nikoscorp Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Το χρησιμοποιησα σε Nokia x7. Μου απελευθερωσε πολυ χωρο στο C:\ (50 mb). Δεν μπορω ομως να ειμαι βεβαιος για τα αρχεια που διεγραψε. Παρουσιαζονται καποια κολληματα στο κινητο μου μετα απο αυτο αλλα δεν είμαι σιγουρος αν οφειλονται στο jbak taskman ή στο garbage cleaner. Π.χ. δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες της νοκια απο το καταστημα της (sleeping screen, nokia drop...). Αυτο ίσως να οφείλεται και στο hackαρισμα. Καποιος ποιο έμπειρος απο εμένα ισως να είναι πιο κατατοπιστικος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δε μπορεις να κατεβασεις καμια εφαρμογη η συγκεκριμενες? μηπως απλα σου λειπουν οι qt libraries? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Νομιζω πως το sleeping screen κατεβαζει και το πακετο qt που απαιτειται για να εγκατασταθει. Αυτο τουλαχιστον συνεβαινε οταν το κατεβασα αρχικα απο το Nokia beta labs. Το εχω παρατηρησει μονο σε εφαρμογες την Νοκια Edited November 23, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Εγκαθιστώ το δωρεάν NUNLOCK απ το nokiastore αλλά όταν το τρέχω ανοίγει στιγμιαία το παραθυρο ρυθμίσεων κ κλείνει κατευθείαν.τι φταίει? (το ίδιο πρόβλημα έχω κ με την εφαρμογή notepedia) Edited November 24, 2011 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλημέρα! Σύντομη ερώτηση: Καλύτερη εφαρμογή για msn, είναι το Nimbuzz ή το eBuddy;... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλημέρα! Σύντομη ερώτηση: Καλύτερη εφαρμογή για msn, είναι το Nimbuzz ή το eBuddy;... :O προσωπικα προτιμω το δευτερο. με βολεψε πιο πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 το Imo ειναι καλυτερο απο ολα τα messaging 1 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους, αν και αναφέρθηκε από κάποιον φίλο νωρίτερα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουν δημοσιευθεί στο κατάστημα της ΝΟΚΙΑ, δύο νέες εφαρμογές της Verisys, για touch συσκευές με λειτουργικό Symbian ^3. Πρόκειται για: α. Εορτολόγιο http://p.d.ovi.com/p/g/store/5324322/square-192x192.jpg Πέρα από την εμφάνιση των εορταζόντων κάθε ημέρας, η εφαρμογή σκανάρει τις επαφές του κινητού, και σας ενημερώνει για τους φίλους σας που εορτάζουν. Στον καθένα από αυτούς, μπορείτε να στείλετε άμεσα ένα μήνυμα ή ένα email με έτοιμο κείμενο (που μπορείτε να αλλάξετε), ενώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο, για να μην ξεχάσετε να ευχηθείτε. Τέλος, υπάρχει και η καθιερωμένη λίστα με τις αργίες. β. Υπολογισμός καυσίμου http://p.d.ovi.com/p/g/store/6534288/360x360-192x192.jpg Πρόκειται για εφαρμογή που σας επιτρέπει να υπολογίσετε την κατανάλωση της βενζίνης και το κόστος αυτής, για ένα συγκεκριμένο ταξίδι. Αρκεί να δώσετε αφετηρία και προορισμό (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το GPS για να υπολογιστεί η τρέχουσα θέση), και η εφαρμογή, με την βοήθεια της Google, σας υπολογίζει την απόσταση, τον απαιτούμενο χρόνο και την κατανάλωση της βενζίνης. Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους υπάρχοντες τύπους αυτοκινήτου ή να ορίσετε τη δική σας κατανάλωση. Τις διαδρομές μπορείτε να τις αποθηκεύσετε, ώστε να συγκρίνετε το κόστος παλιότερων και νεωτερων διαδρομών. Και οι δύο εφαρμογές είναι δωρεάν και αποτελούν τις πρώτες προσπάθειές μας για το Symbian. Στο παρελθόν έχουμε υλοποιήσει εφαρμογές για iOS (Καλύτερη augmented reality εφαρμογή στην Ελλάδα για τον Χρυσό Οδηγό + εφαρμογή καταστημάτων Vodafone) καθώς και εφαρμογές για συσκευές Samsung Bada. Τα downloads πηγαίνουν εκπληκτικά και τα reviews των δύο εφαρμογών είναι πολύ θετικά. Ευχαριστούμε όλους τους χρήστες για αυτά. Το κοινό αίτημα όλων, είναι να υπάρχει πλήκτρο εξόδου, το οποίο απουσιάζει επειδή στα iPhone (που είναι το πεδίο μας) δεν χρειάζεται τέτοια επιλογή (όλες οι εφαρμογές κλείνουν από το κεντρκό κουμπί της συσκευής). Το ίδιο γίνεται και στις NOKIA συσκευές, αλλά αφού ο λαός το ζητάει, θα κοιτάξουμε να το προσθέσουμε :) Στα πλάνα μας υπάρχουν άλλες 3 εφαρμογές με ελληνικό ενδιαφέρον, που θα δημοσιευθούν τους επόμενους 2-3 μήνες. Ελπίζω η πρώτη να βγει γύρω στα Χριστούγεννα, γιατί αμέσως μετά ξεκινά το digi-mobile και μάλλον θα τρέχουμε. Αυτά από εμένα. Αν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή ερωτήσεις, θα προσπαθήσω να απαντήσω, αλλά μη με ρωτήσετε τι θα κάνουν οι επόμενες εφαρμογές ;) Φιλικά, Αλέξανδρος ΥΓ. Όταν συζητούσαμε ποιες ιδέες θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε, καταλήξαμε στον "Υπολογισμό καυσίμου", γιατί μας άρεσε η εφαρμογή της SQlearn για το iPhone, στην οποία ανήκουν και τα εύσημα για την αρχική ιδέα. Πολύ καλές εφαρμογές και οι δυο, μόνο που στο εορτολόγιο θα έπρεπε στις αργίες να γράφει και τι ημέρα πέφτει (ολοι ξερουμε οτι η 25 Μαρτίου ειναι αργία αλλά ποιά μέρα της εβδομάδας είναι;) επίσης δεν ξέρω αν γίνεται αλλά θα ήταν καλό να μπορούσε να σκανάρει και τις επαφές αν είναι γραμμένες στα greeklish. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Πολύ καλή δουλειά μπράβο!! Τώρα θα ήθελα ένα κουμπί κλεισίματος. Για το εορτολόγιο, η ενναλαγη ημερών με τα βελάκια καθυστερεί και νομίζεις οτι δεν το πάτησες, μια ένδειξη για να μην το ξαναπατάμε και θα ήταν τέλειο. :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Thnx και 'σένα!! Θα το δοκιμάσω κι αυτό! :) και το slick δοκίμασε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλησπερα παιδια.Εχω τραβηξει κατι φωτο κ βιντεακι αλλα οταν θελω να τα δω αυτα τα αρχεια μεσω usb στον υπολογιστη,δεν υπαρχουν στον φακελο.Στο κινητο τα βλεπω ομως.Τι εχει συμβει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Κατεβασα την εφαρμογη Eurobank EFG απο το ovi μολις τωρα και θελει username και password, που πρεπει να γραφτω γνωριζει καποιος ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Κατεβασα την εφαρμογη Eurobank EFG απο το ovi μολις τωρα και θελει username και password, που πρεπει να γραφτω γνωριζει καποιος ? πρεπει να κανεις αιτηση στην τραπεζα για να σου δωσει κωδικους και εν συνεχεια να κανεις χρηση της υπηρεσιας e banking Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια.Εχω τραβηξει κατι φωτο κ βιντεακι αλλα οταν θελω να τα δω αυτα τα αρχεια μεσω usb στον υπολογιστη,δεν υπαρχουν στον φακελο.Στο κινητο τα βλεπω ομως.Τι εχει συμβει; Τις βρηκα στον φακελλο DCIM!!Ποια ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται στο IMAGES; Edited November 24, 2011 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Τις βρηκα στον φακελλο DCIM!!Ποια ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται στο IMAGES; δεν μπορεις απλα να τις μεταφερεις στον φακελο images; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ρε μαγκες κανενα καλο ιντερνετικο ραδιοφωνο?το nokia internet radio δεν εχει σχεδον καθολου αθλητικους σταθμους.μoνο μετροπολις και αρης fm.ουτε ερα σπορ ουτε σπορ fm!υπαρχει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δεν μπορεις απλα να τις μεταφερεις στον φακελο images; Μωρε αυτο το εκανα ενταξει,αλλα καθε φορα που θα βγαζω φωτο θα πηγαινουν στην DCIM;Και μετα παλι αποκοπη-επικοληση αλλου;:worry: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Μωρε αυτο το εκανα ενταξει,αλλα καθε φορα που θα βγαζω φωτο θα πηγαινουν στην DCIM;Και μετα παλι αποκοπη-επικοληση αλλου;:worry: δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.μου φαινεται παραξενο που δεν πανε στον φακελο images Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ρε μαγκες κανενα καλο ιντερνετικο ραδιοφωνο?το nokia internet radio δεν εχει σχεδον καθολου αθλητικους σταθμους.μoνο μετροπολις και αρης fm.ουτε ερα σπορ ουτε σπορ fm!υπαρχει τιποτα? μηπως απλα δεν υπαρχουν ιντερνετικα? ;) παντως τον ερα τον πιανεις πανελλαδικα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) μηπως απλα δεν υπαρχουν ιντερνετικα? ;) παντως τον ερα τον πιανεις πανελλαδικα :) Τι εννοεις? Αφου ολοι υπαρχουν και στο ιντερνετ απο το live24.gr . Αλλα δεν την εχει η εφαρμογη της Νοκια. Εγω παντως χρησιμοποιω την αρχαια λυση του coreplayer http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 Καλημέρα! Σύντομη ερώτηση: Καλύτερη εφαρμογή για msn, είναι το Nimbuzz ή το eBuddy;... :O Εχει βγει στα μαγαζακια και μια εφαρμογη για msn η "MSN Windows Live Messenger v7.00 Beta S60v3 S60v5 Symbian^3 Signed" Edited November 24, 2011 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Τι εννοεις? Αφου ολοι υπαρχουν και στο ιντερνετ απο το live24.gr . Αλλα δεν την εχει η εφαρμογη της Νοκια. Εγω παντως χρησιμοποιω την αρχαια λυση του coreplayer http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 Εχει βγει στα μαγαζακια και μια εφαρμογη για msn η "MSN Windows Live Messenger v7.00 Beta S60v3 S60v5 Symbian^3 Signed" κατεβασα τον core και δεν τον κανει εγκατασταση στο c7 μου.σωθηκε να βγαλουν καμια εφαρμογη σαν τα tunein radio,wunder radio να μην παιδευομαστε?το θελω για τηη δουλεια παιδια οπου στα fm δεν εχω καλη ληψη και με βολευει ιντερνετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Το χρησιμοποιησα σε Nokia x7. Μου απελευθερωσε πολυ χωρο στο C:\ (50 mb). Δεν μπορω ομως να ειμαι βεβαιος για τα αρχεια που διεγραψε. Παρουσιαζονται καποια κολληματα στο κινητο μου μετα απο αυτο αλλα δεν είμαι σιγουρος αν οφειλονται στο jbak taskman ή στο garbage cleaner. Π.χ. δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες της νοκια απο το καταστημα της (sleeping screen, nokia drop...). Αυτο ίσως να οφείλεται και στο hackαρισμα. Καποιος ποιο έμπειρος απο εμένα ισως να είναι πιο κατατοπιστικος. Τελικα ευθυνόταν το rompatcher που ήταν ενεργοποιημένο. Το απενεργοποίησα και όλα οκ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) κατεβασα τον core και δεν τον κανει εγκατασταση στο c7 μου.σωθηκε να βγαλουν καμια εφαρμογη σαν τα tunein radio,wunder radio να μην παιδευομαστε?το θελω για τηη δουλεια παιδια οπου στα fm δεν εχω καλη ληψη και με βολευει ιντερνετικο Εγω παντως εχω την εκδοση v1.3.2 build 6909 και παιζει στο Ν8. Edited November 25, 2011 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ίσως να έχει αναφερθεί ξανα. Εχω πρόβλημα με το nοkia store. Όταν το πατάω για να ανοίξει μένει κολλημένο (για ατελείωτες ώρες) και δεν μπαίνει ποτέ. Έβαλα μια παλιά έκδοση (οvi store) και δουλεύει κανονικά. Τι μα κάνω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγω πηρα τηλεφωνο στο nokia care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts