montoya_42 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 και τι έγινε? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγκαθιστώ το δωρεάν NUNLOCK απ το nokiastore αλλά όταν το τρέχω ανοίγει στιγμιαία το παραθυρο ρυθμίσεων κ κλείνει κατευθείαν.τι φταίει? (το ίδιο πρόβλημα έχω κ με την εφαρμογή notepedia) καμιά βοήθεια σ αυτο?? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 και τι έγινε? μου δωσανε ενα λινκ το ανοιξα στον browser του κινητου και μου κατεβασε το ovi nokia και πλεον δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εχει δοκιμάσει κανείς το spb shell 3d; Προσπαθώ απεγνωσμένα να το βρώ αλλα δεν τα καταφέρνω. Θα ήθελα πολύ να ακούσω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εχει δοκιμάσει κανείς το spb shell 3d; Προσπαθώ απεγνωσμένα να το βρώ αλλα δεν τα καταφέρνω. Θα ήθελα πολύ να ακούσω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω... απο το επισημο σαιτ μονο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Αφου μια εφαρμογη ειναι δωρεαν,γιατι δεν την ανεβαζουμε απλα χωρις να μεσολαβει το ovi store? Αν και εχω το vivaz,το ovi store το βλεπει σαν νοκια 5800 αλλα λεει οτι δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο την ιδια στιγμη που κατεβαζω καποιες αλλες εφαρμογες εφαρμογες στο ovi! μιλαω για το εορτολογιο και τον υπολογισμο καυσιμου Γιατί το τηλέφωνο για να εγκαταστήσει προγράμματα πρέπει να είναι signed. (Εκτός και αν το έχεις χακέψει). Το ovi store (nokia store) στο δίνει υπογεγραμμένο. Πάντως υπάρχει κολπάκι για να κατεβάσεις από το site τα δωρεάν στο pc σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εχει δοκιμάσει κανείς το spb shell 3d; Προσπαθώ απεγνωσμένα να το βρώ αλλα δεν τα καταφέρνω. Θα ήθελα πολύ να ακούσω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω... Εγω στο c7 που το έβαλα δεν τρελαθηκα αλλα γούστα ειναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εχει δοκιμάσει κανείς το spb shell 3d; Προσπαθώ απεγνωσμένα να το βρώ αλλα δεν τα καταφέρνω. Θα ήθελα πολύ να ακούσω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω... ναι.εμενα δε μαρεσε και το εστειλα πισω,με πιστωση του ποσου..εχεις 30 μερες περιθωριο κ πραγματικα το εννοουν. παρολα αυτα,στην αρχη φαινεται λιγο εντυπωσιακο,αλλα προσωπικα επειδη μαρεσει το πρακτικο κ οχι το εφετζιδικο,προτιμω το κινητο οπως ειναι,οι 3 οθονες ειναι υπεραρκετες για εμενα να εχω ο,τι χρειαζομαι αμεσα και ευκολα.επισης προτιμω η μπαταρια να κραταει σχεδον 2 μερες παρα μια Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 καλησπερα. μπορω να εχω το adobe flash player για το c7; υπαρχει πουθενα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 καλησπερα. μπορω να εχω το adobe flash player για το c7; υπαρχει πουθενα; Δεν υπάρχει flash player για symbian όπως υπάρχει για υπολογιστές. Το symbian υποστηρίζει μόνο μια lite έκδοση του flash και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) γεια σας. θα ήθελα να παρακαλέσω, εάν κάποιος είχε κατεβάσει τις καλοκαιρινές προσφορές της Νοκια στο υπολογιστή του, με τον γνωστό τρόπο, τον οποίον τον έμαθα πολύ αργότερα και θέλει να μου στείλει μερικές από αυτές, θα του είμαι υπόχρεος. θα σας πω ποιές θέλω : 1. Monopoly Classic HD 2. PAC-MAN Championship 3. Tetris HD 4. Rally Master Pro 5. Angry Birds Rio 6. Sims 3 σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων και καλή κυριακή να έχουμε. Edited November 27, 2011 by skiouros_54 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Καλημέρα, ένα μυστήριο πραγμα σήμερα....ανοίγω το κινητό και βλέπω να μην λειτουργεί το memory info,το εικονίδιο κανονικά στην αρχική οθόνη, αλλά τα πάντα στο 0, καμία ένδειξη, να μην τα πολυλογώ το απεγκατέστησα και πάνω μέσα από το ovi store να το βρω και να το εγκαταστήσω πάλι και δεν το βρίσκω :wacko::wacko::wacko: Σε εμένα έχει συμβεί μόνο αυτό ?????? .....δεν μου δίνεται σημασία αλλά εγώ συνεχίζω.....λοιπόν βρήκα την εφαρμογή την εγκατάστησα ξανά και δεν λειτουργεί, μου βγάζει όλες τις ενδείξεις 0 και τα από κάτω εικονίδια κενά, έκανα και soft reset αλλά και πάλι τίποτα, πήτε ρε παιδιά καμιά γνώμη, τι μπορεί να φταίει ?????? Edited August 6, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) .....δεν μου δίνεται σημασία αλλά εγώ συνεχίζω.....λοιπόν βρήκα την εφαρμογή την εγκατάστησα ξανά και δεν λειτουργεί, μου βγάζει όλες τις ενδείξεις 0 και τα από κάτω εικονίδια κενά, έκανα και soft reset αλλά και πάλι τίποτα, πήτε ρε παιδιά καμιά γνώμη, τι μπορεί να φταίει ?????? Ανάμεσα από την απεγκατάσταση και την εγκατάσταση, έκανες επανεκκίνηση το κινητό; ( όχι soft reset) :) Edit: Και μια δική μου απορία: Στο Nokia Store, μου βγάζει μια επιλογή για κάποιο Nokia Store Gift... Και μέσα στις εφαρμογές που δίνει free, υπάρχει μία που λέγεται Camera Lover Pack. Την έχει εγκαταστήσει κανείς να μου πεί αν αξίζει;... :worry: Edited November 29, 2011 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ανάμεσα από την απεγκατάσταση και την εγκατάσταση, έκανες επανεκκίνηση το κινητό; ( όχι soft reset) :) μα ναι έκανα επανεκκίνηση κανονικά, μετά έκανα soft reset και πάλι τίποτα, ούτε μέσα από το task manager δεν διαπιστωσα κάτι! Η πλάκα είναι ότι όλα τα αλλα από εφαρμογές δουλεύουν κανονικά και μάλιστα έβαλα και μία άλλα αντιστοιχη εφαρμογή ουτε αυτή όμως δουλεψε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 μα ναι έκανα επανεκκίνηση κανονικά, μετά έκανα soft reset και πάλι τίποτα, ούτε μέσα από το task manager δεν διαπιστωσα κάτι! Η πλάκα είναι ότι όλα τα αλλα από εφαρμογές δουλεύουν κανονικά και μάλιστα έβαλα και μία άλλα αντιστοιχη εφαρμογή ουτε αυτή όμως δουλεψε Χμ. Μήπως φταίει ο χώρος που κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή; Δηλαδή, μήπως την εγκαθιστάς στην εξωτερική Sdcard ( F: ), ενώ πρέπει να γίνει εγκατάσταση στην Mass Memory ( E: ); Αν γενικά δε θέλεις να βάζεις τέτοιου είδους εφαρμογές στην Mass Memory, απλώς παράβλεψε την υπόδειξή μου. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Χμ. Μήπως φταίει ο χώρος που κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή; Δηλαδή, μήπως την εγκαθιστάς στην εξωτερική Sdcard ( F: ), ενώ πρέπει να γίνει εγκατάσταση στην Mass Memory ( E: ); Αν γενικά δε θέλεις να βάζεις τέτοιου είδους εφαρμογές στην Mass Memory, απλώς παράβλεψε την υπόδειξή μου. :) Καλή η προσπαθεία σου αλλά στην Ε την εχω εγκαταστήσει:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλή η προσπαθεία σου αλλά στην Ε την εχω εγκαταστήσει:) Μήπως η εφαρμογή είναι σε μορφή trial; :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μήπως η εφαρμογή είναι σε μορφή trial; :) Το παλευεις καλά διαπιστωνω, όχι δεν είναι, full είναι η ρημάδα και από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές και βρήκε να μην δουλευει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 γεια σας. θα ήθελα να παρακαλέσω, εάν κάποιος είχε κατεβάσει τις καλοκαιρινές προσφορές της Νοκια στο υπολογιστή του, με τον γνωστό τρόπο, τον οποίον τον έμαθα πολύ αργότερα και θέλει να μου στείλει μερικές από αυτές, θα του είμαι υπόχρεος. θα σας πω ποιές θέλω : 1. Monopoly Classic HD 2. PAC-MAN Championship 3. Tetris HD 4. Rally Master Pro 5. Angry Birds Rio 6. Sims 3 σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων. όπως έγραψε και ο φίλος ο Taliban, ξαναρωτάω, μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει τα παραπάνω προγράμματα, με mail; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Το παλευεις καλά διαπιστωνω, όχι δεν είναι, full είναι η ρημάδα και από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές και βρήκε να μην δουλευει Μ' ένα γρήγορο ψάξιμο σε Nokia Store και Beta Labs, δε βρήκα την εφαρμογή ( έψαξα για Memory Info )... Μήπως έβγαλε και σε άλλους τα ίδια προβλήματα και αποφάσισαν να την κατεβάσουν από το κατάστημα μέχρι να την φτιάξουν και σε λίγο καιρό να την ανεβάσουν και πάλι με update;... :worry: όπως έγραψε και ο φίλος ο Taliban, ξαναρωτάω, μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει τα παραπάνω προγράμματα, με mail; Μπες από το κινητό σου στο Nokia Store και θα σου βγάλει μια επιλογή Nokia Store Gift. Εκεί θα βρείς το Angry Birds το απλό, free. Ίσως, αφού το κατεβάσεις, να έχει επιλογή μέσω του παιχνιδιού να κεταβάσεις και το Rio. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μπες από το κινητό σου στο Nokia Store και θα σου βγάλει μια επιλογή Nokia Store Gift. Εκεί θα βρείς το Angry Birds το απλό, free. Ίσως, αφού το κατεβάσεις, να έχει επιλογή μέσω του παιχνιδιού να κεταβάσεις και το Rio. :) μπήκα κα απο το κινητο και μέσω του PC, αλλα δεν την βρρήκα αυτή την σελίδα. τα ήθελα τα προγράμματα αυτά, διότι όταν κάνεις reset, δεν τα ξαναβρίσκεις μετά και αν τα βρείς πρέπει να τα πληρώσεις. είναι καιρός για να πληρώνουμε τέτοια πράγματα τώρα; σε ευχαριστώ πολύ πάντως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 μπήκα κα απο το κινητο και μέσω του PC, αλλα δεν την βρρήκα αυτή την σελίδα. τα ήθελα τα προγράμματα αυτά, διότι όταν κάνεις reset, δεν τα ξαναβρίσκεις μετά και αν τα βρείς πρέπει να τα πληρώσεις. είναι καιρός για να πληρώνουμε τέτοια πράγματα τώρα; σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Δοκίμασε να τα ψάξεις από τα "μαγαζάκια". Θα βρείς και αυτά και πολλά περισσότερα. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 μπήκα κα απο το κινητο και μέσω του PC, αλλα δεν την βρρήκα αυτή την σελίδα. τα ήθελα τα προγράμματα αυτά, διότι όταν κάνεις reset, δεν τα ξαναβρίσκεις μετά και αν τα βρείς πρέπει να τα πληρώσεις. είναι καιρός για να πληρώνουμε τέτοια πράγματα τώρα; σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Τίποτα! :) Μέσω backup, από Nokia Suite, δε γινόταν να τα κρατήσεις;.. Γιατί, πρίν βάλω την Anna, είχα κι εγώ 2 παιχνίδια που ήταν σε προσφορά και τα είχα κατεβάσει τσαμπέ, τα οποία τώρα πρέπει να τα πληρώσεις, έκανα backup μέσω Nokia Suite και τα έχω ακόμα... :ninja: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μ' ένα γρήγορο ψάξιμο σε Nokia Store και Beta Labs, δε βρήκα την εφαρμογή ( έψαξα για Memory Info )... Μήπως έβγαλε και σε άλλους τα ίδια προβλήματα και αποφάσισαν να την κατεβάσουν από το κατάστημα μέχρι να την φτιάξουν και σε λίγο καιρό να την ανεβάσουν και πάλι με update;... :worry: Eίναι η μόνη λογική εξήγηση, θυμάμαι πολύ καλά ότι την τελευταία έκδοση την 2,5 την είχα κατεβάσει από το ovi store και σήμερα που μπήκα δεν την βρήκα, η πληρης ονομασία της είναι ergos memory info. Για αυτό ρώτησα αν συμβαινει και σε άλλους το ίδιο ώστε να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα , αλλά .........:D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Eίναι η μόνη λογική εξήγηση, θυμάμαι πολύ καλά ότι την τελευταία έκδοση την 2,5 την είχα κατεβάσει από το ovi store και σήμερα που μπήκα δεν την βρήκα, η πληρης ονομασία της είναι ergos memory info. Για αυτό ρώτησα αν συμβαινει και σε άλλους το ίδιο ώστε να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα , αλλά .........:D Πάντως, κράτησέ την στο κινητό σου έτσι ώστε, όταν μπείς στο Nokia Store από το κινητό σου, να σου βγάλει το update. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts