Jump to content

Νέα οικογενειακά προγράμματα COSMOTE Mobile Family & νέο Cosmote Family Safety


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators
Δελτίο Τύπου: Κάθε παιδί πρέπει να μεγαλώνει στον κόσμο του Internet με ασφάλεια. Γι’ αυτό η Cosmote είναι δίπλα στους γονείς με τις νέες λύσεις Cosmote Family, που προσφέρουν όλα τα εργαλεία και την εκπαίδευση που *χρειάζεται ένας γονιός σήμερα, για να ξέρει πως το παιδί του είναι απόλυτα ασφαλές στο Internet.

Νέα οικογενειακά προγράμματα Cosmote Mobile Family με όρια χρήσης στα mobile data, για να εκπαιδεύουν οι γονείς τα παιδιά στη σωστή χρήση του Internet
Από 27/03/2018 η Cosmote ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση 3 νέων Οικονομικών Προγραμμάτων Οικιακού Συμβολαίου Cosmote Mobile Family αποκλειστικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες της οικογένειας.



Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων Cosmote Mobile Family συνοψίζονται στον παρακάτω πίνακα.

http://content.myphone.gr/photo/full/70300/pinakas.png



Για την ενεργοποίηση των 3 νέων Προγραμμάτων Cosmote Mobile Family απαιτούνται κατ’ ελάχιστον 2 συνδέσεις συμβολαίου Cosmote, μια Κύρια Σύνδεση και μια σύνδεση μέλους. Ο Συνδρομητής στα στοιχεία του οποίου ενεργοποιούνται οι συνδέσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οφείλει κατά την ενεργοποίηση αυτού να δηλώσει την Κύρια Σύνδεση του Προγράμματος. Αλλαγή της Κύριας Σύνδεσης μπορεί να γίνει μία φορά ανά τιμολογιακό μήνα.

- Στο πρόγραμμα Cosmote Mobile Family S μπορούν να ενεργοποιηθούν έως 2 συνδέσεις, στο πρόγραμμα Cosmote Mobile Family M μπορούν να ενεργοποιηθούν έως 3 συνδέσεις και στο πρόγραμμα Cosmote Mobile Family L μπορούν να ενεργοποιηθούν έως 4 συνδέσεις.
- Τα προγράμματα Cosmote Mobile Family παρέχουν ενσωματωμένη χρήση (ομιλίας, SMS & δεδομένα [ΜΒ]), το σύνολο της οποίας μπορεί να καταναλωθεί από όλες τις συνδέσεις που συμμετέχουν σε αυτά (πχ εάν στο πρόγραμμα παρέχονται 600΄ομιλίας, όλες οι συνδέσεις του προγράμματος μπορούν να καταναλώσουν 600΄ ομιλίας όλες
μαζί).
- Τα δωρεάν λεπτά και μηνύματα που συμπεριλαμβάνονται στη δωρεάν χρήση, καθώς και οι αντίστοιχες χρεώσεις μετά την κατανάλωσή τους, αφορούν μόνο σε κλήσεις (ομιλίας και video-κλήσεις) και αποστολή μηνυμάτων (SMS) εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας), εξαιρουμένων των κλήσεων προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (εκτός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας).

- Τα δωρεάν ΜΒ για πλοήγηση στο διαδίκτυο, καθώς και η χρέωση μετά την κατανάλωσή τους, αφορούν χρήση εντός Ελλάδας, ενώ δεν περιλαμβάνουν τις ειδικές υπηρεσίες δεδομένων MMS και BlackBerry.

- Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).

- Η χρέωση για τις εθνικές κλήσεις φωνής γίνεται ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα.

- Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν εξαντλήσει την ενσωματωμένη δωρεάν μηνιαία χρήση του προγράμματός του, αυτή δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα τιμολόγησης.

- Για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ενεργοποίηση της σύνδεσης μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού, ή, σε περίπτωση αλλαγής οικονομικού προγράμματος, από την ημερομηνία αλλαγής μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, το πάγιο και η δωρεάν χρήση είναι ανάλογα του χρονικού αυτού διαστήματος. Σε κάθε λογαριασμό χρεώνεται προκαταβολικά το πάγιο του επόμενου μήνα.

- Παράλληλα με την εμπορική διάθεση των νέων Προγραμμάτων Cosmote Mobile Family παύει η εμπορική διάθεση των προγραμμάτων Cosmote Mobile Family 65 και Cosmote Mobile Family 100.

Επιπλέον από τις 12/03/2018, σε όλα τα προγράμματα Cosmote Mobile Family παρέχεται δωρεάν η νέα υπηρεσία Cosmote Data Limits. Με τη νέα υπηρεσία οι συνδρομητές των προγραμμάτων Cosmote Mobile Family έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν συγκεκριμένο όριο χρήσης των ΜΒ του προγράμματος στις συνδέσεις- μέλη του προγράμματος.

- Με την υπηρεσία Cosmote Data Limits, τα όρια χρήσης ΜΒ ανά σύνδεση μπορούν να ενεργοποιηθούν από την Κύρια σύνδεση του προγράμματος Cosmote Mobile Family σε συνδέσεις Cosmote Mobile Family 10, Cosmote Mobile Internet, Cosmote Family Extra Data SIM και Cosmote Extra Data SIM, οι οποίες δύνανται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

- Τα όρια χρήσης ΜΒ ανά σύνδεση μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω του My Cosmote App, My Cosmote Web, του δικτύου καταστημάτων Cosmote & ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς και μέσω κλήσης στην εξυπηρέτηση πελατών (13888)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote (13888 με χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό Cosmote).

Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

Στις τιμές των παγίων του Πίνακα συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%, και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12% στο πάγιο της Κύριας Σύνδεσης του Προγράμματος Cosmote Mobile Family S και 15% στο πάγιο των Κύριων Συνδέσεων των Προγραμμάτων Cosmote Mobile Family M & L και 12% στο πάγιο κάθε Σύνδεσης Μέλους.

Όλα τα παραπάνω προγράμματα επιβαρύνονται με υψηλότερο Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας εάν το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ) ανά σύνδεση Κινητής ανέλθει σε κλίμακα στην οποία εφαρμόζεται υψηλότερο τέλος.

Το Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας ανέρχεται σε 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ) ανά σύνδεση κινητής.


Cosmote Family

Εξελιγμένη εφαρμογή γονικού ελέγχου Cosmote Family Safety

Ανακοινώνεται η από 27/03/2018 εμπορική διάθεση, για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές COSMOTΕ, της νέας υπηρεσίας Cosmote Family Safety. Η υπηρεσία παρέχεται σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές που διαθέτουν οικιακά προγράμματα Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου κινητής Cosmote που περιέχουν ενσωματωμένη χρήση δεδομένων. Η υπηρεσία Cosmote Family Safety αποτελεί ένα εργαλείο γονικού ελέγχου (parental control App) για την ασφαλή χρήση του Ιnternet από τα παιδιά σε όλες τις συσκευές- κινητό, tablet, laptop & PC.
Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Cosmote Family Safety μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία μέσω του My Cosmote App, του My Cosmote Web καθώς επίσης και από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote και ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών στο 13888.

Η υπηρεσία Cosmote Family Safety παρέχει τις ακόλουθες δυνατότητες:
- Προστασία πλοήγησης
Επιτρέπει την πλοήγηση του χρήστη σε ιστοσελίδες ανάλογα με την ηλικία του, καθώς και την ενημέρωση του συνδρομητή και του χρήστη σε περίπτωση απόπειρας πρόσβασης του τελευταίου σε ακατάλληλες για την ηλικία του ιστοσελίδες.
- Δραστηριότητα εφαρμογών και κοινωνικών δικτύων
Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει μια ηλεκτρονική εφαρμογή (mobile app) από αυτές που ο χρήστης χρησιμοποιεί στην ηλεκτρονική συσκευή του. Eπίσης ο συνδρομητής δύναται να ελέγχει εάν ο χρήστης δέχεται ηλεκτρονικό εκφοβισμό (cyber bullying) μέσω εφαρμογών τρίτων. Ο συνδρομητής λαμβάνει ενημερώσεις για το εάν ο χρήστης δέχτηκε ή έστειλε κακόβουλο λεξιλόγιο από άτομα που επικοινωνεί μέσω αυτών των εφαρμογών.
- Χρονικά όρια
Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να ορίσει χρονικά όρια χρήσης τόσο για την πλοήγηση όσο και τη χρήση εφαρμογών μέσω ειδικού διαχειριστικού εργαλείου.
- Εντοπισμός τοποθεσίας & ειδοποίηση για κίνηση εκτός προκαθορισμένης γεωγραφικής περιοχής
Ο συνδρομητής μπορεί να ενημερώνεται για την τοποθεσία του χρήστη (Location tracking) και να λαμβάνει ειδοποιήσεις όταν αυτός βγει εκτός από την προκαθορισμένη περιοχή που έχει ορίσει (Geofence).
- Ανάλυση χρήσης
Ο συνδρομητής ενημερώνεται για τον χρόνο που κατανάλωσε ο χρήστης στο διαδίκτυο, σε εφαρμογές καθώς και σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Η χρήση της υπηρεσίας Cosmote Family Safety προϋποθέτει την εγκατάσταση τόσο της εφαρμογής «Cosmote Family Safety γονέας» στο κινητό του συνδρομητή , όσο και της εφαρμογής «Cosmote Family Safety παιδί» ανάλογα με την ηλεκτρονική συσκευή του παιδιού.
Η εγκατάσταση των εφαρμογών «Cosmote Family Safety γονέας» και «Cosmote Family Safety παιδί» σε κινητά ή tablet, γίνεται μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων Google Play Store για ηλεκτρονικές συσκευές με λειτουργικό Android, και App Store, για ηλεκτρονικές συσκευές με λειτουργικό iOS. Η εγκατάσταση της εφαρμογής «Cosmote Family Safety παιδί» σε υπολογιστή με λειτουργικό Windows γίνεται από ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της υπηρεσίας τόσο στο συνδρομητή όσο και στο χρήστη είναι να είναι δυνατή η χρήση δεδομένων από τις αντίστοιχες συσκευές.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για όλους τους Συνδρομητές που διαθέτουν τα προαναφερθέντα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας Cosmote έως τις 30 Ιουνίου 2018.

Από 1ης Ιουλίου 2018 για τους Συνδρομητές Συμβολαίων των προγραμμάτων Cosmote Mobile Family S, M και L, η υπηρεσία θα εξακολουθήσει να παρέχεται δωρεάν καθ’όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο πρόγραμμα, ενώ για τους συνδρομητές με οικιακά προγράμματα Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου κινητής Cosmote που περιέχουν ενσωματωμένη χρήση δεδομένων & για τους συνδρομητές Cosmote Mobile Family 65 και 100, η μηνιαία χρέωση θα ανέρχεται σε 2,99€ το μήνα (συμπερ. ΦΠΑ 24%).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote (13888 με χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό Cosmote).

Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

Link to comment
Share on other sites

Ατράνταχτο επιχείρημα.Ήδη έχω πειστεί. :lol:

 

Ναι Ok δεν ήταν επιχείρημα αυτό. Και γω Cosmote έχω αλλά οι παροχές τους είναι γελοίες πλέον στα περισσότερα προγράμματα.

 

Μιλάω για τα Cosmote Mobile Family όχι για την υπηρεσία γονικού ελέγχου. Βέβαια η συγκεκριμένη υπηρεσία αν και δίνει δυνατότητες θύμισε λιγάκι black mirror.

Edited by choulios

Get your head out of your ash!

Confirmation Bias is our era's intellectual cancer

Link to comment
Share on other sites

οι παροχές είναι όντως γελοίες για τις τιμές που έχεις.

Δεν περνούν μαθήματα από εταιρίες του εξωτερικού που είναι το αντίθετο. Φτηνές τιμές-πολλές παροχές.

Link to comment
Share on other sites

Μακρια από συμβόλαια μόνο κάρτα να βρείτε την υγεία σας.

 

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Μωρέ πλάκα μας κάνετε; Τι κάρτες και κουραφέξαλα; Όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας/επιχειρηματίας ΔΕ σου περνά καν από το μυαλό η κάρτα!!

Οι κάρτες καλές είναι για κανέναν δημόσιο υπάλληλο ή "barista"..

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

Μακρια από συμβόλαια μόνο κάρτα να βρείτε την υγεία σας.

 

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Μια χαρά είναι τα συμβόλαια αν πάρεις καλή προσφορά σε σταθερό κινητό ίντερνετ και τηλεόραση.

 

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Μωρέ πλάκα μας κάνετε; Τι κάρτες και κουραφέξαλα; Όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας/επιχειρηματίας ΔΕ σου περνά καν από το μυαλό η κάρτα!!

Οι κάρτες καλές είναι για κανέναν δημόσιο υπάλληλο ή "barista"..

Βρε εντάξει αν είναι να δίνετε τα 3πλασια χωρίς πρόβλημα να τα δίνετε εγώ δεν έχω θέμα. Λέω τι συμφέρει. Εγώ που θα μιλήσω 100 200 λεπτά το μηνα και θα φάω και 2gb τσάμπα θα πλήρωνα το συμβόλαιο.

 

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

 

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Μια χαρά είναι τα συμβόλαια αν πάρεις καλή προσφορά σε σταθερό κινητό ίντερνετ και τηλεόραση.

 

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλο εκεί γιατί μπορεί να πετύχεις πολύ καλή τιμή σε σταθερό και τηλεόραση.

 

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Link to comment
Share on other sites

Ακριβη η κινητη τηλεφωνια. Το θεμα ειναι ομως, πως εγινε αναγκαια...

 

Τεχνητή ανάγκη. Και με beepers/pagers μιά χαρά δουλειά θα γινόταν!

Link to comment
Share on other sites

Τεχνητή ανάγκη. Και με beepers/pagers μιά χαρά δουλειά θα γινόταν!

Τι άλλο θα διαβάσουμε σε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ site...I rest my case...

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

Guest Bernadi7

Δηλαδή όλο το πανηγύρι για τ' ασφαλές προς τα παιδιά internet, ήταν μια επίκληση στο συναίσθημα, για να λανσάρουν τα κατα τ' άλλα πανάκριβα οικογενειακά πακέτα? Well played Cosmote.

 

Όσο για την υπηρεσία data limits, κάθε smartphone έχει την επιλογή, όπως κι οι εκάστοτε εφαρμογές των εταιρειών για να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπό σου. Ποιά η λογική να έχεις οικογενειακό με 64,90 για 2 αριθμούς τη στιγμή που τρέχουν τόσες προσφορές? Δε θα σχολιάσω το L, αυτά τα πακέτα, αν ψάξουμε με το φίλο μας τον γούγλη, θα δούμε άλλες χώρες να τα έχουν ατομικά και σαφώς με χαμηλότερες τιμές. Τα 90's που η σύνδεση κόστιζε 30.000 δραχμές χωρίς χρόνο ομιλίας, μας έχουν αφήσει - χοντρικά - 28 χρόνια :mad:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Ας ξεθάψουμε λίγο το θέμα μιας που μεγαλώσαμε και το family ακούγεται σαν μια καλή ιδέα, αλλά με χει προβληματίσει λίγο.

Αυτή τη στιγμή δίνει η cosmote to

COSMOTE GIGAMAX FAMILY M

για 2 μέλη που μοιράζονται: 20 GB

τα 10GB από το COSMOTE One*

 

Απεριόριστα λεπτά

προς όλα τα Δίκτυα

4000 SMS προς όλους

28,45€

ΤΟ ΜΗΝΑ / ΜΕΛΟΣ**

 

Ο προβληματισμός μου είναι απλός, πόσα GB θα έχει ο καθένας;

Θα έχουμε 10 GB ο καθένας ή 20 GB ο καθένας;

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Link to comment
Share on other sites

Ας ξεθάψουμε λίγο το θέμα μιας που μεγαλώσαμε και το family ακούγεται σαν μια καλή ιδέα, αλλά με χει προβληματίσει λίγο.

 

Αυτή τη στιγμή δίνει η cosmote to

 

COSMOTE GIGAMAX FAMILY M

 

για 2 μέλη που μοιράζονται: 20 GB

 

τα 10GB από το COSMOTE One*

 

 

 

Απεριόριστα λεπτά

 

προς όλα τα Δίκτυα

 

4000 SMS προς όλους

 

28,45€

 

ΤΟ ΜΗΝΑ / ΜΕΛΟΣ**

 

 

 

Ο προβληματισμός μου είναι απλός, πόσα GB θα έχει ο καθένας;

 

Θα έχουμε 10 GB ο καθένας ή 20 GB ο καθένας;

"για 2 μέλη που μοιράζονται: 20 GB"

 

Τί δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?

 

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 11/8/2021 at 12:06 ΠΜ, MeddlingMageGR said:

"για 2 μέλη που μοιράζονται: 20 GB"

 

Τί δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?

 

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω cosmote one, οπότε ουσιαστικά παίρνω ενα πρόγραμμα χωρίς GB. 

Ούτε καν. 

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...