vastegial_74 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Δεν ξερω γιατι. Αμα μπεις στο site της sony και επιλεξεις να δεις το ΧΖ2, στην μπαρα επανω εχει καποιες επιλογες αναμεσα στις οποιες ειναι και τα αξεσουαρ για το κινητο αυτο.Απο εκει το ειδα. Ας μας πει ο φιλος τι ακριβως εχει. Και αυτός που έχει μέσα η συσκευασία γράφει UCH12. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Πιστευω εχεις τον ταχυφορτιστη. Ο ασυρματος φορτιστης ναι μεν θα ειναι πιο αργος αλλα ειναι πραγματικα αλλη φαση και εγω τον λατρεψα. Τελος τα χυμα καλωδια και εχεις μονο μια κομψη βαση που απλα ακουμπας την συσκευη σου. Εκτος αμα παρεις τoν γνησιο της sony που ειναι πιο ογκωδης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Ο ασυρματος φορτιστης ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Ο ασυρματος φορτιστης ποσο κοστιζει? Sony?100 € Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Τον βρισκεις σε skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Τον βρισκεις σε skroutz? στο ηλεκτρονικό κατάστημα της sony https://estore.sonymobile.com/gr/sony-wireless-charging-dock-wch20-row-eu-charger-black-309316/ Έχω αγοράσει απο εκεί και όλα μια χαρά Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Τους ασυρματους φορτιστες γενικα, μπορεις να τους εχεις συνεχεια στην πριζα και οταν θες απλα ακουμπας τη συσκευη που θες ή πρεπει να τη βγαζεις απο την πριζα οταν τελιωσει η φορτιση; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Συνεχώς στο ρεύμα. Μόλις βάλεις το κινητό πάνω ξεκινάει η φόρτιση και μόλις σηκώσεις σταματάει αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Στην ασύρματη φόρτιση το κινητό τραβάει από τη βάση όσο μπορεί να τραβήξει ή είναι η βάση αυτή που "δινει" μόλις μπει κινητό πάνω της; (με κίνδυνο να δώσει παραπάνω απ' όσο μπορεί να σηκώσει). Είδα τον original τον Sony ότι βγάζει 9w. Εχω βάλει στο μάτι ένα spigen (https://spaceboy.io/store/spigen-essential-f306w-000ch22566-qi-fast-wireless-charger-aluminium/) που βγάζει 5w, 7.5w, 9w, 15w. Εκεί τι θα γίνει θα τραβήξει το μέγιστο που μπορεί ή θα βομβαρδίστει με παραπάνω από όσο μπορεί να αντέξει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 To κινητο τραβαει οσο μπορει να τραβηξει και η διαδικασια ξεκιναει αμεσως μολις ακουμπησει το κινητο πανω του. Επισης,αν ανεβει αρκετα η θερμοκρασια και συγκεκριμενα πανω απο 42 βαθμους,σταματαει αυτοματα η φορτιση. Αντιστοιχη προστασια υπερθερανσης εχουν και καποιοι ασυρματοι φορτιστες. Στα 10w ειμαι μια χαρα γιατι υπαρχει και το θεμα θερμοκρασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 To κινητο τραβαει οσο μπορει να τραβηξει και η διαδικασια ξεκιναει αμεσως μολις ακουμπησει το κινητο πανω του. Επισης,αν ανεβει αρκετα η θερμοκρασια και συγκεκριμενα πανω απο 42 βαθμους,σταματαει αυτοματα η φορτιση. Αντιστοιχη προστασια υπερθερανσης εχουν και καποιοι ασυρματοι φορτιστες. Στα 10w ειμαι μια χαρα γιατι υπαρχει και το θεμα θερμοκρασιας. Ο χρόνος φόρτισης είναι ο ίδιος με τον φορτιστή τοίχου; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 (edited) Σε εμενα που εχω τον πολυ απλο και αδυναμο φορτιστη και μπαταρια 3300 φορτιζουν σχεδον το ιδιο. Αν ειχα ταχυφορτιστη,ο ασυρματος θα ηταν πιο αργος. Προτιμησε να εισαι κοντα στα watt του εργοστασιακου ασυρματου φορτιστη Edited May 28, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος απο τη μπαταρια του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Μέσα στο κουτί της η συσκευή (xperia zx2), δεν έχει ταχυφορτιστή; δεν το έχω τσεκάρει ακόμη. Ακομα δεν έχω αξιωθεί να στήσω το τηλέφωνο........ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Ανοιξε και πες μας ποιο μοντελο ειναι ο φορτιστης.Στο ΧΖ3 δεν μας βαλανε ταχυφορτιστη οι τσιπηδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Γράφει UCH12 απ' ότι διάβασα μάλλον ταχυφορτιστής είναι.... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Και φορτιζει και μια χαρα γρηγορα το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Και εμένα το xz1 άρπαει ποσοστό για καλαμπούρι είτε με ταχυφορτιστή είτε με τον δικό του της μάνας του. Σε σημείο που δεν έχω καταλάβει αν έχει αν έχει ταχυφορτίση ή όχι. Έχω και μικρή μπαταρία βέβαια εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Μικρη ξεμικρη,ανταποκρινεται παντως πολυ καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Oταν βαζεις την οθονη σε ρυθμιση για πολυ ζωντανα χρωματα θυμιζει κατα πολυ amoled οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Εσεις σε ποια ρυθμιση οθονης το βαζετε συνηθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 στο xz3 κανονικό και ψυχρό λευκό Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Το xz3 εχει καλη αμολεντ οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Εγώ στο επαγγελματική λειτουργία. Το xz1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Το xz3 εχει καλη αμολεντ οθονη?Από τις καλύτερες Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts