Jump to content

Περιεχόμενο υπογραφών

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω δει κάποιους χρήστες να έχουν links στην υπογραφή τους του τύπου http://kevan.org/brain.cgi?*** και για να προσελκύσουν χρήστες στο ηλίθιο αυτό site γράφουν κάτι άσχετο.

Λαμπρό παράδειγμα εδώ.

Δεν θέλω να χαρακτηρίσω αυτούς τους χρήστες, τους δικαιολογεί ίσως η ηλικία τους...

Επειδή προσβάλλουν όμως την νοημοσύνη μας θα έλεγα μήπως να μπεί κάποιο φίλτρο ή κάποιος νέος κανόνας.

johner δε μπορούμε να γενικεύσουμε τόσο πολύ τους όρους των υπογραφών ώστε να συμπεριλάβουμε τα πάντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αρκεί ένα hover στο link για να δεις που οδηγεί (αυτό να το κάνετε παντού και πάντα). Εφόσον βλέπεις ότι δεν οδηγεί στο myphone ή στο fleamarket μην κάνετε κλικ. Είναι τόσο απλό...

Δεν έχω πρόβλημα με το site και δεν χρειάζεται να μπω για να καταλάβω τι είναι.

Απλά το βρίσκω προσβλητικό, για μένα κυρίως, να φιλοξενούνται τέτοιες υπογραφές. Ούτε αστείο το βρίσκω, ούτε έξυπνο.

Αν δεν έχει άλλος πρόβλημα δεν επιμένω.

για να καταλάβω τζόνερ... κάθεσαι κ ακολουθείς λινκς από υπογραφές 14χρονων? :p :p :p

Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία sallax...

Έχω δει κάποιους χρήστες να έχουν links στην υπογραφή τους του τύπου http://kevan.org/brain.cgi?*** και για να προσελκύσουν χρήστες στο ηλίθιο αυτό site γράφουν κάτι άσχετο.

Λαμπρό παράδειγμα εδώ.

Δεν θέλω να χαρακτηρίσω αυτούς τους χρήστες, τους δικαιολογεί ίσως η ηλικία τους...

Επειδή προσβάλλουν όμως την νοημοσύνη μας θα έλεγα μήπως να μπεί κάποιο φίλτρο ή κάποιος νέος κανόνας.

Συμφωνώ απόλυτα...

ότι πιο κακόγουστο και ανόητο υπάρχει....

:down: :down:

Μήπως γινόμαστε υπερβολικοί; Εντάξει, ένα αθώο λινκ από ένα παιχνίδι που δεν προσβάλλει κανέναν.

Δε χάθηκε κι ο κόσμος πιστεύω...

Είναι τουλάχιστον ανόητο.Και προσβλητικό δεν είναι,αλλά το χαρακτηρίζω σπαστικό.Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τέτοιες υπογραφές ..
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μήπως γινόμαστε υπερβολικοί; Εντάξει, ένα αθώο λινκ από ένα παιχνίδι που δεν προσβάλλει κανέναν.

Δε χάθηκε κι ο κόσμος πιστεύω...

Όταν βάζουν ένα link με άσχετο κείμενο περιμένουν κάποιος να μπει.

Ψάχνουν για μ@λάκες κοινώς. Είτε μπείς είτε δεν μπείς, αυτός πιστεύει οτι είσαι αρκετά ανόητος για να μπείς.

Εγώ λοιπόν δεν θέλω να νομίζουν αυτό για μένα. Το κάνω θέμα λοιπόν για να δείξω τη δυσφορία μου.

Αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, μπορεί να σκέφτεστε αλλιώς. :O

Άλλο ένα μεγάλο μυαλό :rolleyes:

Όταν βάζουν ένα link με άσχετο κείμενο περιμένουν κάποιος να μπει.

Ψάχνουν για μ@λάκες κοινώς. Είτε μπείς είτε δεν μπείς, αυτός πιστεύει οτι είσαι αρκετά ανόητος για να μπείς.

Εγώ λοιπόν δεν θέλω να νομίζουν αυτό για μένα. Το κάνω θέμα λοιπόν για να δείξω τη δυσφορία μου.

Αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, μπορεί να σκέφτεστε αλλιώς. :O

Άλλο ένα μεγάλο μυαλό :rolleyes:

Από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω δει... :mad:

Τα δυο αυτά μυαλά είναι φίλοι.. Οπότε είναι φυσιολογικό να έχουν κάτι παρόμοιο στις υπογραφές τους... Έχουν και forum.. Φαντάζεσαι το περιεχόμενο :whistle: :lol: ;)

Τεσπα δυστυχώς συμμετέχουν και ανώριμοι στο myphone :( :rolleyes: ..

Κοιτάξτε τώρα έναν άλλο χρήστη.

Έχει αυτό το link και λέει απλά βοηθήστε μας.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά και κυρίως τον λόγο που άνοιξα το θέμα πλέον.

Οι υπογραφές στο φορουμ μας έχουν περιορισμούς απλά και μόνο για να διασφαλίζουν την ορθή του λειτουργία. Δεν αφήνουμε μεγάλο μέγεθος στα κείμενά τους για να μην αναγκαζόμαστε να κάνουμε scroll συνέχεια, δεν επιτρέπουμε μεγάλες σε μέγεθος και διαστάσεις φωτογραφίες για να μην χτυπάει (και άλλο) κόκκινα το bandwidth ή να αργεί υπερβολικά το loading μιας σελίδας. Ο Admin με αυτή τη λογική έχει θέσει τους συγκεκριμένους κανόνες τους οποίους και εφαρμόζουμε σαν Ομάδα Διαχείρισης.

Οι υπογραφές που αναφέρετε δεν εμπίπτουν σε κανέναν Όρο Πρόσβασης και Χρήσης. Αν ενοχλούν, το φορουμ έχει επιλογή απενεργοποίησης των υπογραφών των χρηστών, οπότε μπορείτε να την επιλέξετε και να μην αντιμετωπίσετε ποτέ αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να βάλετε στην Black List τους χρήστες που πιστεύετε οτι οι υπογραφές τους σας προσβάλλουν ή σας ενοχλούν. Πάλι δεν θα τις βλέπετε. Τέλος, μπορείτε πολύ απλά, να ασχοληθείτε με το φόρουμ και όχι να ψάχνετε ανάλογες υπογραφές σε κάθε χρήστη, τις οποίες δεν κάθομαι καν να σχολιάσω...

Μέχρι ο Admin να επιλέξει αντίθετα, οι υπογραφές δεν ενοχλούν το φόρουμ.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...