Jump to content

Γιορτή της μητέρας!

IRONMAIDEN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε λιγες μερες ειναι η γιοτη της μητερας.Τι εχετε σκευτει?Δωρο,λουλουδια η απλα χρονια πολλα? :D :D :D :D

• Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λουλουδια θα της παρω σιγουρα και μαλλον και καμια πορσελανινη κουκλα,εχει μεγαλη τρελα η μανα μου με αυτα.

ε,μια μανα την εχω και με χει καλυψει παρα πολλες φορες στο παρελθον απο μπουρδες που χω κανει,να μην την προσεξω???

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Egw tha ithela na paw tin paw ston Magka i ston Salea...Trelenetai gia tetoia...Dustuxws egw oxi :blink: opote mallon ekei tha einai to deutero dwro mou.. :shifty: Parepiptontws ksereis kaneis an kapoios apo tous 2 einai se kapoio magazi stin Thessaloniki? :!:

Fusika den tha paraleipsw ta louloudia...

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

8 Μαϊου είναι πάντα η γιορτή της Μητέρας! ;)

Και μην ξεχνάτε πως υπάρχει και γιορτή του Πατέρα!!!!! Στις 15 Ιουνίου μου φαίνεται... :rolleyes: ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

στην μητερα φετος λεω να της κανω δωρο ενα ταξιδι στην βραζιλια να δει τους συγγενεις της τι λετε να το κανω η θα κλαιω τα λεφτα μου μετα?

Και μην ξεχνάτε πως υπάρχει και γιορτή του Πατέρα!!!!! Στις 15 Ιουνίου μου φαίνεται... :rolleyes: ;)

Δεν έχει σταθερή ημερομηνία. Είναι κινητή εορτή και είναι την 2η Κυριακή του Μαίου - έχει δίκιο ο Freak...

yakinthi :wink:

yakin8h koritsaki eimai :P

Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν το πρόσεξα καθόλου... Χίλια συγνώμη...

(Συγνώμη και για την άσχετη με το θέμα απάντηση...)

yakinthi :wink:

εγω δεν ξερω τι να της παρω φετος!περυσι της πηρα ενα δαχτυλιδι και λουλουδια φυσικα...το δαχτυλιδι το ειχε δει και μου ειχε πει οτι της αρεσει...αλλα φετος δεν μου ειπε τιποτα...καμοια ιδεα βρε παιδια?

εγω δεν ξερω τι να της παρω φετος!περυσι της πηρα ενα δαχτυλιδι και λουλουδια φυσικα...το δαχτυλιδι το ειχε δει και μου ειχε πει οτι της αρεσει...αλλα φετος δεν μου ειπε τιποτα...καμοια ιδεα βρε παιδια?

Πάρε της καμιά φριτέζα ή καμιά γάστρα! :D :w00t: :alien:

@yakinthi: Εγώ πάντα 8 Μαϊου θυμάμαι τη γιορτή της Μητέρας... :rolleyes: Τέσπα. Μπορεί να μη θυμάμαι και καλά. :lol:

@Freak: 16; Οκ! Very nice. :)

Eίναι τυχαίο πως αυτή τη γιορτή τη θυμούνται σχεδόν μόνο οι άντρες? :lol: :p :w00t:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

εγω παλι δεν της εχω κανει ποτε δωρο αυτη την μερα ουτε καν χρονια πολλα δεν της εχω πει, ουτε καν ηξερα αν υπαρχει τετοια γιορτη ποσο μαλλον ποτε ειναι..!

Πάρε της καμιά φριτέζα ή καμιά γάστρα! :D :w00t: :alien:

@yakinthi: Εγώ πάντα 8 Μαϊου θυμάμαι τη γιορτή της Μητέρας... :rolleyes: Τέσπα. Μπορεί να μη θυμάμαι και καλά. :lol:

@Freak: 16; Οκ! Very nice. :)

απ' ολα εχει.γιαυτο δυσκολευομαι.βασικα τωρα τελευταια δεν τα παμε και πολυ καλα και πρεπει να βρω κατι καλο...

Στη συγκεκριμένη γιορτή, δεν έχει καμμιά απολύτως σημασία το δώρο, αλλά η σκέψη. Αυτή είναι που μετράει. Ο,τιδήποτε πάρεις, θα την κάνει ευτυχισμένη. Αν κρίνω από τον εαυτό μου βέβαια, που έστω κι άν έχει ξεχάσει η κόρη μου να μου πάρει δώρο, αν θυμηθεί και μου πει "χρόνια πολλά" και την ακούσει και το μωρό και πει "χρόνια πολλά" κι αυτό, ε, δεν υπάρχει τίποτα γλυκύτερο... Τι να τα κάνεις τα δώρα.. :)

Eίναι τυχαίο πως αυτή τη γιορτή τη θυμούνται σχεδόν μόνο οι άντρες? :lol: :p :w00t:

Δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην υπόληψή μου... :rolleyes:

Κι αν γίνεται τότε κακώς... :rolleyes: :O

Και οι δυο γονείς είναι και βάζουν και οι δυο το λιθαράκι τους στην ανατροφή και μετέπειτα εξέλιξη του παιδιού. :) ;)

Τέλος πάντων ας μην αποκλίνουμε άλλο από το θέμα αυτό. :O

garfield emena h mama mou xtes pou thn phga ata mou leei`aaax koita to an8olopoleio...efere glastrres gia th giorth ths mhteras` kai gnorizontas th trela ths gia louloudia kai loipa salatika einai sa na mou leei `emena de 8a mou pareis tpt;`
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Tης φτάνει που σε έχει κοντά της, έστω και για τόσο λίγο...

Η παρουσία σου είναι το καλύτερο δώρο. Πάρε της όμως κι έναν φύκο για να το βλέπει και να σκέφτεται πως της το πηρες μια μέρα πριν να φύγεις.