Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εγινε ρε παιδια?

Φευγω για Πασχα και πηγα να προμηθευτω καρτα για το stick και μου λεει η τυπισα οτι ειναι για 10 μερες 1Gb απο 3Gb που ηταν (αυτη με τα 20€).

Δε πανε καλα μου φαινεται.

Αν ξερει κανεις πως να κανω unlock το stick ωστε να βαλω sim της Cosmote ας στειλει κανα pm.

Απατεωνες...

Τελικα δεν χρειαζεται unlock.

Του εβαλα καρτα Cosmote internet on the go κατεβασα και το αντιστοιχο προγραμμα απο το site της Cosmote και ολα δουλευουν κομπλε

To skype κόβεται σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου με πάγιο μικρότερο από 70 Ευρώ και την υπηρεσία mobile broadband ενεργοποιημένη.

To skype κόβεται σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου με πάγιο μικρότερο από 70 Ευρώ και την υπηρεσία mobile broadband ενεργοποιημένη.

Δεν ισχύει αυτό. Εγώ έχω υψηλό πάγιο και λειτουργεί στο iPhone το Skype, αλλά και φίλος που έχει το unlimited με internet 55 έχει κανονικά skype στο iPhone του.

Δεν ισχύει αυτό. Εγώ έχω υψηλό πάγιο και λειτουργεί στο iPhone το Skype, αλλά και φίλος που έχει το unlimited με internet 55 έχει κανονικά skype στο iPhone του.

Τότε ο φίλος σου είναι τυχερός

Από εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10321

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας μας δεν επιτρέπει τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες φωνής μέσω πακέτων δεδομένων (mobile VoIP) ανεξαρτήτως εξοπλισμού πρόσβασης (συσκευή κινητής τηλεφωνίας ή κάρτα δεδομένων υπολογιστή), εφαρμογής VoIP client και παρόχου τέτοιων υπηρεσιών.

Τότε ο φίλος σου είναι τυχερός

Από εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10321

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/tariffDetails.action?tariffPlanId=14242

Για ξαναδιάβασε την ίδια παράγραφο προσεκτικά. (στο επιπλέον χρεώσεις το έχει).

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/tariffDetails.action?tariffPlanId=14242

Για ξαναδιάβασε την ίδια παράγραφο προσεκτικά. (στο επιπλέον χρεώσεις το έχει).

Τα έχουν κάνει μπάχαλο.

Εμένα με έκοβαν και αρνούνταν να το ανοίξουν.

Με μια αίτηση φορητότητας προς Cosmote έστρωσαν.

ειναι σαφως παρανομο, και αυτο που χρειαζονται ειναι μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Ειναι ΧΡΕΩΣΙΜΗ υπηρεσια που παρέχεται ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του χρηστη.

Είναι σαφής ΚΛΟΠΗ από τη vodafone.

---

just me

Εν αγνοία του χρήστη;

Μόνο του δηλαδή μπαίνει το κινητό στο internet?

Προς pp6210

Με την λογική σας είναι παράνομο να ενεργοποιείται υπηρεσία SMS σε όσους δεν έχουν πακέτο SMS....

Edited by Vasileios

Εν αγνοία του χρήστη;

Μόνο του δηλαδή μπαίνει το κινητό στο internet?

Ναι, αν έχει κάποιο smartphone που έχει ένα widget για τον καιρό πχ :rolleyes:

Μη μου απαντήσεις λέγοντας "να μην έπαιρνε smartphone" ή "να μην εγκαθιστούσε το widget". :rolleyes:

Edited by bomber21

Όχι , απλά αν αγοράζεις ένα κινητό που στέλνει μόνο του SMS θα θεωρούσες παράνομη την χρέωση επειδή δεν είχες πακέτο SMS . Αν πέσει ο τοίχος από το σπίτι μου και σε πλακωσει έχω ευθήνη. Ακριβώς την ίδια ευθήνη ένιωσα όσες φορές το τηλέφωνο μου τηλεφώνησε μόνο του από την τσέπη μου. Ποτέ δεν βγήκα να πω ότι με χρέωσε η εταιρεία για Τα τηλεφωνήματα που έκανε μόνο του το κινητό

Βασίλειε, αν και καταλαβαίνω τι λες, εξακολουθώ να επιμένω ότι υπάρχει θέμα.

πχ,συγγενής μου έχει android συσκευή η οποία έχει εγκατεστημένο ένα widget για τον καιρό, το οποίο κάθε μέρα, συνδέεται με ένα server, κατεβάζει ελάχιστα kb και -πριν από αυτό νέο μέτρο της εταιρείας- τον χρέωνε στο λογαριασμό ελάχιστα ευρώ.Με τη νέα πρακτική, τη χρέωσε όμως 30 ευρώ παραπάνω.

Εν κατακλείδι, ναι μεν είναι θετικό και μπράβο στη Vodafone που με αυτό το μέτρο αποτρέπει παραφουσκωμένους λογαριασμούς εκατοντάδων ή χιλιάδων ευρώ αλλά σε άλλες περιπτώσεις (όπως αυτή που προανέφερα) είναι αρνητικό.

Το ιδανικό θα ήταν να σε ενημέρωνε η εταιρεία με ένα sms του τύπου "ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία ίντερνετ με τη μέρα κτλ κτλ" ώστε να γνωρίζει ο καθένας τι συμβαίνει και να μην εκπλαγεί όταν δει το λογαριασμό στο τέλος του μήνα.

Το ιδανικό θα ήταν να σε ενημέρωνε η εταιρεία με ένα sms του τύπου "ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία ίντερνετ με τη μέρα κτλ κτλ" ώστε να γνωρίζει ο καθένας τι συμβαίνει και να μην εκπλαγεί όταν δει το λογαριασμό στο τέλος του μήνα.

Μα το μεκανε η vodafone. Πριν ενεργοποιηθει η υπηρεσια μου εστειλαν ενα sms που με ενημερωναν οτι σταδιακα ολοι οι συνδρομητές που δεν εχουν πακετο data θα μπουνε στο 1€/μερα και να καλεσω στο 13830 νομιζω για να ενεργοποιηθει πιο γρηγορα ή να μπω σε καποιο πακετο data. Πιθανολογω οτι αν καποιος δεν το θελει καθολου μπορει να απνεροποιησει τελειως το data ως υπηρεσια ή να σβήσει τις ρυθμισεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Η υπηρεσια Vodafone Ανταλλαγη ειναι για ολους ( Νεα συνδεση, Φορητοτητα, Σκετη Συσκευη, Επιδοτηση.) Και το ποσο μπορει να χρησιμοποιηθει για οποιαδηποτε αγορα συσκευης

1 συσκευη 1 ανταλλαγη, δηλαδη δεν μπορεις να δωσεις 3-4 κινητα + διαφορα για να παρεις κατι αλλο.

Η συσκευη πρεπει να ειναι σε καλη κατασταση πληρως λειτουργικη!

Η κοστολογηση της συσκευης γινετε μεσω μιας εφαρμογης και το ποσο δεν κρινετε απο τον υπαλληλο η απο το καταστημα

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Στον λογαριασμο που ελαβες στην δευτερη σελιδα πρεπει να αναφερει

Παγιο Προγραμματος Χρησης : χχχχχχ

Internet ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (27/4/2011 - 27/04/2011) = 1€

Συνολικο ποσο προ ΦΠΑ

Αν αναφερετε κατι τετοιο ναι τοτε ειναι απο την υπηρεσια Internet ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

Επιπλεον το μηλοφωνο πρωτα ζηταει wifi access και μετα απο τον παροχο, αρα η λογικη λεει οτι καποιος αγωνησε το wifi.

Συνεχισε το αιτημα αμφισβητησεις για την χρεωση σου, αλλα καλο θα ειναι να βαλεις ενα προγραμμα data στο προγραμμα σου (5€/100μβ)

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Καλησπέρα παιδιά ,

τα φώτα σας λίγο οι ενημερωμένοι.

Η κοπέλα μου έκανε ένα συμβόλαιο με την Vodafone για 1 χρόνο ασύρματο ίντερνετ με usb-stick , ογκοχρέωση , 5GB/μήνα , φοιτητικό (18,5€/μήνα).

Κανονική τιμή 25€/μήνα

Κοιτάω να την βάλω στο τρυπάκι του να βάλει κανονικό ίντερνετ (HOL , Forthnet κλπ.) αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να σπάσουμε το συμβόλαιο. Επειδή δεν εμπιστεύομαι πολύ πολύ θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει εμπειρία σε παρόμοια διαδικασία...

Από πλευράς μου μπήκα σε ένα κατάστημα και ρώτησα τον υπάλληλο του οποίου τα λόγια ήταν:

"Δεν μας οφείλει τα πάγια , αλλά αν έχει πάρει κάποια επιδότηση , θα μας πληρώσει αυτή την επιδότηση η οποία αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα που απομένει συν τον εξοπλισμό."

Η κοπέλα μου δεν πήρε κάποια επιδότηση (δώρο , laptop , κινητό ή οτιδήποτε) αλλά εκ των υστέρων αντιλήφθηκα ότι το φοιτητικό πρόγραμμα μάλλον -δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα- εμπίπτει στο φάσμα της επιδότησης. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπαλλήλου αν πάμε τώρα για διακοπή (στους 5 μήνες χρήσης από τους 12) ισχύει:

Επιδότηση (Αρχική τιμή - Φοιτητική τιμή δηλαδή) * Αριθμός μηνών που απομένουν + Εξοπλισμός (μου είπαν φίλοι/γνωστοί το usb-stick γύρω στα 50€ - δεν ξέρω αν αληθεύει)

δηλαδή

(25-18,5) * 7 + 50 = 95,5€ ?? :confused: ??

Γενικώς κι εγώ (άλλος χαζός) δεν ρώτησα πολλά πολλά και τώρα πρήζω εσάς! Αλλά όποιος γνωρίζει ας ρίξει μια ενημέρωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Edit: Κανείς ρε παιδιά!? :O

Το φοιτητικο αν δεν κανω λαθος της εδινε δωρεαν το USB VMB STICK K3565?

AN ναι, επισκεπτεστε καταστημα πληρωνετε το ποσο της συσκευης(40 + ΦΠΑ) και σε 30 μερες αποσυνδεετε( πρεπει να εχουν περασει 2 μηνες ελαχιστης παραμονης στην υπηρεσια)

Μου ηλθε ο λογαριασμος ο οποιος περιλαμβανει χρεωση ιντερνετ αξιας 77,54+φπα+φορους !!!!

Αφορα μια συνδεση στο ιντερνετ 6 ωρων και καποιων λεπτων !!

Εχω ηδη δηλωσει αμφισβητηση της χρεωσης .

Τι κινησεις μπορω να κανω απο εκει και περα .

Μεχρι και για να μου μετατρεψουν το συμβολαιο σε καρτοκινητο ζηταν να εχεις εξωφληση το ποσο σε 5 ημερες !!!!!

Εχεις κανεις εμπειρια απο παρομοια περιπτωση?

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Μου ηλθε ο λογαριασμος ο οποιος περιλαμβανει χρεωση ιντερνετ αξιας 77,54+φπα+φορους !!!!

Αφορα μια συνδεση στο ιντερνετ 6 ωρων και καποιων λεπτων !!

Εχω ηδη δηλωσει αμφισβητηση της χρεωσης .

Τι κινησεις μπορω να κανω απο εκει και περα .

Μεχρι και για να μου μετατρεψουν το συμβολαιο σε καρτοκινητο ζηταν να εχεις εξωφληση το ποσο σε 5 ημερες !!!!!

Εχεις κανεις εμπειρια απο παρομοια περιπτωση?

Η χρεωση δεν μπορει να εγινε με πλοήγηση απο το κινητο. Θα ειχες χρεωθει μονο 1€. Στην περιπτωση ομως που εκανες tethering με τον υπολογιστη, αυτη ειναι η χρεωση και παει 0,02€/mb. Και για να χρεωθηκες τοσο, κατεβασες πολλα mb(gb θα ελεγα...). Edited by songless_bird

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Θα ηθελα να μου πειτε αφου λεει ΔΩPEAN εως 01/05 γιατι σημερα 30/05 χρεωνει το ιντερνετ;Oποιος μπει θα χρεωθει.Για αλλη μια φορα αποδειξε το τι ειναι αυτη η εταιρια.

(30/04 ενοουσα).χρεωθηκα και στα δυο cu.Δεν ειναι τυχαιο τελικα τοσα χρονια τοσα που ακουγονται.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

έχω ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη προσφορά.

σήμερα κατανάλωσα γύρω στα 2ΜΒ αλλά δε με χρέωσε επιπλέον.

τα κατανάλωσε από την προσφορά.

στείλε μήνυμα να δεις μήπως έφαγες και τα 30ΜΒ

Eιχα 10mb.Φιλε μπες βονταφον live θα σου γραφει "δεν εχετε ενεργες συνδρομες"και ας σερφαρεις και καποια στιγμη θα χρεωθεις σημερα.

τι να σου πω.

εγώ κοίταξα και το υπόλοιπο και δε μου έφαγε τίποτα.

και έχω ακόμα 18 ΜΒ.

επίσης έκοψα και την αυτόματη ανανέωση μη με χρεώσει από Δευτέρα.

κάτσε να δούμε αν εμφανιστεί και άλλος με το ίδιο πρόβλημα.

αν δε κάνω λάθος η προσφορά είναι μέχρι και αύριο. μέχρι και 1/5 λένε.

εξάλλου αν πρόσεξες η ανανέωση γίνεται κάθε Δευτέρα.

τώρα μπήκα και μου τα αφαίρεσε από τα 18. δε με χρεώνει

Edited by nif

Oσοι εχετε βονταφον live αμα μπειτε γραφει (στις ενεργες συνδρομες)οτι το πακετο εληξε 30/04.Kαποια στιγμη θα χρεωθειτε σημερα αν σερφαρετε.Eλεξτε και στο 1286 και θα δειτε καποια στιγμη θα σας τα αφαιρεσει τα mb.Oποτε κλασικη περιπτωση βονταφον...και OXI δωρεαν εως 01/05,εως 30/04.

(30/04 ενοουσα).χρεωθηκα και στα δυο cu.Δεν ειναι τυχαιο τελικα τοσα χρονια τοσα που ακουγονται.

μηνπως σε χρεωσε 1€ διοτι καταναλωσες τον ογκο του τσατ με ολους ; . και μπηκε το ιντερνετ ολη μερα ; . Παντως η προσφορα με το τσατ με ολους μου ηρθε μυνημα οτι συνεχιζεται και τον μαιο να δινει 30μβ ιντερνετ αλλα με χρεωση 1€/βδομαδα και οχι δωρεαν .

Mιλησα με το 13840 μιση ωρα, με πηγαν απο το ενα τμημα στο αλλο, τσακωθημα με τους δυο, το αποτελεσμα:το τσατ ειναι δωρεαν εως 1/5 αλλα ληγει 30/4(καποια στιγμη..).Oτι καταλαβατε καταλαβα.Προκαλω οποιος θελει να μπει σημερα(εως το βραδυ)και θα το χασει το ευρω σιγουρα.(Παντως οταν ακουσαν EETT μου φερθηκαν αλλιως..).

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned