spy14 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Αξίζει το Καλοκαίρι ένα ταξιδακι στη Ρώμη?στις 22 του μηνός πάω με την σχολή ζωγραφικής που συμμετέχω.το περιμένω πως και πως Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Αξίζει το Καλοκαίρι ένα ταξιδακι στη Ρώμη?Όχι δεν αξίζει αν έχει 40 βαθμούς. Πάντα κοιτάμε θερμοκρασίες πριν πάμε κάπου καλοκαίρι για αξιοθέατα. Η Ρώμη είναι γεμάτη μνημεία εξωτερικά. Πώς θα κυκλοφορείς με τέτοια ζέστη έξω; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemonade Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 εξαρταται παντα τη περιοδο αρχες καλοκαιριου θα ειναι ενταξει πιστευω, μετα απο Σεπτεμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoskontop Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Ελαφόνησος ο καλύτερος προορισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Όχι δεν αξίζει αν έχει 40 βαθμούς. Πάντα κοιτάμε θερμοκρασίες πριν πάμε κάπου καλοκαίρι για αξιοθέατα. Η Ρώμη είναι γεμάτη μνημεία εξωτερικά. Πώς θα κυκλοφορείς με τέτοια ζέστη έξω; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΉμουν στη Ρώμη πέρσυ 15αυγουστο. Κάθε μέρα κατά τις 3 το μεσημέρι έριχνε καρεκλοποδαρα ! Μα κάθε μέρα .....δε με ενοχλησε τόσο η ζέστη όσο αυτό γιατί Αύγουστο μήνα δεν είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για βροχές. Αν εξαιρέσουμε αυτό ήταν μια χαρά άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε και έχουμε μάθει από ζέστη,δεν έχει διαφορά η Ρώμη με την Αθήνα . Κατά τα λοιπά εγώ ξενέρωσα γιατί τον Αύγουστο τα περισσότερα μαγαζιά τους είναι κλειστά. Και όταν λέω τον Αύγουστο εννοώ όλο τον Αύγουστο. Είχα σημειώσει εστιατόρια από φίλους που είχαν πάει και μου είχαν προτείνει και άνοιγαν ξανά 1 Σεπτεμβρίου. Οπότε δεν ευχαριστήθηκα φαγητό αναγκαστικά τρώγαμε στα τουριστικά του με κέντρου με ότι αυτό συνεπάγεται..... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Ελαφόνησος ο καλύτερος προορισμός. Αν και για ερημιτες δεν εχω παρα να συμφωνήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Μακάρι η κατάσταση να είναι καλή μετά από τη φωτιά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Εγω πάντως με τη Ρωμη δε τρελαθηκα.Πολυ αγαλμα για οσους ενδιαφερονται...Το Βατικανο αξιζει σιγουρα.Η Φλωρεντια μου αρεσε πολυ Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 για όποιον γνωρίζει.... ετοιμάζομαι για το επόμενο καλοκαίρι να πάω σε μια συναυλία στο Maastricht. Ιούλιο θα είναι. ξέρει κανείς πως φτάνω εκεί; αεροπορικώς μέχρι ποια πόλη μεγάλη και μετά να νοικιάσω αμάξι; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 για όποιον γνωρίζει.... ετοιμάζομαι για το επόμενο καλοκαίρι να πάω σε μια συναυλία στο Maastricht. Ιούλιο θα είναι. ξέρει κανείς πως φτάνω εκεί; αεροπορικώς μέχρι ποια πόλη μεγάλη και μετά να νοικιάσω αμάξι; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆμστερνταμ και μετά τρένο η αυτοκίνητο. Η κεντρική Ευρώπη έχει πολύ καλό σύστημα σιδηροδρόμων με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται αυτοκίνητο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Εγω πάντως με τη Ρωμη δε τρελαθηκα.Πολυ αγαλμα για οσους ενδιαφερονται...Το Βατικανο αξιζει σιγουρα.Η Φλωρεντια μου αρεσε πολυΆμα δεν σου αρέσει αρχαία ιστορία κλπ λογικό. Αλλιώς η Ρώμη είναι ένα ολόκληρο μουσείο η πόλη. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν θα βρεις τέτοια πρωτεύουσα με τόση ιστορία στους δρόμους και πλατείες της Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Bουδαπεστη τι παιζει το καλοκαιρι απο καιρο/κλιμα?Εχω κλεισει για τελη Αυγουστου.Ειχα παει και παλιοτερα αλλα Οκτωβρη και θυμαμαι οτι εβρεχε σχεδον καθε μερα.Παιζει να ριχνει καρεκλες και τον Αυγουστο?Μην την πατησω και ειμαι με σορτσακια και κοντομανικα.Επισεις απο τουρισμο πως ειναι εκει το καλοκαιρι?Ο Αυγουστος θεωρειται high season οπως εδω και θα γινεται χαμος ή επειδη ειναι καλοκαιρι και ο κοσμος επιλεγει συνηθως πιο παραθαλλασια μερη,θα ειναι χαλαρα τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Bουδαπεστη τι παιζει το καλοκαιρι απο καιρο/κλιμα?Εχω κλεισει για τελη Αυγουστου.Ειχα παει και παλιοτερα αλλα Οκτωβρη και θυμαμαι οτι εβρεχε σχεδον καθε μερα.Παιζει να ριχνει καρεκλες και τον Αυγουστο?Μην την πατησω και ειμαι με σορτσακια και κοντομανικα.Επισεις απο τουρισμο πως ειναι εκει το καλοκαιρι?Ο Αυγουστος θεωρειται high season οπως εδω και θα γινεται χαμος ή επειδη ειναι καλοκαιρι και ο κοσμος επιλεγει συνηθως πιο παραθαλλασια μερη,θα ειναι χαλαρα τα πραγματα? Γιατί θέλετε να ξαναπάτε Βουδαπέστη στα τέλη αυτού του μήνα άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Άμα δεν σου αρέσει αρχαία ιστορία κλπ λογικό. Αλλιώς η Ρώμη είναι ένα ολόκληρο μουσείο η πόλη. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν θα βρεις τέτοια πρωτεύουσα με τόση ιστορία στους δρόμους και πλατείες της Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk οπως μου ειχε πει μια ξεναγος: τρεις πολεις εχουν ιστορια.. Αθηνα, Ρωμη και Κωνσταντινουπολη. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Άμα δεν σου αρέσει αρχαία ιστορία κλπ λογικό. Αλλιώς η Ρώμη είναι ένα ολόκληρο μουσείο η πόλη. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν θα βρεις τέτοια πρωτεύουσα με τόση ιστορία στους δρόμους και πλατείες της Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Η Ρώμη είναι μοναδική.Και απο Ελλάδα πας γρήγορα & φτηνά. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Η Ρώμη είναι μοναδική.Και απο Ελλάδα πας γρήγορα & φτηνά. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro για πες...οκ το γρηγορα ..το φθηνα πες μου!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 για πες...οκ το γρηγορα ..το φθηνα πες μου!!!πριν ενάμιση μήνα πήγα Ρώμη τρεις διανυκτερεύσεις τέσσερεις γεμάτες μέρες,και αεροπορικά 270€.με Aegean και Alitalia Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 για πες λεπτομέρειες αν θελεις. σύνολο αεροπορικά και διαμονή; για αεροπορικά πριν πόσο καιρό τα έκλεισες; πήγαινε-έλα τα 270€; διαμονή πόσο την μέρα και σε ποιο ξενοδοχείο ή αιρβνβ; (το ξενοδοχείο καλό; ) Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 (edited) Είμαι στην σχολή ζωγραφικής του Δήμου Μοσχάτου.τα κλείσαμε μόνοι μας.το.πρακτορειο είναι κάπου στο Σύνταγμα από ότι θυμάμαι.το ξενοδοχείο ήταν ένα μικρό.τωρα δεν θυμάμαι όνομα.τα 270 αφορούσαν την διανυκτέρευση τρία βραδυα.,και την μετάβαση με Aegean στο πήγαινε και Alitalia στο ελα.αν θέλεις να δω ονόματα πρακτορείου και ξενοδοχείου.ισως βέβαια και σε κάποιο πρακτορείο με γκρουπ να βρεις ίδιες και καλύτερες τιμές.κανα μήνα πριν τα κλείσαμε.το ξενοδοχείο ένα μικρό συμπαθητικό ξενοδοχείο με τα απαραίτητα.με πρωινό μόνο.αλλα οκ σε αυτή την τιμή μια χαρά.οι μέρες γεμάτες.φυγαμε κατά τις 8:00 το.πρωι από εδώ και από την Ρώμη κατά τις 10:00 το βράδυ οπότε είχαμε όλο τον χρόνο της ημέρας σχεδόν.https://www.palmostravel.gr/el/trip/6865/rwmh-katakombes-batikano-flwrentia-4hm-aygoysto-p3 δες εδώ με μια γρήγορη αναζήτηση,χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση.ψαξε και άλλα.edit.βλεπω βέβαια εδώ ότι ζητάει αλλά 155 φόρους αεροδρομίου. Edited August 18, 2019 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 ευχαριστω για τις πληροφοριες. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 για πες...οκ το γρηγορα ..το φθηνα πες μου!!! Αληθεια τωρα ; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_a Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Έχει κανένας απο εσάς εμπειρία με χειροκίνητο αυτοκίνητο στο valet parking του Ελ. Βενιζέλος; Γιατί φέτος σκοπεύω να πάω στο αεροδρόμιο με αμάξι που έχει χειροκίνητο κιβώτιο. Αλλά το θέμα είναι πως έχει 320 ίππους και φοβάμαι μήμπως δε το χειριστούν καλά και προκαλέσουν μηχανικές ζημιές. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Τι στο καλό, θα πατήσουν γκάζι και θα φτάσουν Θεσσαλονίκη; υποτίθεται δε κουνιέται το αμάξι αν δεν υπάρχει ανάγκη. Το παρκάρουν κάπου και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Έχει κανένας απο εσάς εμπειρία με χειροκίνητο αυτοκίνητο στο valet parking του Ελ. Βενιζέλος; Γιατί φέτος σκοπεύω να πάω στο αεροδρόμιο με αμάξι που έχει χειροκίνητο κιβώτιο. Αλλά το θέμα είναι πως έχει 320 ίππους και φοβάμαι μήμπως δε το χειριστούν καλά και προκαλέσουν μηχανικές ζημιές. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Σε κάποιες από τις εταιρίες παίρνεις τα κλειδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NobodyRankXV Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Το πιο μακρινό ταξίδι που έχω κάνει ήταν στην Αίγινα χαχαχα και Κύπρο λόγο στρατού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts