Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών [III]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τραγούδι λέγεται "In my life" και το συγκρότημα είναι το "CHIP". Η πληροφορία έρχεται κατ' ευθείαν απο τη Δέλτα, ωστόσο ακόμα δεν μπόρεσα να το βρω ούτε στο Shareaza, ούτε σε κάποιο On line music store...

HAHAHA Eδώ κι αν γελάμε!!! :w00t: :w00t: :w00t:

Παρατήρησε την ώρα του δικού σου post με το δικό μου!

Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ μας χωρίζει!! :lol: :lol:

Σήμερα, 13:57 # Σήμερα, 13:58

EDIT: ps Mε απασχολούνε και συνέχεια ξεχνάω να κάνω refresh :wacko: :blink:

:!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!?

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Re paidia kaimgomai na ma8w pws legetai to soundtrack ths diafhmhsh tou bailey's!

Opois to 3erei plz na to pei !

THX

Kαίγεσαι αλλά Search ξέχασες να κάνεις! :p

Στην προηγούμενη σελίδα ήταν η απάντηση!! :D

4Hero- - Les Fleurs

:!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!?

Πάντως αν το βρει κάποιος ας κάνει ένα κόπο να μου το στείλει στο forum_tini@yahoo.gr :)

tini_,

Το συγκεκριμένο συγκρότημα (CHIP υπάρχει και συγκρότημα CHIPZ ΑΛΛΑ καμία σχέση :p) anyway δεν έχουν βγάλει ακόμη δίσκο και το songάκι είναι ακυκλοφόρητο!

Όταν ξαναμπώ netάκι θα το ψάξω λιγάκι (κι ας είναι ακυκλοφόρητο :shifty: :alien: ) γιατί με ενδιαφέρει και εμένα! ;)

kalhspera. kaneis gia na voh8hsei? psaxnw 2 kommatia edw k polu kairo

a) to 1o einai ths diafhmishs tou ant1 "tsiklitiria" autou tou etous (to kommati einai se euro-dance styl, osoi exoun dei to spot sigoura 8a to 8umountai)

Οι απαντησεις πεφτουν βροχη σε αυτο το forum και μεχρι να τις διαβασεις χανεις τη μπαλα :O ...αλλα δε νομιζω να εχει απαντηθει και ειπα να κανω μια προσπαθεια.

Θα σου λεγα οτι εννοεις το 'played a live' απο 'safri duo' (δεν ειμαι σιγουρη για την ορθογραφια) γιατι ηταν χαρακτηριστικο κομματι που ολοι το λεγαν Τσικλιτιρια.Αλλα ειναι παλιο.Μετα ειδα οτι γραφεις αυτου του ετους...Να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι αλλη διαφημηση απο Τσικλιτιρια...οποτε μαλλον δε θα εννοεις αυτο ε?:rolleyes:

Τη διαφημηση που λες της κωλονιας τη θυμαμαι οτι ειχε ωραιο κομματακι αλλα δε μου ρχεται τωρα:X

- - - - - - -

- - - - - -

Ρε παιδακια εχω φαει τον τοπο να βρω πως λεγεται αυτο το απαιχτο - RnB λογικα- κομματακι που η μουσικη του επαιζε περσι η προπερσι στους τιτλους μιας RnB εκπομπης που ειχε ο MAD καθε Τεταρτη νομιζω(τωρα δεν ξερω αν παιζει).Παρουσιαστης ηταν ο τραγουδιστης των going through πως το λενε αυτο τον ανθρωπο? Νικο Γουρλιωτη?Γουργιωτη?:rolleyes: Δεν εχω καταλαβει...:O

Το πετυχαινω συνεχεια σε διαφημησεις και εκπομπες -ακομα και στο Λονδινο- πρεπει να ειναι πολυ γνωστο κομματι.Δεν θυμαμαι αν το εχω ακουσει ποτε ολοκληρο,εχει χαρακτηριστικο ρυθμο αλλα για λογια δε ξερω...:X

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

Οι απαντησεις πεφτουν βροχη σε αυτο το forum και μεχρι να τις διαβασεις χανεις τη μπαλα :O ...αλλα δε νομιζω να εχει απαντηθει και ειπα να κανω μια προσπαθεια.

Θα σου λεγα οτι εννοεις το 'played a live' απο 'safri duo' (δεν ειμαι σιγουρη για την ορθογραφια) γιατι ηταν χαρακτηριστικο κομματι που ολοι το λεγαν Τσικλιτιρια.Αλλα ειναι παλιο.Μετα ειδα οτι γραφεις αυτου του ετους...Να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι αλλη διαφημηση απο Τσικλιτιρια...οποτε μαλλον δε θα εννοεις αυτο ε?:rolleyes:

Τη διαφημηση που λες της κωλονιας τη θυμαμαι οτι ειχε ωραιο κομματακι αλλα δε μου ρχεται τωρα:X

- - - - - - -

- - - - - -

Ρε παιδακια εχω φαει τον τοπο να βρω πως λεγεται αυτο το απαιχτο - RnB λογικα- κομματακι που η μουσικη του επαιζε περσι η προπερσι στους τιτλους μιας RnB εκπομπης που ειχε ο MAD καθε Τεταρτη νομιζω(τωρα δεν ξερω αν παιζει).Παρουσιαστης ηταν ο τραγουδιστης των going through πως το λενε αυτο τον ανθρωπο? Νικο Γουρλιωτη?Γουργιωτη?:rolleyes: Δεν εχω καταλαβει...:O

Το πετυχαινω συνεχεια σε διαφημησεις και εκπομπες -ακομα και στο Λονδινο- πρεπει να ειναι πολυ γνωστο κομματι.Δεν θυμαμαι αν το εχω ακουσει ποτε ολοκληρο,εχει χαρακτηριστικο ρυθμο αλλα για λογια δε ξερω...:X

nikos vourliotis gnostos kai os nivo :) moipos einai to 12 para apo going through-vourlioti

nikos vourliotis gnostos kai os nivo :) moipos einai to 12 para apo going through-vourlioti

Thanx αποκλειεται να ειναι αυτο γιατι το ακουω και στο Λονδινο...ε δε πιστευω :p

Εκτος αν η μουσικη ειναι τοσο δικη τους οσο και το bit απο το Gucci φορμα του Μαζωνακη..:rolleyes:

Edit: Οχι τωρα που θυμηθηκα τη μουσικη του 12 παρα δεν ειναι αυτο.Ο ηχος μοιαζει αλλα η μελωδια/ρυθμος ειναι εντελως αλλος.Ειναι απο ξενο κομματακι.Αν το 12 παρα επαιζε στην εκπομπη του Βουρλιωτη τοτε αυτο που λεω θα επαιζε πιο πριν...εχει παιξει και σε αλλες διαφημησεις του MAD κατα καιρους...

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

ena tragoudi poli oraio, kapos anatolitiko stil pou pezei stin diafimisi tis tapezas kiprou pou einai mia kiria me kokina kai xorevei mesa sto spiti..xerei kaneis poio einai? :)

kai ego to psaxno edo kai kati xronia ,alla den to exo vri

psit παιδιά! Για δοκιμάστε να κατεβάστε το: Baby H - Mere Naseeb Mein

Bασικά έχω πολύ καιρό να δω την διαφήμιση αλλά πιστεύω ότι αυτό ψάχνετε! :cool:

EDIT: Επειδή δεν έχω χρόνο για TV ενημερώστε με αν ήταν αυτό ή όχι!

Πάντως είναι ωραίο κομματάκι για να το κατεβάσετε έτσι κι αλλιώς! ;)

tinaki_ τίποτα!

Θα κυκλοφορήσουνε σύντομα cd! Αυτό έχω ακούσει πάντως, γιατί το τραγούδι έχει πάρα πολλούς fans! ;)

Εξαιρετική δουλειά και ταχύτατες απαντήσεις... Μπράβο σε όλους...

Στα δικά μου τώρα. Ψάχνω και εγώ το καμμάτι της διαφήμησης του vodafone now. Ξέρω πως είναι το the love song του K-OS αλλά πού μπορώ να το βρώ σαν ορχηστρικό; Οι αναζητήσεις έως τώρα είναι άκαρπες ακόμα και σαν midi...

http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif

Εξαιρετική δουλειά και ταχύτατες απαντήσεις... Μπράβο σε όλους...

Στα δικά μου τώρα. Ψάχνω και εγώ το καμμάτι της διαφήμησης του vodafone now. Ξέρω πως είναι το the love song του K-OS αλλά πού μπορώ να το βρώ σαν ορχηστρικό; Οι αναζητήσεις έως τώρα είναι άκαρπες ακόμα και σαν midi...

Κι εγώ μαζί σου!! :O

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Kalispera paidia mhpws gnwrizete to tragoudi sth diafimish me ta mpiskota(alatinh nomizw) pou einai ena antroguno mesa se enan skaravaio kokkino kai o antras tragoudaei eimai magkas sto timoni ktlp...kai sto telos tragoudaei tou rouva ena...???
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Efaga ton kosmo na brw to kommati tis DELTA (me tin pitsirika pou kabalaei ton mpampa tis kai zitaei apo ti mama ths na meinei gia "ligo akoma paidi") alla oxi mono den katafera na to brw gia na to katebasw, alla oute kan to sygrotima ayto (CHIP - In my life) oute lyrics, oute allo tous kommati. :worry: T I P O T A !!! Afou arxisa na skeftomai mipws einai kana kolpo kai de theloun na 3eroume... :blink: :cry:

pls. opoios ta kataferei i exei alles plirofories na mas enimerwsei!!! (alliws, nikolouli thn paraskeyh...)

Efaga ton kosmo na brw to kommati tis DELTA (me tin pitsirika pou kabalaei ton mpampa tis kai zitaei apo ti mama ths na meinei gia "ligo akoma paidi") alla oxi mono den katafera na to brw gia na to katebasw, alla oute kan to sygrotima ayto (CHIP - In my life) oute lyrics, oute allo tous kommati. :worry: T I P O T A !!! Afou arxisa na skeftomai mipws einai kana kolpo kai de theloun na 3eroume... :blink: :cry:

pls. opoios ta kataferei i exei alles plirofories na mas enimerwsei!!! (alliws, nikolouli thn paraskeyh...)

Μια από τα ίδια, ψάχνω, ψάχνω, αλλά τίποτα.Κατέληξα λοιπόν μετά από συζήτηση με κάποιους που το ψάχνουν επίσης, ότι μάλλον πρόκειται για κανένα καινούριο συγκρότημα που έκανε την αρχή με αυτό το κομμάτι και ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να το αποκτήσουμε..Ίσως πάλι να πρόκειται για ελληνικό συγκρότημα, ομοίως είχε συμβεί πριν 3 χρόνια περίπου όταν οι Raining Pleasure έβγαλαν το Fake και οι πληροφορίες γι'αυτούς ελάχιστες.Αν πάντως βρεθεί θα το ήθελα κι εγώ.

http://www.kapsoura.gr/pics/tini.jpg

Stai bene li con te?

Ψάχνω κάποιον που να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Να είδε την Κυριακή το "Δυο Μέρες Μόνο"

2. Να ξέρει ποιο μουσικό κομμάτι (τάνγκο) ακούστηκε στη σκηνή (flashback αν δεν κάνω λάθος) που ο Παπακαλιάτης το κάνει με μια τύπισσα...

Αν βρεθεί κάποιος, παρακαλείται να μας πει τον τίτλο του κομματιού :)

:what:

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

μηπως γνωριζετε το τραγουδι της διαφημισης για την καινουργια tv sony bravia:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1091916#post1091916

και

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1100589#post1100589

;)

:shifty:

Το κομμάτι στην νέα διαφήμηση J.Walker το γνωρίζει κανεις?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...