Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυπρος ειναι στην ευρωπαϊκή ενωση οποτε δεν υπάρχει τελωνείο.

Κι εγώ αυτό νόμιζα αλλά με παραξένεψε αυτό εδώ

Item not delivered (please see next column)/ Το αντικειμένο δεν έχει παραδοθεί (βλέπε διπλανή στήλη)

Reason : Payment of charges / Υπόκειται σε πληρωμή δασμών/ τελών.

Measure : Addressee being notified / Έχει ειδοποιηθεί ο παραλήπτης.

Αν έστειλες αυτοκίνητο ( Απίθανο ) Ναι μπορεί να περάσει τελωνείο.....

Από Ολλανδία δέμα, πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα-Θεσσαλονίκη;

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Αν έστειλες αυτοκίνητο ( Απίθανο ) Ναι μπορεί να περάσει τελωνείο.....

χαχαχα όχι βρε κινητό έστειλα.

έστειλα και email και στα 2 ταχυδρομεία αλλά απάντηση καμία.

χαχαχα όχι βρε κινητό έστειλα.

έστειλα και email και στα 2 ταχυδρομεία αλλά απάντηση καμία.

Μπορεις απο δευτερα να παρεις τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ να σε ενημερωσουν αν ξερουν τιποτα...

Μπορεις απο δευτερα να παρεις τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ να σε ενημερωσουν αν ξερουν τιποτα...

Θα περάσω από εκεί για παραλαβή άλλου δέματος και θα ρωτήσω απλά έλεγα μπας και γνωρίζει κανείς.

Στο μεταξύ βλέπω ότι προχώρησε μετά την ειδοποίηση που έλεγε για δασμούς κτλπ στο site της κύπρου, στα ΕΛΤΑ γράφει ''Payment of charges''

Θα περάσω από εκεί για παραλαβή άλλου δέματος και θα ρωτήσω απλά έλεγα μπας και γνωρίζει κανείς.

Στο μεταξύ βλέπω ότι προχώρησε μετά την ειδοποίηση που έλεγε για δασμούς κτλπ στο site της κύπρου, στα ΕΛΤΑ γράφει ''Payment of charges''

Ίσως το άφησαν τελικά; Ποιος ξέρει...

See you on another ROM :ninja:

Από Ολλανδία δέμα, πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα-Θεσσαλονίκη;

Υπολόγιζε δυο εβδομάδες περίπου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ίσως το άφησαν τελικά; Ποιος ξέρει...

Αύριο θα μάθω μια και καλή :D

Edit : Τελικά πέρασε και λογικά χρέωσε 11 ευρώ επιπλέον + την τιμή που είχα βάλει.

Edited by adversus

Αύριο θα μάθω μια και καλή :D

Edit : Τελικά πέρασε και λογικά χρέωσε 11 ευρώ επιπλέον + την τιμή που είχα βάλει.

Ε εντάξει μικρό το κακό..

See you on another ROM :ninja:

Το δέμα μου είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής, ξεφορτώθηκε γράφει.ζυγώνω να παραλάβω στην Θεσσαλονίκη;

Το δέμα μου είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής, ξεφορτώθηκε γράφει.ζυγώνω να παραλάβω στην Θεσσαλονίκη;

Μεθαύριο θα παραλάβεις από το τοπικό σου ταχυδρομείο...

Μεθαύριο θα παραλάβεις από το τοπικό σου ταχυδρομείο...

Έπεσες μέσα, πάω να παραλάβω

Να μαι ξανά με το ίδιο θέμα μου.

Έστειλα τις προάλλες με αντικαταβολή ένα κινητό στην κύπρο, το παρέλαβε την δευτέρα που μας πέρασε ( 17/10 ). Ξέρει κανείς πόσες εργάσιμες χρειάζεται για να παραλάβω τα χρήματα; γιατί η κυρία στα ΕΛΤΑ που πήρα σήμερα τηλέφωνο δεν γνώριζε ( ε δεν έχω κάτι ακόμα είπε, δεν ξέρω πότε είπε )

Να μαι ξανά με το ίδιο θέμα μου.

Έστειλα τις προάλλες με αντικαταβολή ένα κινητό στην κύπρο, το παρέλαβε την δευτέρα που μας πέρασε ( 17/10 ). Ξέρει κανείς πόσες εργάσιμες χρειάζεται για να παραλάβω τα χρήματα; γιατί η κυρία στα ΕΛΤΑ που πήρα σήμερα τηλέφωνο δεν γνώριζε ( ε δεν έχω κάτι ακόμα είπε, δεν ξέρω πότε είπε )

καλημερα, αντικαταβολη κακη ιδεα!

εγω ειχα πουλησει μια φορα στην Μυτιληνη μια τιμονιερα για PC και ελαβα χρηματα μετα απο 1μηνα!!! :wacko::wacko::wacko:

αλλα ηταν με courier ACS....

ελπιζω τα ΕΛΤΑ να ειναι καλυτερα!

καλημερα, αντικαταβολη κακη ιδεα!

εγω ειχα πουλησει μια φορα στην Μυτιληνη μια τιμονιερα για PC και ελαβα χρηματα μετα απο 1μηνα!!! :wacko::wacko::wacko:

αλλα ηταν με courier ACS....

ελπιζω τα ΕΛΤΑ να ειναι καλυτερα!

Τι να πω εως τώρα με αντικαταβολή εντος Ελλάδας τα έπαιρνα τα λεφτά 3-4 ημέρες μετά την παραλαβή του δέματος αλλά τώρα είμαι στην 5εργάσιμη ( απ'την προηγούμενη δευτέρα που παρέλαβε ) και δεν μου λένε ούτε πότε περίπου μπορεί να έρθει.

Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης τους μου λέει ότι η κύπρος τα στέλνει όλα μαζι το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα, το κεντρικό κατάστημα της περιοχής μου λέει ότι έρχεται λογικά αλλά αργεί στο αεροδρόμιο και στα email μου λένε για 4-5 εργάσιμες. Άντε να καταλάβω τι ισχύει.

DATABASE???

Εγω αναρωτιεμαι, ποσο δυσκολο θα ηταν να δημιουργηθει μια database στα Ελτα, με τα στοιχεια μας,

και καθε φορα που αλλαζουμε διευθυνση να μην χρειαζεται να ενημερωνουμε δεκαδες αποστολείς αλληλογραφιας προς εμας,

αλλα να κανουμε απλα μια δηλωση με τη νεα μας διευθυνση στα Ελτα;

Τι να πω εως τώρα με αντικαταβολή εντος Ελλάδας τα έπαιρνα τα λεφτά 3-4 ημέρες μετά την παραλαβή του δέματος αλλά τώρα είμαι στην 5εργάσιμη ( απ'την προηγούμενη δευτέρα που παρέλαβε ) και δεν μου λένε ούτε πότε περίπου μπορεί να έρθει.

Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης τους μου λέει ότι η κύπρος τα στέλνει όλα μαζι το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα, το κεντρικό κατάστημα της περιοχής μου λέει ότι έρχεται λογικά αλλά αργεί στο αεροδρόμιο και στα email μου λένε για 4-5 εργάσιμες. Άντε να καταλάβω τι ισχύει.

καλημερα! σοβαρα??? αν ειναι ετσι αλλη φορα θα στελνω με ΕΛΤΑ!

γιατι δυστυχως αμα πουλας κατι ή δεν πουλας αλλου που δεν μπορεις να βρεθεις χερι-χερι ή αλλιως αντικαταβολη, τραπεζα κανεις δεν θα δεχτει να καταθεσει πριν παραλαβει.

DATABASE???

Εγω αναρωτιεμαι, ποσο δυσκολο θα ηταν να δημιουργηθει μια database στα Ελτα, με τα στοιχεια μας,

και καθε φορα που αλλαζουμε διευθυνση να μην χρειαζεται να ενημερωνουμε δεκαδες αποστολείς αλληλογραφιας προς εμας,

αλλα να κανουμε απλα μια δηλωση με τη νεα μας διευθυνση στα Ελτα;

μαλλον δεν θα γινει ποτε, τρελη γραφειοκρατεια!

Υπάρχει αυτό στα ΕΛΤΑ αλλά είναι μόνο για 6 μήνες. Μετά θα πρέπει να ενημερώσεις .

http://www.yme.gov.gr/index.php?tid=443

Edited by Vasileios

Πάντως το 4-5 εργάσιμες είναι λάθος. Υπομονή συνήθως 3-4 βδομάδες

Πάντως το 4-5 εργάσιμες είναι λάθος. Υπομονή συνήθως 3-4 βδομάδες

Nα σαι καλά για την απάντηση.

Να σε ρωτήσω εαν ξέρεις, εαν τελικά μετά τον μήνα δεν έρθει μπορώ να κάνω καμιά αίτηση αναζήτησης όπως κάνεις στα δέματα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;

Nα σαι καλά για την απάντηση.

Να σε ρωτήσω εαν ξέρεις, εαν τελικά μετά τον μήνα δεν έρθει μπορώ να κάνω καμιά αίτηση αναζήτησης όπως κάνεις στα δέματα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;

φυσικά μπορείς, η ταχυδρομική επιταγή έχει αριθμό παρακολούθησης.

φυσικά μπορείς, η ταχυδρομική επιταγή έχει αριθμό παρακολούθησης.

Ωραία πάλι καλά υπάρχει αυτό έστω.

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Αν ήταν Ελλάδα σίγουρα θα είχαν μπει αλλά λόγω ότι ειναι από τράπεζα του εξωτερικό ίσως να χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να μπουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk