Jump to content

Περίεργα ρεκόρ που έχετε κάνει


soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είναι στο στρατό...τους λέει κάποιος ότι θα κάνουν πορεία 50km μετά απο 2 ώρες σταματάνε και νομίζουν ότι έκανα 50km :D

Και μετά όλο υπερηφάνεια σου λένε ότι έκαναν 50km me 20 κιλά στην πλάτη και εννοείτε σε μονοπάτια με πέτρες, χιόνια, πάγο κλπ κλπ :lol: :lol: :lol:

 

αν εσύ αμφισβητείς την πορεία-βολή στις Ε.Δ δικό σου θέμα.

όσοι την κάναμε όμως. 55χλμ, 8+ ώρες περπάτημα,75-115 βήματα το λεπτό, με 4 Στεκ για 5' για να αλλάξουμε κάλτσες και να φάμε ένα πορτοκάλι και μια γουλιά νερό με 28-45 κιλά φόρτο αναλόγως ειδικότητας είναι δικό μας θέμα.

 

όποιος έχει υπηρετήσει στην 35ΜΚ λογικά γνωρίζει....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Απαντήσεις 467
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ανδρών:

Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές του Kinsey ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα ! Όσες φορές δηλαδή μπορεί να ακούσει το «με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες» μέχρι να καταλάβει τους στίχους. Το ρεκόρ όμως το κατέχει ένας 28χρονος οπού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 -στεγνούς τους περισσότερους- οργασμούς σε διάστημα μιας ώρας. Πράγμα που σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον η τσόντα που του δώσανε ήταν πολύ καλή και το δεξί του χέρι θα το ζήλευε ακόμα και ο Ζουγκλάκος.

 

Γυναικών:

Την ίδια στιγμή σε κάποια διπλανή -προφανώς- αίθουσα στο ίδιο Κέντρο μια 26χρονη κατακτούσε το παγκόσμιο ρεκόρ δίνοντας μια μεγαλειώδη παράσταση 134 πολλαπλών οργασμών μέσα σε μια ώρα. Μόλις ολοκλήρωσε όλοι έσπασαν σε χειροκροτήματα! Όλοι εκτός του επιστάτη που συλλογιζόταν «να δούμε ποιος μ******ς θα σφουγγαρίσει τώρα.»

 

Ρεκόρ διάρκειας

Ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα - αρκετά για να φωνάξεις Ελένηηη ενώ την λένε Βίκυ ! Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται status orgasm. Οι Dr Masters και Johnson το 1966 κατέγραψαν έναν γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Πριν κάνεις όμως όνειρα για τη βοηθήσεις να καταρρίψει το ρεκόρ, μάθε ότι αυτό τον οργασμό τον έχουν συνήθως με αυνανισμό. Εμ για αυτό και αυτή όταν τελειώνει, αντί για Νίκο φωνάζει Αμπντούλ.

 

Εκσπερμάτιση μεγάλων αποστάσεων

Ρεκόρ απόστασης

Η μεγαλύτερη μέση απόσταση που μπορεί να τιναχτεί το σπέρμα είναι 20 εκατοστά με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Όμως το ρεκόρ ανήκει σε έναν γερμανό ονόματι Horst Schultz που έφτασε τα 5,71 μέτρα μήκος, τα 3,76 ύψος και ταχύτητα 16,3 χιλιομέτρων. Για αυτό όταν τραβούσε *******, οι ένοικοι της απέναντι πολυκατοικίας κατεβάζαν τις τέντες.

 

Ρεκόρ ποσότητας

Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγετε από έναν φυσιολογικό άνδρα είναι 3,2 ml την «ριξιά» συν 0,4 ml κάθε μέρα που περνάει άνευ εκσπερμάτισης. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει επίσημα καταγραφεί το 1954 είναι 15 ml. Προφανώς κάποιος κουλός που έψαχνε ένα ολόκληρο μήνα κάποιον να του τραβήξει μαλ***α.

 

Ρεκόρ επανάληψης

Οι περισσότεροι άνδρες πετυχαίνουν έναν γρήγορο επαναληπτικό οργασμό πριν ακόμα το πέος προλάβει να «χαιρετήσει ξανά την σημαία». Το ρεκόρ όμως το έχει ένας 38χρονος που κατάφερε μπροστά στους ερευνητές του Kinsey να έχει μέσα σε δυο ώρες 8 πλήρης υγρούς οργασμούς. Που προφανώς σκεφτόταν και αυτός πόσο τυχερός είναι ο Καρεμπέ.

 

Ρεκόρ κατάποσης

Mια όχι και τόσο γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός, η Michelle Monaghan είναι η επίσημη κάτοχος του ρεκόρ της πιο διψασμένης για σπέρμα γυναίκας. Το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Aντζελές έβγαλαν από το στομάχι της 457 γραμμάρια σπέρμα. Και όταν ξεσούρωσε «χτύπησε» άλλο ένα μισαδάκι σε παρακείμενο λόχο καταδρομών.

 

Τρίαθλο ανδρών

Ρεκόρ μήκους

Ο Δρ. Robert Dickinson το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34, 29 εκατοστά και πάχος 15, 80 εκατοστά. Μα καλά, τι τον τάιζε αυτόν η μάνα του; Σανό; Αντιθέτως στο Kinsey τα 2, 53 εκατοστά μήκος που καταγράφηκαν από ερευνητές θεωρούνται μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ. Βέβαια αυτός στην Κίνα μπορεί να είναι ντούρος!!

 

Ρεκόρ στύσης

Η ταχύτητα πλήρης στύσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως πόσα σφηνάκια έχεις πει πριν, αν η γκόμενα έχει μουστάκι ή αν ο κ**ος της θυμίζει Αθηναϊκό δρόμο από τις πολλές λακκούβες και τα σαμαράκια. Όμως το 1948 οι ερευνητές του Kinsey χρονομέτρησαν μερικούς άνδρες που είχαν πλήρη στύση σε 3-5δευτερόλεπτα. Σκέψου να σου λυθούν τα κορδόνια μπροστά τους. Θα ψάχνεις να βρεις γιατί όταν σκύβεις αντί να πονάει η μέση σου θα πονάει ο κ**ος σου...

 

Ρεκόρ όρχεων

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου «Ιδανικός Γάμος» Τ. Η. Van de Velde ο μέσος όρος της διαμέτρου των ενήλικων όρχεων είναι 2- 2,5 εκατοστά. Όσο τα μπαλάκια του πινγκ πονγκ. Στην Αφρική όμως, και λόγο της ασθένειας της ελεφαντίωσης, έχει καταγραφεί το ρεκόρ των μεγαλύτερων όρχεων που φτάνει τα 76 εκατοστά διάμετρο. Όσο τα "μπαλάκια" του Κινγκ Κονγκ!

 

Πένταθλο γυναικών

Ρεκόρ στήθους

Το 1995 στην Κίνα μετρήθηκε το μεγαλύτερο στήθος που ήταν 48

εκατοστά μήκος, ζύγιζε 10 κιλά το καθένα και ανήκε στην μόλις 12 χρονών Ting Jiafen. «Που να το φανταστώ ότι ήταν 12χρονη» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κινέζος τραγουδιστής και συνθέτης Κoρκο Λη!

 

Ρεκόρ κλειτορίδας

Μέχρι το 1800 προφανώς οι άνδρες νόμιζαν ότι η «Κλειτορίδα» είναι χωριό στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας, για αυτό και όλες οι επίσημες καταγραφές άρχισαν μετά. Έτσι το 1813, σύμφωνα με μια γαλλική Ιατρική εγκυκλοπαίδεια, μετρήθηκε κλειτορίδα με διάμετρο 31 εκατοστά. Δηλαδή για να την ερεθίσεις έπρεπε να της κάνεις π**α;;;

 

Ρεκόρ χείλους

Σε μια αφρικάνικη φυλή ονόματι Venda οι γυναίκες από μικρή ηλικία μεγαλώνουν μέχρι και 7 εκατοστά τα χείλη του αιδοίου τους τραβώντας τα καθημερινά. Αυτό θεωρείτε πολύ σέξι από τους άνδρες της φυλής που ψάχνουν την επιβεβαίωση, αφού κάθε φορά που κάνουν σεξ το αιδοίο από την χαρά του βαράει παλαμάκια!!

 

Ρεκόρ ανοίγματος

Στο βιβλίο My Secret Life ενός ερωτικού συγγραφέα της βικτοριανής περιόδου ονόματι Walter, περιγράφετε η απόλαυση του να βάζει νομίσματα στο αιδοίο μιας γυναίκας με το όνομα Nelly. Το συνολικό ποσό που κατάφερε να βάλει μέσα της έφτάσε τις 4 λίρες δηλαδή 28 κέρματα. Και έτσι όταν αυτή εφτανε σε οργασμο, αυτός πετύχαινε την ρευστοποίηση των καταθέσεών του! Το ρεκόρ όμως το έχει η αμερικανίδα Linda Manning που κατάφερε να βάλει μέσα της μια ολόκληρη μπάλα του ράγκμπι. Μετά μπήκε για προπόνηση και ολόκληρη η ομάδα...

 

Ρεκόρ τριχοφυΐας

Η Maoni Vi κάτοικος του Cape Town κατέχει το ρεκόρ τριχοφυΐας της ήβης. Με τις τρίχες της να φτάνουν τα 12,5 εκατοστά μάκρος και το τρίχωμά της να απλώνετε σε 11,9 εκατοστά μήκος! Για να το γλύψεις πρέπει πρώτα να το κάνει χωρίστρα στην μέση

 

Ρεκόρ κωλοφαρδίας

Αν και δεν είναι σπάνιο πολλές γυναίκες να έχουν μεγάλα οπίσθια, είτε από κληρονομικότητα είτε από τα πολλά τα εκλεράκια, εντούτοις στην νοτιοαφρικάνικη φυλή των Khoikhoi οι γυναίκες έχουν οπίσθια που στην πλήρη ανάπτυξή τους ξεπερνούν το ένα μέτρο το ένα!! Σε γιορτές, γενέθλια και άλλες εκδηλώσεις χρησιμοποιούνται και ως πουφ!

Link to comment
Share on other sites

Τα δικά μου ρεκόρ :

 

Α) έβαλα 10 γκολ στο pro evolution soccer 4 με την Μπαρτσα και με αντίπαλο την μισητή Ρεαλ και στο 6 επίπεδο παρακαλώ! :X 3 ο Ροναλντίνιο,2 ο Σαβιόλα , 3 ο Ζιουλί,1 ο Ντέκο και ένα ο Λάρσον!!! :w00t:

Αχ! Ρε Κασίγιας! :shifty:

 

Online match στο pro evolution soccer 6 με φιλο μου ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ 8-8!!!

 

6 goals Raul

1 goal Ruud

1 owngoal Thuram

&&

5 goals Deco

1 goal EtoO

1 goal Gudjohsenn

1 goal Messi

Link to comment
Share on other sites

Στο Championship Manager 2001-2002 είχα save 1μήνα και 10μέρες,στο Fm2005 έκανα 1μήνα και 20μέρες.Συμπέρασμα έχω χάσει 3 μήνες από τη ζωή μου σε αυτό μόνο το παιχνίδι (τρόμαξα όταν σκέφτηκα το σύνολο των παιχνιδιών που έχω ασχοληθεί).Επίσης όταν ήμουν μικρότερος έπαιξα 5 ώρες τένις μονοκοπανιά,μετά πήγα σπίτι και ξέρασα,τι μπούφος:lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Σιγά. Ο Λάλας έκανε 146 ποδαράκια με σωματικό βάρος 213 κιλά.:blink: :lol:

 

Ναι, δεν είμαι κι ιδιαίτερα περήφανος για το ρεκόρ μου :D. Τα ποδαράκια δεν είναι το «δυνατό» μου σημείο.

Link to comment
Share on other sites

Ατελειωτες ωρες δουλεια.

Τοσες ωστε δεν το λεω γιατι κανεις δεν θα πιστεψει.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.
Link to comment
Share on other sites

μισό κέικ σοκολάτας

 

ένα κουτί πουράκια

(μικρό)

 

1 kit kat

 

και ένα μίλκο μικρό...

 

 

μετά μύριζα σοκολάτα και μου ερχόταν να ξεράσω

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

2.5 βρωμικα απο 'Παντελο'! Στην καβαλας...οποιος γνωριζει ξερει τι εννοω...

 

PS: δ ειμαι χοντρος αλλα ειχα βαλει στοιχημα στα 2...το μισο εμεινε απο εναν φιλο μου:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Link to comment
Share on other sites

2.5 βρωμικα απο 'Παντελο'! Στην καβαλας...οποιος γνωριζει ξερει τι εννοω...

 

PS: δ ειμαι χοντρος αλλα ειχα βαλει στοιχημα στα 2...το μισο εμεινε απο εναν φιλο μου:)

 

respect johnsour εχω φαει και εγω δυο και σε καταλαβαινω

 

α!!!παντελος rulez:food::food:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.
Link to comment
Share on other sites

respect johnsour εχω φαει και εγω δυο και σε καταλαβαινω

 

α!!!παντελος rulez:food::food:

 

καλα δ ειναι να τρως τοσα καθε φορα!!! μιλαμε με ποναγε το στομαχι μου παρα πολυ!

 

ασχετο αλλα ο αλλος που πηρε τη γωνια του παντελου τι ειναι? καθαρος ή βρωμικος?? :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Link to comment
Share on other sites

na milaw 10 wres se mia mera mono me to amore sto kinito...:love:are call them all 600..:X:p
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:
Link to comment
Share on other sites

Γύρω στις 18 ώρες συνεχώμενη ανταλλαγή sms με το ίδιο άτομο και το μόνο διάλειμα 3 λεπτά να πάω μέχρι το περίπτερο και να βάλω κάρτα

-------

4 μέρες ξάγρυπνος 2 ταξίδι μέχρι τη κρήτη και πάλι πίσω και άλλες δύο για το γλέντι στο γάμο ενός ξαδέλφου μου(βάλτε και κρητικούς χορούς μέσα όχι εύκολους μέχρι και πεντοζάλη χόρεψα!!!):happy:

-----------

9 συνεχόμενα 3ποντα απ'το κέντρο του γηπέδου!!!!!!!!!στις 8:30

Hip Hop.
Link to comment
Share on other sites

4 μέρες ξάγρυπνος 2 ταξίδι μέχρι τη κρήτη και πάλι πίσω και άλλες δύο για το γλέντι στο γάμο ενός ξαδέλφου μου(βάλτε και κρητικούς χορούς μέσα όχι εύκολους μέχρι και πεντοζάλη χόρεψα!!!):happy:

-----------

9 συνεχόμενα 3ποντα απ'το κέντρο του γηπέδου!!!!!!!!!στις 8:30

 

Πολύ εντυπωσιακά τα συγκεκριμένα ρεκόρ. Αλλά μου φαίνονται κάπως υπερβολικά, ειδικά το πρώτο. Πώς κατάφερες να παραμείνεις τέσσερις μέρες άυπνος; Σίγουρα δεν αποκοιμήθηκες έστω και για μερικές ώρες;

Link to comment
Share on other sites

Ναι, δεν είμαι κι ιδιαίτερα περήφανος για το ρεκόρ μου :D. Τα ποδαράκια δεν είναι το «δυνατό» μου σημείο.

 

174 podarakia ego:D

Link to comment
Share on other sites

20άωρο στο wow (online παιχνίδι)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

 

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

20άωρο στο wow (online παιχνίδι)

 

ksero kapoious me 48ores:lol::lol::lol:

sto eksoteriko tha exei parapano:p

 

ego ekana 24oro sto manager

 

theiko to episodeio tou saouthpark ''make love not warcraft''

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Link to comment
Share on other sites

Πολύ εντυπωσιακά τα συγκεκριμένα ρεκόρ. Αλλά μου φαίνονται κάπως υπερβολικά, ειδικά το πρώτο. Πώς κατάφερες να παραμείνεις τέσσερις μέρες άυπνος; Σίγουρα δεν αποκοιμήθηκες έστω και για μερικές ώρες;

 

Δε μπορούσα να κοιμηθώ λόγο ηπερέντασης;)Τη πρώτη βραδιά στο πλοίο ταξίδεψα με την αδελφή μου και επειδή είχα να τη δω 2 μήνες τα λέγαμε στη βραδιά της επιστροφής το τι τράβηξα δε λέγεται:!:Δεν είχαμε καμπίνα και έτσι είπαμε να βολευτούμε στα αεροπορικά καθίσματα(τι προτότυπο όλες ποιασμένες αλλά δε κάθεται κανείς!)Στις 3 περίπου κι αφού ένα ζευγάρι ξύπνησε κι έφυγε βρήκα επιτέλους θέση και με μεγάλη μου ευχαρήστηση πάω να κοιμηθώ ο διπλανός την αφήνει:mad:και φεύγω τρέχοντας κατά τις τέσσερις που βρίσκω άλλη θέση με το που έχει αρχήσει να με πέρνει ο ύπνος αρχίζουν δύο ευγενέστατες εξ Αλβανίας γριούλες η μία στη μία σειρά θέσεων και η άλλη στην απέναντι να μιλάνε(μάλλον βρίζονταν ή έβριζαν άλλον ας είναι καλά το σχολείο μου και οι Αλβανοί του!)και όχι μόνο δε με άφησαν να κοιμηθώ αλλά ξύπνησαν και τους άλλους:lol:τις άλλες δύο μέρες τρελό γλέντι(τα μεσημέρια σα ψυχολογικό μόνο αν έχω πειρετό μπορώ να κοιμηθώ αλλιώς με τπτ!ΔΡΑΜΑ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Hip Hop.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...