Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου πήγαινε εδώ https://www.skroutz.gr/s/15027034/Spigen-Ultra-Hybrid-Διάφανο-Huawei-P20-Pro.html

Ότι καλύτερο δεν βρίσκει πουθενά το τηλέφωνο

σ ευχαριστώ, έχω τη διάφανη της συσκευασίας απλά θα ήθελα να πάω σε μαύρη (μαύρο είναι και το τηλέφωνο) και όσο πιο λεπτή γίνεται, αλλά να προστατεύει και το τζάμι της κάμερας

aka bill_thes

σ ευχαριστώ, έχω τη διάφανη της συσκευασίας απλά θα ήθελα να πάω σε μαύρη (μαύρο είναι και το τηλέφωνο) και όσο πιο λεπτή γίνεται, αλλά να προστατεύει και το τζάμι της κάμερας

Το έχω μαύρο και εγώ δεν την λες χοντρό κομμένη την θήκη αλλά ούτε λεπτή, το σίγουρο είναι ότι το προστατεύει

Το έχω μαύρο και εγώ δεν την λες χοντρό κομμένη την θήκη αλλά ούτε λεπτή, το σίγουρο είναι ότι το προστατεύει

Την έχω και εγώ αυτή πολύ ωραία!! Φοράς και κάποιο τζαμακι προστασίας ή οχι;;;

Υπάρχει και εφαρμογή αν δε θες να βάλεις Nova όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro

Με το ανάλογο delay βεβαίως...

Όταν είχα το Ρ20 προ πριν 2 μήνες δούλευε κανονικά.

Πάντως εδώ να κάνω μια παρατήρηση.

Γιατί η Xiaomi να το έχει λύσει αυτό το θέμα και καμιά άλλη όχι??

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε το κάνουν και οι άλλοι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει και τρόπος να κλειδώνει το κινητό χωρίς widgets με διπλό tab στην οθόνη όπως στα LG;

Υπάρχει και τρόπος να κλειδώνει το κινητό χωρίς widgets με διπλό tab στην οθόνη όπως στα LG;
Με άλλο launcher πχ Nova prime

Παιδια γιατι θελετε 2 tap για να κλειδωνει η οθονη αφου εχει στα widget του κινητου κλειδωμα οθονης που οταν το πατας κλειδωνει το τηλεφωνο;

Παιδια γιατι θελετε 2 tap για να κλειδωνει η οθονη αφου εχει στα widget του κινητου κλειδωμα οθονης που οταν το πατας κλειδωνει το τηλεφωνο;
Όντως αφού είναι εξίσου βολικό. Το βάζεις και κάτω στο dock να είναι μόνιμα σε όλες τις homescreen και τελείωσε η υπόθεση

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

Γιατί μπορείς να πατήσεις καταλάθος το widget και να κλειδώσει...Ενώ με δύο χτυπήματα δεν μπορείς να κάνεις λάθος ;) ;) ;)

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί μπορείς να πατήσεις καταλάθος το widget και να κλειδώσει...Ενώ με δύο χτυπήματα δεν μπορείς να κάνεις λάθος ;) ;) ;)

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αρα σας ενοχλει που κλειδωνει με ενα χτυπημα καταλαθος αλλα οχι με 2;; μαλλον δεν θα εχω καταλαβει κατι καλα. εστω οτι κλειδωνει καταλαθος (πχ εγω το εχω στην αρχικη οθονη οποτε δεν το παταω καταλαθος και οχι κατω στην μπαρα) βαζεις το δαχτυλο και ξεκλειδωνει αμεσως.

ειναι πολυ βολικο το Widget του ωστε να μην χρησιμοποιεις το Power button Ολη την ωρα και πολυ πιο απλο στην χρηση απο το να μπεις στην διαδικασια να αλλαζεις Launcer ή οτι αλλο. απο εκει και περα οτι βολευει τον καθενα.

Προφανώς βολεύει αυτους που έτσι κι αλλιώς θα έβαζαν το nova σα βασικό τους launcher.

Όσο για double tap to wake or sleep ειναι πατενταρισμενο από την lg έτσι αν δεν σκάσει για την πατέντα δεν θα το έχει

Όσο για double tap to wake or sleep ειναι πατενταρισμενο από την lg έτσι αν δεν σκάσει για την πατέντα δεν θα το έχει
Για wake το έχουν και άλλες εταιρείες. Η Sony το είχε σίγουρα στα z3 και z5 compact που είχα

aka bill_thes

Καλησπέρα παιδιά! Έχω πολύ καιρό την 8.1.0. 157(c432)

Εχουν πλέον βγει πολύ πιο νέες ενημερώσεις. Μπορώ να κάνω κάτι μήπως λάβω την νέα έκδοση? Πατάω για ενημέρωση όμως δε μου βγαζει

Καλησπέρα παιδιά! Έχω πολύ καιρό την 8.1.0. 157(c432)

Εχουν πλέον βγει πολύ πιο νέες ενημερώσεις. Μπορώ να κάνω κάτι μήπως λάβω την νέα έκδοση? Πατάω για ενημέρωση όμως δε μου βγαζει

Περνα το firmwarefinder απο το playstore και δες αν οι νεες αναβαθμισεις ειναι approved. Αν δεν ειναι τοτε αδικα ανησυχεις.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Για wake το έχουν και άλλες εταιρείες. Η Sony το είχε σίγουρα στα z3 και z5 compact που είχα

το πλήρωσαν το έχουν τόσο απλά όπως κάθε πατέντα... αν και από οτι είδα υπάρχει δικαστήριο για την huawei σε αυτό το θέμα (το είχε βάλει στο p7/p8 και το αφαίρεσε μετά την μήνυση )

Περνα το firmwarefinder απο το playstore και δες αν οι νεες αναβαθμισεις ειναι approved. Αν δεν ειναι τοτε αδικα ανησυχεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Βλέπω ότι υπάρχει κ 161. Να κάνω download?

Ευχαριστώ για την απάντηση! Βλέπω ότι υπάρχει κ 161. Να κάνω download?

Το firmwarefinder εχει σταματησει να δουλευει για τα updates αλλα ειναι χρησιμο να δεις αν εχουν βγει νεα update και αν ειναι approved ωστε να τα περιμενεις να ερθουν OTA.

Η 161 σου την βγαζει approved αν πατησεις στο "Check firmware status";

Huawei, Apple, Vodafone

Το firmwarefinder εχει σταματησει να δουλευει για τα updates αλλα ειναι χρησιμο να δεις αν εχουν βγει νεα update και αν ειναι approved ωστε να τα περιμενεις να ερθουν OTA.

Η 161 σου την βγαζει approved αν πατησεις στο "Check firmware status";

Είμαι λίγο άσχετος απ ότι βλεπεις

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι λίγο άσχετος απ ότι βλεπεις :-) όχι δεν μου τη βγάζει approved κ μάλιστα ούτε την 158 που την τσέκαρα δεν την βγαζει approved οπότε αναμένουμε..

Είμαι λίγο άσχετος απ ότι βλεπεις

Δεν πειραζει, γιαυτο ειμαστε εμεις εδω. Πατας στο update που ειδες πχ το 161 και μετα πατας το "check firmware status".

Αν σου βγαλει not approved τοτε μην το περιμενεις ακομα. Αν παλι σου βγαλει approved for installation on ΧΧΧ-ΧΧ τοτε περιμενεις να σου ερθει OTA. Μην περιμενεις την ειδοποιηση αλλα να πηγαινεις στην εφαρμογη "Ενημερωση συστηματος" και να κανεις ελεγχο για αναβαθμισεις. Αυτο το κανεις 1-2 φορες την μερα δεν υπαρχει λογος να το πατας ολη μερα. Υπαρχει κι ενας τροπος να το κανεις μεσω hisuite αλλα ειναι πολυπλοκη διαδικασια και καλυτερα θα σου προτεινα να περιμενεις την ΟΤΑ να εισαι καλυμενος.

Huawei, Apple, Vodafone

Το βράδυ θα περάσω την 161. Θα γράψω εδώ εντυπώσεις. Αν και βλέπω μόνο Security updates στο change log. Θα δούμε....

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

• The title was changed to Huawei P20 Pro