Nikos_Mpl Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Απορία! Παιδιά το whats up ξέρω ότι είναι σχεδιασμένο να είναι μόνιμα online, αλλά παίζοντας με τις ρυθμίσεις του σε ένα Ν8 είδα ότι σου έχει να επιλέξεις σύνδεση ή wlan και ότι (νομίζω) σου δίνει δυνατότητα να επιλέξεις να απενεργοποιήσεις τελείως τη χρήση δεδομένων κινητής τηλ. Ισχύει αυτό? Επίσης υπάρχει τρόπος να το κλείσει κανείς το πρόγραμμα να μην τρέχει (και να μη σου πετάει συνέχεια το pop up "χρήση δεδ. απενεργ." ή είναι καταδικασμένος να τρέχει μόνιμα αν το εγκαταστήσει? Από ενέργεια πως πάει...? Φιλε μου επειδη και γω το εψαξα πολυ,δεν κλεινει με τιποτα. ο μονος τροπος ειναι να κλεινεις την ενεργη συνδεση,να τοχεις πρωτα να διαλεγει wifi και μετα data,kαι οποτε σου πεταει μηνυμα συνδεσης να το αποριπτεις (απο ενα σημειο και μετα σταματαει.). γενικα, μπαινει θες δε θες,και αν και εχει exit,εκτος απο hide,αν πας στα options, αυτο δεν σταματαει να συνδεεται. θεωρω οτι δεν καταλωνει πολυ γιατι στο δικο μου Ν8 δεν ειδα διαφορα στην αυτονομια,και τα δεδομενα που τρωει ειναι ελαχιστα.. στο Ν79 που το εβαλα και δεν εχω πακετο δεδομενων,διεγραψα τις ρυθμισεις ιντερνετ για να μην μπαινει εκτος απο wifi.. απο εκει και περα,αυτη η ρυθμιση ειναι μονο για αλλαγη προτεραιοτητας,οχι για επιλογη του ενος ή του αλλου. Edited November 30, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Φιλε μου επειδη κ γω το εψαξα πολυ,δεν κλεινει με τιποτα. ο μονος τροπος ειναι να κλεινεις την ενεργη συνδεση,να τοχεις πρωτα να διαλεγει wifi κ μετα data,k οποτε σου πεταει μνμ συνδεσης να το αποριπτεις (απο ενα σημειο κ μετα σταματαει.). γενικα, μπαινει θες δε θες,κ αν και εχει exit,εκτος απο hide,αν πας στα options, αυτο δεν σταματαει να συνδεεται. θεωρω οτι δεν καταλωνει πολυ γιατι στο δικο μου Ν8 δεν ειδα διαφορα στην αυτονομια,κ τα δεδομενα που τρωει ειναι ελαχιστα.. στο Ν79 που το εβαλα κ δεν εχω πακετο δεδομενων,διεγραψα τις ρυθμισεις ιντερνετ για να μην μπαινει εκτος απο wifi.. απο εκει κ περα,αυτη η ρυθμιση ειναι μονο για αλλαγη προτεραιοτητας,οχι για επιλογη του ενος ή του αλλου. Το αν μπαίνει και καταναλώνει δε με απασχολεί γιατί έχω περασμένη belle beta και κλείνω και wifi και τη σύνδεση οπότε είμαι οκ. Μη μου σπάσει τα νέυρα φοβάμαι... Αν το κλείνεις από task manager πάλι δε κλείνει? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Μου το ειχε κανει και μενα αυτο αλλα και κατι αλλα κουλα. Αλλαξα εκδοση belle και τωρα ειναι οκ. Δεν ξερω αν εχεις belle και συ. Οχι δεν έχω belle, είμαι παραδοσιακός τύπος, περιμένω την σειρά κανονικά:)! Πάντως ρε παιδιά μιλήστε, δείτε εάν παίζει σε εσάς η εφαρμογή ( ergos memory info ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 υπαρχει καμια καλη εφαρμογη να την βαζουμε στην αρχικη και να σταματαει,ξεκιναει το wi fi και το data plan? Symbian Belle. Γίνεται και με αυτό: Edwin Leippi LeControl ;) Only for S^3 / Anna devices ! Homescreen widget - quick access to Network functions, WLAN scan/Bluetooth/Powersave mode on/off, Network monitoring, Traffic counter, Block/allow WLAN/GPRS connections. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Το αν μπαίνει και καταναλώνει δε με απασχολεί γιατί έχω περασμένη belle beta και κλείνω και wifi και τη σύνδεση οπότε είμαι οκ. Μη μου σπάσει τα νέυρα φοβάμαι... Αν το κλείνεις από task manager πάλι δε κλείνει? φαινεται να κλεινει αλλα δεν σταματαει ναναι συνδεδεμενο..οποτε θεωρω οτι δεν κλεινει.με την εννοια του exit οπως αλλες εφαρμογες,πχ ebuddy,nimbuzz κτλ που οταν βγεις,βγηκες,τελος, δεν δεχεσαι μηνυματα και δεν ειναι συνδεδεμενες. απλα δεν το βλεπεις καπου να τρεχει,ομως επιμενει η συνδεση.κ λογικο ειναι,αν θες να λαμβανεις τα σμσ σωστα.εγω στην αρχη ειχα νευριασει,τωρα που τοχω διαδοσει στους γνωστους μου,δεν με νοιαζει γτ γλιτωσα την καρτα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 σας ευχαριστω και τους 2...το fmobi απο μαγαζακι.....οσο για το sleeping screen παω να το επιλεξω κ μου βγαζει αυτο το μηνυμα Qt Quick components missing....να πω οτι πριν 1-2 μηνες εκανα ρεσετ κ μαλλον εχασα τις qt...να πω επισης οτι καποιος φιλος απο εδω μου τις ειχε στειλει σε αρχειο και τις ειχα περασει και καποιος αλλος φιλος ειχε πει οτι αν κατεβασω panorama και sleeping screen θα περαστουν μονες του αλλα μαλλον δεν...τι να κανω? Δες στο Nokia Store εφαρμογές που να έχουν το σύμβολο Qt, συνήθως στην κάτω δεξιά γωνία στο εικονίδιο τους. Πολλές φορές, αν κλικάρεις στην εφαρμογή, στην περιγραφή της θα σου λέει και ποιές βιβλιοθήκες Qt περιέχει. :) Απορία: Ξέρει κάποιος να μου πεί στο περίπου πώς λειτουργούν Nimbuzz και eBuddy;... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Γίνεται και με αυτό: Edwin Leippi LeControl ;) το "αγορασα" ηδη.ευχαριστω να εισαι καλα.μου λυσε τα χερια.και μια λυση για ραδιο ιντερνετικο και ειμαι σουπερ γιατι το nokia interner radio δεν εχει πολλους αθλητικους σταθμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βάλω φόντο μια εικόνα και να μου την προσαρμόσει στην οθόνη ? Χωρίς δηλαδή να κόβεται δεξιά και αριστερά και να 'ζουμάρει' στο κέντρο Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 εγώ συνεχίζω με τον καημό μου......εκτός από τον ergos memory info, εγκατέστησα και το memory bars αλλά και το ram info, κανένα λοιπόν δεν δουλευει, περνάνε κανονικά σαν widget πάνε να ξεκινήσουν αλλά δεν....τι είναι τώρα αυτό?:(:(:(:(:(:( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) εγώ συνεχίζω με τον καημό μου......εκτός από τον ergos memory info, εγκατέστησα και το memory bars αλλά και το ram info, κανένα λοιπόν δεν δουλευει, περνάνε κανονικά σαν widget πάνε να ξεκινήσουν αλλά δεν....τι είναι τώρα αυτό?:(:(:(:(:(:( το ραμ info που χα δοκιμάσει πριν καμια βδομάδα δούλευε.αλλά γιατί χαλιέσαι τόσο πολύ για τέτοια προγράμματα? δεν νομίζω να ξεμείνεις από ραμ ποτέ :p άσε που τρώνε πόρους Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βάλω φόντο μια εικόνα και να μου την προσαρμόσει στην οθόνη ? Χωρίς δηλαδή να κόβεται δεξιά και αριστερά και να 'ζουμάρει' στο κέντρο δηλαδή να την παραμορφώνει? Edited December 3, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 το ραμ info που χα δοκιμάσει πριν καμια βδομάδα δούλευε.αλλά γιατί χαλιέσαι τόσο πολύ για τέτοια προγράμματα? δεν νομίζω να ξεμείνεις από ραμ ποτέ :p άσε που τρώνε πόρους 1oν μου άρεσε σαν widget το ergos memory info:D:D και 2ον τα έχω πάρει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλευουν από την στιγμή που όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν jet στο τηλ, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα μπω στην διαδικασία του hard reset Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 δηλαδή να την παραμορφώνει? Αυτο εννοω στην εικονα. Στα αριστερα ειναι πως μπαινει φοντο και στα δεξια πως θελω να γινει Ας χαλαει η αναλυση δεν με πειραζει, αρκει να βλεπω ολη την εικονα που εβαλα φοντο Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Παιδια καλημερα μια βοηθεια θελω εχω στο ν8 μου την delight belle 3.4 και μολις εβαλα απο το nokiastore της εξης εφαρμογες: 1.nimbuzz 2.whats app 3.fring Εχω μερικες ερωτησεις για της εφαρμογες αυτες: 1)Ποια απο της 3 ειναι καλυτερη και γιατι?? 2)Δουλευουν κανονικα στο κινητο μας χωρις κολληματα η οχι?? 3)Οντως κανουν δωρεαν κλησεις και στελνουν δωρεαν μυνηματα μεσο του wifi η οχι?? 4)Επειδη σε ολες και της 3 πρεπει να καταχωρησεις το νουμερο του κινητου σου ειναι ασφαλες αυτο?? Γενικα κανεις δουλεια με αυτες η οχι???Ειμαι ασχετος απο τετοιες εφαρμογες πληζ χελπ!!!Ευχαριστω!!!;):ninja:;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδια καλημερα μια βοηθεια θελω εχω στο ν8 μου την delight belle 3.4 και μολις εβαλα απο το nokiastore της εξης εφαρμογες: 1.nimbuzz 2.whats app 3.fring Εχω μερικες ερωτησεις για της εφαρμογες αυτες: 1)Ποια απο της 3 ειναι καλυτερη και γιατι?? 2)Δουλευουν κανονικα στο κινητο μας χωρις κολληματα η οχι?? 3)Οντως κανουν δωρεαν κλησεις και στελνουν δωρεαν μυνηματα μεσο του wifi η οχι?? 4)Επειδη σε ολες και της 3 πρεπει να καταχωρησεις το νουμερο του κινητου σου ειναι ασφαλες αυτο?? Γενικα κανεις δουλεια με αυτες η οχι???Ειμαι ασχετος απο τετοιες εφαρμογες πληζ χελπ!!!Ευχαριστω!!!;):ninja:;) τα nimbuzz,fring έχουν δυνατότητα voip κλήσεων μέσω wifi (φυσικά οι κλήσεις προς εθνικούς προορισμούς,σταθερά κινητά δλδ, χρεώνονται). η whats app στέλνει δωρεάν μηνύματα (με την αναφορά της εφαρμογής στο τέλος του μηνύματος, και την τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα δεν υποστήριζε ελληνικούς χαρακτήρες) για λεπτομέρειες δες εδώ http://www.nimbuzz.com/en/why-nimbuzz/ http://www.whatsapp.com/faq http://www.fring.com/what-is-fring Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 1oν μου άρεσε σαν widget το ergos memory info:D:D και 2ον τα έχω πάρει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλευουν από την στιγμή που όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν jet στο τηλ, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα μπω στην διαδικασία του hard reset Εγω εχτες το βραδυ εβαλα στην μπελα μου την εκδοση v2.5 του memory info και διαβαζει κανονικα την μνημη!!! τα nimbuzz,fring έχουν δυνατότητα voip κλήσεων μέσω wifi (φυσικά οι κλήσεις προς εθνικούς προορισμούς,σταθερά κινητά δλδ, χρεώνονται). η whats app στέλνει δωρεάν μηνύματα (με την αναφορά της εφαρμογής στο τέλος του μηνύματος, και την τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα δεν υποστήριζε ελληνικούς χαρακτήρες) για λεπτομέρειες δες εδώ http://www.nimbuzz.com/en/why-nimbuzz/ http://www.whatsapp.com/faq http://www.fring.com/what-is-fring Μολις δοκιμασα το whatsapp και εχει πολυ πλακα εγραψα σε εναν φιλο κανινικα με ελληνικα χωρις χρεωση αλλα απο οτι καταλαβα για το πως λειτουργει η εφαρμογη πρεπει να την εχει και αυτος στο κινητο του και να ειναι ταυτοχρονα online και αυτος στο κινητο του..!!!Σωστα???? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Μολις δοκιμασα το whatsapp και εχει πολυ πλακα εγραψα σε εναν φιλο κανινικα με ελληνικα χωρις χρεωση αλλα απο οτι καταλαβα για το πως λειτουργει η εφαρμογη πρεπει να την εχει και αυτος στο κινητο του και να ειναι ταυτοχρονα online και αυτος στο κινητο του..!!!Σωστα???? Αν την έχει θα είναι online. Η εφαρμογή είναι έτσι φτιαγμένη που είναι μονίμως online.. Δε μπορείς να την κλήσεις, αυτό μου τη σπάει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 το jaxtrsms (σε java) στέλνει δωρεάν κανονικά sms αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες δυστυχως, κι επίσης παρατήρησα τρομερή καθυστέρηση μέχρι και χαμένα μηνυματα προς κοσμοτε (σ άλλα δίκτυα κανένα πρόβλημα,λες κι η κοσμοτέ τους μπλοκάρει) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Αν την έχει θα είναι online. Η εφαρμογή είναι έτσι φτιαγμένη που είναι μονίμως online.. Δε μπορείς να την κλήσεις, αυτό μου τη σπάει. και μενα μου την εσπαγε αυτο,αλλα σοφα επραξαν για να εχει λογο υπαρξης αυτη η εφαρμογη.οταν σου λενε οτι μπορεις να στελνεις σμσ παντου και παντα,δεν θαχε νοημα αν τις μισες φορες την κλειναμε και δεν επαιζε..οποτε καλυτερα ετσι,να ξερω και γω οτι εφοσον ο αλλος την εχει θα το λαβει,να ξερουν και αυτοι οτι θα λειτουργει για τον σκοπο που φτιαχτηκε.εξαλλου χρησιμοποιει ελαχιστα δεδομενα,και απο στιγμη που εχεις ενα πακετο,εστω και το πιο μικρο,οπως εγω με 60 ΜΒ το μηνα,εισαι καλυμενος..(εξαλλου σμαρτ φον χωρις ιντερνετ δεν εχει και πολυ νοημα..) Edited December 5, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 ΟFFTOPIC κ μενα μου την εσπαγε αυτο,αλλα σοφα επραξαν για να εχει λογο υπαρξης αυτη η εφαρμογη.οταν σου λενε οτι μπορεις να στελνεις σμσ παντου κ παντα,δεν θαχε νοημα αν τις μισες φορες την κλειναμε κ δεν επαιζε..οποτε καλυτερα ετσι,να ξερω κ γω οτι εφοσον ο αλλος την εχει θα το λαβει,να ξερουν κ αυτοι οτι θα λειτουργει για τον σκοπο που φτιαχτηκε.εξαλλου χρησιμοποιει ελαχιστα δεδομενα,κ απο στιγμη που εχεις ενα πακετο,εστω κ το πιο μικρο,οπως εγω με 60 ΜΒ το μηνα,εισαι καλυμενος..(εξαλλου σμαρτ φον χωρις ιντερνετ δεν εχει κ πολυ νοημα..) κι η μπαταρία να φεύγει σε μισή μερα :lol::lol::lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 ΟFFTOPIC κι η μπαταρία να φεύγει σε μισή μερα :lol::lol::lol: μπααα,καμια διαφορα σχεδον..εδω το εχω βαλει στο Ν79 που τοχω 2,5 χρονια κ δεν μασαει καθολου,κραταει 3 ημερες.αυτη η εφαρμογη δεν τρωει τοσο,οσο κατι αλλες τυπου nimbuzz,ebuddy,opera κτλ,οπου δεν βγαζει ουτε μιση μερα αν τις λιωσεις... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 ΟFFTOPIC κι η μπαταρία να φεύγει σε μισή μερα :lol::lol::lol: Αυτό ακριβώς. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 μπααα,καμια διαφορα σχεδον..εδω το εχω βαλει στο Ν79 που τοχω 2,5 χρονια κ δεν μασαει καθολου,κραταει 3 ημερες.αυτη η εφαρμογη δεν τρωει τοσο,οσο κατι αλλες τυπου nimbuzz,ebuddy,opera κτλ,οπου δεν βγαζει ουτε μιση μερα αν τις λιωσεις... κρατάει 3 μέρες με συνεχή ενεργή σύνδεση πακέτων δεδομένων ή wifi????? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 κρατάει 3 μέρες με συνεχή ενεργή σύνδεση πακέτων δεδομένων ή wifi????? ναι,αν δεν ανοιξω καθολου οπερα ή ebuddy, δεν μασαει..ΤΟ Ν79 τοχω σαν 2ο κινητο,αλλα μιλαω στα vodafone και στελνω σμσ απο εκει.η συνδεση μου ειναι το Ν8..το Ν8 βγαζει απο μιση μερα μεχρι 2 μερες με ελαφρα χρηση ιντερνετ(καθολου χρηση δεν θυμαμαι να τουχω κανει για να δω αν θα επιανε κ 3η μερα) το Ν79 μπορει να αντεξει απο μιση μερα αν το λιωσω,μεχρι 3 αν δεν το χρησιμοποιησω πολυ,εχοντας το whats up ενεργο,αλλα χωρις να μιλαω πολυ απο εκει,καθως δεν το εχουν πολλοι φιλοι..το οτι ειναι η συνδεση ενεργη οκ του τρωει μπαταρια,αλλα πιστευω πιο πολυ τρωνε οι κλησεις,τα σμσ (δλδ οι δονησεις που εχουν ολα αυτα) και το σερφαρισμα,παρα αυτη η εφαρμογη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Το νέο whastapp γράφει κάτω στο μενού όταν είσαι σε μια επαφή και μιλάς "κλήση" αλλά δε κάνει τίποτα όταν το πατήσω. Γιατί...? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημερα. Εχει βγει κανενα Rss Reader της προκοπης για Belle? Ειχα στο C7 το Horus αλλα στο 701 δεν υπαρχει ακομα. Για προτεινετε τιποτε βρε παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts