andreasomageiras Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) 13 ώρες πριν, ParafronGR said: ...και ο Tobi κάνει τον κινέζο όταν τον ρωτάω... Δε του ζητάς "σωστά" αυτό που θες. Κοίτα εμένα, ότι του ζητήσω μου το προσφέρει... Επεξεργασία μετά από 12+ ώρες: Σας άρεσε βλέπω... Edited 29 Μαρτίου by andreasomageiras 3 1 19 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Σας εμφανίζει την επιλογή για έκδοση eSIM? Θα ορκιζομουν ότι προχθές υπήρχε στο myVodafone app και τώρα έχει εξαφανιστεί από παντού - ακόμα και με δεδομένα και ο Tobi κάνει τον κινέζο όταν τον ρωτάω.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Και που το είχαν σε πολλούς δεν δουλευεSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Τι βλακείες είναι αυτές με το OTP. Έχω 2 MiFi κάρτες σε ρουτερ και μου ζητάει να στείλει sms για να μπω ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία με τους σωστούς κωδικούς. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να μπω μέσα στο ρουτερ για να πάρω το Sms και να συνδεθώ. Και αντε εγώ έχω το ρουτερ κοντά μου αν δεν το είχα και ήταν αλλού πως θα έπαιρνα τον κωδικό? Δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η εταιρεία. 8 minutes ago, paokara4594 said: Τι βλακείες είναι αυτές με το OTP. Έχω 2 MiFi κάρτες σε ρουτερ και μου ζητάει να στείλει sms για να μπω ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία με τους σωστούς κωδικούς. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να μπω μέσα στο ρουτερ για να πάρω το Sms και να συνδεθώ. Και αντε εγώ έχω το ρουτερ κοντά μου αν δεν το είχα και ήταν αλλού πως θα έπαιρνα τον κωδικό? Δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η εταιρεία. Και μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως αν βγεις από την εφαρμογή και πας να ξαναμπείς σου ζητάει πάλι κωδικό μέσω SMS. Το μοναδικό πράγμα που δούλευε καλά ήταν το app το οποίο κατάφερε και αυτό να το καταστρέψει. Τραγικό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Τι βλακείες είναι αυτές με το OTP. Έχω 2 MiFi κάρτες σε ρουτερ και μου ζητάει να στείλει sms για να μπω ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία με τους σωστούς κωδικούς. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να μπω μέσα στο ρουτερ για να πάρω το Sms και να συνδεθώ. Και αντε εγώ έχω το ρουτερ κοντά μου αν δεν το είχα και ήταν αλλού πως θα έπαιρνα τον κωδικό? Δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η εταιρεία. Και μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως αν βγεις από την εφαρμογή και πας να ξαναμπείς σου ζητάει πάλι κωδικό μέσω SMS. Το μοναδικό πράγμα που δούλευε καλά ήταν το app το οποίο κατάφερε και αυτό να το καταστρέψει. Τραγικό.Εφόσον οι κάρτες ειναι στο ίδιο μητρώο συνδρομητή μπαίνεις με το κανονικό νούμερο και απο την εφαρμογή βλέπεις τους λογαριασμούς όλων των αριθμών και των καρτών sim.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Δηλαδή αν δεν έχεις κινητή στη Vodafone και έχεις σε άλλη εταιρεία, δε μπορείς να μπεις στην εφαρμογή, π.χ για να πληρώσεις το σταθερό σου online; Ωραίο αυτογκόλ Vodafone. Είστε παράδειγμα προς αποφυγήν. 3 1 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 36 minutes ago, Ilovemetal said: Δηλαδή αν δεν έχεις κινητή στη Vodafone και έχεις σε άλλη εταιρεία, δε μπορείς να μπεις στην εφαρμογή, π.χ για να πληρώσεις το σταθερό σου online; Ωραίο αυτογκόλ Vodafone. Είστε παράδειγμα προς αποφυγήν. Μπορεις https://www.vodafone.gr/ypostirixi/logariasmos/pliromi-logariasmou?m_source=homepage-strip&m_medium=quicklinks&m_content=position-01&m_owner=cr-ds&m_name=bill-payment Μην βιαζεστε να κρινετε τα πάντα από τον καναπε.. Ολα γινονται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 hour ago, zerokill said: Εφόσον οι κάρτες ειναι στο ίδιο μητρώο συνδρομητή μπαίνεις με το κανονικό νούμερο και απο την εφαρμογή βλέπεις τους λογαριασμούς όλων των αριθμών και των καρτών sim. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τυγχάνει να έχω ένα καρτοκινητό κάτω από το ίδιο ΑΦΜ και μπορώ να λάβω κωδικό και να μπω να διαχειριστώ τα 2 MiFi που έχω. Αν όμως για παράδειγμα δεν είχα θα έπρεπε απαραίτητα να έχω πρόσβαση στην 1 κάρτα MiFi την οποία μπορεί και να μην είχα δίπλα μου. Και γνωρίζω πολύ κόσμο που έχει κάνει κάτι παρόμοιο μόνο για Internet. Αυτοί που έχουν σταθερό και θέλουν να το διαχειριστούν γιατί να πρέπει να παιδεύονται. Κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε ώστε να το χαλάσουμε εντελώς και να δυσκολέψουμε τη ζωή των άλλων ανθρώπων. Καλό είναι εκεί στη Vodafone να το καταλάβουν αυτό γιατί μόνο προβλήματα δημιουργούν αντί να λύνουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 25 minutes ago, babakos said: Μπορεις https://www.vodafone.gr/ypostirixi/logariasmos/pliromi-logariasmou?m_source=homepage-strip&m_medium=quicklinks&m_content=position-01&m_owner=cr-ds&m_name=bill-payment Μην βιαζεστε να κρινετε τα πάντα από τον καναπε.. Ολα γινονται Τι σχέση έχει ο σύνδεσμος με αυτό που έγραψα; Προφανώς αστειεύεσαι. Εσύ βιάστηκες να απαντήσεις. Ήμουν ξεκάθαρος. Η εφαρμογή μετά την αναβάθμιση, έγινε άχρηστη για μερίδα συνδρομητών και συγκεκριμένα για όσους δεν έχουν αριθμό κινητής στη Vodafone. Παραθέτοντας τον σύνδεσμο, επαληθεύεις όσα ανέφερα για το ατόπημα της Vodafone. 1 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου η μόνη λύση που βλέπω μέχρι να λύσουν την μ@λ@κι@ που έκαναν με το update της εφαρμογής είναι να μπαίνει κάποιος από τον browser του κινητού του. 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Εγώ που δοκίμασα τώρα μπαίνω κανονικά με την εφαρμογή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 8 minutes ago, vazos said: Εγώ που δοκίμασα τώρα μπαίνω κανονικά με την εφαρμογή εαν έχεις κινητό στην voda ναι, αλλά κάθε φορά σου ζητάει κωδικό που σου στέλνει με sms και αν έχεις sim για data μόνο δεν λαμβάνεις sms 3 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε για ολα την εφαρμογή. Υπαρχουν και αλλοι τρόποι να γινεται δουλειά.. Edited 29 Μαρτίου by babakos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Μεγάλη μανούρα αυτό με το sms. Στο changelog του update αναφέρει ότι το κάνουν γιατι τους το επιβάλλει ο νόμος και η ΑΔΑΕ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε όλες οι εφαρμογές κινητής θα πρέπει να συμμορφωθούν και να έχουν 2fa. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 2 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Μεγάλη μανούρα αυτό με το sms. Στο changelog του update αναφέρει ότι το κάνουν γιατι τους το επιβάλλει ο νόμος και η ΑΔΑΕ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε όλες οι εφαρμογές κινητής θα πρέπει να συμμορφωθούν και να έχουν 2fa. Sent from my Nothing Phone (1) using TapatalkΑρλούμπες της βονταφον.Ακόμα και οι web banking εφαρμογές με απλό face η touch id loggaroun ! Και μιλάμε για τραπεζικους λογαριασμούς οχι για μια εφαρμογή κινητής που απλα βλέπεις τον λογαριασμό σου online και 2-3 ρυθμίσεις για την γραμμή σου.Κλαίν Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Αρλούμπες της βονταφον.Ακόμα και οι web banking εφαρμογές με απλό face η touch id loggaroun ! Και μιλάμε για τραπεζικους λογαριασμούς οχι για μια εφαρμογή κινητής που απλα βλέπεις τον λογαριασμό σου online και 2-3 ρυθμίσεις για την γραμμή σου.Κλαίν Sent from my iPhone using TapatalkΔεν έχεις και άδικο. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 1 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Μαλλον σκεφτηκαν οτι το απεριοριστο ιντερνετ της 9μηνης προσφοράς ολοι θα το βάλουν σε μοντεμ, οπότε κάνουν καψόνια. Σου λεει εαν το εχεις στο τηλέφωνο σου δεν ειναι κόπος να λάβεις ενα σμσ. 4 Παράθεση Κλήσεις WiFi 📶 Cosmote: WIFICALL στο 1333 Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202 Vodafone: WiFi στο 1339 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Μαλλον σκεφτηκαν οτι το απεριοριστο ιντερνετ της 9μηνης προσφοράς ολοι θα το βάλουν σε μοντεμ, οπότε κάνουν καψόνια. Σου λεει εαν το εχεις στο τηλέφωνο σου δεν ειναι κόπος να λάβεις ενα σμσ.Τι σχέση έχει ο τρόπος που λογκαρεις στο app με την κάρτα σιμ η και πως θα την χρησιμοποιήσεις;Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Χωρίς προβλήματα τα έργα για την οπτική ίνα της Βονταφον στην Κέρκυρα...Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει πού θα καταλήξει αυτή η ίνα. Κάτι μήνες είναι που γίνεται το συγκεκριμένο έργο.Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 12 minutes ago, georgeavl3 said: Χωρίς προβλήματα τα έργα για την οπτική ίνα της Βονταφον στην Κέρκυρα... Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει πού θα καταλήξει αυτή η ίνα. Κάτι μήνες είναι που γίνεται το συγκεκριμένο έργο. Poco X3 Pro via Tapatalk Φαντάζομαι πως καταληξει για αρχή σε κάποιο αστικό κέντρο και ύστερα είτε και ταυτόχρονα την πάνε σε σταθμούς κινητής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Χωρίς προβλήματα τα έργα για την οπτική ίνα της Βονταφον στην Κέρκυρα...Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει πού θα καταλήξει αυτή η ίνα. Κάτι μήνες είναι που γίνεται το συγκεκριμένο έργο.Poco X3 Pro via TapatalkΑ καλά. Πέσαν σε λίγο κίνηση αυτοί και πάθανε αμοκ. Αν έρθουν Αθήνα θα αρχίσουν να "καθαρίζουν" κόσμο από τα νεύρα τους αυτοί που εκεί που έχει κίνηση, πετυχαίνεις μπετονιέρα σε οικοδομή με ταυτόχρονα έργα ασφαλτοστρωσης στο δρόμο μέρα μεσημέρι... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Καλά γελάμε αλλά όντως έχουμε πρόβλημα με το κυκλοφοριακό στην Κέρκυρα. Και κάτι τέτοια έκτακτα απλά το επιδεινώνουν.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Καλά παντού υπάρχει πρόβλημα με το κυκλοφοριακό όταν αρχίζουν τέτοια έργα. Βασικά εγώ προσωπικά έχω κάνει παράπονα σε δήμαρχο για τέτοιες καταστάσεις. Να έχουν σκάψει μια ολόκληρη λεωφόρο μισό χιλιόμετρο δρόμο απ άκρη σ άκρη για να γεμίσουν με πίσσα διάφορες λακκούβες και συ με το αμάξι να είσαι πάνω κάτω όλη την ώρα σε σημείο που νομίζεις θα το πάρεις στο χέρι. Η απάντηση όμως του δημαρχείου είναι η εξής : "εμείς τους είπαμε ότι δεν πρέπει να κάνουν έργα μέρα μεσημέρι γτ θα δημιουργηθεί χάος αλλά τελικά αυτό το καθορίζει ο εργολάβος..." μαντέψτε ποιος κάνει κουμάντο τελικά στην Ελλάδα εκτός βέβαια από τον πολίτη... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) 1995... Μικροί μεγάλοι στα καφενεία, δεν κάνει... Edited 3 Απριλίου by memoriesradio 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Τότε οι εταιρείες έδιναν ολόκληρα φυλλάδια, σχεδόν βιβλία με οδηγίες. Μέχρι και τους κωδικούς GSM είχαν για διάφορες παραμετροποιήσεις στον τηλεφωνητή κλπ. 6 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 1 minute ago, p_k said: Τότε οι εταιρείες έδιναν ολόκληρα φυλλάδια, σχεδόν βιβλία με οδηγίες. Μέχρι και τους κωδικούς GSM είχαν για διάφορες παραμετροποιήσεις στον τηλεφωνητή κλπ. Μέσα στον φάκελο γεμάτο με βιβλιαράκια είναι. Θα στα βγάλω φώτο την επόμενη φορά που θα πάω Θεσσαλονίκη στο σπίτι. Αυτή την σύνδεση την είχα πάρει τότε από Κωτσόβολο με συσκευή Nokia 8110. 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts