bomber21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ναι, κι έληξε στις 1/3 .. Ακρίβυναν και οι επιστολές κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ε τότε δεν έχει μεγάλη διάφορα με τις άλλες κούριερ, εώς καθόλου θα έλεγα. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ακρίβυναν και οι επιστολές κτλ;πολύ λίγο. ενω στις ταχυμεταφορες σχεδόν διπλασίασαν το κόστος σε καποιες περιπτώσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Πιστεύω όμως λάθος κίνηση. Θα μπορούσαν να κάνουν μια αύξηση αλλά αυτό που τους ¨ανεβάσεΙ πλέον μπορεί ν μείνει στάσιμο ´η και να μειωθεί η επιλογή απο τους πελάτες έναντι άλλων ταχυμεταφορων. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ενω στις ταχυμεταφορες σχεδόν διπλασίασαν το κόστος σε καποιες περιπτώσεις :confused: - ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ή οι Ιδιωτες ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 :confused: - ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ή οι Ιδιωτες ? Για τα ΕΛΤΑ μιλάμε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 :cool: - πολυτιμο το site τους παντως στο να ξερουμε τουλαχιστον ποτε ηρθε το δεμα μας ,μετα ειναι θεμα ταχυδρομου παντως η μιση αγωνια φευγει. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-01-2013 09:18 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 12-01-2013 09:26 IPS όπα? :confused: με EMS επειδή είμαι στην ίδια κατάσταση φίλε μου, εσένα πόσο καιρό έμεινε στο τελωνείο και πώς ξεκόλησε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 επειδή είμαι στην ίδια κατάσταση φίλε μου, εσένα πόσο καιρό έμεινε στο τελωνείο και πώς ξεκόλησε τελικά; συνήθως λίγες ώρες μετά βγαίνει και πάει στο πρακτορείο ελτα κούριερ της περιοχής σου. Όμως εκείνη τη φορά μου κατσε 10 μέρες στο τελωνείο, το ξέχασαν :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι; Επειδη δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ξέρει κανείς πως πληρώνουμε μέσω western union; Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία και τι διαφορές έχει από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι; Επειδη δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ξέρει κανείς πως πληρώνουμε μέσω western union; Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία και τι διαφορές έχει από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής; Ενημερωτικά πάντως, πρόκειται για τον πιο δημοφιλή τρόπο πληρωμής των απατεώνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Πως γίνεται; Να το αποφύγω δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι; Επειδη δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ξέρει κανείς πως πληρώνουμε μέσω western union; Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία και τι διαφορές έχει από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής; Είναι γρήγορη και πανάκριβη... Μπορεί να σου πάρει μέχρι και 10% του ποσού που στέλνεις. Μια συμφοιτήτρια της γυναίκας μου από Κύπρο, έπρεπε να πάρει χρήματα για να βγάλει εισιτήριο για Κύπρο (τις μέρες με τον πανικό με τις τράπεζες) και δε μπορούσε από τα ΑΤΜ. Οπότε της έστειλαν 350€ οι γονείς της, και τους χρέωσαν 32€ έξοδα!!!!! Τα λεφτά τα παίρνεις σε 1 δευτερόλεπτο, δηλαδή αν μιλάς στο τηλέφωνο με τον/την αποστολέα, σου δίνει τον αριθμό αποστολής και είσαι έτοιμος επί τόπου. Το ίδιο και με τον παραλήπτη. Αλλά όπως προείπαν, αν θέλεις να ΣΤΕΙΛΕΙΣ λεφτά, να ξέρεις πως είναι η αγαπημένη μέθοδος των απατεώνων, γιατί δεν παρέχει καμία εγγύηση στην περίπτωση που δεν παραλάβεις. Ψάξε στο google για ESCROW SERVICES, και αν παρέχει κάποια εταιρία για Ελλάδα. Το Escrow τι ακριβώς είναι; Ενας μεσάζοντας (μεταφορική πχ), στην οποία παραδίδει ο ένας το εμπόρευμα, κι ο άλλος τα χρήματα. Ανταλλάζουν προορισμούς, και με το που παραλάβει και ΕΛΕΓΞΕΙ αυτός που πληρώνει, αυτό για το οποίο έχει πληρώσει και δει πως είναι αυτό που περίμενε, τότε δίνει εντολή στην εταιρία και αποδεσμέυει το ίδιο δευτερόλεπτο τα χρήματα στον αρχικό αποστολέα. Θεωρητικά είναι πιο αξιόπιστο κι από το Paypal, γιατί ακόμα κι αν πει ο άλλος πως κρατάει το εμπόρευμα αλλά δε συμφωνεί με την αποστολή, ο αποστολέας θα κρατήσει τα χρήματα (θεωρείται αποδοχή δέματος). Στην Αγγλία το χρησιμοποιούσα πολύ, και είναι κάτι σαν κούριερ με εντολή αγοράς, και έλεγο στην παράδοση πριν την υπογραφή. Να ενημερώσω και για την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (επειδή δε βρήκα κάπου θέμα για τη συγκεκριμένη εταιρία): Εχει αρχίσει να κάνει ψωμοτύρι το να παραδίδεται κάτι σήμερα, και να το καταχωρεί το κατάστημα αύριο! Με αυτόν τον τρόπο καθυστερούν κατά μια επιπλέον ημέρα την καταβολή της αντικαταβολής... Μου το έχουν κάνει 5 φορές τον τελευταίο μήνα, ενώ είχα ενημέρωση από τον παραλήπτη πως είχε παραλάβει! Για παράδειγμα, έκανε 2 μέρες να φτάσει κάτι Μεσολόγγι, λένε, και 24 ώρες να φτάσει Λακωνία και ΟΧΙ στη Σπάρτη!! Και παραδόθηκαν και τα 2 την ίδια μέρα και ίδια ώρα!! Και με ενημέρωσαν και οι 2 πως την αμέσως επόμενη είχαν παραλάβει! Από τη μία πληρώθηκα σήμερα προ ολίγου, κι από την άλλη περιμένω αύριο!!! Συν ότι στη σελίδα τους αναφέρουν πως πληρώνουν εντός 3 εργάσιμων από την παράδοση, κάτι που ΔΕΝ ισχύει, καθώς πληρώνουν 4 εργάσιμες ΜΕΤΑ την ημέρα παράδοσης (η πληρωμή γίνεται πάντως στις 15:00 ακριβώς, με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού σε λογαριασμό Alpha Bank της επιλογής σας). Επίσης ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με την αντικαταβολή ΕΛΤΑ! Προτιμάτε να γράψετε εσείς τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη. Τους έκοψα επειδή 2 φορές στο κατάστημά μου στη Θεσσαλονίκη, στο όνομα Αποστολέα έβαλαν τα δικά μου, Παραλήπτη αυτού που περίμενε, και την πληρωμή την έκαναν στο όνομα του παραλήπτη και το δικό μου επώνυμο, με αποτέλεσμα την 1η φορά να πρέπει να περιμένω 45 ημέρες για να πάρω τα λεφτά, και τη 2η φορά 2 εβδομάδες... Αποψή μου, ακόμα και με τις &%^$ της Γενικής, χρησιμοποιείτε τη Γενική... Παράδοση σε 24 ώρες (48 ώρες στα νησιά), και πληρωμή 4 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή, και με κόστος 6,15€ οπουδήποτε :) Οι άλλες εταιρίες (ACS, Speedex), είναι φαρμακεία, και αποδίδουν είτε μια φορά το μήνα, είτε μετά από μέχρι και 21 ημέρες από την παράδοση. Και σε σχέση με τα ΕΛΤΑ, δεν κινδυνεύεις με τον κάθε ταχυδρόμο ή "καλοπροαιρετο" γείτονα που μπορεί να δει την ταχυπληρωμή και να ψάχνεσαι... Edited April 23, 2013 by Aristeides Latou Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Με επεισες θα το αποφύγω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 [...]Αποψή μου, ακόμα και με τις &%^$ της Γενικής, χρησιμοποιείτε τη Γενική... Παράδοση σε 24 ώρες (48 ώρες στα νησιά), και πληρωμή 4 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή, και με κόστος 6,15€ οπουδήποτε :) Οι άλλες εταιρίες (ACS, Speedex), είναι φαρμακεία, και αποδίδουν είτε μια φορά το μήνα, είτε μετά από μέχρι και 21 ημέρες από την παράδοση. Και σε σχέση με τα ΕΛΤΑ, δεν κινδυνεύεις με τον κάθε ταχυδρόμο ή "καλοπροαιρετο" γείτονα που μπορεί να δει την ταχυπληρωμή και να ψάχνεσαι...ΕΛΤΑ κούριερ. Και φθηνότερα, και μία μέρα μετά οπουδήποτε, και σε νησιά. Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι; Επειδη δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ξέρει κανείς πως πληρώνουμε μέσω western union; Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία και τι διαφορές έχει από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής;Αν πρόκειται για αγορά μέσω ίντερνετ, ξέχνα το, μονο paypal. Αν θες να στείλεις λεφτά σε γνωστό σου, moneygram, πολύ φθηνότερη απ τη western union. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Να ενημερώσω και για την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (επειδή δε βρήκα κάπου θέμα για τη συγκεκριμένη εταιρία): Εχει αρχίσει να κάνει ψωμοτύρι το να παραδίδεται κάτι σήμερα, και να το καταχωρεί το κατάστημα αύριο! Με αυτόν τον τρόπο καθυστερούν κατά μια επιπλέον ημέρα την καταβολή της αντικαταβολής... Έστειλα αντικείμενο με αντικαταβολή 135€ και στο λογαριασμό μου πιστώθηκαν 130,70€. Τόσο μεγάλη προμήθεια; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Έστειλα αντικείμενο με αντικαταβολή 135€ και στο λογαριασμό μου πιστώθηκαν 130,70€. Τόσο μεγάλη προμήθεια; Καμία απολύτως προμήθεια... Ψάξτο λίγο μπας κι έγινε τίποτα άλλο... 160€ έστειλα, 160€ πληρώθηκα. 10€ έστειλα, 10€ πληρώθηκα. 50€ έστειλα, 50€ πληρώθηκα. Δεν χρεώνουν τίποτα, εκτός κι αν ήταν κατάθεση σε άλλη τράπεζα. Εμένα στην Alpha ποτέ δε με χρέωσαν προμήθεια... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Στην εθνική τράπεζα έγινε η κατάθεση των χρημάτων της αντικαταβολής... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Στην εθνική τράπεζα έγινε η κατάθεση των χρημάτων της αντικαταβολής... Ισως γι αυτό. Εξοδα μεταφοράς σε άλλο λογαριασμό. Η Γενική συνεργάζεται με Alpha... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Θα έπρεπε να μου το ξεκαθαρίσουν από την αρχή... Ευτυχώς υπάρχουν πολλές "πορτοκαλιές" πλέον. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Θα έπρεπε να μου το ξεκαθαρίσουν από την αρχή... Ευτυχώς υπάρχουν πολλές "πορτοκαλιές" πλέον. Σίγουρα έχει κι άλλες εταιρίες! Απλά μάθε από την κάθε εταιρία πόσο κοστίζει η αποστολή με αντικαταβολή, και σε πόσες μέρες παίρνεις τα λεφτά σου! Εμένα πχ μου είπαν να μου έστελναν κάτι με Speedex, δικιά μου χρέωση, και τους είπα όχι ευχαριστώ, γιατί θεώρησα βλακεία να πληρώσω 12€!!! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 αγορασα προχτες ενα nexus 4 απο το ebay. μου το στελνει κανονικα την τριτη με τη royal για να ερθει γιαννενα. το θεμα ειναι οτι για καποιο λογο πηγε μαλτα? τι μπορω να κανω?και αυτος αλλα και εγω επικοινωνησαμε με τη royal και μας ειπε οτι εφοσον αναγραφει greece εχει γινει καποιο λαθος και οτι θα σταλθει απευθεια απο th malta post. δεν ξερω τι να κανω και εχω φοβηθει παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 αγορασα προχτες ενα nexus 4 απο το ebay. μου το στελνει κανονικα την τριτη με τη royal για να ερθει γιαννενα. το θεμα ειναι οτι για καποιο λογο πηγε μαλτα? τι μπορω να κανω?και αυτος αλλα και εγω επικοινωνησαμε με τη royal και μας ειπε οτι εφοσον αναγραφει greece εχει γινει καποιο λαθος και οτι θα σταλθει απευθεια απο th malta post. δεν ξερω τι να κανω και εχω φοβηθει παρα πολυ. Μην φοβάσαι τίποτα. Αν δεν παραληφθεί το δέμα στη διεύθυνση που όρισες στο paypal, θα πάρεις τα λεφτά πίσω με dispute και claim Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ξερεις κανεις το χρονικο διαστημα για δεματα απο amazon uk?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) καπου διαβασα οτι αν εχει τραβηξει τα χρηματα απο το λογαριασμο ειναι δυσκολο να τα παρω αλλα γενικα ο τυπος δεν μου φανηκε απατεωνας αλλα θελω να μου πειτε τι μπορω να κανω. το μονο που εχω σκεφτει ειναι να επικοινωνησω με τα ελτα και να με βοηθησουν ωστε να μεσολαβησουν στο να ερθει το πακετο στην ελλαδα. στο συστημα της αντιστοιχη ελτα μαλτα οταν βαζω το κωδικο μου δειχνει το εξης https://docs.google.com/file/d/0BwFzGcq3vSiubXFzQnRfMnQwQ28/edit?usp=sharing εχω στειλει ενα μηνυμα και στην εταιρια που εχει παραλαβει το δεμα και περιμενω απαντηση. Edited April 24, 2013 by makarios91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts