adversus Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Κυπρος ειναι στην ευρωπαϊκή ενωση οποτε δεν υπάρχει τελωνείο. Κι εγώ αυτό νόμιζα αλλά με παραξένεψε αυτό εδώ Item not delivered (please see next column)/ Το αντικειμένο δεν έχει παραδοθεί (βλέπε διπλανή στήλη) Reason : Payment of charges / Υπόκειται σε πληρωμή δασμών/ τελών. Measure : Addressee being notified / Έχει ειδοποιηθεί ο παραλήπτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αν έστειλες αυτοκίνητο ( Απίθανο ) Ναι μπορεί να περάσει τελωνείο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Από Ολλανδία δέμα, πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα-Θεσσαλονίκη; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αν έστειλες αυτοκίνητο ( Απίθανο ) Ναι μπορεί να περάσει τελωνείο..... χαχαχα όχι βρε κινητό έστειλα. έστειλα και email και στα 2 ταχυδρομεία αλλά απάντηση καμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 χαχαχα όχι βρε κινητό έστειλα. έστειλα και email και στα 2 ταχυδρομεία αλλά απάντηση καμία. Μπορεις απο δευτερα να παρεις τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ να σε ενημερωσουν αν ξερουν τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μπορεις απο δευτερα να παρεις τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ να σε ενημερωσουν αν ξερουν τιποτα... Θα περάσω από εκεί για παραλαβή άλλου δέματος και θα ρωτήσω απλά έλεγα μπας και γνωρίζει κανείς. Στο μεταξύ βλέπω ότι προχώρησε μετά την ειδοποίηση που έλεγε για δασμούς κτλπ στο site της κύπρου, στα ΕΛΤΑ γράφει ''Payment of charges'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Θα περάσω από εκεί για παραλαβή άλλου δέματος και θα ρωτήσω απλά έλεγα μπας και γνωρίζει κανείς. Στο μεταξύ βλέπω ότι προχώρησε μετά την ειδοποίηση που έλεγε για δασμούς κτλπ στο site της κύπρου, στα ΕΛΤΑ γράφει ''Payment of charges'' Ίσως το άφησαν τελικά; Ποιος ξέρει... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Από Ολλανδία δέμα, πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα-Θεσσαλονίκη; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Υπολόγιζε δυο εβδομάδες περίπου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Ίσως το άφησαν τελικά; Ποιος ξέρει... Αύριο θα μάθω μια και καλή :D Edit : Τελικά πέρασε και λογικά χρέωσε 11 ευρώ επιπλέον + την τιμή που είχα βάλει. Edited October 17, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Αύριο θα μάθω μια και καλή :D Edit : Τελικά πέρασε και λογικά χρέωσε 11 ευρώ επιπλέον + την τιμή που είχα βάλει. Ε εντάξει μικρό το κακό.. Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 για ποιον λογο πληρωσες 11 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Το δέμα μου είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής, ξεφορτώθηκε γράφει.ζυγώνω να παραλάβω στην Θεσσαλονίκη; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannonis Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Το δέμα μου είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής, ξεφορτώθηκε γράφει.ζυγώνω να παραλάβω στην Θεσσαλονίκη; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Μεθαύριο θα παραλάβεις από το τοπικό σου ταχυδρομείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μεθαύριο θα παραλάβεις από το τοπικό σου ταχυδρομείο... Έπεσες μέσα, πάω να παραλάβω Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Να μαι ξανά με το ίδιο θέμα μου. Έστειλα τις προάλλες με αντικαταβολή ένα κινητό στην κύπρο, το παρέλαβε την δευτέρα που μας πέρασε ( 17/10 ). Ξέρει κανείς πόσες εργάσιμες χρειάζεται για να παραλάβω τα χρήματα; γιατί η κυρία στα ΕΛΤΑ που πήρα σήμερα τηλέφωνο δεν γνώριζε ( ε δεν έχω κάτι ακόμα είπε, δεν ξέρω πότε είπε ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Να μαι ξανά με το ίδιο θέμα μου. Έστειλα τις προάλλες με αντικαταβολή ένα κινητό στην κύπρο, το παρέλαβε την δευτέρα που μας πέρασε ( 17/10 ). Ξέρει κανείς πόσες εργάσιμες χρειάζεται για να παραλάβω τα χρήματα; γιατί η κυρία στα ΕΛΤΑ που πήρα σήμερα τηλέφωνο δεν γνώριζε ( ε δεν έχω κάτι ακόμα είπε, δεν ξέρω πότε είπε ) καλημερα, αντικαταβολη κακη ιδεα! εγω ειχα πουλησει μια φορα στην Μυτιληνη μια τιμονιερα για PC και ελαβα χρηματα μετα απο 1μηνα!!! :wacko::wacko::wacko: αλλα ηταν με courier ACS.... ελπιζω τα ΕΛΤΑ να ειναι καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 καλημερα, αντικαταβολη κακη ιδεα! εγω ειχα πουλησει μια φορα στην Μυτιληνη μια τιμονιερα για PC και ελαβα χρηματα μετα απο 1μηνα!!! :wacko::wacko::wacko: αλλα ηταν με courier ACS.... ελπιζω τα ΕΛΤΑ να ειναι καλυτερα! Τι να πω εως τώρα με αντικαταβολή εντος Ελλάδας τα έπαιρνα τα λεφτά 3-4 ημέρες μετά την παραλαβή του δέματος αλλά τώρα είμαι στην 5εργάσιμη ( απ'την προηγούμενη δευτέρα που παρέλαβε ) και δεν μου λένε ούτε πότε περίπου μπορεί να έρθει. Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης τους μου λέει ότι η κύπρος τα στέλνει όλα μαζι το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα, το κεντρικό κατάστημα της περιοχής μου λέει ότι έρχεται λογικά αλλά αργεί στο αεροδρόμιο και στα email μου λένε για 4-5 εργάσιμες. Άντε να καταλάβω τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 DATABASE??? Εγω αναρωτιεμαι, ποσο δυσκολο θα ηταν να δημιουργηθει μια database στα Ελτα, με τα στοιχεια μας, και καθε φορα που αλλαζουμε διευθυνση να μην χρειαζεται να ενημερωνουμε δεκαδες αποστολείς αλληλογραφιας προς εμας, αλλα να κανουμε απλα μια δηλωση με τη νεα μας διευθυνση στα Ελτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Τι να πω εως τώρα με αντικαταβολή εντος Ελλάδας τα έπαιρνα τα λεφτά 3-4 ημέρες μετά την παραλαβή του δέματος αλλά τώρα είμαι στην 5εργάσιμη ( απ'την προηγούμενη δευτέρα που παρέλαβε ) και δεν μου λένε ούτε πότε περίπου μπορεί να έρθει. Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης τους μου λέει ότι η κύπρος τα στέλνει όλα μαζι το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα, το κεντρικό κατάστημα της περιοχής μου λέει ότι έρχεται λογικά αλλά αργεί στο αεροδρόμιο και στα email μου λένε για 4-5 εργάσιμες. Άντε να καταλάβω τι ισχύει. καλημερα! σοβαρα??? αν ειναι ετσι αλλη φορα θα στελνω με ΕΛΤΑ! γιατι δυστυχως αμα πουλας κατι ή δεν πουλας αλλου που δεν μπορεις να βρεθεις χερι-χερι ή αλλιως αντικαταβολη, τραπεζα κανεις δεν θα δεχτει να καταθεσει πριν παραλαβει. DATABASE??? Εγω αναρωτιεμαι, ποσο δυσκολο θα ηταν να δημιουργηθει μια database στα Ελτα, με τα στοιχεια μας, και καθε φορα που αλλαζουμε διευθυνση να μην χρειαζεται να ενημερωνουμε δεκαδες αποστολείς αλληλογραφιας προς εμας, αλλα να κανουμε απλα μια δηλωση με τη νεα μας διευθυνση στα Ελτα; μαλλον δεν θα γινει ποτε, τρελη γραφειοκρατεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Υπάρχει αυτό στα ΕΛΤΑ αλλά είναι μόνο για 6 μήνες. Μετά θα πρέπει να ενημερώσεις . http://www.yme.gov.gr/index.php?tid=443 Edited October 26, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Τι να πω εως τώρα με αντικαταβολή εντος Ελλάδας τα έπαιρνα τα λεφτά 3-4 ημέρες μετά την παραλαβή του δέματος αλλά τώρα είμαι στην 5εργάσιμη ( απ'την προηγούμενη δευτέρα που παρέλαβε ) και δεν μου λένε ούτε πότε περίπου μπορεί να έρθει. Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης τους μου λέει ότι η κύπρος τα στέλνει όλα μαζι το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα, το κεντρικό κατάστημα της περιοχής μου λέει ότι έρχεται λογικά αλλά αργεί στο αεροδρόμιο και στα email μου λένε για 4-5 εργάσιμες. Άντε να καταλάβω τι ισχύει. Πάντως το 4-5 εργάσιμες είναι λάθος. Υπομονή συνήθως 3-4 βδομάδες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Πάντως το 4-5 εργάσιμες είναι λάθος. Υπομονή συνήθως 3-4 βδομάδες Nα σαι καλά για την απάντηση. Να σε ρωτήσω εαν ξέρεις, εαν τελικά μετά τον μήνα δεν έρθει μπορώ να κάνω καμιά αίτηση αναζήτησης όπως κάνεις στα δέματα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Nα σαι καλά για την απάντηση. Να σε ρωτήσω εαν ξέρεις, εαν τελικά μετά τον μήνα δεν έρθει μπορώ να κάνω καμιά αίτηση αναζήτησης όπως κάνεις στα δέματα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο; φυσικά μπορείς, η ταχυδρομική επιταγή έχει αριθμό παρακολούθησης. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 φυσικά μπορείς, η ταχυδρομική επιταγή έχει αριθμό παρακολούθησης. Ωραία πάλι καλά υπάρχει αυτό έστω. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Αν ήταν Ελλάδα σίγουρα θα είχαν μπει αλλά λόγω ότι ειναι από τράπεζα του εξωτερικό ίσως να χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να μπουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts