IRONMAIDEN Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 απλα δεν ζω με τον πατερα μου απο την ηλικια σου γιατι ποτε δε τα πηγαιναμε καλα μεχρι και σημερα.οποτε για μενα υσχιει καθαρα το η μανα ειναι μονο μια και κανεις αλλος δεν θα νοιαστει για σενα οσο νοιαζεται ο ανθρωπος που σε γεννησε.παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ομως. συμφωνω PowerZ και εγω το ιδιο πιστευω.μπορει με την μητερα μου να μαλωνουμε πολυ περισσοτερο και με τον πατερα μου να ειμαστε οκ,αλλα υπαρχουν διαστηματα που δεν του μιλαω καθολου.μεχρι και 3 μηνες κρατησε.σκευτομαι τη ζωη μου χωρις την μητερα μου και απο την αλλη χωρις τον πατερα μου..(χτυπα ξυλο)στην πρωτη περιπτωση θα αυτοκτονουσα,στην δευτερη αν ειχα κοντα την μητερα μου θα το ξεπερνουσα νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Τελικα καταληξαμε στο ποτε ειναι αυτη η γιορτη η ξερουμε μονο για σημερα αλλα οχι γενικα??? :tease: Γενικά είναι την 2η Κυριακή του Μαίου, δεν έχει σταθερή ημερομηνία. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 αυριο ειναι η γιορτη της μητερας η την πορηγουμενη κυριακη?εχουμε μπερδευτει κ οι 2(μανα κ κορη)...εγω της πηρα δωρο την προηγουμενη κυριακη...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Αύριο:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ωχ θα μου ζηταει κ αλλο δωρο!!!αντε τρεχα παναγιωτα να βρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 καλά και όταν το πήρε την περασμένη κυριακή δεν είπε τίποτα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Χρόνια της πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Επειδή εμένα η μητέρα μου κάνει για 2 γονείς (έχασα μικρός τον πατέρα μου) και με μεγάλωσε με πολύ αγάπη, χωρίς να μου λείψει τίποτα, θα της δώσω ένα δωράκι που της έχω πάρει και θα της δώσω μια αγκαλιά και ένα φιλάκι να την ευχαριστήσω για όσα έχει κάμει και κάνει για μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 καλά και όταν το πήρε την περασμένη κυριακή δεν είπε τίποτα? τι να πει αφου κ αυτη ετσι νομιζε...οτι ηταν την προηγουμενη κυριακη... καθε χρονο τα ιδια μπερδεματα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Τι δώρο να κάνω στην μητέρα μου? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Να μας ζήσουν και να έχουν ό,τι επιθυμούν.. το αξίζουν άλλωστε. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 χρονια πολλά σε όλες τις μανούλες που μας φροντίζουν και μας ανέχονται!! ! να τις χαιρόμαστε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ! Υπραρχει και σε ταινια;) Να τις χαιρομαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Χρονια πολλα σε εκεινες τις μαναδες των παιδιων που τους κοιτανε απο τον ουρανο...!!! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 να μας ζησουν,εγω της πηρα μια τουρτα σε σχημα καρδιας και φυσικα αυριο θα της παρω και λουλουδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 εγω τι να πω που ακομη μου την λεει επειδη δεν εγινα γιατρος πιλοτος και τοσα αλλα που φανταζοταν?.....:p θα της φερουν 300 τριανταφυλλα σε μιση ωριτσα (να προλαβω να φυγω κιολας):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Να μας ζήσουν οι μανούλες μας, και μην ξεχνάτε τις γιαγιάδες που είναι 2 φορές μανούλες ;) Σήμερα πήρε 2 μπουκέτα λουλούδια ένα από μένα και ένα από την αδερφή μου. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 xronia tous polla... kai ego pira mia orea glastroula..(den pira mpouketo giati den meni..) i glastroula 8a mini.. :) xronia polla.. kai paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (na doume me tin kinisi poy ekana 8a ksespa pali pano moy.. :) xexe) Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 χρονια πολλα σε ολες τις μητερες! που αξιζουν τα παντα! αντε μη πω και κανενα ποντιακο τραγουδακι για τις μαμαδες! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 χρονια πολλα σε ολες τις μητερες Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 χρονια πολλα σε ολες τις μητερες..:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Μάναααααααααααααα , θέλω Παστίτσιο! εεε , Χρόνια Πολλά εννοούσα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Μια τουρτα black forest της πηρα και φυσικα μ'αγκαλιασε,παραλιγο να με πνιξει :lol::lol::lol: πριν λιγο καιρο εχασε τη δικη της μητερα και οσο να ναι ηθελα να τη κανω να ξεφυγει απο αυτη τη σκεψη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΟΥΛΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Χρονια Πολλα μαμακααααααααααααααααααααα......:baby: και σε ολεσ τις μαναδες του κοσμου....::happy: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά......τίποτε άλλο. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts