Jump to content

Βραχιολάκι Lance Armstrong

RAVER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το οriginal βραχιολάκι είναι απο σιλικόνη.....μη ανακυκλώσιμο υλικό κιόλας....

Άρθρο απο εφημερίδα

Ε όχι και βραχιολάκι για τα στρατεύματα στο Ιρακ και για το κυνήγι!!!

Τι να πω....ανάθεμα τις μόδες πια

To είδα ΚΑΙ αυτό.. :X

Καθώς και βραχιολάκι ροζ που γράφει RECESS RULES..

για όνομα.

It's what you do to me..

• Απαντήσεις 324
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν και εχω πει την γνωμη μου οτι δεν θα φοραγα ποτε κατι που εχει γινει σουπα και ειναι καθαρα μοδας και οχι αλλης σημασιας,το μονο που ας πουμε "μετραει" καπως καλυτερα απο τα υπολοιπα ειναι αυτο κατα του ρατσισμου που ειναι 2 μαζι, ενα ασπρο και ενα μαυρο.

αν και εχω πει την γνωμη μου οτι δεν θα φοραγα ποτε κατι που εχει γινει σουπα και ειναι καθαρα μοδας και οχι αλλης σημασιας,το μονο που ας πουμε "μετραει" καπως καλυτερα απο τα υπολοιπα ειναι αυτο κατα του ρατσισμου που ειναι 2 μαζι, ενα ασπρο και ενα μαυρο.

μαζί σου all the way. Έλεος πια, όλοι το φοράνε! :X

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

• 2 weeks later...
σήμερα άκουσα ότι υπάρχουν και στα καταστήματα adidas ξέρετε αν ισχύει?

οχι δεν ισχυει αυτο..ο εμπορικος αντιπροσωπος στην ελλαδα ειναι τα καταστηματα της nike.

[sIGPIC][/sIGPIC]

βραχιολάκια έβγαλε και η adidas όπως είπα στο πρώτο post μου σε αυτό το topic,αλλα είναι με το σήμα της adidas και δεν είναι για κάποιο σκοπό!!

Eγω οταν ειχα πρωτοβγει,ηθελα να παρω.

Μετα απο κανα μηνα,το εμαθαν ολοι,''ανακαλυψαν τον τροχο'',και πλεον 9 στους 10 τα φορανε..

Ειναι trendy πλεον!

Τώρα άρχισε να σουπώνει εδώ η κατάσταση.. Δεν πολυκυκλοφορώ τις τελευταίες μέρες λόγω εξετάσεων και γέμισε όλη η περιφέρεια. Ροζ, μαυρόασπρα, μπλέ.

Και τα μισά είναι απομιμησείς.. Σιγά μην ξέρουν για ποιόν λόγο το φοράνε.

It's what you do to me..

egw pali pu eimoun to prwi n.smirni. sxedon oloi forousan lourakia...(mazi kai me autou kai egw...) :-Ppp

tora exei kantantisei to pios exei to pio spanio... p.x. tsunami

----mou 8imizoun ta xartakia me tous podosferistes pou antalazame sto dimotiko... ;-)

M E L O :innocent:

καλο ειναι ολοι να προσφερουμε οτι μπορουμε αλλα επειδη το νιωθουμε και οχι για να ειμαστε στη μοδα...ξερετε οτι με 12€ ζει ενα παιδακι για 2 μηνες

σε τριτοκοσμικη χωρα?ας αφησουμε λοιπον τις μοδες(γενικα μιλαω,οχι για το βραχιολακι)και ας προσπαθησουμε να γινουμε "ανθρωποι"οχι με τα επωνυμα

ρουχα και παπουτσια αλλα επι της ουσιας.

αν ολοι λεγαμε"φετος θα παρω 1 ζευγαρι παπουτσια λιγοτερο και τα λεφτα αυτα θα τα δωσω καπου για καλο σκοπο"πως σας φαινεται?τοσο σκληρο?

αλλα κανεις μας δεν το κανει .μας εχουν κανει πραγματικα πληση εγκεφαλου!και ασχολουμαστε με τελειως ασχετα πραγματα!!!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Ναι,μόνο που ξέχασε να αναφέρει οτι τα χρήματα απο τη δημοπρασία θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. :X :p

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Πώωω... μόλις αγόρασα το Νitro. Έχει 2 δώρο, που γράφουν Never In The Right Order. Ένα φούξια και ένα πράσινο. Έδωσα ένα στη μικρή μου αδερφή και ένα στη μικρή μου ξαδέρφη.. τι; θα τα πέταγα; :X
It's what you do to me..

Tωρα,ξυπνησαν και οι εξυπνοι...

Τα παραγγελνουν απο το νετ κατα εκατονταδες με 1 ευρω το κομματι και τα πουλανε εδω με δεκα..

Α ρε μπουνιες που θελετε...

Εγω λέω να τους χαλάσουμε τις δημοπρασίες,χτυπώντας 100 και 150€ το κάθε βραχιολάκι. :p

Αντε γιατί σαν πολλοί εξυπνάκηδες μαζεύτηκαν τελευταία. :mad:

otan eida tin dhmoprasia trelathika kai den einai mia o kathenas poylaei opoia thelei se oti timh thelei kai amfibalo an einai ta gnhsia

Μα εδω ακριβώς είναι το θέμα.Απο τις φωτογραφίες τουλάχιστον και κατά 99% φαίνονται να είναι τα γνήσια.Όμως τα συγκεκριμένα βραχιολάκια βγήκαν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό(άλλο αν έγιναν trendy).

Οι τύποι που το κάνουν,τα αγοράζουν και δίνουν το 1€ για το συγκεκριμένο σκοπο και μετά τα μεταπωλούν σε πολλαπλάσιες τιμές βάζοντας όμως τη διαφορά στη τσέπη τους. :mad:

Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε αν εμπορεύονταν απομιμήσεις που να έγραφαν πάνω Never In The Right Order η Live your myth η δεν ξέρω τι άλλο γούσταραν να γράψουν,μετά ας τα πουλούσαν και 50€.