swiffer Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Οκ βρε Soulman, αλλα πως? Θα παρω τηλεφωνο, και θα πω " δωστε μου τον υπευθυνο αλλιως θα αλλαξω εταιρια?" Ντρεπομαι οπως και να εχει... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον swiffer Οκ βρε Soulman, αλλα πως? Θα παρω τηλεφωνο, και θα πω " δωστε μου τον υπευθυνο αλλιως θα αλλαξω εταιρια?" Ντρεπομαι οπως και να εχει... Ε οχι και ετσι.. :p Απλα οτι εχεις σοβαρο προβλημα ενοχλησεων απο αγνωστους και οτι ζητας εναν αλλο αριθμο.. και να μιλησεις με καποιον υπευθυνο.. You should try it.. ;) Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Δε μπορω! Δεν ειμαι εγω γι' αυτα! Και το λεω αυτο γιατι φανταζομαι δε θα γινει η δουλεια μου. Εκανα το αλλο κολπακι ομως. Εκανα προωθηση τον αριθμο μου σε αυτον που θελω (που δε χρησιμοποιειται) και το ειχα κλειστο για 10μερες σχετικα. Ετσι θα παιρναν 1, 2, 3 και θα νομιζαν το αλλαξα αριθμο. Το ανοιξα εδω και 3μερες και ολα καλα! Ετσι μειωσα και την χρηση του κινητου (γλιτωσα ευρω δηλαδη γιατι ο τελευταιος λογαριασμος ηρθε 270ε) και γλιτωσα για λιγο τουλαχιστον! Καθε φορα που δε το χρειαζομαι καθολου, ενεργοποιω την προωθηση και το κλεινω. Καλη μαγκια πιστευω. Ασε που ακομη και να αλλαξω αριθμο, θα χασω την επιδοτηση και την μειωση του παγιου. Τοοοσα λεφτα μεχρι τωρα, φαντασου μεχρι το 12μηνο. Περυσι μου εδωσαν 459ε :) Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον swiffer Δε μπορω! Δεν ειμαι εγω γι' αυτα! Και το λεω αυτο γιατι φανταζομαι δε θα γινει η δουλεια μου. Εκανα το αλλο κολπακι ομως. Εκανα προωθηση τον αριθμο μου σε αυτον που θελω (που δε χρησιμοποιειται) και το ειχα κλειστο για 10μερες σχετικα. Ετσι θα παιρναν 1, 2, 3 και θα νομιζαν το αλλαξα αριθμο. Το ανοιξα εδω και 3μερες και ολα καλα! Ετσι μειωσα και την χρηση του κινητου (γλιτωσα ευρω δηλαδη γιατι ο τελευταιος λογαριασμος ηρθε 270ε) και γλιτωσα για λιγο τουλαχιστον! Καθε φορα που δε το χρειαζομαι καθολου, ενεργοποιω την προωθηση και το κλεινω. Καλη μαγκια πιστευω. Ασε που ακομη και να αλλαξω αριθμο, θα χασω την επιδοτηση και την μειωση του παγιου. Τοοοσα λεφτα μεχρι τωρα, φαντασου μεχρι το 12μηνο. Περυσι μου εδωσαν 459ε :) Πολυ καλα εκανες. Σιγουρα η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση σε τετοιες περιπτωσεις.. Οσο δινεις σημασια τοσο θα συνεχισουν να τηλεφωνουν.. Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Λιγο ασχετο/σχετικο. Αμα θες να νομισουν πως αλλαξες αριθμο τοτε αντι να κανεις εκτροπη σε καποιον αλλο αριθμο δοκιμασε να κανεις εκτροπη στον αριθμο 694 (δηλαδη *21*694#). Παρε μετα απο το σταθερο σου στο κινητο και πες μου αν ετσι ειναι καλυτερα ;-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον swiffer Επισημο αυτο ε? Θεε μου τι θα κανω?? ζητα τον αριθμο που θες από την Q-telecom. κρατα το, χωρις να το ζρησιμοποιείς. από το γεναρη 2004 που θα ισχυει η φορητοτητα αριθμων το αλλαζεις σε βονταφον. Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Tfan ζητα τον αριθμο που θες από την Q-telecom. κρατα το, χωρις να το ζρησιμοποιείς. από το γεναρη 2004 που θα ισχυει η φορητοτητα αριθμων το αλλαζεις σε βονταφον. μα δε θέλει σου λέει να χάσει και την επιδότηση γιατί κανει μεγάλους λογαριασμούς Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Panagioths Λιγο ασχετο/σχετικο. Αμα θες να νομισουν πως αλλαξες αριθμο τοτε αντι να κανεις εκτροπη σε καποιον αλλο αριθμο δοκιμασε να κανεις εκτροπη στον αριθμο 694 (δηλαδη *21*694#). Παρε μετα απο το σταθερο σου στο κινητο και πες μου αν ετσι ειναι καλυτερα ;-) Xμ.. Τουτ τουτ τουτ! Δε ξερω ρε συ! Το να λεει οτι δεν χρησιμοποιειται δεν ειναι καλυτερο? Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Ontws nai :) arkei na mhn ton energopoihsoun kapoia mera kai kalei kanonika :) lol Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Και παλι υπαρχουν πολλοι αχρησιμοποιητοι αριθμοι! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Κατά πόσο πιστεύετε ότι συμφέρει το GPRS τις Vodafone για χρήστη PDA ? Απλός σκέφτομαι να βάλω μόλις αλλάξει η Cosmote το GPRS Εσείς τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Πρός το παρόν μια χαρά είναι η κότε... Όταν θα αρχίσει να τα χρεώνει κ αυτή εντελώς τυχαία κάτι μου λέει ότι κ τα 3 δίκτυα θα έχουν ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 den nomizo na exei akrivos tis idies xreosis ..... ollo kai kapia 8a exei ton kb xamilotera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airspirit Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Ισχύει αυτό που ακούγεται ότι η Voda όταν έχει κόσμο "ρίχνει" την κεραία προκειμένου να υπάρχει κάλυψη για όλες τους συνδρομητές εκείνης της στιγμής, αλλά το αντίτοιμο είναι η κακή ποιότητα; Παράθεση Το site της Eπίσημης Aγαπημένης: http://www.pelargoi.gr Εθνική Μπάσκετ θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! Περνάω κρίση έλλειψης Εθνικής :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον airspirit Ισχύει αυτό που ακούγεται ότι η Voda όταν έχει κόσμο "ρίχνει" την κεραία προκειμένου να υπάρχει κάλυψη για όλες τους συνδρομητές εκείνης της στιγμής, αλλά το αντίτοιμο είναι η κακή ποιότητα; Οποιος εχει εξοπλισμό Ericsson μπορει να μεταβαλλει δυναμικα την κωδικοποιηση του ηχου (απο EFR σε ΗR). Επειδη υπαρχει μεγαλη χωρητικοτητα στο δικτυο, σε HR γυρνα σε πολυ ελαχιστες περιπτωσεις και σε πολυ δυσκολες περιοχες, οπως το Περιστερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Πριν λίγεs μέρρεs πήγα στην VODAFONE για να διακόψω μια γραμμή που έκλεινε χρόνο. Φεύγονταs όμωs μου έδωσαν εναν φάκελλο που περιέχει μια a la Carte με τον ίδιο αριθμό. Οπωs μου είπαν οι υπάλληλοι , η VODAFONE με αυτόν τον τρόπο μαs δείνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να διατηρούμε τον αριθμό που είχαμε με το συμβόλαιο , έχωντάs τον πιά χωρίs πάγιο. Μου ακούγεται πάντωs,καλό . :) Πωs σαs φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzas7 Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Kserei kaneis timi? Kapia mera diavasa sta prwti selida tou myPhone kati gia eukoli allagi tou CU i Vodafone ala carte se sindromi me pagio xwris xartia kai diafores perites diadikasies.Gnorizei kaneis kati? Παράθεση Οτι αξίζει πονάει...και ειναι δύσκολο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/kavatzas7/15839/198921/0/PiracyTras.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzas7 Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 akyro to deftero to brika kai to diavasa... moipos kserei kaneis timi gia to Nokia 6600 sto VF 120??? Παράθεση Οτι αξίζει πονάει...και ειναι δύσκολο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/kavatzas7/15839/198921/0/PiracyTras.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Ean thes na matheis timi se ola to programmata bes http://www.vodafone-shop.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 auto ginete edw kai peripou 8 mines... pragmati einai poli kalo kai panw apo ola dwrean.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzas7 Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 mpika alla den to exoun enimerwsei... anyway avrio pou tha to parw tha sas enimerwsw :D :D Παράθεση Οτι αξίζει πονάει...και ειναι δύσκολο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/kavatzas7/15839/198921/0/PiracyTras.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Το πακετάκι δηλαδή είναι εντελώς δωρεάν; Μπορεί κάποιος να επιλέξει CU αντί A la carte; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Ναι ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει CU ή A la carte, ανάλογα με το τι τον βολεύει! Από τη μία είναι πολύ καλό αυτό για τους συνδρομητές γιατί μπορεί να κρατήσουν το νούμερό τους σε κάρτα χωρίς επιβάρυνση, από την άλλη είναι καλό και για τη vodafone η οποία δεν χάνει σε αριθμούς συνδρομητών με τις αποσυνδέσεις!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nrakos Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Πολύ καλό αυτό. Το κάνουν και οι άλλες εταιρείες η μόνο η VODAFONE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον t300 Το πακετάκι δηλαδή είναι εντελώς δωρεάν; Και δωρεάν και έχει 3 ευρό δώρο για να τηλεφωνήσειs . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts