Jump to content

Sony Xperia XZ2

stam26a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω γιατι. Αμα μπεις στο site της sony και επιλεξεις να δεις το ΧΖ2, στην μπαρα επανω εχει καποιες επιλογες αναμεσα στις οποιες ειναι και τα αξεσουαρ για το κινητο αυτο.Απο εκει το ειδα. Ας μας πει ο φιλος τι ακριβως εχει.

Και αυτός που έχει μέσα η συσκευασία γράφει UCH12.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• Απαντήσεις 511
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιστευω εχεις τον ταχυφορτιστη. Ο ασυρματος φορτιστης ναι μεν θα ειναι πιο αργος αλλα ειναι πραγματικα αλλη φαση και εγω τον λατρεψα.

Τελος τα χυμα καλωδια και εχεις μονο μια κομψη βαση που απλα ακουμπας την συσκευη σου.

Εκτος αμα παρεις τoν γνησιο της sony που ειναι πιο ογκωδης

Ο ασυρματος φορτιστης ποσο κοστιζει?

Sony?100 €

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Τον βρισκεις σε skroutz?

στο ηλεκτρονικό κατάστημα της sony

https://estore.sonymobile.com/gr/sony-wireless-charging-dock-wch20-row-eu-charger-black-309316/

Έχω αγοράσει απο εκεί και όλα μια χαρά

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Τους ασυρματους φορτιστες γενικα, μπορεις να τους εχεις συνεχεια στην πριζα και οταν θες απλα ακουμπας τη συσκευη που θες ή πρεπει να τη βγαζεις απο την πριζα οταν τελιωσει η φορτιση;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Συνεχώς στο ρεύμα. Μόλις βάλεις το κινητό πάνω ξεκινάει η φόρτιση και μόλις σηκώσεις σταματάει αυτόματα.

Στην ασύρματη φόρτιση το κινητό τραβάει από τη βάση όσο μπορεί να τραβήξει ή είναι η βάση αυτή που "δινει" μόλις μπει κινητό πάνω της; (με κίνδυνο να δώσει παραπάνω απ' όσο μπορεί να σηκώσει).

Είδα τον original τον Sony ότι βγάζει 9w. Εχω βάλει στο μάτι ένα spigen (https://spaceboy.io/store/spigen-essential-f306w-000ch22566-qi-fast-wireless-charger-aluminium/) που βγάζει 5w, 7.5w, 9w, 15w. Εκεί τι θα γίνει θα τραβήξει το μέγιστο που μπορεί ή θα βομβαρδίστει με παραπάνω από όσο μπορεί να αντέξει;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

To κινητο τραβαει οσο μπορει να τραβηξει και η διαδικασια ξεκιναει αμεσως μολις ακουμπησει το κινητο πανω του. Επισης,αν ανεβει αρκετα η θερμοκρασια και συγκεκριμενα πανω απο 42 βαθμους,σταματαει αυτοματα η φορτιση. Αντιστοιχη προστασια υπερθερανσης εχουν και καποιοι ασυρματοι φορτιστες.

Στα 10w ειμαι μια χαρα γιατι υπαρχει και το θεμα θερμοκρασιας.

To κινητο τραβαει οσο μπορει να τραβηξει και η διαδικασια ξεκιναει αμεσως μολις ακουμπησει το κινητο πανω του. Επισης,αν ανεβει αρκετα η θερμοκρασια και συγκεκριμενα πανω απο 42 βαθμους,σταματαει αυτοματα η φορτιση. Αντιστοιχη προστασια υπερθερανσης εχουν και καποιοι ασυρματοι φορτιστες.

Στα 10w ειμαι μια χαρα γιατι υπαρχει και το θεμα θερμοκρασιας.

Ο χρόνος φόρτισης είναι ο ίδιος με τον φορτιστή τοίχου;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Σε εμενα που εχω τον πολυ απλο και αδυναμο φορτιστη και μπαταρια 3300 φορτιζουν σχεδον το ιδιο.

Αν ειχα ταχυφορτιστη,ο ασυρματος θα ηταν πιο αργος.

Προτιμησε να εισαι κοντα στα watt του εργοστασιακου ασυρματου φορτιστη

Edited by r31134

Μέσα στο κουτί της η συσκευή (xperia zx2), δεν έχει ταχυφορτιστή; δεν το έχω τσεκάρει ακόμη. Ακομα δεν έχω αξιωθεί να στήσω το τηλέφωνο........
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ανοιξε και πες μας ποιο μοντελο ειναι ο φορτιστης.Στο ΧΖ3 δεν μας βαλανε ταχυφορτιστη οι τσιπηδες

Γράφει UCH12 απ' ότι διάβασα μάλλον ταχυφορτιστής είναι....
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Και εμένα το xz1 άρπαει ποσοστό για καλαμπούρι είτε με ταχυφορτιστή είτε με τον δικό του της μάνας του.

Σε σημείο που δεν έχω καταλάβει αν έχει αν έχει ταχυφορτίση ή όχι.

Έχω και μικρή μπαταρία βέβαια εγώ.

στο xz3 κανονικό και ψυχρό λευκό

Το xz3 εχει καλη αμολεντ οθονη?
Από τις καλύτερες

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Sony Xperia XZ2