alex61 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλημερα ! Για ota update μιλατε παιδια ; Ναι, έχουμε αναβάθμιση σε oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Ωραιο το Oreo ! Παει...S9 το κανανε... αμαν...αντε τυχερουλιδες....:p:p:p ---->>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλησπέρα παιδιά αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν εγκαταστήσει την έκδοση 8 oreo.αξιζει η αναβαθμίση για πείτε λίγο pros and cons, μπαταρία για να ξέρουμε και εμείς που δεν έχει έρθει το update ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ακόμα την περιμένω μπαίνω κάθε μέρα στην αναβάθμιση λογισμικού. Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 (edited) Εχω την εντυπωση οτι θα ανεβουν πρωτα ολα τα λειτουργικα και μετα θα στειλουν τα ota.Εμενα παντως το λειτουργικο ειναι Eur/ATO Αυστριακο και εχει παραμεινει στην 7.1.1 δεν εχουν ανεβασει την 8αρα. ----->>>> https://i.imgur.com/C9rjPKN.jpg Edited August 2, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Αυτοί που έχουν ελληνική ρομ EUR /EUR διάβασα τον Οκτώβριο θα πάρουν oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 πως μπαινει διαφορετικος ηχος κλησης στις επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 (edited) πως μπαινει διαφορετικος ηχος κλησης στις επαφες? Πατα επανω σε μια αποθηκευμενη επαφη θα σου βγει μενου πηγαινε στις ' Λεπτομεριες' πατα πηγαινε πανω αριστερα 'Επεξεργασια' πατα και θα βρεις κατω 'προβολη περισσοτερων' πατα και αλλαξε τους ηχους. Μη ξεχασεις μετα να κανεις πανω δεξια 'Αποθηκευση'. EDIT: Ανεβηκε Cosmote Firmware Greece Cosmote Oreo 8.0---->>>> https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a8/SM-A530F/COS/download/A530FXXU2BRG1/227108/ Edited August 2, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Δεν άντεξα το έκανα μέσω Odin ελληνικό Vodafone από ελληνικό eur Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Χρειάστηκε και factory reaet ? Είμαι στο παρά 5 να το κάνω με odin κ εγώ αλλά βαριέμαι αφάνταστα να το στήσω από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) Αυτό που ανέβηκαν οι branded και και δεν έχει ανέβει Generic με ξεπερνά, πραγματικά. Να ρωτήσω, αυτές της Vodafone και της Cosmote, περιέχουν bloatware? Edited August 3, 2018 by kastorakos84 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) Δεν άντεξα το έκανα μέσω Odin ελληνικό Vodafone από ελληνικό eur Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρειάστηκε και factory reaet ? Είμαι στο παρά 5 να το κάνω με odin κ εγώ αλλά βαριέμαι αφάνταστα να το στήσω από την αρχή Δεν αντεξατε ε; :p:lol: Πω ρε παιδια εχω σπαριλα απο τη ζεστη δεν ερχεστε να κανετε και το δικο μου γιατι θα μας γκαστρωσει η sammy με τα ota :lol: Edited August 3, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) Θα αναφερθώ σε ένα προβλημα που έχει το κινητό, στο οποίο είχα αναφερθεί σε παλιότερο ποστ. Πριν το αγοράσω είχα ψάξει σχολαστικά στο Internet για τυχόν προβλήματα. Ειχα διαβάσει κάτι δημοσιεύσεις και παραπονα χρηστών ότι ο ηχος κάνει διακοπές όταν το τηλέφωνο φορτίζεται και η μπαταρία είναι πάνω από 70%. Τελικά αποφάσισα να το πάρω αλλά το κάνει και το δικό μου. Οι πιο πολλοί λένε ότι είναι bug στο λογισμικό μετά την αναβάθμιση του Φεβρουαρίου. Το έχει προσέξει κάνεις αυτό; Επίσης λένε όσοι πήραν oreo ότι δεν φτιάχτηκε Για το δοκιμάσει κανείς την ώρα που φορτίζει να βάλει να παίξει κάτι από το ηχείο. Ότι να ναι από youtube μέχρι μουσική από την συλλογή Edited August 3, 2018 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) Που είναι η ρύθμιση για να βλέπεις μεγάλη την φοτο που έχεις βάλει σε επαφη οταν σε καλει? Edited August 3, 2018 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Θα αναφερθώ σε ένα προβλημα που έχει το κινητό, στο οποίο είχα αναφερθεί σε παλιότερο ποστ. Πριν το αγοράσω είχα ψάξει σχολαστικά στο Internet για τυχόν προβλήματα. Ειχα διαβάσει κάτι δημοσιεύσεις και παραπονα χρηστών ότι ο ηχος κάνει διακοπές όταν το τηλέφωνο φορτίζεται και η μπαταρία είναι πάνω από 70%. Τελικά αποφάσισα να το πάρω αλλά το κάνει και το δικό μου. Οι πιο πολλοί λένε ότι είναι bug στο λογισμικό μετά την αναβάθμιση του Φεβρουαρίου. Το έχει προσέξει κάνεις αυτό; Επίσης λένε όσοι πήραν oreo ότι δεν φτιάχτηκε Για το δοκιμάσει κανείς την ώρα που φορτίζει να βάλει να παίξει κάτι από το ηχείο. Ότι να ναι από youtube μέχρι μουσική από την συλλογή Πηγαινε στη μπαταρια και επελεξε κανονικη φορτιση.Εγω παντως δεν ξερω ουτε προκειτε να σου πω γιατι παντα το βαζω το βραδυ που πεφτω για υπνο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Που είναι η ρύθμιση για να βλέπεις μεγάλη την φοτο που έχεις βάλει σε επαφη οταν σε καλει? λαθος τυπογραφειου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Δεν κρατήθηκα , την φλασαρα και τώρα στήνω από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Παιδιά για θυμίστε μου αν ξέρει κανείς γιατί πάνε 4-5 χρόνια που ασχολούμουν με Odin. Εγγύηση κανονικά δεν έχουμε θέμα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Ναι δεν γράφει ο Knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Ξέρετε κάτι γι αυτό, empty dish κάτω δεξιά στις ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Που είναι η ρύθμιση για να βλέπεις μεγάλη την φοτο που έχεις βάλει σε επαφη οταν σε καλει? κανείς δεν εχει βαλει φοτο σε επαφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Μία ερώτηση προς τους κατόχους. Επειδή το γλυκοκοιτάζω και σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω, μπορείτε να μου πείτε πόσο SOT έχετε κατά μέσω όρο? Γνωρίζω πως οι χρόνοι είναι σχετικοί, αλλά θα μου δώσουν μια εικόνα για τη μπαταρία της συσκευής (γιατί μου φαίνεται λίγο μικρή). Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 (edited) Μία ερώτηση προς τους κατόχους. Επειδή το γλυκοκοιτάζω και σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω, μπορείτε να μου πείτε πόσο SOT έχετε κατά μέσω όρο? Γνωρίζω πως οι χρόνοι είναι σχετικοί, αλλά θα μου δώσουν μια εικόνα για τη μπαταρία της συσκευής (γιατί μου φαίνεται λίγο μικρή). Είμαι με 1ωρα και 45 λεπτά οθονη με 4g 2 mail και opera που είναι λίγο μπαταριοφαγος και η μπαταρία 60%. Γενικα από θέμα μπαταρίας είναι super. Επίσης η γρήγορη φόρτιση τα σπάει. Σε μισή ώρα έχεις πάρει ένα 40% άνετα Edited August 5, 2018 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Από πού απενεργοποιείτε η βοήθεια της οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Πέρασα Oreo με Smart Switch. Όποιος έχει περάσει, μπορεί να μου πει το μέγεθος του system του; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts