HSP Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλησπερα...στην παρεα...μολις βγηκε η ενημερωση του οκτωβριου...στα γερμανικα...οποιος την εχει κατεβασει...ας μας ενημερωσει ποσο ειναι και αν προσφερει τιποτα η εαν μπορει να ανεβασει εικονα την ωρα που την κατεβαζει...αν ειναι ευκολο.. Εισαι σιγουρος οτι βγηκε η ενημερώση στα Γερμανικα ?? Το είδες καπου ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Εισαι σιγουρος οτι βγηκε η ενημερώση στα Γερμανικα ?? Το είδες καπου ?? Ναι ναι ειμαι σιγουρος το πρωι λιγο μετα της 12 το μεσημερι ανεβηκε στο sammobile...για αυτο ρωτησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Εγώ την έβαλα χειροκίνητα και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ναι ναι ειμαι σιγουρος το πρωι λιγο μετα της 12 το μεσημερι ανεβηκε στο sammobile...για αυτο ρωτησα... Χθες το απογευματάκι δεν ειχα κάτι... Πριν μισή ωρα εσκασε.... Βελτιωση στην αποδοση της καμερας κ επιδιόρθωση ασφαλείας (265 mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Χθες το απογευματάκι δεν ειχα κάτι... Πριν μισή ωρα εσκασε.... Βελτιωση στην αποδοση της καμερας κ επιδιόρθωση ασφαλείας (265 mb) Ααααα βελτιωνει την καμερα...καλο αυτο...περιμενουμε ποτε θα σκασει και στα ελληνικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 εγω ακομα δεν εχω παρει του Σεπτεμβρίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Samfirm και είσαι πάντα ενημερωμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Samfirm και είσαι πάντα ενημερωμένος Ακομα και αν δεν εχει βγει για τη χωρα του?ειναι Αγγλικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 (edited) Δεν έχει σημασία.. Εσύ στο samfirm θα βάλεις DBT. Να πάρεις του γερμανικού. Ίδια είναι όλα. Εμένα το δικό μου ελληνικό και το έχω ένα χρόνο με γερμανικές rom κάθε μήνα και όταν χρειάστηκα service βέβαια και μου τα άλλαξαν όλα. Μπαταρία, θύρα φόρτισης, κάμερα... Θέλω να πω ότι δεν γράφει KNOX ούτε εγγύηση χάνουμε ούτε τίποτα. Κατεβάζεις με samfirm το λογισμικό και το φλασάρεις με Odin και όλα καλά Edited October 17, 2019 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Δεν έχει σημασία.. Εσύ στο samfirm θα βάλεις DBT. Να πάρεις του γερμανικού. Ίδια είναι όλα. Εμένα το δικό μου ελληνικό και το έχω ένα χρόνο με γερμανικές rom κάθε μήνα και όταν χρειάστηκα service βέβαια και μου τα άλλαξαν όλα. Μπαταρία, θύρα φόρτισης, κάμερα... Θέλω να πω ότι δεν γράφει KNOX ούτε εγγύηση χάνουμε ούτε τίποτα. Κατεβάζεις με samfirm το λογισμικό και το φλασάρεις με Odin και όλα καλά Υπαρχει καποιος οδηγος γιατι ειμαι λιγο ασχετη με αυτα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 https://www.thecustomdroid.com/download-samsung-stock-firmware-using-samfirm-guide/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 https://www.thecustomdroid.com/download-samsung-stock-firmware-using-samfirm-guide/ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 ευχαριστω! Ειναι ολοκληρο το λειτουργικο οχι μονο σκετη ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 240 με το ανώτερο 300 πρέπει να πιάνει τώρα. ήμουν έτοιμος να το πουλήσω αλλά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να περιμένω να δω του 2020 τα κινητά Το 64 dual sim έχει 690 στο skroutz! Μου φαίνονται λίγο λίγα τα 240-300. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 380-450ε να τοχει φυσικα καποιος σε αριστη κατασταση τι 240ε ρε παιδια....Καινουργια εχουν 550-650ε στα δε καταστηματα η τιμη ειναι ακομα στο θεο.Η Wind τοχει ενα χιλιαρικο :p ---->>>> https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/samsung-galaxy-s9-plus-black-g965f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 (edited) Ειναι ολοκληρο το λειτουργικο οχι μονο σκετη ενημερωση. φανταζομαι οτι κατεβαζω την rom της χωρας που θελω απο sammomile? Υπαρχει ο οδηγοσ στα ελληνικα? Edited October 17, 2019 by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 380-450ε να τοχει φυσικα καποιος σε αριστη κατασταση τι 240ε ρε παιδια....Καινουργια εχουν 550-650ε στα δε καταστηματα η τιμη ειναι ακομα στο θεο.Η Wind τοχει ενα χιλιαρικο :p ---->>>> https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/samsung-galaxy-s9-plus-black-g965fΝαι αλλά πες πως παίρνεις 350 τι άλλο παίρνεις μετά? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ναι αλλά πες πως παίρνεις 350 τι άλλο παίρνεις μετά? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Αντικειμενικα οτι και να παρεις θα ειναι το ιδιο η χειροτερο. Λογο ρουτινας σουρχετε η αλλαγη:p Για φαρμακο διαβασε τα δεδομενα της συσκευης σου συγκρινε τη με αλλες και πες μετα εαν αξιζε .Ριξε μια ματια να τα ξαναθυμηθεις---->>> https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s9+-8967.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 380-450ε να τοχει φυσικα καποιος σε αριστη κατασταση τι 240ε ρε παιδια....Καινουργια εχουν 550-650ε στα δε καταστηματα η τιμη ειναι ακομα στο θεο.Η Wind τοχει ενα χιλιαρικο :p ---->>>> https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/samsung-galaxy-s9-plus-black-g965f στο skroutz είχε φτάσει μεχρι 459 η τιμή πλέον έχει ανέβει γιατί το έχουν ελάχιστα μαγαζιά διότι είναι παλιό μοντέλο. αν το δώσετε σε κάποιον γνωστό σας πάνω από 300 καλός. σε ξένο που ξέρει από τιμές δύσκολα πάνω από 300. για μένα δεν αξίζει να το δώσεις και εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια ας περιμένουμε την επόμενη γενιά να δούμε τι θα γίνει. και αν δεν έχουμε πολλά λεφτά για κινητό περνούμε Xiaomi με snapdragon 865. εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το επόμενο μου θα είναι one plus 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 και γω είχα μαζέψει κάτι ψηλά.. σκεφτόμουν να το δώσω.. είδα τι κυκλοφορεί στην αγορά και μέχρι που φτάνω.. είδα ότι ακόμη κραταει και πάει σφαίρα...και μου εκανα δωρο ενα drone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Eν ετει 2020 πως το βλεπετε? Θα συνεχισει να ειναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Παιδιά έχει πάει κανείς τώρα πρόσφατα το κινητό στην smarttech με burn in στην οθόνη? και αν ναι, τι ανταλλακτικά σας άλλαξαν? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Eν ετει 2020 πως το βλεπετε? Θα συνεχισει να ειναι καλό? Χαλαρά εννοείται...εδώ με το s8 plus και νιώθω να μην μου λείπει κάτι, πόσο δε με το 9+ που θα πάρει και την 10 σε λίγο καιρό. Αξίζει φυσικά κατά την γνώμη μου Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πως να εχει θεμα απο τη στιγμη που εχει 8 core και οι τεσσερις ειναι στα 2.7-2.9G.Η μοναδικη ειναι εκει εξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Παιδιά έχει πάει κανείς τώρα πρόσφατα το κινητό στην smarttech με burn in στην οθόνη? και αν ναι, τι ανταλλακτικά σας άλλαξαν? Πηγε γνωστος μου. Οθονη και μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts