιντεο χωρις κουνημα και το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους ψαχνονται. Πωπω ακόμα θυμάμαι το promo του με τον τύπο που τρέχει κρατώντας το. Στις φωτογραφίες πού βοηθάει; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 S9 auto 2018-08-17_05-19-39 by vasilis poun, on Flickr 2018-08-17_05-20-32 by vasilis poun, on Flickr aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 punisher: Ωραίο μέρος ωραίες φωτογραφίες αυτή είναι ζωή.. Πάντα τέτοια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Ωραίος ρε Μπιλ ανέβηκες Αριδαία φιλε; Λουτρά ποζαρ;; εξαιρετικες αμα το ήξερα θα ανεβαίναμε παρέα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 punisher: Ωραίο μέρος ωραίες φωτογραφίες αυτή είναι ζωή.. Πάντα τέτοια να σαι καλά φίλε μου, ανταποδίδω! Ωραίος ρε Μπιλ ανέβηκες Αριδαία φιλε; Λουτρά ποζαρ;; εξαιρετικες αμα το ήξερα θα ανεβαίναμε παρέα!!! ναι ψηλέ μου πήγα για χαλάρωση και βουτιές, είναι ιδανικό μέρος για μπαν ακι και δεν έχει την πήχτρα της χαλκιδικής aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δε πήγες μέχρι εκεί την εκκλησία και την πλατεία να δώσεις χαιρετίσματα; :) Sent from my SM-G930F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Lg v30 wide angle+AI Lg v30 wide angle+AI by [/url] - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δε πήγες μέχρι εκεί την εκκλησία και την πλατεία να δώσεις χαιρετίσματα; :) Sent from my SM-G930F συμφωνώ απολύτως IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Auto View from village by Nikolaos Theiakos - Flickr2BBcode LITE HDR View from village by Nikolaos Theiakos - Flickr2BBcode LITE Sent from my Mate 10 pro Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Sony XZ1 manual 2018-08-18_05-54-50 by l200kerasia, on Flickr 2018-08-18_05-55-09 by l200kerasia, on Flickr Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kats3777 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Να ρωτήσω, ποια τηλέφωνα που παίρνουν την google camera δίνουν και το Raw αρχείο. Κατά προτίμηση οικονομικά... "Ουδέν κακόν αμιγές καλού." :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Andreas_ Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 IMAG0238 by andreas alexandrou, on Flickr IMAG0127 by andreas alexandrou, on Flickr IMAG0272 by andreas alexandrou, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 https://flic.kr/p/LrxAmD Alcatel a5.αυτοματο Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Θα θελα να κάνω μια ερώτηση βλέποντας το P20 pro ενός φίλου που μόλις το πήρε και βλέποντας αρκετά review στο net... Δεν ήθελα να πω κάτι πριν το δω από κοντά... Έχω την εντύπωση ότι η ποιότητα του βίντεο είναι κατά πολύ χαμηλότερη από τα Samsung one plus Iphone X και Sony XZ1 και XZ2 (αυτά έχω δοκιμάσει προς το παρόν εκτενως) Τo Stabilization στη πίσω κάμερα είναι πάρα μα πάρα πολύ μέτριο.... Στη μπροστινή εχει γίνει καλύτερη δουλειά... Δοκίμασα και τα 60Fps και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα... Περιμένω να με διαφωτίσετε οι κάτοχοι... Σε βίντεο δηλαδή δίπλα με το δικό μου XZ1 η διαφορά ποιότητας εικόνας και σταθεροτητας είναι πολύ εμφανής... Το ένα είναι πολύ σταθερό και το P20 απλά η εικόνα τρέμει και πολύ... Μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση γι αυτό? Edited August 18, 2018 by mak25 Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Θα θελα να κάνω μια ερώτηση βλέποντας το P20 pro ενός φίλου που μόλις το πήρε και βλέποντας αρκετά review στο net... Δεν ήθελα να πω κάτι πριν το δω από κοντά... Έχω την εντύπωση ότι η ποιότητα του βίντεο είναι κατά πολύ χαμηλότερη από τα Samsung one plus Iphone X και Sony XZ1 και XZ2 (αυτά έχω δοκιμάσει προς το παρόν εκτενως) Τo Stabilization στη πίσω κάμερα είναι πάρα μα πάρα πολύ μέτριο.... Στη μπροστινή εχει γίνει καλύτερη δουλειά... Δοκίμασα και τα 60Fps και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα... Περιμένω να με διαφωτίσετε οι κάτοχοι... Σε βίντεο δηλαδή δίπλα με το δικό μου XZ1 η διαφορά ποιότητας εικόνας και σταθεροτητας είναι πολύ εμφανής... Το ένα είναι πολύ σταθερό και το P20 απλά η εικόνα τρέμει και πολύ... Μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση γι αυτό? Για σταθεροποίηση στα 1080p στο mate 10pro που είχα ήταν εκπληκτική,η ποιότητα πολύ καλή δεν γνωρίζω αν έχουν χαλάσει κάτι στο p20 pro αν και δεν το νομίζω, όσο για τα Sony πάντα είχαν καλή ποιότητα video σε καλό φωτισμό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Για σταθεροποίηση στα 1080p στο mate 10pro που είχα ήταν εκπληκτική,η ποιότητα πολύ καλή δεν γνωρίζω αν έχουν χαλάσει κάτι στο p20 pro αν και δεν το νομίζω, όσο για τα Sony πάντα είχαν καλή ποιότητα video σε καλό φωτισμό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα είδα τα έζησα γι αυτό και γράφω... Μου έκανε τρομερή εντύπωση γι αυτό.. Πριν δω από κοντά κάτι και με reviews που είναι όλα αμφιβολα δεν εκφέρω άποψη... Στα 60Fps η κατάσταση είναι έως κακη..... Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Τα είδα τα έζησα γι αυτό και γράφω... Μου έκανε τρομερή εντύπωση γι αυτό.. Πριν δω από κοντά κάτι και με reviews που είναι όλα αμφιβολα δεν εκφέρω άποψη... Στα 60Fps η κατάσταση είναι έως κακη..... εχει αναφερθει απο πολλους για το βιντεο και ειδικα στα 60fps οτι ειναι πολυ κακο,και εμενα προσωπικα ειναι ενας λογος που με εχει κρατησει απο το να το αποκτησω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ισχύει με βάση όσα έχω άκουστα και δει στο net. Δεν έχω κανέναν να το δω live. Τα Sony πάντα είχαν σταθερό βίντεο όπως αναφέρθηκε, ειδικά με φώς. Το z5c μου δίπλα δίπλα έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από htc u ultra φίλου με ois,μέρα έτσι;γιατί νύχτα ο imx 300 που φοράω κλάνει μεντολες! Είναι το μειονέκτημα του Huawei αυτο και το δυνατό του σημείο η φωτογραφία σε δύσκολες συνθήκες. εγώ προσωπικά δίνω σημασία στο βίντεο διότι έχω παιδάκια και τα τραβάω να τα θυμαμαι σε σχέση με νυχτερινή φωτογραφία που πόσοι τραβάμε βράδυ χωρίς φλας (δηλαδή ανθρώπους) κάτι; Και το slowmotion του είναι πολύ κατώτερο,αλλά εδώ Κλάιν,ποιος νοιάζεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kats3777 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Να ρωτήσω, ποια τηλέφωνα που παίρνουν την google camera δίνουν και το Raw αρχείο. Κατά προτίμηση οικονομικά... Καλησπέρα στην παρέα. Δεν υπάρχουν τηλέφωνα που όταν τραβάς με google camera σου δίνουν και το raw αρχείο ; "Ουδέν κακόν αμιγές καλού." :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Mate 10 pro auto IMG_20180818_191641 by John, on Flickr IMG_20180818_191733 by John, on Flickr IMG_20180818_191255 by John, on Flickr IMG_20180818_191838 by John, on Flickr Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts