Jump to content

myContest! Κερδίστε το νέο Huawei P20 την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του!


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λίγες μέρες απέμειναν για τα επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών της Huawei, της σειράς P20, στο Παρίσι... Το ημερολόγιο έχει "κυκλωμένη" την 27η Μαρτίου και φυσικά το Myphone.gr θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει πρώτο τα πάντα για τις νέες ναυαρχίδες, με hands-on video από την εκδήλωση και τις εντυπώσεις μας σε ειδικό άρθρο!

 

Ωστόσο, έχουμε δει ήδη αρκετές "φήμες" να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα, οι οποίες, αν ισχύουν, μας έχουν δώσει ήδη αρκετές πληροφορίες για τα νέα Huawei. Για παράδειγμα, οι συσκευές πιθανότατα θα είναι τρείς, τα P20 Lite, P20 και P20 Pro, με τα δύο τελευταία να έχουν οθόνες 5,8 και 6,1 ιντσών αντίστοιχα, αλλά και Super Slow Motion mode. Θα έχουν το πανίσχυρο Kirin 970 chipset που γνωρίσαμε και στο Mate 10 Pro, μαζί με 4GB RAM και 128GB χώρου αποθήκευσης για το P20, αλλά και μπαταρία 3.400mAh για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι 1080 x 2240 pixels με 19:9 aspect ratio, ενώ τα αποτελέσματα του P20 στο GeekBench δείχνουν ήδη πως θα έχει εξαιρετικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με Android 8.1 Oreo και το EMUI της Huawei. Αν κρίνουμε και από τα renders που διέρρευσαν, η συσκευή θα είναι πολύ ελκυστική, σε διάφορα χρώματα και με ένα πολύ μικρό "notch" στο πάνω μέρος, το οποίο ελάχιστα επηρεάζει το full-screen, bezel-less σχεδιασμό.

 

Ο λόγος που βρίσκεστε εδώ, όμως, είναι άλλος... και δεν είναι παρά ο μοναδικός διαγωνισμός του Myphone.gr, μέσω του οποίου μπορείτε πρώτοι να κερδίσετε ένα ολοκαίνουργιο Huawei P20, την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα! Ένας διαγωνισμός που δε θα βρείτε πουθενά αλλού και θα σας δώσει τη δυνατότητα να είστε από τους πρώτους χρήστες που θα κρατήσουν τη ναυαρχίδα της Huawei στα χέρια τους, στη χώρα μας!

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

 


  • Share
αυτού του post στο Facebook


  • Subscribe στο
YouTube channel του Myphone


  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Δευτέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου 2018, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Το δώρο του θα παραδοθεί μετά από συνεννόηση με το myphone.gr. Αν δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

 

 


  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr


  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.


  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).


  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.


  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.


  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.


  • Eρωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM
εδώ

 

ΤΕΛΕΙΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!

 

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

ΤΕΛΕΙΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! ---Albert Einstein---
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...