miaow Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Υπάρχει πρόβλημα, τουλάχιστον σε ένα κόμβο, σε περιοχή της Αττικής. Κατά τα λεγόμενά των (VODAFONE), η βλάβη προέκυψε το μεσημέρι, αποκαταστάθηκε νωρίς το απόγευμα και δυστυχώς "έσκασε" πάλι. Δημιουργεί δυσκολία αδιακρίτως...σε VODAFONE "εταιρικούς" και σε VODAFONE "ιδιώτες". Το αρμόδιο τεχνικό επιτελείο της VODAFONE κάνει τα δέοντα για να αποκατασταθεί η λειτουργία. Αναμονή, λοιπόν. Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 παιδια κ εδω στο μαρουσσι μια απο τα ιδια!!ειναι δυνατον σοβαρη εταιρια να σου λεει στο 13830 δεν ειναι δυνατη η προσβαση????Αισχος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Θα περιμενουμε.Τι να κανουμε.... Μπορουμε κι αλλιως??? :X Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 παιδια κ εδω στο μαρουσσι μια απο τα ιδια!!ειναι δυνατον σοβαρη εταιρια να σου λεει στο 13830 δεν ειναι δυνατη η προσβαση????Αισχος! Και γώ στο Μαρούσι είμαι...συγκεκριμένα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Χρησιμοποιώ VODAFONE "εταιρικό" (εννοώ ότι χρησιμοποιώ κινητό που μου παρέχει ο εργοδότης μου, ως Πελάτης της VODAFONE). Η γυναίκα μου είναι στο σπίτι μας, στα Μελίσσια και χρησιμοποιεί VODAFONE, ως ιδιώτης. ΚΑι οι δυο έχουμε πρόβλημα. Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Και Κατερίνη,Θεσ/νίκη και Λάρισα είναι down δεν μπορείς να δεχτείς κλήση κάνει τουτ τουτ..... άρα είναι πανελλαδικό!!! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Και Κατερίνη,Θεσ/νίκη και Λάρισα είναι down δεν μπορείς να δεχτείς κλήση κάνει τουτ τουτ..... άρα είναι πανελλαδικό!!! Επίσης σε Ηράκλειο, Χίο, Ναύπλιο... Μάλλον δεν είναι τοπικό το ΜΠΑΜ όπως λέει η αγαπημένη voda... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Μηπως οι Ταλιμπαν τους ριξανε καμια βομβα? :w00t: :lol: :w00t: :lol: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Η εταιρική σύνδεσή μου, επιτρέπει κλήσεις SOS, μόνον. Το τηλεφωνικό κέντρο μας, μέσω του ασύρματου link VODAFONE που διαθέτουμε (VPN μέσω LMDS), δεν μπορεί να καλέσει δικά μας, εταιρικά VODAFONE, μπορεί, όμως, να τα καλέσει, μέσω LANNET (με escape code, φυσίκά), ενώ καλεί, χωρίς πρόβλημα, κινητά TIM και COSMOTE. Ελαφρώς "μπάχαλο", δηλαδή, αλλά συμβαίνουν αυτά... Δεν υπάρχουν μηχανισμοί, αυτοματισμοί και υπηρεσίες χωρίς προβλήματα, υπάρχουν ; :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Umts Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Edw kai 1 wra toulaxiston, oli h Athina einai down.. Kaleis Voda noumero kai vgazei, busy.. Mallon kati egine se kapoio metagwgiko kentro MTX... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Μηπως οι Ταλιμπαν τους ριξανε καμια βομβα? :w00t: :lol: :w00t: :lol: Οι Ταλιμπάν; Για ποιο λόγο; Μάλλον η Cosmote το έκανε :p :p :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Και Κατερίνη,Θεσ/νίκη και Λάρισα είναι down δεν μπορείς να δεχτείς κλήση κάνει τουτ τουτ..... άρα είναι πανελλαδικό!!! Γι΄αυτό έγραψα "...τουλάχιστον..." Αν είναι όπως το γράφεις, προφανώς είναι πιο σοβαρό. Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Edw kai 1 wra toulaxiston, oli h Athina einai down.. Kaleis Voda noumero kai vgazei, busy.. Mallon kati egine se kapoio metagwgiko kentro MTX... Μου είπαν για κόμβο στην Παλλήνη. Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Οι Ταλιμπάν; Για ποιο λόγο; Μάλλον η Cosmote το έκανε :p :p :lol: :lol: Όχι, Μέγα Πέτρο. Οι Σουηδοί είναι. Φαίνεται ο πόλεμος των δυο δεκαετιών που τους έκανες δεν αρκεί και έρχονται τώρα να τρίξουν τα κόκαλά σου... :lol: :lol: :lol: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Umts Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Μου είπαν για κόμβο στην Παλλήνη. Apo tis anafores pou diavazw, einai genikotero to provlima & oxi se ena komvo.. Prepei na egine xontri zimia... Xereis kaneis gia tpt diakopi reymatos ston Kifisso ή sthn Metamorfosi pou einai ta vasika MTX..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 na rikso kantilia tora i meta? imoun diakopes kai estelna synexeia minimata (sms card 500 free sms cu) simera kathos imouna sto dromo kai efeuga apo tis diakopes de mporousa na stilo minyma! eftasa spiti mou kai akoma tipota!!!!! mia xara den imoun? ti ithela kai efyga apo tis diakopes?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Edw kai 1 wra toulaxiston, oli h Athina einai down.. Kaleis Voda noumero kai vgazei, busy.. Mallon kati egine se kapoio metagwgiko kentro MTX... Σωστα γενικα μπαχαλο και προβλημα μεγαλο σε κομβο Παιανίας κλπ ετσι ειπαν στο CC. Εγω δεν εχω ουτε καν σημα απο τισ 18:00 μεχρι τωρα και σε συνδεση και σε καρτα. Το 13830 το επιασε μετα απο 20 προσπαθιες αλλα ειναι και αυτο down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Σωστα γενικα μπαχαλο και προβλημα μεγαλο σε κομβο Παιανίας κλπ ετσι ειπαν στο CC. Εγω δεν εχω ουτε καν σημα απο τισ 18:00 μεχρι τωρα και σε συνδεση και σε καρτα. Το 13830 το επιασε μετα απο 20 προσπαθιες αλλα ειναι και αυτο down. Βασικά δεν πρέπει να είναι ένας κόμβος!!Όλη η Ελλάδα είναι down! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Mολις τωρα στην Χιο αρχισα να δεχομαι μηνυματα αλλα κλησεις δεν μπορω ουτε να κανω ουτε να δεχτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 To provlhma paramenei akoma se oles tis perioxes? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 molis estila mynima, pira anafora, mou stilane minima, pira tilefono kai me pirane! ola ok elpizo..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 2225.maroussi.akoma stin anamoni... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Χιος 22,30 δεχομαι και κανω κλησεις αλλα καποια μηνυματα που μου εχουν στειλει δεν τα εχω παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Egw to proi 11:00 esteila sms se cosmote kai pige to sms meta apo 2:30 wres ka8isterhsh!!!! fenotan apo tote dld oti de pigene kati kala... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Και εγώ μια από τα ίδια, είμαι απο Αθήνα Νέο Ψυχικό και από τις 16:00 μέχρι και τωρα 22:45 δεν έχω σήμα, το κινητό κάνει συνεχώς αναζήτηση δικτύου. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Kαι εμένα παιδία το κινητό έχει πρόβλημα από τισ 6 το απόγευμα είναι εκτός.ούτε μήνυμα ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα.....Τελευταία έκανε κάτι κουλά εδώ το δίκτυο τούλαχιστον στην Νίκαια πέφταν σήματα και κλήσεις γενικά...Μάλλον δεν άντεξε φια πολύ το δίκτυο ήρθαν και οι τουρίστες με το roaming και θα τα φτύσαν εκεί στη vodafone. Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts