Mpoumpis106 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Έχω την εντύπωση ότι δέχεται μέχρι 500GB εσωτερικό σκληρό δίσκο. Φοράς Custom Firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Γεια σας παιδια. Τις τελευταιες μερες εψαχνα για ασυρματο headset που να μεταφερει τον ηχο της τηλεορασης. Μου χρειαζεται γιατι οταν παιζω παιχνιδια (ή βλεπω ταινιες) οι υπολοιποι στο σπιτι γκρινιαζουν οτι ακουγεται δυνατα. Και ετσι οποτε παιζω (που συνηθως βρισκω χρονο πολυ βραδινες ωρες) αναγκαζομαι να εχω την τηλεοραση πολυ χαμηλα για να μην ακουγεται και ετσι χανω οτι ηχητικο εφε μπορει να εχει ενα παιχνιδι. Ψαχνοντας συντομα στο νετ για κατι αμεσο (με την εννοια να μη μπω σε διαδικασια παραγγελιας απ εξω) και οικονομικο (μεχρι 100 ευρω) επεσα πανω σε αυτα: http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-PS3-Wireless-Stereo-Headset-PS719187295.htm Οι ερωτησεις μου ειναι αν εχει εμπειρια κανεις κ αν ξερετε αν μεταφερουν μονο τον ηχο του ps3 ή μπορουν, συνδεοντας το usb stick στην τηλεοραση, να μεταφερουν γενικως τον ηχο (οπως πχ σε μια ταινια). Ευχαριστω και αν εχετε καποια αντιπροταση σας ακουω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis83 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΚΑΙΡΕΑ WIFI ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟ PLAY STATION 4,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ PLAY ΑΣΥΡΜΑΤΑ Η ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑΠΑΙΖΩ ONLINE? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited February 27, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Πέραν του ότι μας βγήκαν τα μάτια :p, αφού είναι δίπλα, γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν ενσύρματα ή ασύρματα από το router ? Αν για κάποιο περίεργο λόγο δεν γίνεται, υπάρχει επιλογή στα Windows "Share this computer's internet connection" ενσύρματα ή ασύρματα, όπου και μπορείς να συνδεθείς στο νέο "δίκτυο" που θα φτιάξεις στα Windows. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis83 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΕ ΤΟ PLAY,ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ,ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΟ PLAY. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Όλα γίνονται, αλλά ξαναρωτάω, αφού είναι δίπλα PC και PS3 (δηλαδή στην ίδια περίπου απόσταση από το router) γιατί δεν παίρνεις δίκτυο ενσύρματα ή ασύρματα κατευθείαν στο PS3 ? :confused: Αν θες σώνει και ντε για κάποιο λόγο να συνδέσεις το PC με το PS3, απλά χρειάζεσαι μια δεύτερη κάρτα δικτύου ή ένα δεύτερο WiFi stick, με το οποίο να δημιουργήσεις ένα hotspot, με τη διαδικασία που σου είπα πιο πριν. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis83 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Συγνώμη για τα κεφαλαία δεν το γνώριζα.Το router είναιν 100 μέτρα μακρία,και δεν το βρίσκει το ps4. Ευχαρίστω the ace για τις συμβουλές.θα προσπαθήσω να κάνω αυτα που μου είπες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Συγνώμη για τα κεφαλαία δεν το γνώριζα.Το router είναιν 100 μέτρα μακρία,και δεν το βρίσκει το ps4. Ευχαρίστω the ace για τις συμβουλές.θα προσπαθήσω να κάνω αυτα που μου είπες.. 100 μέτρα και έχεις σήμα ασύρματο; Μπράααβο, τι router έχεις φίλε; Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδιά δώστε και κάνα λινκ να πάρω την επετειακή έκδοση ακριβείας Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Γεια σας παιδια. Τις τελευταιες μερες εψαχνα για ασυρματο headset που να μεταφερει τον ηχο της τηλεορασης. Μου χρειαζεται γιατι οταν παιζω παιχνιδια (ή βλεπω ταινιες) οι υπολοιποι στο σπιτι γκρινιαζουν οτι ακουγεται δυνατα. Και ετσι οποτε παιζω (που συνηθως βρισκω χρονο πολυ βραδινες ωρες) αναγκαζομαι να εχω την τηλεοραση πολυ χαμηλα για να μην ακουγεται και ετσι χανω οτι ηχητικο εφε μπορει να εχει ενα παιχνιδι. Ψαχνοντας συντομα στο νετ για κατι αμεσο (με την εννοια να μη μπω σε διαδικασια παραγγελιας απ εξω) και οικονομικο (μεχρι 100 ευρω) επεσα πανω σε αυτα: http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-PS3-Wireless-Stereo-Headset-PS719187295.htm Οι ερωτησεις μου ειναι αν εχει εμπειρια κανεις κ αν ξερετε αν μεταφερουν μονο τον ηχο του ps3 ή μπορουν, συνδεοντας το usb stick στην τηλεοραση, να μεταφερουν γενικως τον ηχο (οπως πχ σε μια ταινια). Ευχαριστω και αν εχετε καποια αντιπροταση σας ακουω. Όχι φίλος το ps3 δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα, μόνο για chat μπορείς. Δοκίμασα 3 BT Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Θες κατι τετοιο http://www.amazon.com/gp/product/B004P15HD0/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B004P15HD0&linkCode=as2&tag=womebreacent-20 το συνδεεις με οπτικη ινα και επιλεγεις στο PS3 να δινει τον ηχο απο την οπτικη.(ειχα fat και ειχε οπτικη εξοδο , δεν ξερω αν την εχουν ακομα) Ισως βρεις και καποια πιο φτηνα χωρις οπτικη ινα , με RCA αλλα πρεπει να δεις αν η τηλεοραση σου εχει audio out σε RCA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_spu Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γεια σας παιδια. Τις τελευταιες μερες εψαχνα για ασυρματο headset που να μεταφερει τον ηχο της τηλεορασης. Μου χρειαζεται γιατι οταν παιζω παιχνιδια (ή βλεπω ταινιες) οι υπολοιποι στο σπιτι γκρινιαζουν οτι ακουγεται δυνατα. Και ετσι οποτε παιζω (που συνηθως βρισκω χρονο πολυ βραδινες ωρες) αναγκαζομαι να εχω την τηλεοραση πολυ χαμηλα για να μην ακουγεται και ετσι χανω οτι ηχητικο εφε μπορει να εχει ενα παιχνιδι. Ψαχνοντας συντομα στο νετ για κατι αμεσο (με την εννοια να μη μπω σε διαδικασια παραγγελιας απ εξω) και οικονομικο (μεχρι 100 ευρω) επεσα πανω σε αυτα: http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-PS3-Wireless-Stereo-Headset-PS719187295.htm Οι ερωτησεις μου ειναι αν εχει εμπειρια κανεις κ αν ξερετε αν μεταφερουν μονο τον ηχο του ps3 ή μπορουν, συνδεοντας το usb stick στην τηλεοραση, να μεταφερουν γενικως τον ηχο (οπως πχ σε μια ταινια). Ευχαριστω και αν εχετε καποια αντιπροταση σας ακουω. Λοιπον αν η τν σου εχεξ εξοδο jack τοτε πολυ ευκολα μεταφεερεις οποιονδυποτε ηχο βγαζει η τηλεοραση αλλα προσεξε γιατι δν τκ συνδεεις με το playstation σου αλλα με την τν σου οποτεαποφευγετε καθε chat η οτιδηποτε σχετιζεται με το playstation Παράθεση LeEco le pro 3 user! One of the few:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radis Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τα εξης : αξιζει να παρει κανεις το ps4 σε αυτες τις δυσκολες οικονομικα εποχες η καλυτερα να μην το αγορασεις κι ας εισαι φανατικος της σειρας playstation(γιατι τα 400 ευρω ειναι σχεδον βασικος μισθος) και κατι τελευταιο ποια πιστευεται οτι ειναι τα καλυτερα games που αξιζει να παιξεις στο ps4?(καλυτερα γραφικα και γιατι οχι και story) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369656 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radis Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 που κολλαει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 κολλαει. κανε την ερωτηση σου εκει. αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radis Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 α σορυ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radis Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 θα ηθελα να ρωτησω αμα πιστευεται οτι θα πεσει η τιμη του ps4(περιπου στα 270 ευρω) και αμα αξιζει να περιμενω για το x box one s που θα κυκλοφορησει τον αυγουστο επισης μονο σε μενα φανηκε περιεργο οτι το x box one s θα κανει μονο 269 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλησπέρα έχω το ps 3 όλα δούλευαν κανονικά της 3 τελευταίες μέρες προσπαθώ να το συνδέσω στο WiFi του σπιτιού μου αλλά ενώ βάζω κανονικά τον κωδικό του ρουτερ μου βγάζει ότι είναι λάθος ο κωδικός τι μπορώ να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 εγω που ειμαι ασχετος με το PS5 να ρωτησω;;;;;;; αγορασα για το γιο μου το PS5, αγορασα και δισκετα spider 2..... δεν την αναγνωριζει. Ειμαι ασχετος ομως...ανοιγω το PS5, συνδεεται, βαζω την δισκετα..δεν μου την εμφανιζει πουθενα. Κανονικα τι θα επρεπε να γινει; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Αλλα παιχνίδια τα αναγνωρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 3 ώρες πριν, sakaflias said: εγω που ειμαι ασχετος με το PS5 να ρωτησω;;;;;;; αγορασα για το γιο μου το PS5, αγορασα και δισκετα spider 2..... δεν την αναγνωριζει. Ειμαι ασχετος ομως...ανοιγω το PS5, συνδεεται, βαζω την δισκετα..δεν μου την εμφανιζει πουθενα. Κανονικα τι θα επρεπε να γινει; κατά 99% τη βάζεις λάθος - αν την έχεις σε κάθετη μορφή, η από κάτω πλευρά του δίσκου πρέπει να είναι προς τα πάνω. τσέκαρε το καλύτερα στο youtube για να καταλαβεις τι εννοώ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου On 30/12/2023 at 10:05 ΜΜ, mol said: Αλλα παιχνίδια τα αναγνωρίζει? οχι Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, sakaflias said: οχι Βάζεις σωστά το δισκάκι? Αν ναι τότε θα έχει προβλημα η κονσολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts