Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος στο ΚΔ Αττικής θα διάβασε τα ποστ & τα παράπονά μου εδώ , αλλιώς δεν εξηγείται :

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 24-12-2016 09:51 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 24-12-2016 11:51 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-12-2016 07:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-12-2016 20:46 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-12-2016 22:46 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ :D

!!!!!!!!!!!!

Edited by apost_V

People should not be afraid of their governments.

Governments should be afraid of their people.

Μαλιστα. Αφου μπηκε χθες 20/12 στην Ελλαδα, φανταζομαι οτι στα μεσα της επομενης θα πρεπει να το περιμενω.

1-3 εβδομαδες να περιμενεις.Ειναι απλο δεμα τωρα στην Ελλαδα...

Εμφανίστηκε η ταχυδρόμος το πρωί. Όπως σωστά αναφέρατε ήδη και φαινόταν λογικό, κανένα τελωνείο. Σας ευχαριστώ, καλή χρονιά να έχουμε.

Sent from somewhere out there

καλησπέρα παιδιά και χρονια πολλά..ρε παιδιά επειδή από αρχές γενάρη μπαίνω φαντάρος και ήδη περιμένω κάνα δίμηνο ξέρετε περίπου ποτε περίπου θα ρθει και αν μπορώ να πάω να το πάρω από τα γλυκα νερά γιατί τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε δεν γίνετε μήπως να πάω εκεί και να το ζητήσω?παραθέτω τα τελευταία τρία..υποτίθεται θα ρθει αυτές τις μέρες αλλα δεν τους εμπιστεύομαι

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-12-2016 09:55 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26-12-2016 20:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26-12-2016 22:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 27-12-2016 06:03 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 27-12-2016 07:18 Μ.Δ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Είναι στη Μονάδα Διαλογής, το πιθανότερο είναι να το χεις σήμερα ή αύριο το αργότερο :)
http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Είναι στη Μονάδα Διαλογής, το πιθανότερο είναι να το χεις σήμερα ή αύριο το αργότερο :)

μόλις ενημερώθηκα ότι ο ταχυδρόμος είναι σε άδεια μέχρι αύριο..και με την κακοκαιρία που έρχεται μου φαίνεται από καινούργια χρονια και αν το προλάβω..ελλαδάρα απλά

Καλησπερα, χρονια πολλα!! Χρειαζομαι τα φωτα σας! Εκανα πρωτη φορα μια αγορα απο Αμερικη και επειδη δεν η διαφορα στα χρηματα ηταν αρκετα μεγαλη επελεξα το standard mail με usps. Απο εκει που εκανα την αγορα με παρεπεμψαν στο site της Asendia (που δεν εχω ιδεα τι ειναι) και φαινεται οτι στις 23/12 εφτασε Ελλαδα. Απο κει και περα δεν μπορω να δω στη σελιδα των ελτα σε τι φαση βρισκεται το δεμα και εγω μενω Κρητη! Καμια ιδεα για το τι να κανω με τα ελτα;

Καλησπερα, χρονια πολλα!! Χρειαζομαι τα φωτα σας! Εκανα πρωτη φορα μια αγορα απο Αμερικη και επειδη δεν η διαφορα στα χρηματα ηταν αρκετα μεγαλη επελεξα το standard mail με usps. Απο εκει που εκανα την αγορα με παρεπεμψαν στο site της Asendia (που δεν εχω ιδεα τι ειναι) και φαινεται οτι στις 23/12 εφτασε Ελλαδα. Απο κει και περα δεν μπορω να δω στη σελιδα των ελτα σε τι φαση βρισκεται το δεμα και εγω μενω Κρητη! Καμια ιδεα για το τι να κανω με τα ελτα;

Ποιο είναι το tracking?

μόλις ενημερώθηκα ότι ο ταχυδρόμος είναι σε άδεια μέχρι αύριο..και με την κακοκαιρία που έρχεται μου φαίνεται από καινούργια χρονια και αν το προλάβω..ελλαδάρα απλά

Πήγαινε με την ταυτότητά σου αύριο το πρωί και πάρτο από την Μονάδα Διανομής (ταχυδρόμοι). Θα σου το δώσουν :)

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

UM351410524US αυτο ειναι αλλα δεν ισχυει για τα ελτα γιατι δεν μου βγαζει τιποτα

Κάποιο στοιχείο/α πρέπει να είναι λάθος

Ήρθε ένα ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ .. παίζει να είναι για μια θήκη ή κάτι τζαμακια για το κινητό που είχα παραγγείλει ; γιατί συνήθως τα φέρνει ο ταχυδρόμος κατευθείαν

Sent from my iPhone using Tapatalk

:w00t:

Κάποιο στοιχείο/α πρέπει να είναι λάθος

Δεν εχει λαθος, αυτο ειναι το νουμερο απλα στην σελιδα των ελτα δεν εμφανιζει τιποτα

Δεν εχει λαθος, αυτο ειναι το νουμερο απλα στην σελιδα των ελτα δεν εμφανιζει τιποτα

μα, και στη σελίδα της Asendia βγάζει ότι είναι λάθος, όπως και σε άλλα tracking sites.

Στο trackitonline.ru το "βλέπει" κανονικά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

μα, και στη σελίδα της Asendia βγάζει ότι είναι λάθος, όπως και σε άλλα tracking sites.

Δεν ξερω γιατι δεν σου εμφανιζει κατι! Το τσεκαρα και ειναι αυτο, εγω μπορω αν το δω! Εβγαλα και screenshot αλλα δεν μπορω να την ανεβασω εδω! Δεν ξερω τι να κανω τωρα με τα ΕΛΤΑ, ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κατι απο Αμερικη

Στο tracking online λέει ότι έφτασε στις 23 και θα παραδοθεί από ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ δλδ κούριερ. Στο σαιτ της Ε.Κ. δεν βγάζει τίποτα μεν, αλλά στο αμερικάνικο (έχει κι άλλα) σάιτ της Asendia, δείχνει την πορεία και το ότι έφτασε Ελλάδα στις 23, αλλά επιπλέον γράφει πιθανή παράδοση 2 Φεβρουαρίου -- Expected delivery on or about 01/02/2017. Πολύ φαίνεται και ποιος ξέρει βάσει τι το έχουν υπολογίσει, αλλά τέλος πάντων αυτό αναφέρει...

http://tracking.asendiausa.com/t.aspx?p=UM351410524US

Προσωπικά και να μην ανέφερε κάτι τέτοιο, με τον χαμό που γίνεται λόγω εορτών και τα γνωστά κουλά που γίνονται πλέον με το τελωνείο και γενικά τις καθυστερήσεις των ημερών λόγω των παραπάνω, θα περίμενα καμιά βδομάδα ακόμη πριν αρχίσω να τρελαίνομαι για το τι παίζει, έχοντας μόλις 6 μέρες που μπήκε Ελλάδα...

Η ημερομηνία εκτιμώμενης παράδοσης εμφανίζεται στο αμερικάνικο σύστημα (ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ) και στην πραγματικότητα είναι 1/2/17 και όχι 1/2/17, όπως φαίνεται και από τις άλλες ημερομηνίες-σταθμούς του δέματος (12/9/16, 12/8/16 κλπ)

Στο tracking online λέει ότι έφτασε στις 23 και θα παραδοθεί από ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ δλδ κούριερ. Στο σαιτ της Ε.Κ. δεν βγάζει τίποτα μεν, αλλά στο αμερικάνικο (έχει κι άλλα) σάιτ της Asendia, δείχνει την πορεία και το ότι έφτασε Ελλάδα στις 23, αλλά επιπλέον γράφει πιθανή παράδοση 2 Φεβρουαρίου -- Expected delivery on or about 01/02/2017. Πολύ φαίνεται και ποιος ξέρει βάσει τι το έχουν υπολογίσει, αλλά τέλος πάντων αυτό αναφέρει...

http://tracking.asendiausa.com/t.aspx?p=UM351410524US

Προσωπικά και να μην ανέφερε κάτι τέτοιο, με τον χαμό που γίνεται λόγω εορτών και τα γνωστά κουλά που γίνονται πλέον με το τελωνείο και γενικά τις καθυστερήσεις των ημερών λόγω των παραπάνω, θα περίμενα καμιά βδομάδα ακόμη πριν αρχίσω να τρελαίνομαι για το τι παίζει, έχοντας μόλις 6 μέρες που μπήκε Ελλάδα...

Καλημερα! Μολις με πηραν τηλεφωνο να παω να παραλαβω το δεμα γιατι δεν ξερουν πως να ερθουν εδω, αυτο ηταν που με αγχωνε πιο πολυ! Ελπιζω να ειναι ολα καλα γιατι μου ειπε οτι ειναι πολυ ελαφρυ :p Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις!

Να χαρείς το περιεχόμενο του δέματος, πολύ περισσότερο που θα το παραλάβεις και νωρίτερα από την εκτιμώμενη ημερομηνία.

Να χαρείς το περιεχόμενο του δέματος, πολύ περισσότερο που θα το παραλάβεις και νωρίτερα από την εκτιμώμενη ημερομηνία.

Ευχαριστω παρα πολυ :)

Η ημερομηνία εκτιμώμενης παράδοσης εμφανίζεται στο αμερικάνικο σύστημα (ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ)

Α σπίρτο είμαι :lol:, και να πεις ότι δεν το ξέρω... δεν λειτουργούσε ο εγκέφαλος στις 6 το πρωί όπως φαίνεται ...

είναι 1/2/17 και όχι 1/2/17,

...αλλά κι εσύ στις 7.30 δεν είχες πιει ακόμη όλο τον καφέ μάλλον ε?? :p:p

Όλα καλά λοιπόν, μεγειές bebulinaki :)

Α σπίρτο είμαι :lol:, και να πεις ότι δεν το ξέρω... δεν λειτουργούσε ο εγκέφαλος στις 6 το πρωί όπως φαίνεται ...

...αλλά κι εσύ στις 7.30 δεν είχες πιει ακόμη όλο τον καφέ μάλλον ε?? :p:p

Όλα καλά λοιπόν, μεγειές bebulinaki :)

Ευχαριστωωωω

Άφησε ειδοποίηση Σήμερα ο ταχυδρόμος, οπότε παραλαβή από του χρόνου.

Αν πάω στο Μ.Δ της περιοχής υπάρχει περίπτωση να μου το δώσουν?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Άφησε ειδοποίηση Σήμερα ο ταχυδρόμος, οπότε παραλαβή από του χρόνου.

Αν πάω στο Μ.Δ της περιοχής υπάρχει περίπτωση να μου το δώσουν?

:worry: - αυριο σαββατο πως να πας ? εγω το εχω δοκιμασει μια φορα και εφαγα πορτα,μου ειχαν το εχει επανω στην Διανομη και θα το κατεβασουν στο ταχυδρομειο Δευτερα πρωι,τσαμπα πηγα σαββατιατικα.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif