GiOuLiNa Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 xerei kaneis to tragoudi pou epaikses stous s1ngles otan o peristeropoulos apoxairetise tin rania?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδιά ψάχνω το τραγούδι που παίζει στο trailer από το τελευταίο επεισόδιο του "Μαζί σου"!.. Ξέρει κανείς;;; :worry: :fool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3ckart Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Έπαιξε πριν λίγο στο S1ngles οι στίχοι που συγκράτησα είναι : when you get what you want but you don't .... when you do what but you don't.... έτσι πάνε... Πρέπει να είναι κάποιο κομμάτι των coldplay... Thanks :) EDIT1:Είναι το Fix you τελικά... EDIT2: Ποιό ήταν τα τραγούδι που έπαιξε τη στιγμή που διαχωρίστηκε το πλάνο και λέει η Ράνια : ''Οι αμερικανιές κομμένες''; Και αυτό το κομμάτι ποιο είναι έπαιξε όταν ήταν ο Περιστερόπουλος και η Ράνια στο καθρέφτη και έφευγε http://www.sendspace.com/file/77aq9u Και αυτό το κομμάτι ποιο είναι έπαιξε όταν ήταν ο Περιστερόπουλος και η Ράνια στο καθρέφτη και έφευγε ......Snow Patrol - Chasing cars ...τραγουδάρα Γνωρίζει κανείς το τραγουδι απο την διαφήμιση της Δέλτα όπου είναι μια κοπέλα και τρώει ενα Nirvana στο μπαλκονι της? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Εγω απο τους s1ngles ψαχνω το κομματι που επαιξε οταν η μανα του γιαννη απειλουσε το δημητρη.... Ηταν καλο αλλα δε νομιζω να το προσεξε κανεις...:( Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Pw pw mania me to kommati tis Wind:p ..entaksei kalo eine alla tis Hellas online eine kalitero...to kserei kaneis? και εγώ αυτό ψάχνω...:O http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 [...] EDIT2: Ποιό ήταν τα τραγούδι που έπαιξε τη στιγμή που διαχωρίστηκε το πλάνο και λέει η Ράνια : ''Οι αμερικανιές κομμένες''; [...] Νομίζω πως ήταν το ίδιο κομμάτι που ακούστηκε μέχρι τέλους. Αν όντως ψάχνεις αυτό, τότε μάλλον είναι το «Nara» από E.S. Posthumus. Μπορείς να το ακούσεις εδώ να δεις αν όντως είναι αυτό. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 @d3ckart Thanks για την ταχύτατη απάντηση, όντως κομματάρα... Λες Χριστίνα; Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς το κατεβάζω και σας λέω... Ευχαριστώ... Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elinaras Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 paidia an kapoios exei dei tin tainia RUSH HOUR (aleksisferoi ntentektib) o tsaki tsan mia stigmi ebale mia kaseta sto amaxi kai akouge ena tragoudi kai meta malonan gia to poios to leei kalitera apo tous dio..epaixe auto to tragoudi polles fores se ekeini tin tainia..opoios to xerei plz na to pei tnx :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 paidia an kapoios exei dei tin tainia RUSH HOUR (aleksisferoi ntentektib) o tsaki tsan mia stigmi ebale mia kaseta sto amaxi kai akouge ena tragoudi kai meta malonan gia to poios to leei kalitera apo tous dio..epaixe auto to tragoudi polles fores se ekeini tin tainia..opoios to xerei plz na to pei tnx :D :D Edwin Starr - War You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 paidia kserei kapios to tragoudi to placebo poy akoustiko ston teliko toy so you think? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 paidia kserei kapios to tragoudi to placebo poy akoustiko ston teliko toy so you think? Μάλλον εννοείς το Meds-Placebo:rolleyes: And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoes Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Στο live του τελικού του So You Think You Can Dance δείξανε ένα video-mix με την πορεία του παιχνιδιού από τις πρώτες ωντισιόν μέχρι τον τελικό. Ξέρει μήπως κανείς ποιο τραγούδι έπαιζε; Ήταν ένα πολύ δυνατό κομμάτι, χωρίς πολλά λόγια. Στο ρεφρέν έλεγε κάτι σαν "anybody without ??? love" αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πολύ δυνατό, πολύ ωραίο κομμάτι. Ποιο είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Παιδιά ψάχνω το τραγούδι που παίζει στο trailer από το τελευταίο επεισόδιο του "Μαζί σου"!.. Ξέρει κανείς;;; :worry: :fool: Μάλλον είναι το Novak - Rapunzel... εκτός και αν έχω μπερδέψει τα τρέιλερ!! :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigrrraki Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Paidia mipos katafere kaneis na vrei to tragoudi pou paizei stin kainourgia diafimisi tis goodys me tis kainourgies salates? Exo faei ton kosmo alla tzifos, opoios to xerei please na to pei. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midiangr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ξερω, νωρις το θυμηθηκα! αλλα μηπως ξερει κανεις πως λεγοταν ενα υπεροχο κομματι disco που επαιζε στο trailer του "Γιαννης ο ομορφος" πριν 2-3 βδομαδες??? thnx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3ckart Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 έχει ξαναειπωθεί σε προηγούμενες σελιδες... Omega Vibes - Pentozali Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Ξερετε πιο ειναι το τραγουδι απο την διαφημηση με το παγωτο nirvana που μια κοπελα ανεβαινει καποια σκαλια? Απο οτι ξερω, το κομματι στη διαφημιση του Nirvana ειναι των Σουηδων Koop. Ακομα δεν εχω βρει ποιο ακριβως. Μολις το βρω θα το postαρω. Εγω ακομα ψαχνω (χωρις αποτελεσμα) να βρω καπου το remix της CocaCola του κομματιου των The Kinks, Lola. Ξερει κανεις πιανου ειναι; :blink: Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 έχει ξαναειπωθεί σε προηγούμενες σελιδες... Omega Vibes - Pentozali έχει ξαναειπωθεί σε προηγούμενες σελιδες... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το Omega Vibes - Pentozali :rtfm: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 SOS Εδώ σας θέλω... ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5' "Το τραγούδι της Αμαλίας" :όσοι έβλεπαν τη σειρά θα έχουν παρατηρήσει πως κάθε φορά που δίνεται μια ένδειξη ότι "κάτι παίζει" με την αμαλία ακούγεται το ίδιο μουσικό θέμα...υπάρχει σε πάρα πολλά επεισόδια (νομίζω πρώτη φορά το ακούμε εκεί που αυτή έχει ένα φλας μπακ από την παρέα της-α' κύκλος) και υπάρχει κ στο τελευταίο επ. στην τελευταία σκηνή που ακούμε τα λόγια της αμαλίας (εκεί που λέει "κλεισε την τηλεόραση") Έχω σκάσει να βρω ποιο είναι...μάλλον από κάποιο σάουντρακ θα ναι (εμένα μου θυμίζει κ λίγο μουσική από γουέστερν) έβαλα κ 2 πρόχειρα δείγματα στο rapidshare μήπως βοηθηθείτε αμαλία 1 αμαλία 2 Ευχαριστώ...:rolleyes: Edit:βρέθηκε! (Ry Cooder: Paris, Texas) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδιά το τραγουδάκι που παίζει στις καινούριες διαφημίσεις του WHAT'S UP το ξέρει κανείς;;; Ορίστε και η διαφήμιση: http://www.youtube.com/watch?v=tkI6YBfFNX4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Μάλλον είναι το Novak - Rapunzel... εκτός και αν έχω μπερδέψει τα τρέιλερ!! :) Einai sigoura auto??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 akyro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Einai sigoura auto??? Yeap! ;) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Μήπως ξέρετε το τραγούδι του Ρουβά στη διαφήμιση της αιμοδοσίας? Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 sti coca cola to la la lula poio einai? Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts