bomberb17 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Λογικά είσαι Αγγλία.Λες να σε καλούν να σε ενημερώσουν για κρουσματα κλπ απο το NHS; Δεν έχω καμία σχέση με Αγγλία. Επίσης το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1 χρόνο περίπου το έχω κλειστό και δεν το χρησιμοποιώ, το ανοίγω πολύ περιστασιακά, ίσως 1-2 φορές το μήνα να δω αν με πήρε κανένας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Δεν έχω καμία σχέση με Αγγλία. Επίσης το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1 χρόνο περίπου το έχω κλειστό και δεν το χρησιμοποιώ, το ανοίγω πολύ περιστασιακά, ίσως 1-2 φορές το μήνα να δω αν με πήρε κανένας.. Aκυρο τότε.Για φορεξ θα πονταρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Δεν εχει σχεση με Αγγλια και εγω πο ειμαι Ελλαδα μονιμα με παιρνουν συνεχεια απο το καλοκαιρι οπως ειπα . Κατα 90% οι κλησεις ειναι απο Αγγλία +44 δηλαδη προθεμα και ενα μικρο ποσοστο εχουν και +40 +41 +42 κατι τετοια νομιζω Αυστρια και κατι αλλες χώρες. Σιγα σιγα εχουν αρχισει και αραιωνουν παντως. Το καλοκαιρι ειχα 5 κλησεις καθημερινα . Κανονικες κλησεις οχι αναπαντηστες και οταν το σηκωνα δε μιλαγε κανεις. Πλεον εχουν αραιωσει και οσο δεν τα σηκωνω ποτέ τοσο αραιωνουν. τωρα λαμβανω περιπου 1-2 κλησεις τη βδομαδα. Εχω μια μικρη υποψια οπως ειπα οτι σχετιζονται με ενημερωσεις για trading απο εταιριες forex κτλ. ίσως σε παιρνουν μποτακια για να δουν αν υπαρχει ο αριθμος και αν το σηκωσεις ώστε να σε καλεσουν μετά απο καποια εταιρια για να σε ενημερώσουν; Δε γνωριζω ακριβως. Αλλα ξερω πολλα ατομα που τους συμβαινει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Πάντως με λυπεί το γεγονός ότι το chat της Vodafone μου έλεγε αρλούμπες του τύπου "κάνε φραγή σε όλη την Αγγλία". Και όταν τους έλεγα να κάνω έστω ένα αίτημα για διερεύνυση μου απαντάγανε στα μούτρα "μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο παρακαλώ;" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Δέχτηκα κλήση απο τη Vodafone, για το προγραμμα κινητής του πατέρα μου, οτι αν κλικάρω σε συνδεσμο που θα μου στείλει, θα μειωθεί η ελάχιστη χρέωση κλήσης απο 3' σε 1'. Αφου επέμενε οτι δεν κρύβεται τίποτα άλλο απο πίσω, πείστηκα και..κλίκαρα τον συνδεσμο. Ως δια μαγείας ανακάλυψα οτι αναβαθμίστηκε το πακέτο απο 600' σε 1000' με την ανάλογη χρέωση. Εχει τύχει σε άλλους, παρόμοια ή πιο αναβαθμισμένη απατεωνιά? Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Αγορά από internet Ζητάς ακύρωση εντός 14 ημερών χωρίς να απαιτείται δικαιολογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 τους το είπα και είπαν θα επικοινωνήσουν μαζί μου... Σοβαρά τώρα, θα κάνω 100 τηλέφωνα και ασχολούμαι με τις απατεωνιές τους? Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Ναι σοβαρά. Αν δεν ασχοληθείς δεν θα λυθεί το πρόβλημα μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Δέχτηκα κλήση απο τη Vodafone, για το προγραμμα κινητής του πατέρα μου, οτι αν κλικάρω σε συνδεσμο που θα μου στείλει, θα μειωθεί η ελάχιστη χρέωση κλήσης απο 3' σε 1'. Αφου επέμενε οτι δεν κρύβεται τίποτα άλλο απο πίσω, πείστηκα και..κλίκαρα τον συνδεσμο. Ως δια μαγείας ανακάλυψα οτι αναβαθμίστηκε το πακέτο απο 600' σε 1000' με την ανάλογη χρέωση. Εχει τύχει σε άλλους, παρόμοια ή πιο αναβαθμισμένη απατεωνιά? Τι πλήρωνες πριν και τι σου ήρθε να πληρώνεις τώρα ; Ποια ειναι η ανάλογη χρέωση ;Λογικά σε πήγαν από καρτοκινητό ή καρτοσυμβόλαιο σε συμβόλαιο. Μπορείς να υπαναχωρήσεις εντός 14 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Τι πλήρωνες πριν και τι σου ήρθε να πληρώνεις τώρα ; Ποια ειναι η ανάλογη χρέωση ;Λογικά σε πήγαν από καρτοκινητό ή καρτοσυμβόλαιο σε συμβόλαιο. Μπορείς να υπαναχωρήσεις εντός 14 ημερών. Και τα 2 συμβόλαια, απο Vodafone600 σε Vodafone1000, αύξηση κατά 4 ευρώ. Προφανώς και θα ''υπαναχωρήσω'', το θέμα βέβαια είναι οι προχώ μέθοδοι που σκαρφίζονται και που σηκώνουν νομικές ενέργειες Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 (edited) Στα συμβόλαια δεν υπαρχει ελαχιστη διάρκεια χρέωσης 3 λεπτά. Οταν στο είπαν στο τηλέφωνο δεν προβληματιστηκες ; Edited December 21, 2020 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 (edited) Στα συμβόλαια δεν υπαρχει ελαχιστη διάρκεια χρέωσης 3 λεπτά. Οταν στο είπαν στο τηλέφωνο δεν προβληματιστηκες ; καλά κρασά.. σε λίγο θα κάνουν την αναβάθμιση χωρίς καν να ρωτάνε/εξαπατάνε, και μεις θα αναρωτιώμαστε τι δεν κάναμε καλά.. Οχι δεν προβληματίστηκα, οπως είπα αφορουσε άλλο πρόγραμα, οχι το δικό μου Edited December 21, 2020 by tristan1 Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Παίζει να'ναι η χειρότερη εταιρία. Σήμερα ένας υπάλληλος στο κατάστημα ψέλιζε οτι οι 14 μέρες δεν ισχύουν παρα για νέα συμβόλαια και άλλες ιστορίες. Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Πάντως με λυπεί το γεγονός ότι το chat της Vodafone μου έλεγε αρλούμπες του τύπου "κάνε φραγή σε όλη την Αγγλία". Και όταν τους έλεγα να κάνω έστω ένα αίτημα για διερεύνυση μου απαντάγανε στα μούτρα "μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο παρακαλώ;" Τι θες να σου κάνει το chat της Vodafone, δεν μπαίνει φραγή σε επιλεγμένους αριθμούς όσον αφορά τις εισερχόμενες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Όταν πατάς τον σύνδεσμο: 1) Σου δειχνει το συμβόλαιο 2) Πρέπει να πατήσεις αποδοχή 3) Πρέπει να βάλεις τον κωδικό που έρχεται με SMS. Γιατί δεν σταμάτησε στο βήμα 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 γιατί με το πάτημα του συνδέσμου ενεργοποιήθηκε η αναβάθμιση! κανένας κωδικός δεν ήρθε με SMS, ουδεμία κουβέντα προηγήθηκε περι αναβάθμισης. γι'αυτό, και επαναλαμβάνω, δεν πίστευα ποτέ οτι οι εταιρίες κινητής θα φτάνανε σε αυτό το σημείο αν και κάτι μου λέει δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. εννοείται το θέμα έχει πάει στην ΕΕΕΤ Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Τι θες να σου κάνει το chat της Vodafone, δεν μπαίνει φραγή σε επιλεγμένους αριθμούς όσον αφορά τις εισερχόμενες κλήσεις. Προφανώς και όχι. Εξάλλου δεν είναι συγκεκριμένιο αριθμοί . είναι πάρα πολλοί καθε φορά αλλάζουν. Χθες με κάλεσα νκαι μένα αλλες 2 φορές. Απλά μπορεί η Vodafone να διερευνήσει την υπόθεση αν μπορεσει να βρει καποια άκρη. Αυτό μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Ειναι κλήσεις από συνεργάτες της FOREX για επενδύσεις. Αν δεν το σηκώνετε θα καλουν συνέχεια. Εμένα με ειχαν καλέσει στο παρελθον 2-3 φορές τους είπα οτι δεν ενδιαφέρομαι και δεν με ξαναενόχλησαν. Η Vodafone δεν μπορει να κανει κατι Ειναι νόμιμα registered αριθμοί δεν μπορεί να τους αποκλείσει την πρόσβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Δεν αντεχω παλι. Χθες και σήμερα ξαναρχισαν τις πολλές κλήσεις. ! 5 φορες χθες. και 3 φορες σημερα μεχρι τωρα 2 το μεσημερι. ολα με +44 και διαφορους αριθμους μετά. Και μεσα σε ολα αυτά με καλεσε και ενας αριθμος που δεν προλαβα να το σηκωσω 6971023774 που οταν τον καλώ μου βγάζει οτι ο αριθμος δεν υπαρχει και οταν τον googlαρω μου λέει κατι για επενδυτικές υπηρεσίες. Ειναι σιγουρο οτι σχετίζεται όλο αυτό. Κάτι πρέπει να γίνει δεν πάει άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Εχεις παει ροδο τα τελευταια χρονια?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Εχεις παει ροδο τα τελευταια χρονια?... Γιατί ρωτάς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Και σε wind με καλούν καθημερινά από αγγλικούς αριθμούς. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Την ανανέωση την εκανα τηλεφωνικα,χωρις να λαβω συμβολαιο για να μπορω να γνωρίζω και τους ορους πχ για το πεναλτι Μπορω να κανω κατι τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Την ανανέωση την εκανα τηλεφωνικα,χωρις να λαβω συμβολαιο για να μπορω να γνωρίζω και τους ορους πχ για το πεναλτι Μπορω να κανω κατι τωρα; αμε μπορείς αλλά πρέπει να το κυνηγήσεις με δικηγόρο (θα πάρει μερικά χρόνια αλλά θα βρεις το δίκαιό σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 (edited) Την ανανέωση την εκανα τηλεφωνικα,χωρις να λαβω συμβολαιο για να μπορω να γνωρίζω και τους ορους πχ για το πεναλτι Μπορω να κανω κατι τωρα;Νομικα η μη γνωση των ορων και των νομων ειναι εναντιον σου.αμε μπορείς αλλά πρέπει να το κυνηγήσεις με δικηγόρο (θα πάρει μερικά χρόνια αλλά θα βρεις το δίκαιό σου)Επαγγελεσαι δικηγορος; Σχετικα με χρεη ,να γνωριζεται οτι διαταγη πληρωμης μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε,ειδικα αν ειναι δικηγορικο γραφειο και κυνηγαει μυγες."Δεν θα του κοστισει τιποτα". Edited January 4, 2021 by vasilllios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts