Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών [III]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρέπει να λες αυτο που παίζει και στο Megalicius Chart με τον Γεωργαντά! Αν ειναι αυτό, δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη :mad: . Το ψάχνω και εγώ :wacko:

Δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεστε, αλλά όσον αφορά στο Megalicius Chart, νομίζω ότι είχε αναφερθεί σε προηγούμενο post, ότι το τραγούδι είναι το Henna από Cameron Cartio feat. Khaled.

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Να επαναφέρω το ερώτημα για το αν ξέρει κανένας/μια ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στην διαφήμιση του Alpha radio, εκείνο το κομμάτι που διάφοροι ακούνε την μουσική στα πιο απίθανα μέρη και στο τέλος πέφτει η ατάκα "εσείς απο που ενημερώνεστε;"

Σας ευχαριστώ

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

Εψαξα μεχρι και 6 σελίδες πίσω και δε βρήκα κάτι οπότε ρωτάω.

Το κομματι σε μια διαφημηση (δε θυμάμαι πια) που λέει : i , o lets go..i o lets go

ποιο είναι?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εψαξα μεχρι και 6 σελίδες πίσω και δε βρήκα κάτι οπότε ρωτάω.

Το κομματι σε μια διαφημηση (δε θυμάμαι πια) που λέει : i , o lets go..i o lets go

ποιο είναι?

«Ramones - Blitzkrieg Bop» :)

Είναι διαφήμιση της Εθνικής Τράπεζας. :)

(Το γράφω, για να το εμφανίσει στο search αν θα το ψάχνουν κι άλλοι... :p)

Δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεστε, αλλά όσον αφορά στο Megalicius Chart, νομίζω ότι είχε αναφερθεί σε προηγούμενο post, ότι το τραγούδι είναι το Henna από Cameron Cartio feat. Khaled.

Λες; Απείχα και για ένα διάστημα 12 ημερών! Το τραγούδι των τίτλων λέω! Ας το τσεκάρω! Thanks anyway

EDIT: Ω ναι, ω ναι. Αυτό είναι. Thanks

thanks Cristina!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά! Την ερώτηση που θα κάνω την είχα ξανακάνει καιρό πριν αλλά λέω ΜΗΠΩΣ τώρα κάποιος ξέρει την απάντηση. Μια διαφήμιση του SKIP με την Πηγή Δεβετζή να πηδάει στα χώματα από μικρή και να γίνεται χάλια από μικρή ώσπου την έδειξε και στο ΟΑΚΑ τη θυμάστε; Έπαιζε ένα εκπληκτικό ροκ τραγούδι .. το οποίο όμως δε συγκράτησα. Έχω φάει όλο το ίντερνετ. Το ξέρει κανείς;

πολυ καλη ερωτηση φιλε dimi.Πιο συγκεκριμενα στην διαφημιση της NOVA για τις προσεχως προβολες-blockbusters παιζει ενα τρομερο trance κομματι.Γενικα σε ολες της τις διαφημισεις παιζουν φοβερες μουσικες,συνηθως trance ηχοι,αλλα τωρα ακουσα αυτη και σας ρωταω εαν την ξερει κανεις να μας πει ποια μπορει να ειναι!!Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια σε ολους σας!

Ακριβως.http://www.nova.gr δεξι κλικ στα εικονιδια save as και τις κανεις δικιες σου.Εγω ομως δεν λεω για αυτες.Μιλαω για αυτη που διαφημιζει τις ταινιες τα προσεχως μεσα στον γεναρη.τα καλυτερα του 2006 και τελειωνει λεγοντας ''NOVA!! ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑΣ''

το τραγούδι της lacta το ξέρει κανείς?

ειναι της ανδριανας μπαμπαλι δεν ειναι γνωστο ακομα το ονομα γιατι δεν εχει κυκλοφοριση.εχει και αλλες πληροφοριες 2 σελιδες πισω αν θες

Να επαναφέρω το ερώτημα για το αν ξέρει κανένας/μια ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στην διαφήμιση του Alpha radio, εκείνο το κομμάτι που διάφοροι ακούνε την μουσική στα πιο απίθανα μέρη και στο τέλος πέφτει η ατάκα "εσείς απο που ενημερώνεστε;"

Σας ευχαριστώ

Φιλικά

Γιάννης

Artist: CLAP YOUR HANDS SAY YEAH Song: CLAP YOUR HANDS! Album: CLAP YOUR HANDS SAY YEAH (2005)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...