tresor_jim Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 (edited) https://drive.google.com/file/d/1WclCzCnl6KhvtbFK8-fHb_Jq3ovNXSSj/view?usp=drive_open Το πορτραίτο λειτουργει μόνο στην πίσω κάμερα δυστυχώς... Και πρέπει να ανοίξεις το HDR πρώτα... Υπάρχει και άλλη βερσιόν με night mode αλλά είναι πολύ buggy και έχει πάρα πολύ φωτεινές φωτό,οπότε δεν την χρησιμοποιώ ούτε εγώ Εμένα δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση δυστυχώς. Αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει να βγάλουν να δουλεύει το μποκε με φλας Υπαρχει κάποιο ίντερνετ που να μη κάνει reload μετά τις 5 σελίδες θέλω να ανοίγω μια σελίδα κ Ναμη κάνει reload είναι σπαστικό δεν με νοιάζει θέλω να μένει εκεί που την άφησα... Στο s10 θα έχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ bright mode σαν το night mode της Huawei αφού έβαλε τα γυαλιά πρώτα στη σαμσουνγκ με μεγαλύτερο f1 κ ενώ η σαμι έχει f15 ... Για εμένα λόγος αλλαγής κ με την Τρίτη κάμερα Edited December 23, 2018 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 https://www.sammobile.com/2018/12/24/breaking-stable-galaxy-s9-android-pie-update-rolling-out/ Ουάου δηλ μέσα στην μέρα αύριο το πολύ θα έχουμε την stable; Χριστουγεννιάτικο δωράκι από την Σαμυ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 https://www.sammobile.com/2018/12/24/breaking-stable-galaxy-s9-android-pie-update-rolling-out/ Ουάου δηλ μέσα στην μέρα αύριο το πολύ θα έχουμε την stable; Χριστουγεννιάτικο δωράκι από την Σαμυ......... Ξεκινήστε να κατεβάζετε. Βγήκε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Πολύ ωραία νέα! Ας μας πει κάποιος που την κατέβασε την εμπειρία του από μπαταρία και απόδοση γενικότερα. Επίσης στο γερμανικό firmware θα δουλεύει το WiFi call της cosmote ; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Υπάρχει κάποιο link να την κατεβάσουμε πέρα από το a sammobile που κάνει 10 ώρες? Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603881419 Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603881419 Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ! Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Πολύ ωραία νέα! Ας μας πει κάποιος που την κατέβασε την εμπειρία του από μπαταρία και απόδοση γενικότερα. Επίσης στο γερμανικό firmware θα δουλεύει το WiFi call της cosmote ; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δουλεύει το wifi call. Ό,τι και να βάλεις δουλεύει γιατί μόλις δει την SIM σου, θα γίνει απευθείας EUR και όχι DBT. Έτσι λειτουργεί η φάση με το S9 εδώ και μήνες. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και χρόνια πολλά! Υπάρχει κάποιο link να την κατεβάσουμε πέρα από το a sammobile που κάνει 10 ώρες? Υπάρχει και το Samfirm. http://prntscr.com/lyxeoz (Στο plus βάζεις το SM 965F αντί για 960F https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μόλις μπήκε η stable με sideload δεν τα κατάφερα κ το έκανα με Odin. Με sideload μου έβγαζε σφάλμα δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή ήταν διαφορετική από αυτή που φοράω την beta 4 αν ξέρει κάποιος......anyway θα πω εντυπώσεις αύριο που θα το κάνω κ factory reset ..... Καλή σας μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μόλις μπήκε η stable με sideload δεν τα κατάφερα κ το έκανα με Odin. Με sideload μου έβγαζε σφάλμα δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή ήταν διαφορετική από αυτή που φοράω την beta 4 αν ξέρει κάποιος......anyway θα πω εντυπώσεις αύριο που θα το κάνω κ factory reset ..... Καλή σας μέρα lol. Εννοείται δεν θέλει sideload αυτή. Δεν είναι σαν τις beta που σας δίναμε. Μόνο odin από δω και πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Περναει κανονικά πάνω από την ορεο EUR ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Περναει κανονικά πάνω από την ορεο EUR ε; Ναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 παντως απο οτι βλεπω ολοι χτες δωσανε το december patch μαλλον για να δωσουν μετα την pie.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Έχω μείνει με το macbook και δεν μου διαβάζει το switch...Πότε άραγε θα δωθεί OTA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 καλησπερα...καλα χριστουγεννα και χρονια πολλα..σε ολους..υγεια χαρα σε ολους τους ανθρωπους εχω s9 plus απο public και δεν μου εχει ερθει ακομα...τι γινετε ρε παιδια καποιος με eur τα εχει παρει...αυτη η samsung..ωρες ωρες κανει κατι τρελα και μας τρελαινει....χρονια πολλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 προς το παρον πρεπει να το εχει παρει γερμανια,ιταλια και αλλη μια οποτε υπομονη σιγα σιγα θα ερθει...αν βιαζεσαι περνα την μεσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Germany Switzerland Italy United Arab Emirates Αυτές μέχρι στιγμής. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 προς το παρον πρεπει να το εχει παρει γερμανια,ιταλια και αλλη μια οποτε υπομονη σιγα σιγα θα ερθει...αν βιαζεσαι περνα την μεσω odin Μόλις πήρα ένα μικρό update με 69 mb λογικά πατς Δεκεμβρίου από κατάστημα Γερμανό αγορασμένο Πότε να περιμένουμε την pie λέτε ρε μάγκες ;; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Θεωρητικά και σήμερα ίσως...πρακτικά εγώ νομίζω 27-28 λόγω αργιών... Δεν ξέρω τι εργασία θέλει για να γίνει η EUR αλλά φαντάζομαι ημέρες αργίας δεν θα γίνει :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Θεωρητικά και σήμερα ίσως...πρακτικά εγώ νομίζω 27-28 λόγω αργιών... Δεν ξέρω τι εργασία θέλει για να γίνει η EUR αλλά φαντάζομαι ημέρες αργίας δεν θα γίνει :):) Καθε λιγο προστίθενται χωρες .ωραια κινηση απο την samsung αν και με αυτα που ειχαν δηλωση το περιμενα τουλάχιστον Φεβρουάριο . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 δεν βλεπω να εχει παρει καποια αλλη android 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Κανονικά έχω Eur αλλά έχω βάλει τις beta. Θα μου έρθει κανονικά η ΟΤΑ Εur όταν βγει ή θα πρέπει να την βάλω με odin σε κάθε περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει back up εφαρμογες και τα data τους χωρίς root εφόσον το smart switch κρατάει μόνο τις εφαρμογές χωρίς τα data τους. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει back up εφαρμογες και τα data τους χωρίς root εφόσον το smart switch κρατάει μόνο τις εφαρμογές χωρίς τα data τους. Νομίζω (δεν είμαι σιγουρος), ότι το samsung backup το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 δεν βλεπω να εχει παρει καποια αλλη android 9 Εχουν παρει αρκετες χωρες . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts