xlidas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ένα ενδιαφέρον videaki για το κινητό μας.. ειδικά το animation scale πρέπει να το κάνετε όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Με δεδομένα ανοιχτά... Ούτε 2 ώρες sot ρε παιδιά? Μια ώρα Facebook. Δε βγάζει ούτε μισή μέρα τι διαολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Έχεις 36% μπαταρία βέβαια, οπότε άλλη μια ώρα sot περίπου. Εγώ το ανέφερα και πριν κανένα μήνα. Το s9 που πήρα στη γυναίκα (2-3 μηνων) έχει γίνει χάλι μαύρο στο θέμα αυτονομία εντελώς ξαφνικά. Τελειώνω την μέρα μου με 50% μπαταρία περίπου στο s8+ μου με 2μιση ώρες sot και το s9 το μεσημέρι έχει κλείσει από μπαταρία με ίδιο sot. Και γενικότερα έχει βουίξει ο τόπος για τα s9 και το τραγικό drain σε standby χωρίς κανένα λόγο. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Καλησπερα,εχω το s8 εδω και καποιους μηνες αλλα με επιασε (ξανα)το μικροβιο της αλλαγης.Πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του s9 σε σχεση με το s8 ή να κοιταξω κατι αλλο; Το μεγεθος του s8/9 ειναι ιδανικο για μενα,δεν θελω κατι μεγαλυτερο.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Γυρίζοντας από δουλειά! Ούτε μισή μέρα. Πιο ξεκάθαρη εικόνα! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Γυρίζοντας από δουλειά! Ούτε μισή μέρα. Πιο ξεκάθαρη εικόνα! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατέβασε το betterbatterystats xda edition και πέρασε το. Αύριο στείλε μας και από εκεί screenshots τα πάντα να δούμε τι στο ξεσκίζει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 ωραια ! μολις την κατεβασα! θα τσεκαρω και θα ανεβασω screenshot απο εκει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ίδια νούμερα, στο 3ωρακι εμείς και κλειστό το μεσημέρι. Και το gsam που πέρασα και του έδωσα permissions με adb, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Δεν θα σου πρότεινα να μπεις σε διαδικασία επαναφοράς κλπ, γιατί απλά το έχουνε πολλοί το πρόβλημα. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Ελπίζω να να διορθωθεί από την Samsung τουλάχιστον σύντομα.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 (edited) Και εμένα η μπαταρία εχει την ιδια απόδοση σαν του barcelonistas, ειδικά μετά το τελευταίο update. Αν δεν το έχουν όλοι το πρόβλημα αλλά το έχουν πολλοί.. μήπως μια επίσκεψη στο service για αλλαγή μπαταρίας έλυνε το πρόβλημα? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γυρίζοντας από δουλειά! Ούτε μισή μέρα. Πιο ξεκάθαρη εικόνα! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 20% έχει καταναλώσει το Android συνολικά. Σε όλους τόσο είναι? Edited September 14, 2018 by xlidas Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 το betterbatterystats μαλλον δουλευει 100% με ροοτ κινητο ! δε ξερω ποσο θα βοηθησει , παρολα αυτα θα ανεβασω οπως ειπες φωτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 το betterbatterystats μαλλον δουλευει 100% με ροοτ κινητο ! δε ξερω ποσο θα βοηθησει , παρολα αυτα θα ανεβασω οπως ειπες φωτο ! Όχι φίλε μου, δεν δουλεύει μόνο με root. Το βρίσκεις εδώ. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 (Αυτό κατέβασε http://prntscr.com/kui2d5) Εδώ βλέπεις πως το βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Δυστυχώς αυτή είναι η μπαταρία της συσκευής και αυτά τα δόντια της. Ειδικά για.. δεινούς χρήστες της εφαρμογής Facebook και αντίστοιχων εφαρμογών, σε συνδυασμό με άσπρα θέματα, άνω του μετρίου φωτεινότητα και μόνιμα data, ούτε μισή μέρα. Αν τυχόν υπάρχει και κακό σήμα ή κακό WiFi ακόμα χειρότερα. Προσωπικά κάνω εντελώς διαφορετική χρήση και μου είναι ικανοποιητική η μπαταρία του σε καθημερινή βάση, αλλά στα ταξίδια που δουλεύω φουλ data, κλήσεις, GPS, email ζήτημα από το πρωί να μου φτάσει 4 το μεσημέρι. Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Έχει δοκιμάσει να τραβήξει κανεις φωτο μεσα σε πισινα η σε θαλασα ... εννοω να το κανει βουτια στο νερο ? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 (edited) Δυστυχώς αυτή είναι η μπαταρία της συσκευής και αυτά τα δόντια της. Ειδικά για.. δεινούς χρήστες της εφαρμογής Facebook και αντίστοιχων εφαρμογών, σε συνδυασμό με άσπρα θέματα, άνω του μετρίου φωτεινότητα και μόνιμα data, ούτε μισή μέρα. Αν τυχόν υπάρχει και κακό σήμα ή κακό WiFi ακόμα χειρότερα. Προσωπικά κάνω εντελώς διαφορετική χρήση και μου είναι ικανοποιητική η μπαταρία του σε καθημερινή βάση, αλλά στα ταξίδια που δουλεύω φουλ data, κλήσεις, GPS, email ζήτημα από το πρωί να μου φτάσει 4 το μεσημέρι. Tapatalked using my galaxy S9 Μια χαρά είναι το fb το ινσταγκραμ και τα υπόλοιπα. Έχω βάλει αρκετές φορές screenshots από betterbatterystats κλπ. Μέχρι και 5:20 sot έχω βγάλει και αυτό όλο με 4g (μόνιμα ανοιχτό και το κινητό δεν φεύγει απ το χέρι). Απλά έχω πάρα πολύ καλό σήμα και 30-35% φωτεινότητα. 2 ώρες+ facebook app και messenger 2 ώρες+ instagram ΠΟΛΛΕΣ φωτο και αρκετά βίντεο. Κλήσεις 0 εκτός από μερικά calls στο viber (πιάνεται; ) Games 0. Μουσική κανα 40λεπτο. FULL ανάλυση. Αν κάνω νορμαλ χρήση, μου βγάζει την μέρα για πλάκα και γυρνάω σπίτι με ένα 15-20% ΑΝ ανοίξω και power saving. Αυτό που κάνω εγώ προσωπικά είναι να βάζω ΟΟΟΟΟΛΑ τα apps "always sleeping" ΥΓ. Δεν χάνονται ειδοποιήσεις από πουθενά (άκουσα να το λένε και αυτό, κλαίω) ΥΓ2. Έχω το μικρό S9. Δοκιμάστε το και εσείς. Edited September 14, 2018 by UsualSuspect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 (edited) δεν δεχεται την εντολη στο cmd για να ξεκλειδωσει η εφαρμογη! πφφφφφφφ το καταφερα διαολε! αυριο θα εχω το feedback ! Edited September 14, 2018 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Από τις 08.00-16.00 Εχω και του betterbatterry. Πείτε μου ποιες καρτέλες να ανεβάσω Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Εγώ κατέθεσα την άποψη μου παραπάνω. Από περιέργεια, έχετε δύο κάρτες SIM ενεργές ή μόνο μία; Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Εγώ κατέθεσα την άποψη μου παραπάνω. Από περιέργεια, έχετε δύο κάρτες SIM ενεργές ή μόνο μία; Tapatalked using my galaxy S9 Μόνο μια εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τις 08.00-16.00 Εχω και του betterbatterry. Πείτε μου ποιες καρτέλες να ανεβάσω Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Summary και partial wakelocks για αρχή. Δες μερικά δικά μου πριν κανα μηνα η 2 (δεν θυμαμαι) https://prnt.sc/kb24cv https://prnt.sc/kb24kt https://prnt.sc/kb24wb https://prnt.sc/kb25d4 https://prnt.sc/kb25fw https://prnt.sc/kb25ig Edited September 15, 2018 by UsualSuspect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Εγώ δύο, σίγουρα παίζει ρόλο η δεύτερη κάρτα SIM. Και στο Huawei p10 που είχα όσο είχα μια κάρτα SIM έβγαζα 1.5 μέρα και με το έβαλα 2η SIM έπεσα στην 1 μέρα. Ίσος δοκιμάσω Και το s9 με μια sim για λίγες μέρες αν και έχω σκοπό να καταργήσω το δεύτερο νούμερο. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ορίστε της 1ης μέρας Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Μια χαρά είναι το fb το ινσταγκραμ και τα υπόλοιπα. Έχω βάλει αρκετές φορές screenshots από betterbatterystats κλπ. Μέχρι και 5:20 sot έχω βγάλει και αυτό όλο με 4g (μόνιμα ανοιχτό και το κινητό δεν φεύγει απ το χέρι). Απλά έχω πάρα πολύ καλό σήμα και 30-35% φωτεινότητα. 2 ώρες+ facebook app και messenger 2 ώρες+ instagram ΠΟΛΛΕΣ φωτο και αρκετά βίντεο. Κλήσεις 0 εκτός από μερικά calls στο viber (πιάνεται; ) Games 0. Μουσική κανα 40λεπτο. FULL ανάλυση. Αν κάνω νορμαλ χρήση, μου βγάζει την μέρα για πλάκα και γυρνάω σπίτι με ένα 15-20% ΑΝ ανοίξω και power saving. Αυτό που κάνω εγώ προσωπικά είναι να βάζω ΟΟΟΟΟΛΑ τα apps "always sleeping" ΥΓ. Δεν χάνονται ειδοποιήσεις από πουθενά (άκουσα να το λένε και αυτό, κλαίω) ΥΓ2. Έχω το μικρό S9. Δοκιμάστε το και εσείς. μολις το δοκιμασα ! για να δουμε ! οτι αλλη συμβουλη εχεις πες μου ! δε γινεται να βγαζω μιση μερα εχω ξενερωσει μια βδομαδα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ορίστε της 1ης μέρας Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε και τα υπόλοιπα. ΟΛΑ βασικά αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 εβαλα ολα τα apps always sleepping! ειδα βιντεακια με τιπς, κατεβασα ποιοτητα οθονης(αν και δε θελω), gps εξοικονομιση και αλλα μικρα μικρα! θα δειξει αυριο ! δεν ξερω αν βλεπετε κατι περιεργο στα screenshot απο betterbattery μιας και δεν ξερω να ερμηνευω σωστα! επισης παρατηρησα κατι περιεργο ! με μολις 15-20 λεπτακια spotify τουλαχιστον -10% ! και μου το εβγαλε και σαν ''αναφορα προβληματικων εφαρμογων ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εβαλα ολα τα apps always sleepping! ειδα βιντεακια με τιπς, κατεβασα ποιοτητα οθονης(αν και δε θελω), gps εξοικονομιση και αλλα μικρα μικρα! θα δειξει αυριο ! δεν ξερω αν βλεπετε κατι περιεργο στα screenshot απο betterbattery μιας και δεν ξερω να ερμηνευω σωστα! επισης παρατηρησα κατι περιεργο ! με μολις 15-20 λεπτακια spotify τουλαχιστον -10% ! και μου το εβγαλε και σαν ''αναφορα προβληματικων εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Χτες ήρθε νέο update 66mb ουσιαστικά το security Σεπτεμβρίου. EUR csc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Χτες ήρθε νέο update 66mb ουσιαστικά το security Σεπτεμβρίου. EUR csc Και σε εμένα.. Ίσος επανέρθει η μπαταρία σε επίπεδα του προηγούμενου μήνα.. Για να δούμε. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts