STUDIO NONAME Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 o yes auto nantia :D Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 3 Μάρ. 2004 , 12:24) thn ataka toy Joey pou th vrhkes??????????? Για κοιτα ΕΔΩ εχει ενα zipaki με 9 clips ;) .Eιδικα αυτο με τον joey ειναι φοβερο.Το εχω για μυνημα και οσοι το ακουνε κολλανε... :alien: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 kai se ksipnitiri ta stroymfakia to prin o ilios feksi Μπορείς να μου το στείλεις στο htrul18@hotmail.gr ? Η δώσε κάποιο λινκ... Ευχαριστώ Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 To ιστορικό Freestyler. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 τώρα έχω το λιωμένο παγωτό και αλλάζω με κάτι άλλα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Για τις κλησεις CHRISTINA AGUILERA feat. LIL KIM - Cant hold us Down σε Midi ή το θεικο ΣΗΚΩΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΩΡΤΗ κλπ που ψαρωνει πολυ κοσμο! Για τα μηνυματα εχω ενα midi απο Ρ800, δεν ξερω πως λεγεται γιατι το εχω μετονομασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 egw den hxera ti na psifisw! den eixa tpt apo ta 4 ! (psifisa telepytaia hits alla mono teleytaio den einai) to diaxroniko Mission Impossoible (olo to trAgoudi, afou optan variemai kathomai kai to akouw. kamia fora vazw tkai to Logical song apo Scooter . ayto to akouw akoma pio syhna kai ayto full einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. March 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 asymvivastos thank u! :) kaleeeeee tis notes gia ton ymno ths AEK alla olhs ths melwdias..... heeeelp :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 4 Μάρ. 2004 , 22:48) Για τις κλησεις CHRISTINA AGUILERA feat. LIL KIM - Cant hold us Down σε Midi! Που το βρηκες? Και εγω σελω!!!! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Λογο του 3300 εχω βαλει το ΩΠΑ-ΩΠΑ του Νοτη Σφακιανακη το οποιο το εχω δε ΜΡ3 και ετσι χτυπαει...... Μιλαμε τρελο γελιο!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Εγω εχω το my favourite game απο Cardigans, το shut up, σ'αγαπαω κοιτα, smooth-Santana, final countdown.....Σε καθε προφιλ οπως βλεπετε διαφορετικο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 5 Μάρ. 2004 , 02:10) Που το βρηκες? Και εγω σελω!!!! Δεν εχω επισυναψει αρχειο ξανα, ελπιζω να το παρεις σωστα!cant hold us down.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 ένα απλό ντριν έχω. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος prytanis ( 5 Μάρ. 2004 , 23:54) ένα απλό ντριν έχω. Κλασσικό κομμάτι που ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί παλιό! :D :p ;) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Δεν έχουν φτάσει μακριά οι γνώσεις μου.... Απλά στο δυνατό προφίλ έχω την Evanesance-Bring me to life και στο απαλό...(νάνι τάιμ) Against all odds.... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Wav..."εμαθα πως εισαι μαγκας..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Master of puppets :D kai den to vgazw me tpt! (ok simvivazomai me ena fear of the dark. to exei kaneis? :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Το εχω σε midi! Θεικό! Απλά ξεκινάει σιγά (όπως και το τραγούδι) και δεν θα το ακούς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Ξέχασα να κάνω attach :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 για καποιο καιρο τωρα θα εχω το Traffic by Dj Tiesto Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty-x Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Προτιμώ γενικά τα midάκια και αυτό τον καιρό έχω: Γενικό: Αναπάντητες κλήσεις Οικογένεια: Feel good time - Pink (από γενικό που το είχα) Για κάποια συγκεκριμένα άτομα έχω τα παρακάτω: Pinky & Brain theme X-men theme Χίλιες σιωπές Hollywood Η μελωδία της μοναξιάς Έχω και το Fake για κάποιο πρόσωπο, αλλά επείδή διαβάζει το forum, μην το διαδώσετε. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Το soundtrack από το "Ρεκβιεμ για ένα όνειρο" Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Μπορείς να μου το στείλεις στο htrul18@hotmail.gr ? Η δώσε κάποιο λινκ... Άκυρο τα βρήκα και τα 2! Και αυτό που διαολοστέλνει το ξυπνητήρι και αυτό που το βρίζει άγρια! Θα ήθελα όμως αυτό: Wav..."εμαθα πως εισαι μαγκας..." Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Παντως στο κινητο μου εχω το children που διαρκει αρκετη ωρα και ειναι μουρατο, προτιμω πεισης το x-files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 σε wav το i believe in a thing called love απο darkness,το healer απο j.l.hooker-santana για μηνυμα το barracuda απο heart(το ρεφρεν) αλλα κατα περιοδους αλλαζω Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts