Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών [III]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά!

Ψάχνω ένα κομμάτι, που το είχε πέρσι σε ένα διαφημιστικο για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το καλοκαίρι και έλεγε when I am with you is paradise.

Καμμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά!

Ψάχνω ένα κομμάτι, που το είχε πέρσι σε ένα διαφημιστικο για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το καλοκαίρι και έλεγε when I am with you is paradise.

Καμμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Kaci - Paradise

Καλησπέρα.Μαλλον θα εχει ξαναειπωθεί αλλα please μπορειτε να μου πειτε το τραγουδι που ακουγεται στην διαφήμιση των Goody's(με τον τύπο που κοβεται στα 2:happy: ).

Kserei kaneis pos legetai to tragoudi pou akougetai sta egglimata(th seira tou ANT1)otan arxizoun? help me

Beatles - Little Child

Egw 8elw to tracklist apo thn sullogh tou kazbar kati tetoio alla auta pou akougontai sthn diafhmhsh oxi ola pou periexontai sth sullogh.

Thx!

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Egw 8elw to tracklist apo thn sullogh tou kazbar kati tetoio alla auta pou akougontai sthn diafhmhsh oxi ola pou periexontai sth sullogh.

Thx!

1. Amr Diab - Tamally Maak

2. Arash ft. Helena - Arash

3. Natacha Atlas - Amulet

4. Hakim - La Muchacha Turca

5. Moustafa Kamar - Il Li Ladi (Eo Eo)

7. Σαρμπέλ - Σε Πήρα Σοβαρά

8. Cameron Cartio ft. Khaled - Henna

:)

1. Amr Diab - Tamally Maak

2. Arash ft. Helena - Arash

3. Natacha Atlas - Amulet

4. Hakim - La Muchacha Turca

5. Moustafa Kamar - Il Li Ladi (Eo Eo)

7. Σαρμπέλ - Σε Πήρα Σοβαρά

8. Cameron Cartio ft. Khaled - Henna

:)

THx cris eisai teleia! <3

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του whats up και το τραγούδι που ακούγεται στον alpha στη διαφήμιση του καλοκαιρινού του προγράμματος;

το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του whats up και το τραγούδι που ακούγεται στον alpha στη διαφήμιση του καλοκαιρινού του προγράμματος;

Μία σελίδα πίσω...

Κάντε και κανά search, είναι εντελώς ακίνδυνο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.Μαλλον θα εχει ξαναειπωθεί αλλα please μπορειτε να μου πειτε το τραγουδι που ακουγεται στην διαφήμιση των Goody's(με τον τύπο που κοβεται στα 2:happy: ).

:D Sugarplum Fairy - She ;)

Καλησπέρα σε όλους. Αναζητώ κι εγώ το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του Avensis με τη γυναίκα που το χαράζει. Απ' ό,τι είδα, ρωτήθηκε κανά δυο φορές, αλλά νομίζω ότι δεν υπήρξε απάντηση.

Επαναφέρω το ερώτημα, ελπίζοντας κάποιος να το γνωρίζει αυτή τη φορά!

Ευχαριστώ!

Μία σελίδα πίσω...

Κάντε και κανά search, είναι εντελώς ακίνδυνο!

Έκανα search και μου βγάζει όλο το topic να διαβάσω. Οπότε αναγκάστηκα να ρωτήσω. Ας μεριμνήσει κάποιος να υπάρχει ένα αρχείο excel ή txt με συγκεντρωμένα όλα τα κομμάτια από την πρώτη έκδοση του topic. Αυτό είναι πιο πρακτικό από δέκα search.

Έκανα search και μου βγάζει όλο το topic να διαβάσω. Οπότε αναγκάστηκα να ρωτήσω. Ας μεριμνήσει κάποιος να υπάρχει ένα αρχείο excel ή txt με συγκεντρωμένα όλα τα κομμάτια από την πρώτη έκδοση του topic. Αυτό είναι πιο πρακτικό από δέκα search.

Δεν είναι τόσο δύσκολο........ ούτε σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις όλο το Topic, η πρώτη (το πολύ η δεύτερη) απάντηση είναι αυτό που ζητάς. --->> Εύκολη αναζήτηση (Free tip: Η απάντηση βρίσκετε στο πρώτο-πρώτο :p )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γι' αυτό το λόγο υπάρχει και η επιλογή "Αναζήτηση σε αυτό το θέμα" για ψάξτο λίγο ;)

έκανα αναζήτηση για τη διαφήμιση της wwf αλλά η λέξη είναι πολύ μικρή και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί, ξέρει κάποιος πώς λέγεται το τραγούδι που έιναι μπαλάντα και λέει "you are so beautiful to me..." ?
cypherth

έκανα αναζήτηση για τη διαφήμιση της wwf αλλά η λέξη είναι πολύ μικρή και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί, ξέρει κάποιος πώς λέγεται το τραγούδι που έιναι μπαλάντα και λέει "you are so beautiful to me..." ?

Joe Cocker - You are so beautiful to me

Αυτή είναι απ'τις κλασικές εκτελέσεις. Μόλις είδα τη διαφήμιση κ δεν ξέρω ποια είναι η τραγουδίστρια. Μου έκανε λίγο Christina Aguilera αλλά δεν πιστεύω να είναι αυτή.

Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται την ώρα που σβήνουν τα φώτα και μετά από ολοήμερη ασκηση οι υποψήφιοι καταδρομείς γράφουν έκθεση "γιατι μου αρέσει ο στρατός"? Μιλάω για την ταινία "η επίλεκτη" με την Ντέμι Μουρ?

Είναι ένα πολύ απαλό τραγούδι που τους κάνει όλους να νυστάζουν...

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο τρέιλερ της σειράς Δι$ Μαδιάμ του ΑΝΤ1; Το βάζουν σαν χαλί τόσες εκπομπές και μου θυμίζει παρωδία Λάμψης κλπων σειρών.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Γειά σας και πάλι.Ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμηση μιας νέας εκπομπής του αντ1 που λέγεται πάρτο αλλιώς.Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι αυτό??:) :)

Βρέθηκε!Το Τραγούδι είναι: Mick Jagger - Old Habbits Die Hard

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο τρέιλερ της σειράς Δι$ Μαδιάμ του ΑΝΤ1; Το βάζουν σαν χαλί τόσες εκπομπές και μου θυμίζει παρωδία Λάμψης κλπων σειρών.

Μόλις είδα τη διαφήμιση. Η μουσική είναι πασίγνωστη, είναι από την πρώτη διδάξασα, την πρώτη σαπουνόπερα όλων, τη Δυναστεία :lol:

δεν ξέρω όμως πώς να το ψάξεις...... Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει με ποιο όνομα κυκλοφορεί η μουσική :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το Παρά Πέντε,

όταν η Ζουμπουλία είναι στο νοσοκομείο και πάνε οι υπόλοιποι να τη βγάλουν, τη στιγμή που βγαίνει η Θεοπούλα με το Φώτη από το ταξί ακούγεται ένα περίεργο τραογυδάκι χωρίς λόγια. Το ξέρει κανείς;

Το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση από το περιοδικό icons το γνωρίζει κανένας;

ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an.

ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...